- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
bende islerimi bitirdim geldim sekerim
yarin arkadaslarimiz gelcekte hazirlik yaptim biraz
İyi yapmışın canım.Benimde hafta içine gelicek şimdiden düünnüyom ne yapsam diye bilmiyorumkismile
:))) ben mağazasından almıştımmkaydirigubbakcemile3 napalım alışcaz bunlaraa
yok canım sor tabii.. sat'a göre vermiyorlar.. usg ölçümlerine göre veriyorlar.. zaten aslında ona bile gerek yok gibi.. hekimlerde bunun için hazırlanmış rapor kağıtları var.. onunüzerine yazıp veriyorlar.. teslim ederken bir o rapor yeterli senin usg çıktını felan istemiyor personel işleri..yani hekimini ayarlayabilirsen erkenden al bence şimdiki aklımolsa ben öyle yapardım..anladım biraz galiba....kaydirigubbakcemile3
doktor 32. haftaya gelmeden çalışabilir raporu veremez mi ki acaba?o zaman karda oluruz....
bide usg de 32 haftalık görünüyodun demiştin canım,sat a göre 32 haftalıkken verilmiyomuydu bu rapor?....
sorularım bitmedi çoğaldı kusura bakma .....bilmiyorumkismile
15-16-17lerindecnnm evet bencede üye ol derim
bende alıcam canım,klimayla ısınıyoruz mecbur izmir olunca böle oluyo,arçeliğin beğendim şimdilik ama özellikleri nasıl bilmiyorum,soğuk buhar mak. alın diyolar hep,dr.umuzada sorucam bu ay
ben bir çocuk hekimiyle konuştum da o alınabilir demişti. açıkçası kaloriferin üzerindeki nemlendirmek için konulan şeyleri takip edebilecek yetenekte olmadığım için almayı düşünüyorum bende.. üstelik benimde kronik farenjitim olduğundan yılın 8-10 ayı bununla uğraşıyorum.. hem benim hem bebişim için ideal olacak gibi.. bir kaç hekime daha sormayı düşünüyorum ama.. ona göre onların görüşlerini paylaşırım burda
Kızlar geçmişe bakmadan bodozlama daldım valla
şimdi geldik eminönünden eşimle
Havuzlu han harika bir yermiş envayi çeşit ürün var
Her marka mevcut çok cici şeyler aldım
Eğer marka takıntısı olanlar varsa markalı şeyler pahalı evet ama güzel kaliteli olsun markası duyulmamış olsada olur derseniz her bütçeye uygun ürün var
Haşim işcan'a gidemedim beşik olayını hala halledemedik maalesef eşimin işleri için telefonu hiç susmadı erken döndük gerçi yaklaşık 10:00 civarı çıktık 15:00 gibi gelmek erken dönmek deildir ama malum biz kadınlar alışverişe ve gezmeye doyamıyoruz.
Ayrıca kendime 3 lü ve 2 li 2 aylı lohuha takımı aldım içinde emzirme sütyeni iççamaşır filan dahil 195.00 sadece onlar tuttu ama değdi kalın polarlı diğeri ona nazaran daha ince malum soğuklarda üsütmeyelim
Ayyy amma döktürdüm neyse birazda geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız aldıklarımı fotolayayım inşallah en kısa zamanda paylaşırım...
Eğer marka takıntısı olanlar varsa markalı şeyler pahalı evet ama güzel kaliteli olsun markası duyulmamış olsada olur derseniz her bütçeye uygun ürün var
Haşim işcan'a gidemedim beşik olayını hala halledemedik maalesef eşimin işleri için telefonu hiç susmadı erken döndük gerçi yaklaşık 10:00 civarı çıktık 15:00 gibi gelmek erken dönmek deildir ama malum biz kadınlar alışverişe ve gezmeye doyamıyoruz.
Ayrıca kendime 3 lü ve 2 li 2 aylı lohuha takımı aldım içinde emzirme sütyeni iççamaşır filan dahil 195.00 sadece onlar tuttu ama değdi kalın polarlı diğeri ona nazaran daha ince malum soğuklarda üsütmeyelim
Ayyy amma döktürdüm neyse birazda geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız aldıklarımı fotolayayım inşallah en kısa zamanda paylaşırım...
Canım ne güzel annenin doğum gününü kutlarım selam söyle bizden.İlerdede İnşallah bebişlerimiz bizim doğum günlerimizi kutlayacak :)
Çok saolunn kızlar soledım anneciğime güzel dilekleriniziBurxkan annene torunu ve tüm sevdikleriyle nice güzel yıllar dilerim:)
Ezo cum hadi iyi akşamlaaarrr...
Canım artık kimse sağlık karnesi istemiyor ki :1no2:sağlık karnesi mi lazım aynur artık sağlık karnesi yokkiii.... nerden bulucaz onu...
Kız sen nerelerdesin haslm kızlar...
uzunca bir aradan sonra ben tekrardan geldim...
baya baya kaynatmışınız oyüzden geçmişe hiç gitmiyorum 20gündür falan giremiyrm nete....
neler var bakalım...
hwerkesin sağlığı sıhati ,bebeişlerinin sağlığı yerindedir inş....
Canım çok saolasınyikamaya basladigin gün ü günün süper gecicek demedi demee:)))sabahtan bu yana siritiyorumm kaydirigubbakcemile3
anneciginin ellerinden öpüyoruz oglusumla..nice nice senelere insallahhh
Maşşalllahh minikine boylu poslu geliyor desene seninkiay sormayın
sevgili eşim vını bozdu...oda tamire gitti...sonra geldi eşim kotayı doldurdu...
kota doluncada nete giremedim...
çok şükür bugün girebildim
bizde iiyiz çok şükür...
bugün kontrolümüz vardı..
oğluşum yüzünü göstermedi bu defa..
ters duruyodu,çok şükür dönmüş biraz rahatlattı o beni..
boyu 42cm olmuş ama kilosu birazcık az1900 doktorda söledi zaten iri bi bebek olmayacak dedi..
karnında küçük zaten bellii dedi..
3300falan doğar dedi..
bizden de böle yani..
valla özledim burayı ya....
çok şükür artık buralardayım.. :lepi: :lepi: :lepi:
Anladım cnm biz bugün haşim İşcan'a gidemedik Eminönü havuzluhana gittik belki müsait bir zamandada oraya gideriz eşimin hafta sonu işleri yoğundu sempatiksalakcinnicanım hafta sonu haşim işcana gideceğiz demiştim. onu soruyorsun sanırım.biz hafta sonunu bekleyemedik geçen akşam gittik eşimle, aldık arabamızı, bebişlerimize neler aldık topiğinde paylaştım aldığım arabayı.
Hayırdır balım iyimisin ?günaydın kızlar ayyy güne kötü başladım ama neyse inşallah hemen gider o çirkin bulutlar kafamdan.
ohhh güle güle giyin canım çok iyi almışsın lohusa takımlarını canım hemde kaç parça oluyo yani,iyi yapmışsındiğer haftada çıkarsınız zaten,bugünlük bukadar yürümekte yeterli hem,tekrar güle güle kullanın cnm
Ay saolun kızlar valla çok yorulmuşum aslında eşime çok üzüldüm herşeyi o taşıdı bana hiç bişey taşıtmadı nasıl ter döktü otoparka kadar birde yetmezmiş gibi koştur koştur müşterisine gitti allah kocişime sağlık sıhhat kararıncada kazanç versin inşallah :Saruboceq:CANIM CİDDEN ÇOK İİ ALMIŞSIN. ÇOK UYGUNMUŞ.. ahh bizim buralarda öle uygun yerler yok maalesef.. marka konusunda senle aynı fikirdeyim kaliteli olduktan ve aldığım şey içime sindikten sora markasının hiç önemi yok benim içinde. dünyanın parasını verceme uygun olanı alırım kalan parayla başka bi eksiğimi tamamlarm..
kızlar yardım edin sinüzitim azdı:sinifsinif: ve ne yapacağımı bilemiyorum ilaç alamıyorum geçen gün kulağımdan kan geldi enfeksiyon yüzümü sarmış kulak zarım delinmiş siz de dikkat edin hasta olmayın çoook zor
güle güle kullan canım iyi günlerde olsun.
bende dükkanı temizliyorum haftasonu topik sessiz oluyo bu boşluktan yararlanayım dedim.aslında ben şöyle güzel polar takım istiyorum kışın iyi oluyo ama hiç biyerde bulamıyorum yaa.bidealdıklarını en kısa zamanda eklersin umarım merak yaptım:kedi:
kızlar yardım edin sinüzitim azdı:sinifsinif: ve ne yapacağımı bilemiyorum ilaç alamıyorum geçen gün kulağımdan kan geldi enfeksiyon yüzümü sarmış kulak zarım delinmiş siz de dikkat edin hasta olmayın çoook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?