2010 Aralık Anneleri

evet nekadar uygunmuş fiyatı.
nette ben gördüm sanırım onları.
ben de bikaç model beğendim.gittigiiyordan alıcam
biraz sade gibi
ama kurdela ile süslerim diye düşündüm.

Evet canım tesadüf oldu. Birazdan çıkacağım,sorayım magnetini yapıştırıyorlar mı? Ama kağıdını ben hazırlayacağım,nasıl olacak bilmiyorum ama. Doğum tarihini şimdiden bilemiyoruz çünkü. Gerçi seninki hazırlanabilir sezeryan olacağı için. Ben ancak doğumdan sonra yapabilirim.

belkide tatlım bilemiyorum.kafama takıyorum evet ufakda bişey olsa dusundukca buyuyorda buyuyor..ama uykularımı kaçıracak kadar değil...bizim hormonlar daha fazla çalışıyor galiba...:))))kaydirigubbakcemile3
canım pc masamız kırıldı .ondan dolayı onu ekledik .aslında bende oyle duşundum ama bakalım bizim bey ne dicek..aklinialirimsmile

hastayım kızlar 2 gündür
grip olmuşum
gece uyuyamadım doğru düzgün :sinifsinif:

geçmiş olsun bende grip oldum ama iyim en azından şimdilik.

ezocum bende peline katılıyorum pc masası gerekmeyebilir şifonyer daha önemli bence.ve ölçülere dikkat et çünkü mobilyacılar büyük mobilyalar küçük görünüyo eve getirdiğimiz zaman bi bakıyoruz kıpırdicak yer yok.

97x51x116 imiş şifonyer.hangisi nerenin ölçüsü ki bilemiyourm.

yok canım karma yok
ben d eilk baştakileri beğendim.
değişik figürler var diye

ama attaki kelebekelr de güzel.
fiyatalr d açok uygun.
tahta figürlüler 60 kuruş tanesi.
50 tane 30 lira yapar
kelebekliler de 25 lira 50 tanesi.

yoksa bu biberonlunun pembesinden kendimmi alıp yapıyım.
arkası mıknatıslı
birmaxta biberonalr 85 kuruş olmuş
kendim de yaapbilirim.
sizce
çokmu büyük boyutları
9x4 cm yazıo
buzdolabına süsü olması için büyükmü.
yoksa cicimi olur.

bence hepsi cici ama bu biberonlar dolap için buyuk gıbı.en baştakilerden biberonlu yada leylekli benim tercihim

97x51x116 imiş şifonyer.hangisi nerenin ölçüsü ki bilemiyourm.

51 derinliktir 97 eni 116 boyudur şimdi pek anlaşılır olmadı sanırım duvardan çekmece sapına kadar 51cmdir yerden yukarı 116 cmdir yanlardan 97 sanırım böyle yani mantıksal olarak.

denizim ben biberonlardan gördüm eğer standartsa irice bişey öyle küçük falan değil yani.

kızlar ben aradım birmaxı o biberonalr bu hafta indirimdeymiş.85 kuruş

ama kargo 7-10 lira tutar dedi
çok ya

çirkin olur dimi.
kocamannnnnnnnnnnnnn
zaten adam da ağır değiller ama yer kapladıkalrı için kargo 10 lira kadar tutabilir dedi.
off sanırım ben ya o tahta figürlüleri yada kelebeklileri tercihe dicem.

Denizim kelebekliler çok uygunmuş. Link verebilir misin. Bende bakmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…