özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..evt canım ben doktordan aldığım kağıdı işyerine getirdim bu kadar başka yaptığım bisey yok fakültedede doktor yazdı raporu ben sekretere götürdüm sekreter bilgisayardan çıkardı üst katta rapor bölümü var oraya götürdüm ordada başhekime imzalattılar aldım bu kadar yani
guzel gunlerde kullanın canım cok guzelgünaydın kızlar
dün denizci konseptli odamız için bu stickerı aldık onu yapıştırdık akşam çok zevkliydi o kadar güzel oldu ki odanın havası değişti..hafta sonu odamızın resmini çekip sizinle paylaşacağım
FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
mavrulam yanlislikla begenmedim tusuna bastimÇok güzel ya...
Resimlerini de bekliyoruz...
Oğluşun sağlıkla, mutlulukla yaşasın odasında inşallah Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ezo geçmiş olsun, bundan sonra sürekli birbirimize geçmiş olsun diyeceğiz herhaldeSon geçmiş olsunu da doğumdan sonra söyleriz artıkkaydirigubbakcemile3
Sana da geçmiş olsun saliha, kramp için ayak egzersizleri yapıyormusun yatmadan çok faydası oluyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çook güzel denk gelmiş, gözün aydın. Adına sevindim canım:lepi:
Dün hürriyette vardı, hatta face sayfamızda paylaştım. Bi kadının suyu erken haftalardan çok azalmış. Doktorlar dışardan su takviyesi yapmışlar, helal olsun valla o doktorlaraalkisalkisalkis. Bebekte doğmuş maşallah öyle tatlı bişey ki görmelisinopuyorumnanaktan
özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel
özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel
aynen canım orda melike hanım var sekreter bütün doktorlara bakıyo evt o bilgisayardan çıkarttı bana orjinalini benim doktorum imzaladı tekrardan sonra üst katta rapor bölümü var oraya veriyosun ordakiler başhekime imzalatıp sana veriyolar bi yarım saat bekliyosun tabiki almak icin o rapor bölümündede
prensim sen nasıl oldun? bu sabah sesin daha bi canlı geliyo:)
gunaydin annisler
bu sabah coook derin uyuyodum zor uyandim yahu
ama kocise kahvaltisini hazirladim yani:kedi:
gecede ruyamda normal dogum yaptim
bebisi emzirebilirmiyim dedim
verdiler emzirdim bi guzel :asigim:
ayyy cok guzeldi yaaa:asigim:
resmen yasadim dogum anini
ayaga kalkiymmi diyorum kalk diyolar
ama kanamam var diye dusunuyorum falan
bi uyandim hala dogurmamisim tuh dedimkaydirigubbakcemile3
dun dogumhanenin etkisinde kaldim galba
bende doktoruma söledim ama riskli diyo su koyma işini.bakalım profa bağlı o derse bakıcaz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sana da geçmiş olsun saliha, kramp için ayak egzersizleri yapıyormusun yatmadan çok faydası oluyor.
birde canım orda kadın doğum polikiniği değilde kadın doğum anabilim dalı var orada hatta nst ye felanda orda giriliyo ben gecen ay gittiğimde tayfun bey orda muayne etmişti beni hatta senin doktorunda orda bakıyodu orası özelmiş galiba o zaman ücret ödememiştim simdi tayfun bey tüp bebek merkezinde baktı bana 140 lira ödedim bu sefer
doktorların odalarının olduğu bir yer var orda yazıyor ana bilim dalı diye.özel muayeneden giriliyor.tam girişşinde .nst odası var..evet özeli olan butun doktorlar orda bakıyor canım.aynı yerden mi bahsediyoruz acaba?tüp bebekde bende muayene oldum ama orda muayene odasında ultrasona girdim kucuk bir uştrasonu var.benim operasyonda orda yapılmışdı...:))
Elhamdülillah diyeyim iyiyim, gerçi o günde ben sancı hissetmemiştim ama varmış, şu anda da varsa diye daha dikkatli davranıyorum. Saolasın canımmmŞeniz
Bende onu diyecektim, herhalde doğumhanenin etkisinde kaldınAma rüya bile olsa çok güzel inşallah rüyanda ki gibi olur herşey:Saruboceq:
Zaten onun daha erken haftalardaymış ve çok kritikmiş durumu. Sen bol bol su iç, normalin iki katını iç, inşallah düzelir:Saruboceq:
Ne güzel bir rüya görmüşsün canım...gunaydin annisler
bu sabah coook derin uyuyodum zor uyandim yahu
ama kocise kahvaltisini hazirladim yani:kedi:
gecede ruyamda normal dogum yaptim
bebisi emzirebilirmiyim dedim
verdiler emzirdim bi guzel :asigim:
ayyy cok guzeldi yaaa:asigim:
resmen yasadim dogum anini
ayaga kalkiymmi diyorum kalk diyolar
ama kanamam var diye dusunuyorum falan
bi uyandim hala dogurmamisim tuh dedimkaydirigubbakcemile3
dun dogumhanenin etkisinde kaldim galba
mavrulam yanlislikla begenmedim tusuna bastim
senin msginda kusura bakma canima.s.
kızlar çok alakasız biliyorum ama bişey sorucam, bu açılmaya nasıl bakıyolar, alttan mı? eğer öyleyse 3cm 5 cm nasıl ölçüyolar ki? Bi de ben 32.haftada gittim nst ye filan bağlamadılar, bi sonraki kontrole şu zaman gel de demedi doktorum, ben ne zaman gideceğim ki?
evt canım aynen polikliniklerin ilersinde kadın doğum anabilim dalı yazan yerden giriyosun bi tane ultrason var doktorların odaları var bana tayfun bey burası özel yer demişti tam girişte sağdada nst yazıyo ben orda gircem nst ye ayın 12 sinde işte oraya imzalattım ben kağıdı iceri bi kapı acılıyo sekreterin odası oradaydı
şimdi ozel polikliniğe girdinmi..direk karsıda sekreter var sol tarafda muayene odaları sağdada ultrason odası ve nst odası var..sekreter ile nst odasının arasından cam bir kapı var orda kadın doğum ve anabilim dalı yazıyor..içeriye girdiğindede sadece doktorların odası var aynı yerden mi bahsediyoruz. şimdi?
Elhamdülillah diyeyim iyiyim, gerçi o günde ben sancı hissetmemiştim ama varmış, şu anda da varsa diye daha dikkatli davranıyorum. Saolasın canımmmŞeniz
Bende onu diyecektim, herhalde doğumhanenin etkisinde kaldınAma rüya bile olsa çok güzel inşallah rüyanda ki gibi olur herşey:Saruboceq:
Zaten onun daha erken haftalardaymış ve çok kritikmiş durumu. Sen bol bol su iç, normalin iki katını iç, inşallah düzelir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?