2010 Aralık Anneleri

süpersin, forumda girmediğin delik yok galiba:) yalnız ben beğeneyim mi teşekkür mü edeyim yoksa katılayım mı karıştım biraz:) yakında hepsini toptan reddedicem....

Son düzenleme:
süpersin, forumda girmediğin delik yok galiba:) yalnız ben beğeneyim mi teşekkür mü edeyim yoksa katılayım mı karıştım biraz:) yakında hepsini toptan reddedicem....

Ay teşekkür ederim :kedi:
Eskiden daha çok deiğe girerdim de artık eskisi kadar değil
Sanırım son şekil bu beğendim- beğenmedim ...
Günlük 10 hakkınız var her ikisi için de ayrı ayrı... :lepi:

julyet bebeğine de maşallah...
Bende 3 kasımda gidicem doktora bakalım benimki ne kadar olacak...

günaydin kizlar nasilsiniz??hayirli cumalar herkese..
haftanin son günü ohhhh,bu hafta benim icinde cok yogun gecti..
yarin ve pazar günü evden cikmamayi,aksama kadar pijamalari giyip, battaniyeleri cekip üstümüze yiyip icip film izlemeyi planliyoruz..
simdi yine islerim var maalesef gecmise dönemicem..herkes iyidir insallah..
MAVRULAM canim cok sevindim senin icin,üstünden büyük bir yük kalkmistir :hooray:
EZOM canim gecmis olsun,senin yaramazda denemelere basladi demek,artik böyle maalesef,büyük bisey olmasin,erken gelmesinlerde raziyim ben artik..

hadi gözünaydın canım...bebeğine maşallah.sıra bende inşş.rapor işini naptın
kararın hayırlı olsun canım. rahatlamışsındır biraz...:)

gözün aydın bebişe de maşaallah. bi dahaki randevu 12 kasım galiba di mi:)
aslında tam değiil haleledince rahatlıcam inş..inş doğru karar vermişimdir..

aynen cnm razıyım yeterki sorun olmasın

hadi gözünaydın canım...bebeğine maşallah.sıra bende inşş.rapor işini naptın

aslında tam değiil haleledince rahatlıcam inş..inş doğru karar vermişimdir..

canım doktor hastanın çalışmaya devam etmesinde sakınca yoktur demiş raporda birde 32 haftalık gebelik diye tanı koydu bende simdi bunu üst yazıya bağladım müdüre yolluyorum ben doktora 37.haftaya kadar çalışabilir yazın diye söyledim ama o ben böyle yazim sen ne zaman istersen o zaman ayrılırsın diye yazdı memur arkadaşlar nasıl yaptılar acaba simdi müdüre yolluyorum ama prosedür ne şekilde işliyo bilmiyorum

sadece doktordan aldığın kağıdı getırıyordun yanı değilmi...?fakultede herhangi bir yere ,yada sigortaya falan goturulmuyor.doktordan aldığın kağıdı işyerine getiriyorsun yani..

ben zaten biseyide ucuza bulsam disimi kiricam:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ezo geçmiş olsun, bundan sonra sürekli birbirimize geçmiş olsun diyeceğiz herhalde Son geçmiş olsunu da doğumdan sonra söyleriz artıkkaydirigubbakcemile3

Sana da geçmiş olsun saliha, kramp için ayak egzersizleri yapıyormusun yatmadan çok faydası oluyor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çook güzel denk gelmiş, gözün aydın. Adına sevindim canım:lepi:

Dün hürriyette vardı, hatta face sayfamızda paylaştım. Bi kadının suyu erken haftalardan çok azalmış. Doktorlar dışardan su takviyesi yapmışlar, helal olsun valla o doktorlaraalkisalkisalkis. Bebekte doğmuş maşallah öyle tatlı bişey ki görmelisinopuyorumnanaktan

sadece doktordan aldığın kağıdı getırıyordun yanı değilmi...?fakultede herhangi bir yere ,yada sigortaya falan goturulmuyor.doktordan aldığın kağıdı işyerine getiriyorsun yani..

evt canım ben doktordan aldığım kağıdı işyerine getirdim bu kadar başka yaptığım bisey yok fakültedede doktor yazdı raporu ben sekretere götürdüm sekreter bilgisayardan çıkardı üst katta rapor bölümü var oraya götürdüm ordada başhekime imzalattılar aldım bu kadar yani

canım çok güzel bayıldım. hatta bayıldım butonu olsa kesin tıklardım o derece.... resimdeki gibi boyadınız mı sadece stickerları mı yapıştırdınız?

öksürüğün nasıl oldu canım geçti mi biraz...?

kızlar günaydın ya sanki mide sıkışması gibi bişey oluyo bende su içiyorum ama geçmiyo ne yapabilirim yemek yemek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…