2010 Aralık Anneleri

nice mutlu dolu dolu senelere canım.. çocuklarınla beraber..

Yok şeker ya DR 18.10.10'a randevu verdi ozaman gel raporu yazalım dedi
Eğer herşey yolunda ise 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum ki bebemle vakit geçirebileyim bol bol

canım yaaa ben özele gidiorum. raporun illa sigortadan mı olması gerekio yoksa özel doktorlar da yazabiliomu?

canım, üzüldüm açıkçası. çok emek vermiştin ve senden başkasını liste yaparken düşünemiyorum. sen nasıl istiyorsan öyle olsun. teşekkür ederim kendi adıma bize bu kadar vakit ayırdığın için...

Sende poponu dön arkadan sarılsın sempatiksalakcinni
Ben öyle yapıyorum

canım sarılıyo zaten de ben sabaha kadar kaç kere dönüyorum. ayrı yatamıyoruz biz :)

kaydirigubbakcemile3 desene yastık yerine adamı kullanıyorum diyekaydirigubbakcemile3
Eminim çok güzel olur, bu ipin adı ne peki? Alsak ne diye alacağız, bende mi yapsam acabaa:hulya:

canım sakallı ip dedim verdi benim yüncü. zaten görürsün sen de hemen anlıyolar. çok satılıyomuş bunlar. kalını ve incesi varmış. incesini aldım ben yanına da yün verdi iki kat örülecekmiş. kalınından örersen çok ip yiyomuş. pahalı da bi ip. 7-8 numara şişle haroşa örüyosun sürekli ve hızlı ilerliyomuş. bakalım ben de ilk defa yapıcam. google amcaya sor sakallı ip diye neler neler çıkıyo.

krdln cim doğum günün kutlu olsun canım a.s. bu çiçekler kızım ve benden sana :1hug:

canım torunlardan önce benim gelinime aşağıdaki elbise çok yakışır. önce onu örerim ben sen adres ver yeter... kızım olsa çok istiyodum bu elbiseyi, hem içimde kalmamış olur:)

Eklentiler

• $Kirmizi-Bebek-Elbisesi.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 31
fatoşcum canm benim doğum günün kutlu olsun seneye oğluşlarnla beraber tepinerek kutlarsınız inşallah

kucukprens listeyi devrediomuşsun ayy bi garip oldum bak şimdi :gitme: verdiğin emekler için teşekkür ederz

ya kızlar bişey sorcam kafama takılıyo baenim göğüslerim hiç büyümedi süt olmazmı yoksa son zaman mı büyür.ya sütüm gelmezse:sinifsinif:

Benimde hiç büyümedi hala aynı bedeni takıyorum
Süt gelmemesinin buna bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim 22 haftalıktan beri sütüm geliyor fıstıkım :)

canım yaaa ben özele gidiorum. raporun illa sigortadan mı olması gerekio yoksa özel doktorlar da yazabiliomu?

Canım bende özele gidiyorum ama SSK ile anlaşması olduğu için rapor verebiliyorlar.

Kardelen Doğum günün kutlu olsun birtanem Ailenle bebeğinle sağlıklı yıllar a.s.

hiç olur mu canım sen de gönder adresi. hatta ben seri üretime geçeyim tüm topikteki kızlara. ama bi şartım var. hepsini bir giydirip hepberaber fotoğraflarını çekip koyacaksınız topiğe...:)

canım saolasın örmüş kdar oldun seni bu halinle yormayalım okadr eksik olma hayatım olumunekankayizsmile

Ben teşekkür ederim canım, saol. Valla bu konuda birazda kızgınım KK ya, hiç kolaylık sunmuyorlar. Neyse hayırlısı olsun, inşallah gönüllü birisi çıkar.

Ayrıca maşallah size, Alah ayırmasın hep böyle olun:Saruboceq:

Eşime bir göstereyim bakalım o da ok verirse deneyeyim örmeyi, heveslendim şimdi saol bilgiler için:lepi:

canım torunlardan önce benim gelinime aşağıdaki elbise çok yakışır. önce onu örerim ben sen adres ver yeter... kızım olsa çok istiyodum bu elbiseyi, hem içimde kalmamış olur:)

Çoook güzeeellllalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hazır aklıma gelmişke size bişey sorcam kızlar grip aşısı olan varmı aranızda? sağlık ocağındaki doktor dediki 8 aylık hamileye vuruyoruz zararı yok ama kendi doktoruma sormadım

ADANA Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nde 4'üncü çocuğunu normal doğumla dünyaya getiren 32 yaşındaki Zübeyde Aygan, doğum sırasında görevli ebe hemşire D.T.'nin yüzüne tükürerek kendisine hakaret ettiğini, sancı çekerken farkında olmadan elini tuttuğu için de koluna iğne batırdığını iddia etti. Zübeyde Aygan'ın eşi 38 yaşındaki Hasan Aygan, ebe hemşire hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ALINTIDIR

Ne cins insanlar var yaa, kadın zaten canı burnunda doğum yapıyor birde ebenin hareketlerine bakın! Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah cümlemizi:Saruboceq:

Ay cnm ya gerçekten doğumhanede elimiz mahkum Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

haklısın kızmakta. dediğin gibi hayırlısı olsun ama gerçekten üzüldüm...
sağol canım Allah hiçbirimizi ayırmasın ne eşlerimizden ne de çocuklarımızdan...
örmeye karar verirsen elimden geldiğince yardımcı olurum canım ne demek...
ayrıca güzel elbise di mi gerçekten. ben arkadaşımda örülmüşünü gördüm canlı canlı, içim gitti...:)

Selam kızlar, bayadır yazamıyorum, geçen cuma annemler geldi, bugün döndüler, son 4 gün çok güzeldi ama bugün onlar gidince çok kötü oldum, annem bi de giderken artık doğuma ancak geliriz dedi, bi hoş oldum. Hem hoşuma gitti, kızımla konuştum, annene sen gelince gelicek diye hem de oturdum ağladım. Offf bu hormonlar boshayallersmile Annem bi sürü cici getirmiş, onları da yıkadık beraber, dün de ütüledik hepsini, hastaneye gidecek kıyafetlerini ayırdık, birazdan valizimin kızıma ait bölümünü hazırlıycam. Çantaya koymadan resimlerini çekerim artık.....hihoyyyt

Canım benim doğum günün kutlu olsunnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!! Bebişinle eşinle nice mutlu yıllara inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…