2010 Aralık Anneleri

kızlar ben de oğluşuma yemek hazırlayım, dönerim küçük bey müsade ederse.

Cibeldemiroğlu,
parmak uçlarında uyuşmadan bahsetmişsin canım.. senin şeker sonuçların nasıldı?

canım benim cvbladığın için saol şeker sonuöları gayet iyiydi bişi çıkmadı bu haftada ayakalrım çok şişti yürümekte bile zorlanıorum albüm varmı die şişlik için kan yaptırdım tahlillerde bişi çıkmadı ama şimdide sol parmaklarım uyuşuk hisstemiorumeyvahedigeldismile

cucum canım benim saol gerçekten biraz olsun içim rahatladı inan saol doktora gidicem zaten ama içimi rahatlattın teşşekür ederim hayatım öpüorum seniii

geçmiş olsun canım....

kızlar bende yürürken göbeğimin yanları iç tarafdan açılıyormuş,yırtılıyormuş gibi oluyor...sanki dıstan değilde içten catlıyormuş gibiyim.mumkunmu boyle bişey

kızlar düzenli yürüyüş yapıyomusunuz
annem, hiç yürümüyosun
normal doğuramıcan sen diyo bana
ama bebeğim okadar aşağıdaki
yürürken iyice baskı yapıyo
iki adımda bi duruyorum yürüyemiyorum o yüzden

ah ah aynı deert bendede var bebeğimin kafası aşşağüıda olduğu için zorlanıorum bende kötü bişi yaaa normal istioruz ama boş boş oturuoz öylee

yaa bende hiç yuruyus yapmıyorum desem yeridir ama benimki tembellikten bide tek yurumeyi sewmem o yuzden :kedi: nolcak bu halimiz yaa boshayallersmile

evet canım sorma..sibelcim sen oda olayını ne yaptınn

canım eğer oğrenirsen haber veririmisin banada.ne zman muayenen..
ben tekrar dr değiştircem canım bu ay sonu tahlillerim war onları yaptırıp dr a gitcem 10 12 gun sonra giderim heralde senin muayenen ne zaman belkide benden once gidersin.. kim erken giderse ogrenip haber werir artık olumunekankayizsmile

ben kasımın ilk haftası gidicem canım bakalım hangimiz önce gidicek

Kızlar geçmişi okumaya başladım ama bitiremedim malesef.

Ezocum yaaaa. Çok zor günler geçirdin tatlım anlıyorum,bende topiğe katılmadan 12. haftamda düşük tehdidi atlattım. İğneler falan çok kötüydü. Ama şöyle düşün ya Allah korusun erken doğum falan olursa 2 adet hastane çıkışına bakar. Ne olur bu kadar kasma kendini. Ben bu izin vs. işlerinden anlamıyorum ama hazırlığım yok diye bu kadar gerilme arkadaşım ne olur ya.

Ya Nerdilim hakikaten bu benim kafama çok takılıyor. An nemler çok anlayışlıdırlar sağolsunlar kesin bizi yalnız bırakırlar. Doğum psikolojisinden,duygusal iniş çıkışlardan anlarlar. Hatta yengemin ilk bebeğinde annem hepimizi dışarı çıkartmıştı,ilk anlarda yalnız olsunlar diye. Ancaaak nerde böyle anlayışlı kayınvalide görümce ((( Çoluk çocuk toplanırlar başıma Allah'ım şimdiden çıldıracak gibi oluyorum sen yardımcım ol Rabbimmm. Bende hemşireye tembih edeceğim dışarı çıkartsın herkesi diye. Kötü niyetli olsalar kızıcam ama değiller,cahillik işte..

Değil tabii ki, bunlar iyi şeyler hatta gün içerisinde saymamızı bile isteyecekler ki bu bebeğimizin sağlıklı olduğunun göstergesi. Doktorumun dediğini izah etmeye çalışayım: Şimdi bebekler sezeryanı bilmez, yani Allah tarafından normal doğum şeklinde hazırlık yaparlar doğuma ve bu hareketler doğuma ön hazırlık sayılırmış. KYani kasılmayı ve kendilerinini normal doğum yolunda yol almayı yani ittirmeyi öğreniyorlar :) bu sayı 28. haftamızdan itibaren başlayıp 5-6 kabarma sonraki haftalarda 10'u bulacakmış. yok bu sayı günde yanlış söylemim ama abartılı bir rakkama çıkarsa ben 15 ve yukarı diyeyim doktora iletmek gerekirmiş çünkü acele edişyorda diyebilirizi. Ne güzel yaa her birimiz burada sıkıntılarımızı hafifletiyoruz. Vallahi nazar değdi topiğe herkes bir ayetel kürsi okusun kendimize bile nazar edebliriz ki benim geçen gün eve geldim fermuar parçalandı kendi kendine, bardak düşüyor kırılmıyor aksilikler dahada konuşmayayım.

İri dedikleri de en fazla 4.250 gram oluyor zaten doğunca 200 gr. gidiyor.Nasıl doğurucan kızz : )

Zaten ben her önüme gelene kertiyorum benim kızı kaydirigubbakcemile3 Ben ne dersem o, kimi istersem onu alıcak : )

Yok canım bir derdim, ne bilim hamilelikten , biraz da havalardan sanırım.Kuzenime gitmiştim kalmaya o daha beter bunalıma soktu beni kaydirigubbakcemile3

pelin canım sağol...ya dediğim gibi bu kdar değildim bu aralar boyleyim.neler oluyor bana bilemiyourm...

cucum canım benim saol gerçekten biraz olsun içim rahatladı inan saol doktora gidicem zaten ama içimi rahatlattın teşşekür ederim hayatım öpüorum seniii
rica ederim canim,bende seni öpüyorumm kocaman
kızlar bende yürürken göbeğimin yanları iç tarafdan açılıyormuş,yırtılıyormuş gibi oluyor...sanki dıstan değilde içten catlıyormuş gibiyim.mumkunmu boyle bişey
ic karnin genis falan muhabbetleri cok duydum ama asli astari var mi bilmiyorum canim..büyüdükce yaptigi baskiyi belki catliyor gibi hissediyorsundur,bilemicem :uhm:
bebisler büyüdükce zaten catlayip patlamayan yerimiz kalmicak sanirim laelaelaelaelae

cik hayatim,yapmiyoruzz :1no2:
ana oglan tembel tembel takiliyoruz
keske yapabilsek ne güzel olurdu
bunca kosturmaya birde yürüyüs yapsam sanirim yorgunluktan iyice zombiye benzerim bilmiyorumkismile

doktor bebegin kafasi büyük dedikce icimden korkma burcu korkma,topu tüfegi 3-5 dikis fazlan olur diye avutuyorum kendimi guclubacismile
heheh,görürümmmm,2 yasina bi gelsin kendi istedigi elbiseleri giydirmede bak sen basina gelenlere kaydirigubbakcemile3
aman baska bisey olmasinda,bu buhranli havalarida atlaticaz insallah..
banada esiyor bazen sagli sollu hemde..atma icine sakin,kafana takilani yaz,yada ac müzigi sonuna kadar bagira bagira sarki söylee,bizzat denenmistir kaydirigubbakcemile3
ay birde kuzen,akraba,komsu...cevrendeki negatif insanlarla en azindan doguma kadar pek kontak kurma fistigim
biz tam gaz hep burdayiz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…