2010 Aralık Anneleri

bugün muhabbet pek bi azdı.bu arada ben uçurumu merak ediyorum acaba nerdeki taaa ne zamandır denk gelmedik hayırdır inşallah???

haklisin sekerimmmfisfisfis
bu arada sen faceteki grupta yokmusun?

yok tatlım ben su aralar face kullanmıyorum,donmuş vaziyette..

hadi ya?! hayırlı olsun.. e sen öğretmenlik yapmıyormuydun? nasıl oldu?

tatlı rüyalar :))

özel okuldaydım ben tatlım bebek veya tasınma olmasa da bu sene ayrılıp okulumda lisansa devam edicektim zaten

nasıl kız ''tehlikesiz'' ? kaydirigubbakcemile3

Fıstık tabi ki kız erkek farketmez, hani o prensesin giyemeyeceği çok erkeksiler için bide erkek kardeş yaparsın boşa gitmemiş olur demek istemiştim, yanlış anlaşıldım herhaldeyerimseniben

yok kuzum yavvvvv. yanlış analrmıyım ben seni hiçzemuszemus
evet nasip bakalım belki başka kardeşine nasip olur dediğin gibi.

denzi seni üzmek istemem ama oğlun ne kladarlıktı.benim arkadaşım 40haftalık bebğini kaybetmişti kendim gibi çok üüzlmüştüm rabbim kimseye yaşatmöasın

canım 32 haftalıktı.
evet kişmseye yaşatmasın.

bende yatak odama açıkta kaln yerlere örmeyi düşünüyorum
izne çıkınca
çoku pahalı
hani gece kalınca ses yapmasın parkelere basınca
yavruşum uyanamsın
hem şık da duruyo
ona uygun ebatalrda halı bulamdım bi türlü

çok güzel görünüyo şekrim

canım dikkat et.
araştır bazı şeyelr kana daha çabuk ulaşıyomuş
meyvelerden mesela üzüm kana daha çabuk karışıyomuş
beyaz ekmek esmer ekmeğe göre daha çabuk karışıyo
yap bajalım diyetini
bence faydasını görürüsün.

Selam arkadaşlar!Ben de aranıza yeni katıldım.Bu siteye bayılıyorum.28+4 günlük hamileyim.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:

Selam arkadaşlar!Ben de aranıza yeni katıldım.Bu siteye bayılıyorum.28+4 günlük hamileyim.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:

selam..bende hep dışardan takip ediyordum ...yeni katıldım aralarına..inşallah kalan süreci herkes hayırlısıyla atlatır..bebişlerini sağlıkla kucağına alırr....

hoş geldin aramızavereliniortak

bu arada ben ups kargoyu bekliyorum sözde bugün teslim etceklerdi saat kaç oldu ya.(park yatağımız)bu saatten sonra gelmez heralde:mymeka:

hoş geldin aramızavereliniortak

bu arada ben ups kargoyu bekliyorum sözde bugün teslim etceklerdi saat kaç oldu ya.(park yatağımız)bu saatten sonra gelmez heralde:mymeka:

Ayen Cemilecim. Cumartesi akşamı verdim sparişi. Daha gelmedi. e-bebekten sipariş ettim. Bencede gelmez daha of offff

Ayen Cemilecim. Cumartesi akşamı verdim sparişi. Daha gelmedi. e-bebekten sipariş ettim. Bencede gelmez daha of offff

bende ups kargoyu en iyi kargo sanırdım ama alakası yokmuş.neyse yarın gelir heralde ebebek e şikayet ettim onları böyle böyle diye ohhhaklinialirimsmile

ayy gıcıklar ya saat 3 buçuktan beri saat kaç olursa olsun bırakıcaz dediler beklettiler.madem bırakmicaksınız neden kandırıyosunuz demi mikroplar.alsanaalsanasmile
uyuzluk iste..insallah yarin gelir,insan sabirsizlaniyor yoksa Çok üzgünüm çoook
Canım hoşgeldin aramıza

Ohhh gözünaydın balım

Ayyy kızlar kendimi doğurcakmış gibi hissediyorum
Yada zaman yaklaştıkça moda giriyorum

sagol canim,cok yok 4-5 kanal ama olsunn:))
bu arada agzini hayir ac fistik yaa,daha var,gelmesin ufakliklar erkenden..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…