Cibeldemiroğlu,
parmak uçlarında uyuşmadan bahsetmişsin canım.. senin şeker sonuçların nasıldı?
canım benim cvbladığın için saol şeker sonuöları gayet iyiydi bişi çıkmadı bu haftada ayakalrım çok şişti yürümekte bile zorlanıorum albüm varmı die şişlik için kan yaptırdım tahlillerde bişi çıkmadı ama şimdide sol parmaklarım uyuşuk hisstemiorumeyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım....
ezocum banaa da aynı sey oluyo nedenini merak ediyorum dr a gidince mutlaka sorcam sempatiksalakcinnikızlar bende yürürken göbeğimin yanları iç tarafdan açılıyormuş,yırtılıyormuş gibi oluyor...sanki dıstan değilde içten catlıyormuş gibiyim.mumkunmu boyle bişey
kızlar düzenli yürüyüş yapıyomusunuz
annem, hiç yürümüyosun
normal doğuramıcan sen diyo bana
ama bebeğim okadar aşağıdaki
yürürken iyice baskı yapıyo
iki adımda bi duruyorum yürüyemiyorum o yüzden
yaa bende hiç yuruyus yapmıyorum desem yeridir ama benimki tembellikten bide tek yurumeyi sewmem o yuzden :kedi: nolcak bu halimiz yaa boshayallersmilekızlar düzenli yürüyüş yapıyomusunuz
annem, hiç yürümüyosun
evet canım sorma..sibelcim sen oda olayını ne yaptınnsaol hayatım yaa sorunlar bitmio canımm
ezocum banaa da aynı sey oluyo nedenini merak ediyorum dr a gidince mutlaka sorcam sempatiksalakcinni
ben tekrar dr değiştircem canım bu ay sonu tahlillerim war onları yaptırıp dr a gitcem 10 12 gun sonra giderim heralde senin muayenen ne zaman belkide benden once gidersin.. kim erken giderse ogrenip haber werir artık olumunekankayizsmileevet canım sorma..sibelcim sen oda olayını ne yaptınn
canım eğer oğrenirsen haber veririmisin banada.ne zman muayenen..
ben tekrar dr değiştircem canım bu ay sonu tahlillerim war onları yaptırıp dr a gitcem 10 12 gun sonra giderim heralde senin muayenen ne zaman belkide benden once gidersin.. kim erken giderse ogrenip haber werir artık olumunekankayizsmile
beraser ve tubaa cok sağolun kızlar
tubacım aynen dediğin durumdayım..doluya koyuyorum almıyo,boşa koyuyaorum dolmuyo...kafam karmakarışık.şu şoyle olursa bu boyle olur ,bu boyle olursa şu şöyle olur demekden iş güç yaptığım falan yok yani..sürekli neyi nasıl yapsam telaşındayım.beynim bu aralar başka birşey düşünemez oldu.biliyorsunuz bi çok şeyi sonradan yaşadım...cinsiyeti öğrenmem,sağlık sorunlar,testler alışveriş...bi çpk şeyi hep sonran ,arkanızdan gelerek yasadım.sanırım ondan olacak artık herşeyin bi an once bitmesini istiyorum...bide erkenden doğum olursa hiç bişeyim hazır değil paniği yaşıyorum.bir işi yapmadan önc planlamayı severim ama burcumdan dolayı olacak ki sonra ani bir kararlar vageçedebilirim..olan o dönemdeki gel-gitlerimde ruhuma yaşattığım sıkıntılar olur.şimide hamilelikden olacak bu planlama işi ayyuka çıkmış durumda.hiçbişe istediğim gibi gitmiyormuş gibi geliyor ve geriliyorum..sıkıntı sadece bu izin olayıda değil aslında ilk bundan başlamak istedim..:))))
beraser tatlım cok sağol fikirlerin için..aslında bende doğum iznine 37. hafta çıkarım derken sonrasında bana direk çıkış verirler diye dusunuyorudm ama muhasebecinin soylemleri beni bu duruma getirdi ne yazıkki.dediğin seylerin hepsini dusundum.evet dediğin gibi tek artık fazladan bi rmaaş olacak.evlendim istanbuldan buraya geldim..2 ay sonra işe girdim ve o zmandan beri çalışyorum.aynen dediğin gibi...kendimle başbaşa kalacağım son donemleri yaşıyorum ALlah kısmet ederse...evlendiğimden bu yana yapmak istediğim yapamadığım seyler tabiki oldu.en basitinden eş dostumu çağırıp ev sohbeti yapamadım doğru duzgun yada dışarı cıkıp bilmediğim yerleri gormeye fırsatımda olmadı...bunnları yapmak için,yalnız olarak yapmak için tek fırsatım.bunuda gectim...hiç bi rhazırlığım olmadığı için benim için uygun bir donem alsında bu rapor olayı...hem dinlenmek hem de hazırlıklarımı tamamlamak için.dediğin gibi sonrasında dinlenmeye fırsatım olmayacak...bu durumda bile niye kararsız kalıyourm anlamış değilim.
rahat edemezsin haklısın canım ,
bende diyorumki eşime sancım olduğunda doğuma giderken annemlere annelerine hiç söylemesek biz gitsek doğursam stressiz kapıdakileri telaşlandırmadan sadece eşimin kardeşiyle eşine söylesek hani eşim tek kalmasın diye bişey lazım olur felan başkada kimse olmasa tek başıma ilk emzirmemi utanmadan sıkılmadan yapsam ayıp mı olur annelere ne bilim o anneannelik babaannelik heyecanlarını ellerinden almış mı olurum sizce ama olurlarsada ben utanırım çekinirim. bebeğimi emzirirken yanımda eşim olabilir ve yardımcı olacak hemşire başka kimse olmasa annemlerden rica etsem çıkmalarını ayıp mı ? eşime anlattım emzirirken ben çıkarırım hepsini dedi bilmiyorumkismile memesini açıcak çıkın dışarı dermiş kaydirigubbakcemile3
yok yok aldım ben tahminimi geriiiii sen değilsin bakalım kimolacak... :1hug:
benim d ebazen gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken hafif batmalarım oluyo
dün gece oldu mesela
sanırım harket ederken bebiş birden oluyo
snra başlıyo kaymaya içimde
ama kalktım oturur vaziyete geldim bi garip oldum
bir de siz iyosunuz ya sertleşme oluyo diye
bende de oluyo bazen
aam kafası yada poposıu diye düşünüyorum
,çünkü karnımın bi tarafı sertleşip sanki o taraf kabarıyo
yani akrnımın tamamı değil
sancı demek değil dimi bu.
offfffffff neyi neye yoracağımızı şaşırdıkk
ayy sagol teyzesii,büyüyorlar iste yavas yavas..iri bi bebis olcak dedi doktor ama hiiiiic önemli degil,saglikli olsunlarda...darisida sana insallah canim..
heheh,yerim senin kizini,
dogsunlar hele,kertecem besigini birinizin kiziyla artik Ayse mi olur sen mi olursunnn,onada bebisler karar versin, bakalim kizcen ne diyecek kaydirigubbakcemile3
nerelerdeydin sen?niye melankolik takiliyorsun,bi derdin yok demi :teselli:
rica ederim canim,bende seni öpüyorumm kocamancucum canım benim saol gerçekten biraz olsun içim rahatladı inan saol doktora gidicem zaten ama içimi rahatlattın teşşekür ederim hayatım öpüorum seniii
ic karnin genis falan muhabbetleri cok duydum ama asli astari var mi bilmiyorum canim..büyüdükce yaptigi baskiyi belki catliyor gibi hissediyorsundur,bilemicem :uhm:kızlar bende yürürken göbeğimin yanları iç tarafdan açılıyormuş,yırtılıyormuş gibi oluyor...sanki dıstan değilde içten catlıyormuş gibiyim.mumkunmu boyle bişey
cik hayatim,yapmiyoruzz :1no2:kızlar düzenli yürüyüş yapıyomusunuz
annem, hiç yürümüyosun
İri dedikleri de en fazla 4.250 gram oluyor zaten doğunca 200 gr. gidiyor.Nasıl doğurucan kızz : )
Zaten ben her önüme gelene kertiyorum benim kızı kaydirigubbakcemile3 Ben ne dersem o, kimi istersem onu alıcak : )
Yok canım bir derdim, ne bilim hamilelikten , biraz da havalardan sanırım.Kuzenime gitmiştim kalmaya o daha beter bunalıma soktu beni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?