canim gogus kalkani gogus pedi yerine kullaniliyomus
silikon bisey gogus ucuna hicbisey degmiyo falan
bide hava alabiliyo yara olmuyomus
siddetle tavsiye etti bugun:uhm:
alsakmi???
evet canim aynen gogus pedi gibi onu kullaniyosun
ama bebegi emzirirken kullanilmiyo
o baska bisey ama goruntuleri benziyo
zaten bebek emmiyomus onlardan almaya gerek yok
bak gogus kalkani sunu buldum ben canim
Chicco Göğüs Kalkanı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız
ezoo sende benim gibi erkencisin nasılsın canım
sağol canım sanada günaydın iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın?
kızlar cümleten günaydın hayırlı cumalar..dün akşam doğuruyorum sandım.eve gittim benim zilli oyle tekmeliyorki anlatamam kasıklarımda bir baskı sonra sancılar kabus gibiydi.pantolon giyiyorum ve sıkmaya başladı acaba ondan mıı dedim..yanımda kimse yok bi an korktum sonra eşim aradı işten geliyordu oda geldi neyse bizim zilli babasını gorunce sakınleşti...ama benim sancılarım zaman zamanda devam etti..gobeğim inanılmaz şekiller aldı..kasılmamıydı bebişim mi bi tarafa toplanıyodu anlamadım.göbeğimde şişlikler oldu kasıklarımda ve vajinamda ağrı..ağrılar oyle can yakacak gibi değildi ama insan acaba bişeymi oluyor diye korkuyor..ya işte kızlar boyle bir akşam gecirdim..
bu arada bebişini goren arkadaşlar gozunuz aydın...bide elifdi sanırım suyu azalan arkadaşımız...korkma canım muhakka bir duzelme olur.bol bol istirahat..gozden kacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar....
cucu ,beraser,fenerbahcemre,tuğbasi,mavrulam... kızlar hepiniz cok sağolun
beraser tatlım ben oda alıcakdım halada dusunuyorumda.kurban geliyorya kurbanda kesersek biraz acılmış oluruz maddi anlamda diye aklımda yeni fikirler oluşturmaya çalışıyourm.bende dolabımda yer acmaya calışdım ama malesef beceremedim.yeni bır dolap alacaksamda oda takımı alırım daha mantıklı olur diye dusunuyourm...sonrada aldığım dolabı nereye koyucamki..şuan boşte bir odam var ütü ve çamaşır odası olarak kullandığım.orayı boşaltıp cocuk odası yapıcakdım .halada karar veremedim hangisi daha doğru olur diıe
Günaydın kızlar dün gelmeyeceğim dedim ama geldim aklinialirimsmile
Çünkü benim iş durumu netleşti...
Sağolsunlar hallettiler ben yokken yerime kardeşim gelecek geçici süreliğine...Yabancı biri olursa çıkmayabilir, soru yaratabilir diye...Onun işlemlerini halledeceğiz bugün ben işi bıraktığım gün onun başlayış yapması lazım...
Ezo o sancılar artık oluyor doktorum dedi bebek hareket ediyorsa sorun yok...Hareketsizleştiği zaman günde 10 kezden az ise hemen gel demişti...Aşağıya doğru baskı yapmalar , sancılar olacak ki ben biraz yorulayım çok fena oluyor...
Sağolsunlar hallettiler ben yokken yerime kardeşim gelecek geçici süreliğine...Yabancı biri olursa çıkmayabilir, soru yaratabilir diye...Onun işlemlerini halledeceğiz bugün ben işi bıraktığım gün onun başlayış yapması lazım...
Ezo o sancılar artık oluyor doktorum dedi bebek hareket ediyorsa sorun yok...Hareketsizleştiği zaman günde 10 kezden az ise hemen gel demişti...Aşağıya doğru baskı yapmalar , sancılar olacak ki ben biraz yorulayım çok fena oluyor...
inşallah canım sağsalim gelirler inş.o kasılmalar bende de var alıştım artık..RABBİM yardımcın olsun canım ya ay biraz dayansınlar bizim minikler bayramdan sonra gelsinler korkutmasınlar bizi.
Kızlar bende gece mide bulantısıyla uyandım istifa ettim rahatladım tam uyucam ayağıma kramp girdi uyku zehir oldu sabahta kalktım bu halde işe geldim. halen ayağım acıyo :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
sağol canım bu da dusunduklerim arasındaydı..Ben daha almadım amaa park yatak düşünüyorumm kıyafetlerinidee
hanii naylonn büyük komidinler var canımm evdeee onlara yerleştireceğim
çok sevindim.. ne güzel bir çözüm bulmuşsunuz, tebrikler.. kısmetleriyle gelir yawrular demiştik ya bak.. çok iyi olmuş ya..
canım iş durumu çok güzel hallolmuş, çok sevindim. hayırlı olsun...kardeş herkese lazım di mi. boşuna kalkışmadım ben ikinciye. sen de oğlunu yalnız bırakma sakın...
gozunaydın canım ne guzel hallolmuş işin...bende izne ayrılamaya karar verdim Allah kısmet ederse...ayrılırkende...isterseniz cıkışımıda verebilirasiniz dicem.. bakalım..
evet canım bebişim maşallah deliyordu resmen gobeğimi.kasılarıma oyle tekmeler attıki çıkıyor sandım..acısı hiç mühim değil.yeterki aksi bir durum olmasın
sağol canım sanada günaydın iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın?
kızlar cümleten günaydın hayırlı cumalar..dün akşam doğuruyorum sandım.eve gittim benim zilli oyle tekmeliyorki anlatamam kasıklarımda bir baskı sonra sancılar kabus gibiydi.pantolon giyiyorum ve sıkmaya başladı acaba ondan mıı dedim..yanımda kimse yok bi an korktum sonra eşim aradı işten geliyordu oda geldi neyse bizim zilli babasını gorunce sakınleşti...ama benim sancılarım zaman zamanda devam etti..gobeğim inanılmaz şekiller aldı..kasılmamıydı bebişim mi bi tarafa toplanıyodu anlamadım.göbeğimde şişlikler oldu kasıklarımda ve vajinamda ağrı..ağrılar oyle can yakacak gibi değildi ama insan acaba bişeymi oluyor diye korkuyor..ya işte kızlar boyle bir akşam gecirdim..
bu arada bebişini goren arkadaşlar gozunuz aydın...bide elifdi sanırım suyu azalan arkadaşımız...korkma canım muhakka bir duzelme olur.bol bol istirahat..gozden kacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar....
inşallah canım sağsalim gelirler inş.o kasılmalar bende de var alıştım artık..
sağol canım bu da dusunduklerim arasındaydı..
gozunaydın canım ne guzel hallolmuş işin...bende izne ayrılamaya karar verdim Allah kısmet ederse...ayrılırkende...isterseniz cıkışımıda verebilirasiniz dicem.. bakalım..
evet canım bebişim maşallah deliyordu resmen gobeğimi.kasılarıma oyle tekmeler attıki çıkıyor sandım..acısı hiç mühim değil.yeterki aksi bir durum olmasın
günaydın kızlar bende dün doktora gittim benim bebişin maşallahı var iri bebek olucak sanırım simdiden 2.250 gr olmuş doktor normalin biraz üstünde dedi herşey gayet güzel cıktı ölçümler amniyo sıvısı plesanta felan herşey yolunda çok şükür bidahaki randevum 12 ekim de o zaman 35 haftalık oluyo nst yede o zaman giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?