Kızlar bu teşekkür butonunu hakkında belki bilmek istersiniz dedim... ...
CTRL F5 veya SHIFT f5 veya CTRL R yaparak düzenliyorsunuz...
Ve kendi profilinizde istatislikler de kim mesajlarınızı beğenmiş kim beğenmemiş yazıyor...
kararın hayırlı olsun canım. rahatlamışsındır biraz...:)
gözün aydın bebişe de maşaallah. bi dahaki randevu 12 kasım galiba di mi:)
ay evt canım ya 12 kasım :)
süpersin, forumda girmediğin delik yok galiba:) yalnız ben beğeneyim mi teşekkür mü edeyim yoksa katılayım mı karıştım biraz:) yakında hepsini toptan reddedicem....
hadi gözünaydın canım...bebeğine maşallah.sıra bende inşş.rapor işini naptıngünaydın kızlar bende dün doktora gittim benim bebişin maşallahı var iri bebek olucak sanırım simdiden 2.250 gr olmuş doktor normalin biraz üstünde dedi herşey gayet güzel cıktı ölçümler amniyo sıvısı plesanta felan herşey yolunda çok şükür bidahaki randevum 12 ekim de o zaman 35 haftalık oluyo nst yede o zaman giricem
aslında tam değiil haleledince rahatlıcam inş..inş doğru karar vermişimdir..kararın hayırlı olsun canım. rahatlamışsındır biraz...:)
gözün aydın bebişe de maşaallah. bi dahaki randevu 12 kasım galiba di mi:)
günaydin kizlar nasilsiniz??hayirli cumalar herkese..
haftanin son günü ohhhh,bu hafta benim icinde cok yogun gecti..
yarin ve pazar günü evden cikmamayi,aksama kadar pijamalari giyip, battaniyeleri cekip üstümüze yiyip icip film izlemeyi planliyoruz..
simdi yine islerim var maalesef gecmise dönemicem..herkes iyidir insallah..
MAVRULAM canim cok sevindim senin icin,üstünden büyük bir yük kalkmistir :hooray:
EZOM canim gecmis olsun,senin yaramazda denemelere basladi demek,artik böyle maalesef,büyük bisey olmasin,erken gelmesinlerde raziyim ben artik..
hadi gözünaydın canım...bebeğine maşallah.sıra bende inşş.rapor işini naptın
aslında tam değiil haleledince rahatlıcam inş..inş doğru karar vermişimdir..
canım doktor hastanın çalışmaya devam etmesinde sakınca yoktur demiş raporda birde 32 haftalık gebelik diye tanı koydu bende simdi bunu üst yazıya bağladım müdüre yolluyorum ben doktora 37.haftaya kadar çalışabilir yazın diye söyledim ama o ben böyle yazim sen ne zaman istersen o zaman ayrılırsın diye yazdı memur arkadaşlar nasıl yaptılar acaba simdi müdüre yolluyorum ama prosedür ne şekilde işliyo bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben zaten biseyide ucuza bulsam disimi kiricam:roflol:
sağol canım sanada günaydın iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın?
kızlar cümleten günaydın hayırlı cumalar..dün akşam doğuruyorum sandım.eve gittim benim zilli oyle tekmeliyorki anlatamam kasıklarımda bir baskı sonra sancılar kabus gibiydi.pantolon giyiyorum ve sıkmaya başladı acaba ondan mıı dedim..yanımda kimse yok bi an korktum sonra eşim aradı işten geliyordu oda geldi neyse bizim zilli babasını gorunce sakınleşti...ama benim sancılarım zaman zamanda devam etti..gobeğim inanılmaz şekiller aldı..kasılmamıydı bebişim mi bi tarafa toplanıyodu anlamadım.göbeğimde şişlikler oldu kasıklarımda ve vajinamda ağrı..ağrılar oyle can yakacak gibi değildi ama insan acaba bişeymi oluyor diye korkuyor..ya işte kızlar boyle bir akşam gecirdim..
bu arada bebişini goren arkadaşlar gozunuz aydın...bide elifdi sanırım suyu azalan arkadaşımız...korkma canım muhakka bir duzelme olur.bol bol istirahat..gozden kacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar....
RABBİM yardımcın olsun canım ya ay biraz dayansınlar bizim minikler bayramdan sonra gelsinler korkutmasınlar bizi.
Kızlar bende gece mide bulantısıyla uyandım istifa ettim rahatladım tam uyucam ayağıma kramp girdi uyku zehir oldu sabahta kalktım bu halde işe geldim. halen ayağım acıyo :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çook güzel denk gelmiş, gözün aydın. Adına sevindim canım:lepi:Günaydın kızlar dün gelmeyeceğim dedim ama geldim aklinialirimsmile
Çünkü benim iş durumu netleşti...
Sağolsunlar hallettiler ben yokken yerime kardeşim gelecek geçici süreliğine...Yabancı biri olursa çıkmayabilir, soru yaratabilir diye...Onun işlemlerini halledeceğiz bugün ben işi bıraktığım gün onun başlayış yapması lazım...
Ezo o sancılar artık oluyor doktorum dedi bebek hareket ediyorsa sorun yok...Hareketsizleştiği zaman günde 10 kezden az ise hemen gel demişti...Aşağıya doğru baskı yapmalar , sancılar olacak ki ben biraz yorulayım çok fena oluyor...
sa
na da hayırlı cumalar arkadasım...tavsiyeleriniz ve desteğiniz için tesekkürlür...rahatlatıyo beni.artık daha çok su içip dinleneyorum.yazmstm pzrtesi izmire gitcez ona göre rapor aıp yatcam...büyük ihtimal erken doğum çünkü...çok korkuttu MASAL'ım bizi.
Bu arada herkeseee günaydın, hayırlı cumalar olsun inşallah
sadece doktordan aldığın kağıdı getırıyordun yanı değilmi...?fakultede herhangi bir yere ,yada sigortaya falan goturulmuyor.doktordan aldığın kağıdı işyerine getiriyorsun yani..
günaydın kızlar
dün denizci konseptli odamız için bu stickerı aldık onu yapıştırdık akşam çok zevkliydi o kadar güzel oldu ki odanın havası değişti..hafta sonu odamızın resmini çekip sizinle paylaşacağım
FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
günaydın kızlar
dün denizci konseptli odamız için bu stickerı aldık onu yapıştırdık akşam çok zevkliydi o kadar güzel oldu ki odanın havası değişti..hafta sonu odamızın resmini çekip sizinle paylaşacağım
FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
günaydın kızlar
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?