2010 Aralık Anneleri

anladım biraz galiba....kaydirigubbakcemile3
doktor 32. haftaya gelmeden çalışabilir raporu veremez mi ki acaba?o zaman karda oluruz....
bide usg de 32 haftalık görünüyodun demiştin canım,sat a göre 32 haftalıkken verilmiyomuydu bu rapor?....
sorularım bitmedi çoğaldı kusura bakma .....bilmiyorumkismile

aaaa ne güzel:) aminnn canım inşallah... kurumaması için buzdolabında saklayan senmiydn? bende öle mi yapsam?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım,normalde de makyaj tem. mendillerini ve ıslak mendilleri buzdolabına koyarım hiç kurumazibunuda öle yaptım valla 1ini ayırdım hast. çant.sına koydum diğerleri sebzelikte

:roflol: ayyy ne zeki hatunsun.. bende öle yapim bari. biri hastane çantasına dierleri hoooopp sebzeliğe:)

Selam kızlar az önce bi bebek sitesi keşfettim, bi kaç bişey sipariş ettim, bana fiyatlar uygun geldi, mesela uni baby nin yenidoğan şampuanı 200ml 5.90tl, Chicco Fizyolojik Polikarbonat Biberon
150 ml 6,70TL, Chicco Kauçuk Anatomik Sekilli Yalanci Emzik 0 Ay + 6,90tl, Bebefox Emzirme Atleti 16,50tl,
Ships Baby Emzirme Atleti 13.75tl

Ben burda emzirme atleti bulamamıştım, bir yerde vardı o da 20 nin üzerindeydi, bana baya uygun geldi. Zaten internetten alışveriş yapmayı çok severim :) Chicco'nun kauçuk emziğine de 9tl demişlerdi, hatta küsüratı vardı. Gerçi İstanbulda olanlar için alternatif çok ama yine de aklınızda bulunsun :)

Son düzenleme:
:roflol: ayyy ne zeki hatunsun.. bende öle yapim bari. biri hastane çantasına dierleri hoooopp sebzeliğe:)
ayyyy bişey itiraf edicem ben geçen hafta almıştım o 12li seti 49.90a,offf fena kazık yedim bikaç günle,neyse kısmet napalım :)))
güle güle kullan canım,bende hallettim çoğunu buarada hemşiremiz dedi geçen hafta biberon hast. çantanıza koyun diye ilk etapta süt gelmezse doğumdan sonra sağıp içine koyarsınız dedi,ama sakın mama ya da çay türü bişey vermeyin mutlaka sağın sütünüzü dedi,süt gelmese bile emzirin dedi 1-2 güne gelirmiş

neyse kızlar bi duşa gireyim konuşuruz yinee

indirim mothercare de sanırım sadece bugüne mi özel yoksa yarında devam edermi bnde yarın gidicektim inşallah geç kalmış olmam

buhar makiması almadım ama kaloriferin üzerine konulan su haznelerinden aldık

indirim mothercare de sanırım sadece bugüne mi özel yoksa yarında devam edermi bnde yarın gidicektim inşallah geç kalmış olmam

Mothercare 15-16-17 pırlantalı günler bugün ve yarın da var yani..
Çoğu ay belli üç gün pırlantalı günler oluyor uygun şeyler bulabiliyorsunuz canım
Oraya gittiğinizde üye olursanız mesajla bildiriyorlar bence bundan sonra sıkça lazım olucak çünkü sürekli büyüyorlar alışverişten çıkamıyorsun yaniopuyorumnanaktan

bizim ev yerden ısıtmalı almak zorundayım yada başka bir çözüm bulmalıyım...

Ben oğlumun odasında ütü yapıyordum o uyurken
Burun tıkanıklığı için ilaçlı aspiratörler var kızlar tavsiye ederim..İllaki burunları tıkanıyor yenidoğanın,emzirme de çok güçlük oluyor.Damlası olan aspiratörler yumuşatıyor burnu,kolaylıkla temizliyorsunuz.Hem bebikte gıcık olmuyor böyleliklesositososito

15-16-17lerindecnnm evet bencede üye ol derim
kızlar birşey sormak istiyorum,buhar mak. alan var mı aranızda yada kullanan?hangi marka?

bende alıcam canım,klimayla ısınıyoruz mecbur izmir olunca böle oluyo,arçeliğin beğendim şimdilik ama özellikleri nasıl bilmiyorum,soğuk buhar mak. alın diyolar hep,dr.umuzada sorucam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…