2010 Aralık Anneleri

kızlarrr,
bana bi cevap..
bu nuk un yenidoğan biberon seti alanlar bana cevap yazın..bu emziklerden biri gece biri gündüz emziği mi? e bebek te bitmiş başka bi firma dan aldım bugün geldi,ama aklım karıştı.farklı mı bunlar...çıngıraktan da fazla ses çıkmıyo bi ayar cekmem lazım galıba...

Moralini yuksek tut cnm o igneyi arkadasim da yapmisti ve dinlenerek ayinin dolmasini beklioyr sende dr tavsiyelerone uy . Iyice dinlen. Yatmak dinlenmek kendinede bebegede iyi gelir erken dogum icin. Disini sik. Iyi seyler dusun. Ins sag salim bebegine kavusun

Bu markayi bilmiyom ama nolursa olsun biberonlarin cam olmasina dikkat kizlar... Plastik almayin

selam kızlar
nasılsınız bakalım.
bende okuldan geldim.
eşim salata yapıo ymeği bekliyoruz kuzumla.
ayyy kızlar korkmaya başaldım ben
haftaalr ilerledikçe bisürü şey çıkıyo karşımıza.
Allah hepimzii yavrualrımızı koruzun.
sakın erken gelmesin bu yaramzlarrr.

oooooooo bebişleri görenelr olmuş
herkesin gözü aydınnn
cucum gzüel habberlerle geldin sanırım.

hosgeldin canım.. ben kendi adıma iyiyim.. bende ekmegimin pişmesini bekliorum pişsin oglusumla karnımızı doyurcaz.. size de afiyet olsun cokacimcoook

selam
bende bebegimi dün gördüm pek bişe anlamıyorum ama kaydirigubbakcemile3
cok şükür saglıklıymış hersey yolunda maşallah
az kaldı kucagımıza almamıza saglıkla inş zamanında kavuşalım :ecrin_bebek:

Maşallah sana iyi doğum yaparsın sen

benimde doktorum bebiş için 8 aralık diyor.karnım o kadar çok büyüdü ki sanki daha önce gelicek bu yaramaz:)

Benimkide 8 Aralık ama sezeryan olacağım için erken olur herhalde.Aman gelmesin annesi azcık daha sabretsin az kaldı 8 Aralığa

Canım aynı iğneden bende oldum erken doğum sancılarım başlamıştı sende korkma bol bol su iç doktor takibinde ol sağlıcakla gelir bebeğin İnşallah:Saruboceq:

kizlar kasim bebeklerinin gelis tarihleri belli oluyor yavas yavas..
arada dogum yapanlarda var..
heyecanlandim..sunun surasinda 2-3 hafta sonra bizim sipalarda damlamaya baslar akannehir

A evet bende bakıyorumda 37 haftalık olmuşlar ayrıca Kasım annelerinin ayrı yeri var bende 2008 Kasım annesiyim aynı zamanda :lepi:

Arkasında Türkçe açıklama etiketi olması lazım orada emziğin numarasını vermesi lazım yani 0-6 ay gibi gündüz gece emziği diye birşey hiç duymadım canım belki biri 6.aya kadar diğeri 6 aydan sonra kullanmak içindir ama muhtemelen ikiside ebat 1 yani aynıdır 0-6 ay iiçindir banada Almanyadan hediye geldi arkasına 6 ve 18 ay bebekler için uygundur yazıyor.

burxhan birmaxdaki biberon hoş gerçekten internetteki fiyatı 1 tl sen 0,85 dedin hangisi doğru bende siteyi inceleyince kararsız kaldım biberondanmı alsam kutuları beğendim kurdaleylemi süslesem yoksa taşlı tüllerde güzel öyle birşeymi yapsam sen ne düşünüyorsun

okudum da 0-6 ay yazıo ıkısı de bilemedimbilmiyorumkismilebende sankı cocuk dogdu hemen emzıge gectık,emziği kabul etti de heyecan yapıom işte,bide odanın ortasına koydum seti,görmemişin biberonu olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anlıyorum seni ama biberonlar çok tatlı bebekleri hatırlatıyor bende ilk kızıma emzik verdiğimde emmeye başlayınca öyle heycanlanmıştımki

Canım inşallah bebeni zamanında kucağına alırsın sorunsuz bir şekilde

Canım Dolar kuruna bağlıymış oradaki cep nosunu aradım adamla konuştum
Sadece internet üzerinden sipariş veriyormuş. Adam şuan kampanya var dedi 0,85 Tl olduğunu söyledi

selam kizlar
naaptiniz bi bakiym dedim
bu arada bugun bi arkadasimla konustum
mutlaka gogus kalkani al goguslerin yara olmaz dedi
siz aldinizmi ya?

hapsuruk bence hemen alma illaki göğüslerin yara olacak diye birşey yok ama lansinoh kremi doğuma 1 ay kala başla kullanmaya benim meme ucu küçüktü çok çektim yara oldu hatta bebeğim kan içti kustu çok acı veriyor ama herkeste olmuyorki baktınki seninkide yara oluyor o zaman alırsın kaçmıyorlar :)

gsu hepsi çok güzel kararsız kaldım bende bitmiş örneklere bakıyorum bakalım hangisi nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…