2010 Aralık Anneleri

Benimde çantam hazır değil canım hemde erken doğum tehlikesi için ilaç kullanıyorum ama şimdi izinliyim hazırlayacağım İnşallah 1 ay kala hazırlarsan yeter işte

Canım geçmiş olsun şekerli gıdalar çok almışsın onlarda etkilemiştir kontroldesin birşey olmaz dikkat et canım İnşallah geçicidir

napiyorsunuz sekerler?
benim azcik bi isim kaldi,ohh hafta ortasina kadar elimi sürmem artik...

bu arada ben sürekli acikiyorum yaaa :kedi:

Bende sürekli acıkıyorum :)

kaydirigubbakcemile5 yalniz olduguma hayatta inanmazdim zaten
ay ben birde güzelce doyurmuyorm ki karnimi,az az sürekli yiyorum,agzim bos kalmiyor yani ama yinede,dursam buzdolabinin önünde,sürekli yesemm :kedi:
ama cok sükür 3 haftada yarim kilo almisim,onuda oglusum almis zaten :lepi:
bu kadar yemeye fil kadar olurum saniyordum ama insallah böyle gider

mavrulam,tuğba burki ve seyra teşekkür ederim kızlar bu süt olayı için rahatladım epey.

Sağolun kızlar ne gerkiyorsa onu yapacağım. bu benim 4. gebeliğim, kısmetse bu aya gelmiş olarak kucağıma alacağım(Allahım hepimize nasip etsin) bebeğim olacak. Yook cidden yemeyeceğim, bakalım 10 gün sonra ne olur. SAnırım işe de giderim, evde olmak bana yaramadı, hiç değil dışarıda koşturuyor oluyorum...

canım meyveyi tamamen kesme ona da ihtiyacımız var. günde 4 porsiyon meyve var benim listemde ama hepsi aynı anda değil. 1 ara öğünde 1 tane mesela ve elma, armut küçük boy gibi... aç kalma ani düşüyo, benim de öyle ani ataklarım oluyo. 2-3 saate bir mutlaka bişeyler yemeye çalış. ben diyet listemi paylaşmıştım daha önce ama baya gerilerde kaldı. 6 haftadır diyetteyim zira... moralini bozma canım biz çoğumuz diyetle üstesinden geldik. dediğin gibi az kaldı zaten. benim mesela şu anda tokluk 95 çıkıyo, normalin bile altında:) geçen hafta doktorum haftada 2 porsiyon tatlı ekledi listeme. ama çok sıkı uydum listeye...:) aklına takılan bişey olursa buradayım canım, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum...

hareketler aç kaldığın için olabilir, hareketli geçtiyse bugün hissetmemiş olabilirsin. bişeyler ye ve uzan bakalım biraz imkanın varsa. kıpırdanmaya başlayacaktır eminim...

kıyamam sana. umarım sıkıntı yaşamazsın bundan sonra da ve alırsın bebeğini kucağına... koştururken dikkat et kendine ama hareketin de şekeri düşürdüğü bi gerçek...:) hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin...

sen rahat ol canım ben baya ağırdan alıorum çanta işini neye güveniosam. işi bıraktıktan sora rahat rahat yapim alışverişi istiorum. baya bi eksiğim var çnkü. şuan elimdeki eşyalarla deil hastane çantası hastane poşeti bile hazırlayamam

kaydirigubbakcemile3 en senden bi yılın annesi performansı da bekliyorum canımcım.. var o potansiyel sende.. benim süt kardeşim yok yaw şimdi aklıma gelmiyor ama küçükken olsun isterdim.. uzun süre evin tek çocuğuydum çünkü bari süt kardeşim olsaydı derdim :))

Sağol canım öyle yaparım artık. Çok sağol...

BOL BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETME BİDE... suda çok önemli .... mutlaka iç... şişe olsun gözünün önünde hep...

artık öyle yapıcam 1 ay kala bayramdan sonra hazırlıcam.....eyvahedigeldismile

şimdi şekersiz 1 fincan sütümü içtiim, küçük bir parça peynir, 4 küçük zeytin. şimdi uzanacağım bakalım, akşam yemeğine kadar bir tek su içeceğim , sağol canım yaa desteğin için. hep birlikte bunu aşacağız...

ben de çok acıkıyorum bu ara, doğuma fil gibi gidicem. Koca göbişimi de ekledim kızımın odasını da ekledim topiklerimize sempatiksalakcinni

sağol canım benim. senden bunları duymak bi mutlu ediyo ki sorma...:)

aynen canımm hem belim hem de sol taraf kalçamm
Belimin ağrısı bugün beni mahvetti

Off geçmiş olsun cnm ya

mavrulam,tuğba burki ve seyra teşekkür ederim kızlar bu süt olayı için rahatladım epey.
Rica ederiz fıstıkım ne demek

Kızlarr temizlik yapıyorum ama takipteyim. Öpüyorum hepinizi...

Ben de çok yoğunum yetişemiyom desem yerisir
Sandalyeye yapıştım tuvalete bile gidememiştim
Şimdi fırsat buldum yani delikafadulden

Canım benim o yediklerinde mideyi tutmazki neyse İnşallah 10 gün dikkat ette sonuca göre canının istediğini yersin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…