2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız
ezoo sende benim gibi erkencisin nasılsın canım

günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız
ezoo sende benim gibi erkencisin nasılsın canım

sağol canım sanada günaydın iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın?

kızlar cümleten günaydın hayırlı cumalar..dün akşam doğuruyorum sandım.eve gittim benim zilli oyle tekmeliyorki anlatamam kasıklarımda bir baskı sonra sancılar kabus gibiydi.pantolon giyiyorum ve sıkmaya başladı acaba ondan mıı dedim..yanımda kimse yok bi an korktum sonra eşim aradı işten geliyordu oda geldi neyse bizim zilli babasını gorunce sakınleşti...ama benim sancılarım zaman zamanda devam etti..gobeğim inanılmaz şekiller aldı..kasılmamıydı bebişim mi bi tarafa toplanıyodu anlamadım.göbeğimde şişlikler oldu kasıklarımda ve vajinamda ağrı..ağrılar oyle can yakacak gibi değildi ama insan acaba bişeymi oluyor diye korkuyor..ya işte kızlar boyle bir akşam gecirdim..
bu arada bebişini goren arkadaşlar gozunuz aydın...bide elifdi sanırım suyu azalan arkadaşımız...korkma canım muhakka bir duzelme olur.bol bol istirahat..gozden kacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar....

Son düzenleme:

RABBİM yardımcın olsun canım ya ay biraz dayansınlar bizim minikler bayramdan sonra gelsinler korkutmasınlar bizi.

Kızlar bende gece mide bulantısıyla uyandım istifa ettim rahatladım tam uyucam ayağıma kramp girdi uyku zehir oldu sabahta kalktım bu halde işe geldim. halen ayağım acıyo :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Ben daha almadım amaa park yatak düşünüyorumm kıyafetlerinidee
hanii naylonn büyük komidinler var canımm evdeee onlara yerleştireceğim

Günaydın kızlar dün gelmeyeceğim dedim ama geldim aklinialirimsmile
Çünkü benim iş durumu netleşti...
Sağolsunlar hallettiler ben yokken yerime kardeşim gelecek geçici süreliğine...Yabancı biri olursa çıkmayabilir, soru yaratabilir diye...Onun işlemlerini halledeceğiz bugün ben işi bıraktığım gün onun başlayış yapması lazım...

Ezo o sancılar artık oluyor doktorum dedi bebek hareket ediyorsa sorun yok...Hareketsizleştiği zaman günde 10 kezden az ise hemen gel demişti...Aşağıya doğru baskı yapmalar , sancılar olacak ki ben biraz yorulayım çok fena oluyor...

çok sevindim.. ne güzel bir çözüm bulmuşsunuz, tebrikler.. kısmetleriyle gelir yawrular demiştik ya bak.. çok iyi olmuş ya..

canım iş durumu çok güzel hallolmuş, çok sevindim. hayırlı olsun...kardeş herkese lazım di mi. boşuna kalkışmadım ben ikinciye. sen de oğlunu yalnız bırakma sakın...

inşallah canım sağsalim gelirler inş.o kasılmalar bende de var alıştım artık..
Ben daha almadım amaa park yatak düşünüyorumm kıyafetlerinidee
hanii naylonn büyük komidinler var canımm evdeee onlara yerleştireceğim
sağol canım bu da dusunduklerim arasındaydı..

gozunaydın canım ne guzel hallolmuş işin...bende izne ayrılamaya karar verdim Allah kısmet ederse...ayrılırkende...isterseniz cıkışımıda verebilirasiniz dicem.. bakalım..
evet canım bebişim maşallah deliyordu resmen gobeğimi.kasılarıma oyle tekmeler attıki çıkıyor sandım..acısı hiç mühim değil.yeterki aksi bir durum olmasın

çok sevindim.. ne güzel bir çözüm bulmuşsunuz, tebrikler.. kısmetleriyle gelir yawrular demiştik ya bak.. çok iyi olmuş ya..

Sağol canım ...
Oğlum için zaten tüm çabam...

canım iş durumu çok güzel hallolmuş, çok sevindim. hayırlı olsun...kardeş herkese lazım di mi. boşuna kalkışmadım ben ikinciye. sen de oğlunu yalnız bırakma sakın...

Teşekkür ederim....Kardeşsiz olmaz bende 4 tane var hepsi bir yerden yetişiyor bana sağolsunlar...Oğlumu da yanlız bırakmayacağüım inşallah Şeniz

Evet canım halloldu sonunda... Ayrıl tabi dinlen rahat et inşallah hakkında hayırlısı olur...Hepizinde ...

günaydın kızlar bende dün doktora gittim benim bebişin maşallahı var iri bebek olucak sanırım simdiden 2.250 gr olmuş doktor normalin biraz üstünde dedi herşey gayet güzel cıktı ölçümler amniyo sıvısı plesanta felan herşey yolunda çok şükür bidahaki randevum 12 ekim de o zaman 35 haftalık oluyo nst yede o zaman giricem

Kızlar bu teşekkür butonunu hakkında belki bilmek istersiniz dedim... ...
CTRL F5 veya SHIFT f5 veya CTRL R yaparak düzenliyorsunuz...

Ve kendi profilinizde istatislikler de kim mesajlarınızı beğenmiş kim beğenmemiş yazıyor...

sa
na da hayırlı cumalar arkadasım...tavsiyeleriniz ve desteğiniz için tesekkürlür...rahatlatıyo beni.artık daha çok su içip dinleneyorum.yazmstm pzrtesi izmire gitcez ona göre rapor aıp yatcam...büyük ihtimal erken doğum çünkü...çok korkuttu MASAL'ım bizi.

kararın hayırlı olsun canım. rahatlamışsındır biraz...:)

gözün aydın bebişe de maşaallah. bi dahaki randevu 12 kasım galiba di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…