Canım çok saol eklemeye çalışırımm
Selam kızlar umarım herkes iyidir hasta olanlarada geçmişler olsun bende iyileşmeye çalışmakla meşgulüm aman gribe dikkat bol bol c vitamini almaya bakın.:)
Burcu'cum aldıklarını güle güle kullan canım şu Havuzlu Han'a bende gitmek istiyorum ama gözümde büyüyor tee Beylikdüzü'nden Eminönü'ne gitmek vede gelmek bir de trafiği hesaba katınca gerisin geri oturuyorum.:)
Allah'tan bebişe alınacakları tamamladık sayılır birkaç eksiğimiz kaldı yarın kısmetse Masko'ya gidip karyola bakalım diyoruz.
Bi de hasta olunca hiç bir yere çıkamadım ama Allah'tan annecağzım Kervan'dan lohusalık döneminde misafir geldiğinde kullanmak için çok güzel bir nevresim takımı almış kendimi yeni gelin gibi hissettim pek şıkkaydirigubbakcemile3 bi tanede fırfırlı battaniye almış takımın renginden bi de üzeri işli minnacık bebiş için battaniye almış.:)
Geceliklerim zaten vardı nevresimim, yatak örtüsü gibi işli bir battaniyemde oldu belki bir tane daha kendinden desenli sade bir nevresim takımı alabilirim bi de karyolamızı aldık mı tamamdır.boshayallersmile
Bi tek hastane çantamızı hazırlamaya başlamadık bana nedense erken gibi geliyor ama sanırım yavaştan yavaştan hazırlanmak lazım ne olacağı belli olmaz.aklinialirimsmile
Aldıklareımın fotolarını çektim ama maalesef fotograf makinamın kablosunu bulamıyorum
Boya badana esnasında nere kayboldu bilmiyorum bulunca eklicem canlar
geçmiş olsun ya daha iyileşemedinmi gebelikte zor vallahi grip bağışıklık sistemi yetersizleşiyo.ohhh sende güle güle kullan ne güzel bi çok şey hallolmuş vallahi senden de resim bekliyorum meraklı melehat olduğum içinkaydirigubbakcemile3
ohhh güle güle giyin canım çok iyi almışsın lohusa takımlarını canım hemde kaç parça oluyo yani,iyi yapmışsındiğer haftada çıkarsınız zaten,bugünlük bukadar yürümekte yeterli hem,tekrar güle güle kullanın cnm
Canım çok geçmiş olsun keşke elimden bişey gelsede yapabilsemkızlar yardım edin sinüzitim azdı:sinifsinif: ve ne yapacağımı bilemiyorum ilaç alamıyorum geçen gün kulağımdan kan geldi enfeksiyon yüzümü sarmış kulak zarım delinmiş siz de dikkat edin hasta olmayın çoook zor
Saol bebekimburxkan guzel gunlerde kullan canım aldıklarını
Canım saol ya sen hala iyileşemedin mi ya offfSelam kızlar umarım herkes iyidir hasta olanlarada geçmişler olsun bende iyileşmeye çalışmakla meşgulüm aman gribe dikkat bol bol c vitamini almaya bakın.:)
Burcu'cum aldıklarını güle güle kullan canım şu Havuzlu Han'a bende gitmek istiyorum ama gözümde büyüyor tee Beylikdüzü'nden Eminönü'ne gitmek vede gelmek bir de trafiği hesaba katınca gerisin geri oturuyorum.:)
Allah'tan bebişe alınacakları tamamladık sayılır birkaç eksiğimiz kaldı yarın kısmetse Masko'ya gidip karyola bakalım diyoruz.
Bi de hasta olunca hiç bir yere çıkamadım ama Allah'tan annecağzım Kervan'dan lohusalık döneminde misafir geldiğinde kullanmak için çok güzel bir nevresim takımı almış kendimi yeni gelin gibi hissettim pek şıkkaydirigubbakcemile3 bi tanede fırfırlı battaniye almış takımın renginden bi de üzeri işli minnacık bebiş için battaniye almış.:)
Geceliklerim zaten vardı nevresimim, yatak örtüsü gibi işli bir battaniyemde oldu belki bir tane daha kendinden desenli sade bir nevresim takımı alabilirim bi de karyolamızı aldık mı tamamdır.boshayallersmile
Bi tek hastane çantamızı hazırlamaya başlamadık bana nedense erken gibi geliyor ama sanırım yavaştan yavaştan hazırlanmak lazım ne olacağı belli olmaz.aklinialirimsmile
Ahh be cnm takılma böyle şeylere bebeğinide kendinide üzüyon yaniburcucum sabah sabah kaynana canımı sıktı illa birlikte kahvaltı yapcaz sanki dükkanı açıcam diye kahvaltımı aşağıda yapıyorum oda birlikte yiyelim in sonra demek istedi ama uslübu doğru olmayınca bende kızdım belki kalbini kırıp çektim kapıyı indim aşağıya sonra kendimi temizliğe verdim iyi oldu biraz da yani dükkan hijyen dolduişte öyle ama çabuk geçti sinirim amaaaan canımı sıkımam hiç .
akannehir yaaaa çok mutsuz oldum bak neyse dört gözle bekliyorum.
Canım saol ya sen hala iyileşemedin mi ya offf
Ben bidaha gitcem havuzlu hana bebek şekeri filan muhabbeti yetiştiremedik maalesef onlarıda belki haftaya yada izne çıkınca alıcam
keşke yakın olsak valla sana eşlik ederdim cnm ya :teselli:
Amin cnm benim.BURXKAN canım Allah aldıklarını bebişinle birlikte saglııklı sıhhatli kullanabilmeyi nasip etsin...
haftaya bende gitmek istiyorum havuzluhana sole kısaca bi tarif edebilirmisin :uhm:
İyileştim sayılır ama hala burnum tıkalı ve ara ara öksürüyorum.:sinifsinif:
Havuzlu han'da güzel bebek şekerleri var mıydı?
Ben şekersiz sadece süsünü arıyorum tülünü ve şekerini kendim alıp yapacağım.
Off off İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek aradığını hemen bulmak ne zor ya keşke canım yakın olaydık hem daha çok gezerdik.kaydirigubbakcemile3
Şu Havuzlu han pazar günü açık olsa keşke eşim bazen cumartesileride çalışıyor veya yarım gün işi oluyor öyle olunca uzak yerlere gidemiyoruz.:sinifsinif:
sanırım tarif ettiğin yer bursa pazarının karsı sokaklarında biyerler neyse bugun hava cok guzeldi ama misafir gelcekk die gidemeddim hafta içi bigun inşallah hava guzel olurda giderim artık.. gidemedik die annecigimin ruyaalarına giriyo bebişimiz doguyo cıplak kalıyoAmin cnm benim.
canım mehmet efendi kahvecisi varya oradan girdik karşına gelen ilk sokaktan sağa gir tekrar ilk sol ve sokak bitince sağa dönüyorsun direk o sokak boyu yürü hemen karşına çıkıyor zaten kime sorsan herkes gösterir biz emin olmak için sokak başı sorduk kaydirigubbakcemile3
kızlar çok kötü gribim burnum tıkalı boğazım gıcıklanıyor öksürüp duruyorum doktora gitsemmi napsam bi akıl verin yaa
Ahh kıyamam ya kaydirigubbakcemile3sanırım tarif ettiğin yer bursa pazarının karsı sokaklarında biyerler neyse bugun hava cok guzeldi ama misafir gelcekk die gidemeddim hafta içi bigun inşallah hava guzel olurda giderim artık.. gidemedik die annecigimin ruyaalarına giriyo bebişimiz doguyo cıplak kalıyo
gecmiş olsun bol c vitamini ıhlamur falan iç eger cok kotu halsiz hissediyoosan dr a gita.skızlar çok kötü gribim burnum tıkalı boğazım gıcıklanıyor öksürüp duruyorum doktora gitsemmi napsam bi akıl verin yaa
bende eminonunde saatlerce gezmeyi bakınmayı cok sewerim hele simdi bebişler için olcak alısweris o yuzden daha zewkli olcagına eminim opuyorumnanaktanAhh kıyamam ya kaydirigubbakcemile3
ama gerçekten eminönü abicim
yeri keyfi alışveriş yapması bambaşka
ben bugün çok mutlu oldum.oranın tadı bambaşka
Saolsun kociş kırmadı götürdü Allah ondan razı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?