ben karaciğer druna gittikten sonra gitcem randewuyu hemen drdan sonra alırım belki kasımın ilkgunleri giderim.. olumunekankayizsmileben kasımın ilk haftası gidicem canım bakalım hangimiz önce gidicek
slm kizlar Oglen dr Dan geldim 11 bucuktaydi saat birde aldi dr. Neyseki hersey yolunda kizimin kilosu 1820 gr. Boyu nu sordum biz tam bilemeyiz dedi. Kafasi adagida gayette iyi dogum pozisyonunda dedi. Dr a sordum arada karnim sertlesiyo bes 10 saniye hafif agri hissediyom dedim kadin dr : normal kasilmalar. Doguma hazirliyor seni dedi.bebegimizin yuzunu goremedik 3D ile kimildiyordu ve asagida olunca dr yer yok elide yuzunde dedi.saglik olsun bebek sekerlerimizi de siparis ettik 40 tane.31+3 haftadayim
slm kizlar Oglen dr Dan geldim 11 bucuktaydi saat birde aldi dr. Neyseki hersey yolunda kizimin kilosu 1820 gr. Boyu nu sordum biz tam bilemeyiz dedi. Kafasi adagida gayette iyi dogum pozisyonunda dedi. Dr a sordum arada karnim sertlesiyo bes 10 saniye hafif agri hissediyom dedim kadin dr : normal kasilmalar. Doguma hazirliyor seni dedi.bebegimizin yuzunu goremedik 3D ile kimildiyordu ve asagida olunca dr yer yok elide yuzunde dedi.saglik olsun bebek sekerlerimizi de siparis ettik 40 tane.31+3 haftadayim
herşeyin yolunda olduğunu duymak ne güzel bende yarın gidicem doktora inşallah bizdede durum iyidir. ayrıca ekince bende 31+3 günlüğüm bugün. demekki aşağı yukarı benimkide o kilolarda boyunu dr banada bi türlü söylemiyor.Rabbim şekerlerinizi tatlı tatlı yemeyi nasip etsin inşallah
[/B]
canim gözün aydin,massallah melegine
vücutlarimiz hazirlaniyor,bebislerimiz hazirlaniyor bakalim,az kaldi hihoyyyt
bebis sekerlerinizde hayirli olsun canimmm
gözün aydın canım maşallah bebeğine...şekerlerinizde hayırlı olsun bizde isime karar veremedik bi isim bulalaım şekerlerimiz hazır aslında stickerlar basılıp göndericek şekerci ablamız...
32+6 bitiyor bugün kismetse canim..cok sagol..Tesk cnm. Senin yazini okudum sizede masallah 2250 gr saglicakla kavustrsun cumlemize sen kac haftadsn??
kızlar ben çıkıyorum akşam acil olacak şeyleri yıkıyayım bende dolabımızın bir rafına yerleştireyim eşimde diyo acil bişey olur onları bir araya koy ben alırım ordan diyo çantaya değilde rafa yerleştiricem şimdilik....
iyi akşamlar kılzar...
merhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
merhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
canim insallah giderek azalmaz..o igneyi vurduran cok kisi taniyorum,cigerlerini gelistiriyor tedbir amacli yapiliyor..sen icini ferah tutmaya calis canim,en az 35 e kadar durdururlar bence..güzel haberlerle gel :Saruboceq:
insallah bebisin zamaninda sag salim gelir canim
umarım en kısa zamanda düzelir bu durum ve bebişin gününde gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?