2010 Aralık Anneleri

kizlar cok komik bu sipa yaa
totosunu bi saga koyuyor, biraz sonra sola koyuyor..
avuc ici kadar totosu var,sigdiracak yer bulamadi..
yamuk yumuk sürekli bi saga koyuyor bi sola kaydirigubbakcemile3

bu arada bebislerin simdiki uyku düzenleri dogum sonrasi icin bi tüyoymus ya hani,ben vallahi yandim...
her 3 saatte bir uyaniyor,aksam 9 dan sonra yerinde durmuyor..

Bebişimi şimdiden çok seviyorumopuyorumnanaktanBel ağrıları benim de sıklaştı.vereliniortak

kızlaaar merhaba

bugün topiğe öğleye doğru girmiştim
sonra flim koptu birden ..... bir anda herşey değişti :1shok:

iş yerinde anadolu yakasına şirketin merkez ofisine transfer olduk (eşimle aynı yerde çalışıyoruz)
10-15 gün içinde ev bulup taşınmamız gerekiyor , biraz çalışıp sonrada (37. hafta gibi) izne ayrılmayı düşünüyorum

nasıl olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum eyvahedigeldismile
annem ve tüm akrabalarım anadolu yakasında olduğu için çok seviniyorum aslında ama
ooooooofffffff bu hamiş halimle nasıl ev bulup taşınıcam bilmiyorum
bir de sizden bir süre ayrı kalıcam ona da çok üzülüyoruum:sinifsinif:

Son düzenleme:
ben kaçar kızlar ii geceler
iyi uykular canimm
tatlim stres yapma..
100lük yapilana kadar dikkat et birazcik..
iyi ciksada dikkat etmek gerekiyor aslinda..beyaz un yeme,seker cikolata yeme,patates,princ,muz,incir,üzüm,kavun,karpuz..bunlara dikkat et..bol su ic,az az ye ama ne tika basa ye nede ac kal..sürekli ye yani...
eger siniri 140 kabul ediyorlarsa cok yüksek degil ama yüksek bi deger..
ama moral bozulacak bisey degilmis ben bunu anladim..
sende stres yapma tatlim,Allah yardimcin olsun :teselli:

sorma canim,gitmiyorlar ki gelsinler..hep benimleler sempatiksalakcinni
benim görüstüklerim var ama eve gelince yalnizim yine..
üff herkesin kendine göre bi bunalim noktasi var iste..
oh ne güzel izine cikarsin mis gibi,dinlenirsin bol bol doguma kadar insallah..
ördüklerinin resimlerini eklersin artik,öremiyoruz bari seninle gurur duyalim demi yerimseniben

ohaoldumsmile amaninn ne ara oldu tüm bunlar tatlim..
hayirli olsun canim,iyi tarafindan bakmaya calis,tüm sevdiklerin anadoludaymis yerimseniben
bu haftalarda senin icin zor olacak ama hakkinizda demekki hayirlisi buymus..
yorma kendini aman diyim olumunekankayizsmile

teşekkür ederiiiiim
aayyy sorma burcucum ya
herşey bir an da bir günde oldu valla

evet hayırlısı, inşallah herşey güzel olur

iyi geceler canım :a015:

Canım evden eveyle taşınırsın, yorulmazsın da. Ay bu taşınma olayı aralık annelerinin kaderi galiba. Biz taşınalı 2,5 ay oldu, hala toparlanıyorum Ama gözünde büyütme, iyi tarafından bak, yeni ev, yeni bebek

cenem düstü kizlar,ben yatiyim en iyisi...
öpüyoruz siziii
İyi geceler cucum...

ah esra ya sorma . dediğin gibi nakliyeler var
ben en çok nasıl ev bulucam diye de düşünüyorum
aceleyle karar vermekte istemiyorum
ooofffff
doktorumda bahçelievlerde bilmiyorumkismile
onu bırakmayı hiç istemiyoruum

aayyyy bir de bu taşınma esnasında doğurmayayım sakın eyvahedigeldismile

Canım hangi semtte olduğunu yazarsan ev bulmana yardımcı olabilirim. Bende maltepedeyim çünkü.

Günaydın kızlar. Geçmişi okuyamadım. 32 hafta çalışabilir raporumu dün aldım. Benim 37 hafta rapor tarihi 15 Kasıma geliyor.

günaydın herkese,

canım iplik fiyatları değişiyo. ben ilçede oturuyorum mesela kaç yere sordum kilosu 15tl dediler. denizlide sürekli alışveriş yaptığım bi yer vardı. oradan kilosunu 10 tlye aldım. internette de araştırdığım kadarıyla ortalama 12 tl gibi. simli olanlar yalnız 25 tl. tabi önemli olan ne kadar iplik gideceği. 2,5 kg kadar aldım bakalım bitince ebatlarını yazarım...

Günaydın kızlar. Geçmişi okuyamadım. 32 hafta çalışabilir raporumu dün aldım. Benim 37 hafta rapor tarihi 15 Kasıma geliyor.

hayırlı olsun canım. kötü denk gelmiş ama. 1 hafta sonra olsaymış 1 hafta fazladan tatil yapardın...

Ya sorma canım yok tatili geçtim artık ama resmi tatil pazartesi bide o sorun var.

aralık başı yani doğumun ay hadi gozun aydım canım...doktordan aldığın kağıdı hastanede bir yere goturuyomusun yoksa direkt işyerinemi veriyosun.benimde 1 haftam kaldı da...

Canım takma kafana, herşey hallolur. Doğurmazsın da, ama tabi dikkat et, ağır şeyler kaldırma, kendini fazla yorma, çok fazla eğilip doğrulma. Bırak kocacın halletsin herşeyi delikafadulden

Günaydın kızlar...
Nasılsınızzz.
Dün doktordaydım oğlum kocaman olmuş 1800 gr herşeyi çok iyi dedi doktor...Suyum çok güzelmiş..20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...Oğluma bir türlü poz verdiremedi doktor elini çekmedi yüzünden yaramaz şey dedi doktor o uğraşırken bende bol bol izledim oğlumu zemuszemus
Ezocum bende dün rapor aldım ama vizite kağıdım olmadığından vermediler direk SGK ya göndereceklermiş... Sanırım benimde safa83 gibi 37 hafta 15 Kasıma geliyor tam göremedim ki raporda ne yazıyor

gerçekten de çok kötü denk gelmiş. hayırlısı bakalım.
ben 20 ekimde çalışabilir raporu alacağım, 24 kasım da 37. hafta olacak inş. yani ben bayram tatilini yakalaya bilen talihlilerdenim. zaten sırf bu yüzden çalışabilir raporu alacağım, 29 ekim tatili bayram tatili derken o haftalar hızlı geçecek inş. birde bizimeğitimlerimiz olacak o haftalarda, öğlene kadar gidip öğleden sonraları duygu sömürüsü yapıp kaçmayı düşünüyorumsositososito

kocaman olmuş maşallah oğluşun gozunaydın canım...sağsalim kucağınada alırsın inş...benimde 37. haftam 6 aralığa denk geliyor 2 hafta var aramızda..bende duruma gore çalışabilir yad çalışamaz alıcam bakalım...sen diğer işi ne yaptın ben burda olmadığım için kacırdım sgkdan öğrenebildinmi...hııı bu rapor olayı nasıl oluyor bide onu anlatın bizlerde acemilik cekmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…