2010 Aralık Anneleri

özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar.. guzel gunlerde kullanın canım cok guzel

gunaydin annisler
bu sabah coook derin uyuyodum zor uyandim yahu
ama kocise kahvaltisini hazirladim yani:kedi:
gecede ruyamda normal dogum yaptim
bebisi emzirebilirmiyim dedim
verdiler emzirdim bi guzel :asigim:
ayyy cok guzeldi yaaa:asigim:
resmen yasadim dogum anini
ayaga kalkiymmi diyorum kalk diyolar
ama kanamam var diye dusunuyorum falan
bi uyandim hala dogurmamisim tuh dedimkaydirigubbakcemile3
dun dogumhanenin etkisinde kaldim galba

Çok güzel ya...
Resimlerini de bekliyoruz...
Oğluşun sağlıkla, mutlulukla yaşasın odasında inşallah Şeniz
mavrulam yanlislikla begenmedim tusuna bastim
senin msginda kusura bakma canima.s.

bende doktoruma söledim ama riskli diyo su koyma işini.bakalım profa bağlı o derse bakıcaz.

özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel

aynen canım orda melike hanım var sekreter bütün doktorlara bakıyo evt o bilgisayardan çıkarttı bana orjinalini benim doktorum imzaladı tekrardan sonra üst katta rapor bölümü var oraya veriyosun ordakiler başhekime imzalatıp sana veriyolar bi yarım saat bekliyosun tabiki almak icin o rapor bölümündede

özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel

birde canım orda kadın doğum polikiniği değilde kadın doğum anabilim dalı var orada hatta nst ye felanda orda giriliyo ben gecen ay gittiğimde tayfun bey orda muayne etmişti beni hatta senin doktorunda orda bakıyodu orası özelmiş galiba o zaman ücret ödememiştim simdi tayfun bey tüp bebek merkezinde baktı bana 140 lira ödedim bu sefer

hımm anladım canım ama ben her gittiğimde zehra diye bir sekreter var orda esmer asık suratlı...neyse artık gidince gorucem ....

prensim sen nasıl oldun? bu sabah sesin daha bi canlı geliyo:)

Elhamdülillah diyeyim iyiyim, gerçi o günde ben sancı hissetmemiştim ama varmış, şu anda da varsa diye daha dikkatli davranıyorum. Saolasın canımmmŞeniz

Bende onu diyecektim, herhalde doğumhanenin etkisinde kaldın Ama rüya bile olsa çok güzel inşallah rüyanda ki gibi olur herşey:Saruboceq:

bende doktoruma söledim ama riskli diyo su koyma işini.bakalım profa bağlı o derse bakıcaz.

Zaten onun daha erken haftalardaymış ve çok kritikmiş durumu. Sen bol bol su iç, normalin iki katını iç, inşallah düzelir:Saruboceq:

doktorların odalarının olduğu bir yer var orda yazıyor ana bilim dalı diye.özel muayeneden giriliyor.tam girişşinde .nst odası var..evet özeli olan butun doktorlar orda bakıyor canım.aynı yerden mi bahsediyoruz acaba?tüp bebekde bende muayene oldum ama orda muayene odasında ultrasona girdim kucuk bir uştrasonu var.benim operasyonda orda yapılmışdı...:))

evt canım aynen polikliniklerin ilersinde kadın doğum anabilim dalı yazan yerden giriyosun bi tane ultrason var doktorların odaları var bana tayfun bey burası özel yer demişti tam girişte sağdada nst yazıyo ben orda gircem nst ye ayın 12 sinde işte oraya imzalattım ben kağıdı iceri bi kapı acılıyo sekreterin odası oradaydı

kızlar çok alakasız biliyorum ama bişey sorucam, bu açılmaya nasıl bakıyolar, alttan mı? eğer öyleyse 3cm 5 cm nasıl ölçüyolar ki? Bi de ben 32.haftada gittim nst ye filan bağlamadılar, bi sonraki kontrole şu zaman gel de demedi doktorum, ben ne zaman gideceğim ki?

doğumda da hissetmezsin inş canım... bu arada hapsuruk ile bi doğumhane muhabbeti çeviriyosunuz anlamadık sanmayın. nasıldı bakiim dün kursunuz. gezip gördüğünüz sizin olsun yiyip içtiğinizi anlatın ya da, kimler neler yapmış hı?

Ne güzel bir rüya görmüşsün canım...

Alışana kadar yanlış tuşa basabiliriz çok normal canım Şeniz

bu hafta herkes kramp ve sancıyla geçirmiş galiba.benimde oldu bu hafta kızlar hatta noluz falan dedim korktum açıkçası bebek hareket ettikçe baskı yaptı aradada vajinama sanki elektrik çarparmış gibi bişiler oluyodu sancı gibi.bide hareket ettikçe çıkcaknış gibi hissediyordum ama geçti allaha şükür.idrar yoollarımda iltihap vardı belkide ondandır diyorum.kızlar sizde bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyomusunuz..şimdi yazaarken kızm hıçkırııyo.3-4 dak sürüyo.bi başlıyor sayıyorum 1-2-3-4- diye.acayip bişey ya

Doğum zamanı mı diyorsun yoksa önceden mi ?
Doğum zamanı ise alttan sürekli bakıyorlar ama tam nasıl anlıyorlar onu bende bilmiyorum..
32 de bende gittim 20 gün sonra gel dedi NST ye bağlamak için...
Seninde bence 15-20 gün sonra gitmen lazım...
Çünkü artık muayeneler sıklaştı...

şimdi ozel polikliniğe girdinmi..direk karsıda sekreter var sol tarafda muayene odaları sağdada ultrason odası ve nst odası var..sekreter ile nst odasının arasından cam bir kapı var orda kadın doğum ve anabilim dalı yazıyor..içeriye girdiğindede sadece doktorların odası var aynı yerden mi bahsediyoruz. şimdi?

evt canım aynen öyle aynı yerden bahsediyoruz

kesin etkisinde kaldim sekerim
eve geldim oda gozumun onunden gitmedi yatana kadarkaydirigubbakcemile3
ayyyy insallah hepimiz ruya gibi dogum yaparisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…