2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar evimi topladım temizledim geldim.Uyku setini geri verdim nevresim takımı aldım :)) İçime sindi rahatladım :))

yok canım sor tabii.. sat'a göre vermiyorlar.. usg ölçümlerine göre veriyorlar.. zaten aslında ona bile gerek yok gibi.. hekimlerde bunun için hazırlanmış rapor kağıtları var.. onunüzerine yazıp veriyorlar.. teslim ederken bir o rapor yeterli senin usg çıktını felan istemiyor personel işleri..yani hekimini ayarlayabilirsen erkenden al bence şimdiki aklımolsa ben öyle yapardım..

ben bir çocuk hekimiyle konuştum da o alınabilir demişti. açıkçası kaloriferin üzerindeki nemlendirmek için konulan şeyleri takip edebilecek yetenekte olmadığım için almayı düşünüyorum bende.. üstelik benimde kronik farenjitim olduğundan yılın 8-10 ayı bununla uğraşıyorum.. hem benim hem bebişim için ideal olacak gibi.. bir kaç hekime daha sormayı düşünüyorum ama.. ona göre onların görüşlerini paylaşırım burda

Son düzenleme:

tamam cnm haberleşiriz buradan,bizde kalorifer peteği yok zaten,başka şansım yok :))

Kızlar geçmişe bakmadan bodozlama daldım valla
şimdi geldik eminönünden eşimle
Havuzlu han harika bir yermiş envayi çeşit ürün var
Her marka mevcut çok cici şeyler aldım
Eğer marka takıntısı olanlar varsa markalı şeyler pahalı evet ama güzel kaliteli olsun markası duyulmamış olsada olur derseniz her bütçeye uygun ürün var
Haşim işcan'a gidemedim beşik olayını hala halledemedik maalesef eşimin işleri için telefonu hiç susmadı erken döndük gerçi yaklaşık 10:00 civarı çıktık 15:00 gibi gelmek erken dönmek deildir ama malum biz kadınlar alışverişe ve gezmeye doyamıyoruz.
Ayrıca kendime 3 lü ve 2 li 2 aylı lohuha takımı aldım içinde emzirme sütyeni iççamaşır filan dahil 195.00 sadece onlar tuttu ama değdi kalın polarlı diğeri ona nazaran daha ince malum soğuklarda üsütmeyelim
Ayyy amma döktürdüm neyse birazda geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız aldıklarımı fotolayayım inşallah en kısa zamanda paylaşırım...

ohhh güle güle giyin canım çok iyi almışsın lohusa takımlarını canım hemde kaç parça oluyo yani,iyi yapmışsındiğer haftada çıkarsınız zaten,bugünlük bukadar yürümekte yeterli hem,tekrar güle güle kullanın cnm

CANIM CİDDEN ÇOK İİ ALMIŞSIN. ÇOK UYGUNMUŞ.. ahh bizim buralarda öle uygun yerler yok maalesef.. marka konusunda senle aynı fikirdeyim kaliteli olduktan ve aldığım şey içime sindikten sora markasının hiç önemi yok benim içinde. dünyanın parasını verceme uygun olanı alırım kalan parayla başka bi eksiğimi tamamlarm..

kızlar yardım edin sinüzitim azdı:sinifsinif: ve ne yapacağımı bilemiyorum ilaç alamıyorum geçen gün kulağımdan kan geldi enfeksiyon yüzümü sarmış kulak zarım delinmiş siz de dikkat edin hasta olmayın çoook zor

güle güle kullan canım iyi günlerde olsun.
bende dükkanı temizliyorum haftasonu topik sessiz oluyo bu boşluktan yararlanayım dedim.aslında ben şöyle güzel polar takım istiyorum kışın iyi oluyo ama hiç biyerde bulamıyorum yaa.bidealdıklarını en kısa zamanda eklersin umarım merak yaptım:kedi:

Canım ne güzel annenin doğum gününü kutlarım selam söyle bizden.İlerdede İnşallah bebişlerimiz bizim doğum günlerimizi kutlayacak :)

Burxkan annene torunu ve tüm sevdikleriyle nice güzel yıllar dilerim:)
Ezo cum hadi iyi akşamlaaarrr...
Çok saolunn kızlar soledım anneciğime güzel dileklerinizi

sağlık karnesi mi lazım aynur artık sağlık karnesi yokkiii.... nerden bulucaz onu...
Canım artık kimse sağlık karnesi istemiyor ki :1no2:
Kız sen nerelerdesin ha
neyse iyi olduğuna çok sevindim cnm hoşgeldin a.s.
yikamaya basladigin gün ü günün süper gecicek demedi demee:)))sabahtan bu yana siritiyorumm kaydirigubbakcemile3
anneciginin ellerinden öpüyoruz oglusumla..nice nice senelere insallahhh
Canım çok saolasın

Maşşalllahh minikine boylu poslu geliyor desene seninki
Bu arada teyzemi oluyon ohhh hane sayınız kalabalıklaşıyor valla :teytey:

Anladım cnm biz bugün haşim İşcan'a gidemedik Eminönü havuzluhana gittik belki müsait bir zamandada oraya gideriz eşimin hafta sonu işleri yoğundu sempatiksalakcinni

günaydın kızlar ayyy güne kötü başladım ama neyse inşallah hemen gider o çirkin bulutlar kafamdan.
Hayırdır balım iyimisin ?

Ay saolun kızlar valla çok yorulmuşum aslında eşime çok üzüldüm herşeyi o taşıdı bana hiç bişey taşıtmadı nasıl ter döktü otoparka kadar birde yetmezmiş gibi koştur koştur müşterisine gitti allah kocişime sağlık sıhhat kararıncada kazanç versin inşallah :Saruboceq:

ayyy çok geçmiş olsun valla bu konuda hiç bi bilgim yokki dra danıştınmı bitkisel bişeylerdemi deneyemiyosun Allah yardımcın olsun yaa çok üzüldüm tuğba olsaydı aslında fikir verirdi gerçi kızlardan da bilenler vardır belki.

Canım çok saol eklemeye çalışırımm

cok geçmiş olsun .bence hemen doktora gorun..

kızlar bu arada Allah kısmet ederse bu akşam mobilyacıya gidicez.internetten bii kaç model bakdım.genc ve bebk odası takımını karıştırıp farklı bi kombine yaptım.bakalım olucakmı.İnşallah olurda artık bende başlarım yaa..
bugünden beri internetteyim.eşimi kandırabilirsem kapı susu içinde malzeme alıcam ama sanmıyourmki bugun alim.mother carye gitmek istiyourm ama bize uzak samsunda sadece 1 alışveriş merkezinde var...ay aman ne kadar cok işim var ben bunların hepsini 1 gune nasıl sığdırcam..acıdım ben kendime şimdi

sağolun kızlar papatya kürü deniycem doktor kulağıma damla verdi ama hamilelikte grip ilacı veremem direk çocuğa geçer dedi başka çözüm bilen varsa lütfen yazsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…