merhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
kızlarrr,
bana bi cevap..
bu nuk un yenidoğan biberon seti alanlar bana cevap yazın..bu emziklerden biri gece biri gündüz emziği mi? e bebek te bitmiş başka bi firma dan aldım bugün geldi,ama aklım karıştı.farklı mı bunlar...çıngıraktan da fazla ses çıkmıyo bi ayar cekmem lazım galıba...
hosgeldin canım.. ben kendi adıma iyiyim.. bende ekmegimin pişmesini bekliorum pişsin oglusumla karnımızı doyurcaz.. size de afiyet olsun cokacimcoookselam kızlar
nasılsınız bakalım.
bende okuldan geldim.
eşim salata yapıo ymeği bekliyoruz kuzumla.
ayyy kızlar korkmaya başaldım ben
haftaalr ilerledikçe bisürü şey çıkıyo karşımıza.
Allah hepimzii yavrualrımızı koruzun.
sakın erken gelmesin bu yaramzlarrr.
Gecmisi okuyamadim yani bu ogleden sonrayi Ben bu aya gelene kadar duzenli yuruyus yaptm iyi geliyor. Haftada en az uc kere yururdum birer saat..aksamda rahat uyuyordum bu ay havalar soguk olunca fazla cikamadim.ama tavsiye ederim yediklerimizi eritmemize vucudumuzun dolasim sistemine yardim ediyor.. Yorulmasam 4. Katta oturuyoz merdiven cikacam ama artik korkuyom. Onceleri inip cikardim. Arada kendim evde egzersiz yapiyorum rahat dogum icin bacaklarimi belimi hareket ettiriyorum
benimde doktorum bebiş için 8 aralık diyor.karnım o kadar çok büyüdü ki sanki daha önce gelicek bu yaramaz:)
Canım aynı iğneden bende oldum erken doğum sancılarım başlamıştı sende korkma bol bol su iç doktor takibinde ol sağlıcakla gelir bebeğin İnşallah:Saruboceq:merhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
kizlar kasim bebeklerinin gelis tarihleri belli oluyor yavas yavas..
arada dogum yapanlarda var..
heyecanlandim..sunun surasinda 2-3 hafta sonra bizim sipalarda damlamaya baslar akannehir
kızlarrr,
bana bi cevap..
bu nuk un yenidoğan biberon seti alanlar bana cevap yazın..bu emziklerden biri gece biri gündüz emziği mi? e bebek te bitmiş başka bi firma dan aldım bugün geldi,ama aklım karıştı.farklı mı bunlar...çıngıraktan da fazla ses çıkmıyo bi ayar cekmem lazım galıba...
Arkasında Türkçe açıklama etiketi olması lazım orada emziğin numarasını vermesi lazım yani 0-6 ay gibi gündüz gece emziği diye birşey hiç duymadım canım belki biri 6.aya kadar diğeri 6 aydan sonra kullanmak içindir ama muhtemelen ikiside ebat 1 yani aynıdır 0-6 ay iiçindir banada Almanyadan hediye geldi arkasına 6 ve 18 ay bebekler için uygundur yazıyor.
okudum da 0-6 ay yazıo ıkısı de bilemedimbilmiyorumkismilebende sankı cocuk dogdu hemen emzıge gectık,emziği kabul etti de heyecan yapıom işte,bide odanın ortasına koydum seti,görmemişin biberonu olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım inşallah bebeni zamanında kucağına alırsın sorunsuz bir şekildemerhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
burxhan birmaxdaki biberon hoş gerçekten internetteki fiyatı 1 tl sen 0,85 dedin hangisi doğru bende siteyi inceleyince kararsız kaldım biberondanmı alsam kutuları beğendim kurdaleylemi süslesem yoksa taşlı tüllerde güzel öyle birşeymi yapsam sen ne düşünüyorsun
burxhan birmaxdaki biberon hoş gerçekten internetteki fiyatı 1 tl sen 0,85 dedin hangisi doğru bende siteyi inceleyince kararsız kaldım biberondanmı alsam kutuları beğendim kurdaleylemi süslesem yoksa taşlı tüllerde güzel öyle birşeymi yapsam sen ne düşünüyorsun
Çok şeker cnm :)bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
bende bunu beğendim ama biberonlarda güzelmiş...
hosgeldin canım.. ben kendi adıma iyiyim.. bende ekmegimin pişmesini bekliorum pişsin oglusumla karnımızı doyurcaz.. size de afiyet olsun cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?