bende aldım bundan :lepi: iyi günlerde kullanalım
çünkü benim 32. haftam geçen hafta dolmuştu usg'ye göre.. şimdi bizim 5 hafta kadar doğum sonrasına atma gibi bir hakkımız var ya. 32. haftada çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar çalışarak.. şimdi eğer bu hafta değilde geçen hafta almış olsaydım doğum sonrasına atacağım bir haftam olmuş olacaktı şimdi ama yeni çalışabilir raporu aldığım için daha yeni başladı doğum sonrasına atacağım dönem. çocuğun gelmeye karar vereceği zaman değişmeyeceği için mesela diyelim 35. haftada doğuracağım tuttu. çalışabilir kağıdı aldığım süreden 2 hafta sonra olduğu için ancak doğum sonrasına 2 hafta atmış olacağım ama geçen hafta almış olsaydım 3 hafta geçmiş olacaktı bende doğum sonrasına 3 hafta atmış olacaktım.. bu nedenle zarardayım dedim.. biraz uzun ve karışık oldu ama umarım açıklayabilmişimdir
aaaa ne güzel:) aminnn canım inşallah... kurumaması için buzdolabında saklayan senmiydn? bende öle mi yapsam?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım,normalde de makyaj tem. mendillerini ve ıslak mendilleri buzdolabına koyarım hiç kurumazibunuda öle yaptım valla 1ini ayırdım hast. çant.sına koydum diğerleri sebzelikte
ayyyy bişey itiraf edicem ben geçen hafta almıştım o 12li seti 49.90a,offf fena kazık yedim bikaç günle,neyse kısmet napalım :))):roflol: ayyy ne zeki hatunsun.. bende öle yapim bari. biri hastane çantasına dierleri hoooopp sebzeliğe:)
Selam kızlar az önce bi bebek sitesi keşfettim, bi kaç bişey sipariş ettim, bana fiyatlar uygun geldi, mesela uni baby nin yenidoğan şampuanı 200ml 5.90tl, Chicco Fizyolojik Polikarbonat Biberon
150 ml 6,70TL, Chicco Kauçuk Anatomik Sekilli Yalanci Emzik 0 Ay + 6,90tl, Bebefox Emzirme Atleti 16,50tl,
Ships Baby Emzirme Atleti 13.75tl
Ben burda emzirme atleti bulamamıştım, bir yerde vardı o da 20 nin üzerindeydi, bana baya uygun geldi. Zaten internetten alışveriş yapmayı çok severim :) Chicco'nun kauçuk emziğine de 9tl demişlerdi, hatta küsüratı vardı. Gerçi İstanbulda olanlar için alternatif çok ama yine de aklınızda bulunsun :)
sen alırsın bikaç şey canım bende geçen ay almıştım 2li alt üst takımlardan ,banyo ürünlerinde de vardı,nevresim takımlarında da vardı biz geç gittik hep tek tük kalmıştı nevresimlerden ve inanılmaz kalabalıktı hala,kasa kuyruğuna girilcek gibi bile değildi :))imkanın varsa erken git derim,biz 7de gitmiştik
kızlar birşey sormak istiyorum,buhar mak. alan var mı aranızda yada kullanan?hangi marka?
buhar makinelerinin zararlı olduğunu duymuştum, ben kalorifere takılan haznelere su koymayı düşünüyorum, o yüzden almıycam.
kızlar birşey sormak istiyorum,buhar mak. alan var mı aranızda yada kullanan?hangi marka?
ben aldım ve kullandım kaloriferler yandığı zamna odayı çok güzel nemlendiriyor benim işime yaradı
indirim mothercare de sanırım sadece bugüne mi özel yoksa yarında devam edermi bnde yarın gidicektim inşallah geç kalmış olmam
bizim ev yerden ısıtmalı almak zorundayımyada başka bir çözüm bulmalıyım...
15-16-17lerindecnnm evet bencede üye ol derimindirim mothercare de sanırım sadece bugüne mi özel yoksa yarında devam edermi bnde yarın gidicektim inşallah geç kalmış olmam
ayyyy bişey itiraf edicem ben geçen hafta almıştım o 12li seti 49.90a,offf fena kazık yedim bikaç günle,neyse kısmet napalım :)))
buhar makiması almadım ama kaloriferin üzerine konulan su haznelerinden aldık
Canım ben 39,90a aldım ama 10lirada kargo 49.90 oldu yine..sen kargo vermedysen fark yok yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?