2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar umarım herkes iyidir hasta olanlarada geçmişler olsun bende iyileşmeye çalışmakla meşgulüm aman gribe dikkat bol bol c vitamini almaya bakın.:)

Burcu'cum aldıklarını güle güle kullan canım şu Havuzlu Han'a bende gitmek istiyorum ama gözümde büyüyor tee Beylikdüzü'nden Eminönü'ne gitmek vede gelmek bir de trafiği hesaba katınca gerisin geri oturuyorum.:)

Allah'tan bebişe alınacakları tamamladık sayılır birkaç eksiğimiz kaldı yarın kısmetse Masko'ya gidip karyola bakalım diyoruz.
Bi de hasta olunca hiç bir yere çıkamadım ama Allah'tan annecağzım Kervan'dan lohusalık döneminde misafir geldiğinde kullanmak için çok güzel bir nevresim takımı almış kendimi yeni gelin gibi hissettim pek şıkkaydirigubbakcemile3 bi tanede fırfırlı battaniye almış takımın renginden bi de üzeri işli minnacık bebiş için battaniye almış.:)
Geceliklerim zaten vardı nevresimim, yatak örtüsü gibi işli bir battaniyemde oldu belki bir tane daha kendinden desenli sade bir nevresim takımı alabilirim bi de karyolamızı aldık mı tamamdır.boshayallersmile

Bi tek hastane çantamızı hazırlamaya başlamadık bana nedense erken gibi geliyor ama sanırım yavaştan yavaştan hazırlanmak lazım ne olacağı belli olmaz.aklinialirimsmile

Son düzenleme:
burcucum sabah sabah kaynana canımı sıktı illa birlikte kahvaltı yapcaz sanki dükkanı açıcam diye kahvaltımı aşağıda yapıyorum oda birlikte yiyelim in sonra demek istedi ama uslübu doğru olmayınca bende kızdım belki kalbini kırıp çektim kapıyı indim aşağıya sonra kendimi temizliğe verdim iyi oldu biraz da yani dükkan hijyen doldu işte öyle ama çabuk geçti sinirim amaaaan canımı sıkımam hiç .

geçmiş olsun ya daha iyileşemedinmi gebelikte zor vallahi grip bağışıklık sistemi yetersizleşiyo.ohhh sende güle güle kullan ne güzel bi çok şey hallolmuş vallahi senden de resim bekliyorum meraklı melehat olduğum içinkaydirigubbakcemile3

Battaniye ellerinde olmadığı için getirince haber verecekler o zaman hepsini birden çeker eklerim.
Daha geceliklerimin resimlerini çekeceğim ee hep bebişlere almakla olmuyor azıcıkta kendimize alalım dimi ama süslü lohusalar olacağız gibime geliyor.kaydirigubbakcemile3

Canım gecelik + pijama takımı + sabahlık / birde gecelik + sabahlık 2 takım gbi sayılıyor ama 3 takım oldu yani :))

Canım çok geçmiş olsun keşke elimden bişey gelsede yapabilsem

burxkan guzel gunlerde kullan canım aldıklarını
Saol bebekim
Canım saol ya sen hala iyileşemedin mi ya offf
Ben bidaha gitcem havuzlu hana bebek şekeri filan muhabbeti yetiştiremedik maalesef onlarıda belki haftaya yada izne çıkınca alıcam
keşke yakın olsak valla sana eşlik ederdim cnm ya :teselli:

Ahh be cnm takılma böyle şeylere bebeğinide kendinide üzüyon yani
Ahh bide sinirlenince şu işe güce vermemiz yok mu
yorma kendini fıstıkım üzmede :teselli:
akannehir yaaaa çok mutsuz oldum bak neyse dört gözle bekliyorum.

Yok yok üzülme eşim gelsinde eşyaların bir kısmı üst kata çıkarmıştı baksın belki oradadır bulunca yüklerim şeker :))

BURXKAN canım Allah aldıklarını bebişinle birlikte saglııklı sıhhatli kullanabilmeyi nasip etsin...
haftaya bende gitmek istiyorum havuzluhana sole kısaca bi tarif edebilirmisin :uhm:

İyileştim sayılır ama hala burnum tıkalı ve ara ara öksürüyorum.:sinifsinif:
Havuzlu han'da güzel bebek şekerleri var mıydı?
Ben şekersiz sadece süsünü arıyorum tülünü ve şekerini kendim alıp yapacağım.
Off off İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek aradığını hemen bulmak ne zor ya keşke canım yakın olaydık hem daha çok gezerdik.kaydirigubbakcemile3
Şu Havuzlu han pazar günü açık olsa keşke eşim bazen cumartesileride çalışıyor veya yarım gün işi oluyor öyle olunca uzak yerlere gidemiyoruz.:sinifsinif:

BURXKAN canım Allah aldıklarını bebişinle birlikte saglııklı sıhhatli kullanabilmeyi nasip etsin...
haftaya bende gitmek istiyorum havuzluhana sole kısaca bi tarif edebilirmisin :uhm:
Amin cnm benim.
canım mehmet efendi kahvecisi varya oradan girdik karşına gelen ilk sokaktan sağa gir tekrar ilk sol ve sokak bitince sağa dönüyorsun direk o sokak boyu yürü hemen karşına çıkıyor zaten kime sorsan herkes gösterir biz emin olmak için sokak başı sorduk kaydirigubbakcemile3

Canım çok çeşit var biz Elif bebe diye bir mağazadan aldık çoğunluk bebek eşyalarını
mont yelek tulumlar filan.
benim lohusa takımlarını hemen girişteki ilk sağ dükkandan aldık.
Bebek şekerleri için çok mağaza var ve mağazalarda alternatif seçenekler çok.
Tülünü ıvır zıvırını alıp kendin yapmakla hiç uğraşmaya değmez bence herşey o kadar güzelki senin yaptığın da sadece yorulduğunla kalırsın. haa uğraşmak istersen bişey dyemem :)

kızlar çok kötü gribim burnum tıkalı boğazım gıcıklanıyor öksürüp duruyorum doktora gitsemmi napsam bi akıl verin yaa

sanırım tarif ettiğin yer bursa pazarının karsı sokaklarında biyerler neyse bugun hava cok guzeldi ama misafir gelcekk die gidemeddim hafta içi bigun inşallah hava guzel olurda giderim artık.. gidemedik die annecigimin ruyaalarına giriyo bebişimiz doguyo cıplak kalıyo

Ahh kıyamam ya kaydirigubbakcemile3
ama gerçekten eminönü abicim
yeri keyfi alışveriş yapması bambaşka
ben bugün çok mutlu oldum.oranın tadı bambaşka
Saolsun kociş kırmadı götürdü Allah ondan razı olsun :Saruboceq:

korkuyorum bende bişey olucak diye dediğin gibi canım ben gidiyim en iyisi

bende eminonunde saatlerce gezmeyi bakınmayı cok sewerim hele simdi bebişler için olcak alısweris o yuzden daha zewkli olcagına eminim opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz?

kac gundur giremedim, arabamizi sattik yeni araba aliyoruz onun telasiyla kosturuyoruz..

umarim erkenden doguran olmamistirsempatiksalakcinni

biz cok iyiz, son gunlerde oglum iyice hareketlendi, gece gunduz ayakta olayim yada yatayim hic farketmiyo devamli oynuyo birde galiba hickirik tutuyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…