Daha çok yeni canım, en taze topikimiz:lepi:
bugün muhabbet pek bi azdı.bu arada ben uçurumu merak ediyorum acaba nerdeki taaa ne zamandır denk gelmedik hayırdır inşallah???
haklisin sekerimmmfisfisfis
bu arada sen faceteki grupta yokmusun?
hadi ya?! hayırlı olsun.. e sen öğretmenlik yapmıyormuydun? nasıl oldu?
tatlı rüyalar :))
Canım herkesin şişecek diye birşey yok...
Asıl son zamanlarda büyüyormuşşş
Benimki de korkuyor ama yaz boyu sıcaktan sarılamadık şimdi de göbekten
En güzeli arkadan sarılmak valla hem tehlikesiz :kedi:
Sağol canım
Fıstık tabi ki kız erkek farketmez, hani o prensesin giyemeyeceği çok erkeksiler için bide erkek kardeş yaparsın boşa gitmemiş olur demek istemiştim, yanlış anlaşıldım herhaldeyerimseniben
denzi seni üzmek istemem ama oğlun ne kladarlıktı.benim arkadaşım 40haftalık bebğini kaybetmişti kendim gibi çok üüzlmüştüm rabbim kimseye yaşatmöasın
canım, üzüldüm açıkçası. çok emek vermiştin ve senden başkasını liste yaparken düşünemiyorum. sen nasıl istiyorsan öyle olsun. teşekkür ederim kendi adıma bize bu kadar vakit ayırdığın için...
canım sarılıyo zaten de ben sabaha kadar kaç kere dönüyorum. ayrı yatamıyoruz biz :)
canım sakallı ip dedim verdi benim yüncü. zaten görürsün sen de hemen anlıyolar. çok satılıyomuş bunlar. kalını ve incesi varmış. incesini aldım ben yanına da yün verdi iki kat örülecekmiş. kalınından örersen çok ip yiyomuş. pahalı da bi ip. 7-8 numara şişle haroşa örüyosun sürekli ve hızlı ilerliyomuş. bakalım ben de ilk defa yapıcam. google amcaya sor sakallı ip diye neler neler çıkıyo.
Kızlar ben kızıma ana kucağı olarak Fisher Pricenin bu modelini almıştım çok memnun kaldım sizede öneririm büyüyüncede koltuk gibi oluyor ben halen kızımı yedirirken falan kullanıyorum rahatlıkla kumaşı yıkanıp takılıyor
Maalesef şekerim iyi çıkmadı, açlık glikoz 96, Glukoz 1. saat. 214.
214 olan sınır 140 yani 74 falası var değerde. Doktorum 10 gün şekerli şeyler yasak dedi, 10 gün sonra tekrar ölçülecek. Sorun Annem gebelikten şeker hastası olarak kaldı. Acaba bende kalır mı. inşallahg olmaz. Sanırım ben bu hafta bal,kek, çikolata çok tükettim olabilir -mi acep soracağım doktoruma. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve kalıcı bir hastalık kalmaz...
Selam arkadaşlar!Ben de aranıza yeni katıldım.Bu siteye bayılıyorum.28+4 günlük hamileyim.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
Selam arkadaşlar!Ben de aranıza yeni katıldım.Bu siteye bayılıyorum.28+4 günlük hamileyim.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
gelmez tatlim bu saatte,sanmam yani :1no2:
Benimde türk tv kanallarim baglandi,bende Ezel izliyorum simdi yuppiii :lepi:
hoş geldin aramızavereliniortak
bu arada ben ups kargoyu bekliyorum sözde bugün teslim etceklerdi saat kaç oldu ya.(park yatağımız)bu saatten sonra gelmez heralde:mymeka:
Ayen Cemilecim. Cumartesi akşamı verdim sparişi. Daha gelmedi. e-bebekten sipariş ettim. Bencede gelmez daha of offff
uyuzluk iste..insallah yarin gelir,insan sabirsizlaniyor yoksa Çok üzgünüm çoookayy gıcıklar ya saat 3 buçuktan beri saat kaç olursa olsun bırakıcaz dediler beklettiler.madem bırakmicaksınız neden kandırıyosunuz demi mikroplar.alsanaalsanasmile
Canım hoşgeldin aramıza
Ohhh gözünaydın balım
Ayyy kızlar kendimi doğurcakmış gibi hissediyorum
Yada zaman yaklaştıkça moda giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?