Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
Yok şeker ya DR 18.10.10'a randevu verdi ozaman gel raporu yazalım dedi
Eğer herşey yolunda ise 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum ki bebemle vakit geçirebileyim bol bol
Merhaba Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.
Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.
Sende poponu dön arkadan sarılsın sempatiksalakcinni
Ben öyle yapıyorum
kaydirigubbakcemile3 desene yastık yerine adamı kullanıyorum diyekaydirigubbakcemile3
Eminim çok güzel olur, bu ipin adı ne peki? Alsak ne diye alacağız, bende mi yapsam acabaa:hulya:
oy maşallah ne becerikli hatunsun.. bende örgüyü çok severim ama tembelliğimden terkedeli çok oldu.. bizim torunlara güzel güzel şeyler örersin artık :))
benimde büyümedi canım.. yapısal bir durum tevekkeli.. regl öncesi hali gibi.. hala 85 takıyorum.. sütte geliyor aslın 20. haftadan beri ama doğumdan sonra asıl büyüyecekler..
teşekkür ederim jet hızındaki cevabın içinolumunekankayizsmile .
anladım , bu sefer başarabilirim sanırım.
ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:
canım yaaa ben özele gidiorum. raporun illa sigortadan mı olması gerekio yoksa özel doktorlar da yazabiliomu?
beraser bizim başımız kel mi:)
hiç olur mu canım sen de gönder adresi. hatta ben seri üretime geçeyim tüm topikteki kızlara. ama bi şartım var. hepsini bir giydirip hepberaber fotoğraflarını çekip koyacaksınız topiğe...:)
canım, üzüldüm açıkçası. çok emek vermiştin ve senden başkasını liste yaparken düşünemiyorum. sen nasıl istiyorsan öyle olsun. teşekkür ederim kendi adıma bize bu kadar vakit ayırdığın için...
canım sarılıyo zaten de ben sabaha kadar kaç kere dönüyorum. ayrı yatamıyoruz biz :)
canım sakallı ip dedim verdi benim yüncü. zaten görürsün sen de hemen anlıyolar. çok satılıyomuş bunlar. kalını ve incesi varmış. incesini aldım ben yanına da yün verdi iki kat örülecekmiş. kalınından örersen çok ip yiyomuş. pahalı da bi ip. 7-8 numara şişle haroşa örüyosun sürekli ve hızlı ilerliyomuş. bakalım ben de ilk defa yapıcam. google amcaya sor sakallı ip diye neler neler çıkıyo.
canım torunlardan önce benim gelinime aşağıdaki elbise çok yakışır. önce onu örerim ben sen adres ver yeter... kızım olsa çok istiyodum bu elbiseyi, hem içimde kalmamış olur:)
canım yaaa ben özele gidiorum. raporun illa sigortadan mı olması gerekio yoksa özel doktorlar da yazabiliomu?
Ay cnm ya gerçekten doğumhanede elimiz mahkum Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:ADANA Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nde 4'üncü çocuğunu normal doğumla dünyaya getiren 32 yaşındaki Zübeyde Aygan, doğum sırasında görevli ebe hemşire D.T.'nin yüzüne tükürerek kendisine hakaret ettiğini, sancı çekerken farkında olmadan elini tuttuğu için de koluna iğne batırdığını iddia etti. Zübeyde Aygan'ın eşi 38 yaşındaki Hasan Aygan, ebe hemşire hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
ALINTIDIR
Ne cins insanlar var yaa, kadın zaten canı burnunda doğum yapıyor birde ebenin hareketlerine bakın! Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah cümlemizi:Saruboceq:
Ben teşekkür ederim canım, saol. Valla bu konuda birazda kızgınım KK ya, hiç kolaylık sunmuyorlar. Neyse hayırlısı olsun, inşallah gönüllü birisi çıkar.
Ayrıca maşallah size, Alah ayırmasın hep böyle olun:Saruboceq:
Eşime bir göstereyim bakalım o da ok verirse deneyeyim örmeyi, heveslendim şimdi saol bilgiler için:lepi:
Çoook güzeeellllalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Selam canlarım........
ezocum geçmiş olsun cnm , cucum tatlım sanada kızlar nazara gelmiyelim dikkat edelim kendimize....
Benim bugün doğum günüm..... Karnımdaki oğluşumla ilk doğumgünüm sabahtan beri tepilkiyo oda öle kutluyo sanırım..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?