bende hazırlamadım daha napıcam bilmiyorum çatı ağrım çok var bayrama kadar çalışım dedim ama nasıl olucak ooofff ooffff aynurcum seninle aramızda 1 gün var.... neyse benim gb hazırlığı olmayan varmış diyip rahatlıyorum ....
Maalesef şekerim iyi çıkmadı, açlık glikoz 96, Glukoz 1. saat. 214.
214 olan sınır 140 yani 74 falası var değerde. Doktorum 10 gün şekerli şeyler yasak dedi, 10 gün sonra tekrar ölçülecek. Sorun Annem gebelikten şeker hastası olarak kaldı. Acaba bende kalır mı. inşallahg olmaz. Sanırım ben bu hafta bal,kek, çikolata çok tükettim olabilir -mi acep soracağım doktoruma. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve kalıcı bir hastalık kalmaz...
napiyorsunuz sekerler?
benim azcik bi isim kaldi,ohh hafta ortasina kadar elimi sürmem artik...
bu arada ben sürekli acikiyorum yaaa :kedi:
Canım diyetle geçer inşallah.İçini ferah tut stres yapma kendine.
Sorma o acıkma olayını güzelce karnımı doyursam bile 2saate acıkıyorum gece kalkıp süt içiyorum :)) Sabah yine midem kazınmış halde kalkıyorum :)) Çok yiyor bizim kusular :)) Yesinler yarasın onlara :))
of off, pirinç pilavı 1 haftadır kestim (eşim çok sever, yaparım ama yemem), havuç sebze yemeklerime çok katıyordum katmam, kek aramazdım yapıp yapıp yedim, misafir gelecek öle sürekli görüştüğümüz arkadaşlar hemen börek günleri, Meyve suyu dışarıdan hiç içmedim ama 6 gün önce tüm meyveleri sıkıp resmen 1 litre tek başıma içtimdi, meyva yemezdim her gün bir elma ya dda armut yedim. maalesef işim çok sitresli yaa (Gazete çıkarıyoruz), arada bir çikolata. İşin garibi tatlı düşkünü değilken tatlı krizim oluyor. 1 hafta önce haberin ortasında bir tuaf oldum hemen gittim bir kek kesmeyince küçük 10'lu halleyi yiyince kendime gelmiştim. ben bir tek şekerim düşüyor sanırdım.
Kızlar dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Sıkı bir dikkatli program uygulayacağım, az kaldı deyip kendimi avıutabilirim hiç değilse.
Son sorum olsun, bugün öle sert tekmeleriniya da hareketlerini hissetmedim daha şu saate kadar, acaba dün geceden bugüne aç ve suzuz kalmam mı oldu. öle çok hafif dokunmalarını hissettim sadece...
Beraser liste için teşekkürler canım yazdım notlarımı.
Cucu, Esra canım inşallah yaa sitres yapmayacağım bu sefer atlatacağız inşallah.
Sağolun kızlar ne gerkiyorsa onu yapacağım. bu benim 4. gebeliğim, kısmetse bu aya gelmiş olarak kucağıma alacağım(Allahım hepimize nasip etsin) bebeğim olacak. Yook cidden yemeyeceğim, bakalım 10 gün sonra ne olur. SAnırım işe de giderim, evde olmak bana yaramadı, hiç değil dışarıda koşturuyor oluyorum...
bende hazırlamadım daha napıcam bilmiyorum çatı ağrım çok var bayrama kadar çalışım dedim ama nasıl olucak ooofff ooffff aynurcum seninle aramızda 1 gün var.... neyse benim gb hazırlığı olmayan varmış diyip rahatlıyorum ....
hiiiiiiiiii 2 oğlan annesiydim, şimdi bi de fikir annesi oldum. geriye sadece süt anne olmak kaldı. yakınlarımda birinin bebeği olsa da yakın zamanda yapıştırsam hemen memeye... benim süt kardeşim var, oğlumda istedim kısmet olmadı, belki bu sefer olur.
Sağol canım öyle yaparım artık. Çok sağol...
Sağolun kızlar ne gerkiyorsa onu yapacağım. bu benim 4. gebeliğim, kısmetse bu aya gelmiş olarak kucağıma alacağım(Allahım hepimize nasip etsin) bebeğim olacak. Yook cidden yemeyeceğim, bakalım 10 gün sonra ne olur. SAnırım işe de giderim, evde olmak bana yaramadı, hiç değil dışarıda koşturuyor oluyorum...
Benimde çantam hazır değil canım hemde erken doğum tehlikesi için ilaç kullanıyorum ama şimdi izinliyim hazırlayacağım İnşallah 1 ay kala hazırlarsan yeter işte
Canım geçmiş olsun şekerli gıdalar çok almışsın onlarda etkilemiştir kontroldesin birşey olmaz dikkat et canım İnşallah geçicidir
Bende sürekli acıkıyorum :)
kaydirigubbakcemile3 en senden bi yılın annesi performansı da bekliyorum canımcım.. var o potansiyel sende.. benim süt kardeşim yok yaw şimdi aklıma gelmiyor ama küçükken olsun isterdim.. uzun süre evin tek çocuğuydum çünkü bari süt kardeşim olsaydı derdim :))
ben de çok acıkıyorum bu ara, doğuma fil gibi gidicem. Koca göbişimi de ekledim kızımın odasını da ekledim topiklerimize sempatiksalakcinni
odayı hangi topiğe ekledin.ben mi kacırdım acep
Belimin ağrısı bugün beni mahvettiaynen canımm hem belim hem de sol taraf kalçamm
Maalesef şekerim iyi çıkmadı, açlık glikoz 96, Glukoz 1. saat. 214.
214 olan sınır 140 yani 74 falası var değerde. Doktorum 10 gün şekerli şeyler yasak dedi, 10 gün sonra tekrar ölçülecek. Sorun Annem gebelikten şeker hastası olarak kaldı. Acaba bende kalır mı. inşallahg olmaz. Sanırım ben bu hafta bal,kek, çikolata çok tükettim olabilir -mi acep soracağım doktoruma. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve kalıcı bir hastalık kalmaz...
Rica ederiz fıstıkım ne demekmavrulam,tuğba burki ve seyra teşekkür ederim kızlar bu süt olayı için rahatladım epey.
Kızlarr temizlik yapıyorum ama takipteyim. Öpüyorum hepinizi...
yeni topikimizi görmedin mi hayatımmm? 2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...-aralik-bebislerinin-odalari-besikleri-4.html
aa ben neden kaçırdım bunu yahu.nezaman actınız
şimdi şekersiz 1 fincan sütümü içtiim, küçük bir parça peynir, 4 küçük zeytin. şimdi uzanacağım bakalım, akşam yemeğine kadar bir tek su içeceğim , sağol canım yaa desteğin için. hep birlikte bunu aşacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?