denizim16+, elff45, esca, ezouygun+, fenerbahCemre, funah+, garipkus, kucukprens+, tellinaz+
Herkesler burada ama kimselerden ses çıkmıyor. Nasılsınız kızlar,hoşgeldinizz
denizim16+, elff45, esca, ezouygun+, fenerbahCemre, funah+, garipkus, kucukprens+, tellinaz+
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın
ben kilo olayına taktım araştırma içindeyim nette dolaşıyorum
canım misafirlerim vardı sabah sohbeti gittiler şimdi, kalkıp evi toplamam lazım yarın kayınvaldem gelecek..hiç iş yapasım da yok..zaten salon temizliği sevmem banyo temizliğini çok severim.
dün temizliğe kadın gelecekti gelmedi ya bana kaldı(
ay ne olsun dükkanda otur otur geçiyo.haftasonu topik sessiz oluyo arada bakıp çıkıyorum bende.senden naber?
tuğbacım geçmiş olsun üşütmüşsündür belki akşam çamaşır serene kadar dondum ben mesela izmir böyleyse heryer daha beterdir heralde.dikkat edin kızlar kendinize soğuk almayın
esca cım normal kilosu boyu benimde o civardaydı o haftalarda yanlış hatırlamıyorsam bebişten bebişe fark var 2500ü geçince sorun yokmuş eee daha 2 ayın var desek rahat rahat geçer bütün bebişler 3000 rahat olur gibi geliyo bana maşallah.hepimizinkine..
ay ne olsun dükkanda otur otur geçiyo.haftasonu topik sessiz oluyo arada bakıp çıkıyorum bende.senden naber?
tuğbacım geçmiş olsun üşütmüşsündür belki akşam çamaşır serene kadar dondum ben mesela izmir böyleyse heryer daha beterdir heralde.dikkat edin kızlar kendinize soğuk almayın
esca cım normal kilosu boyu benimde o civardaydı o haftalarda yanlış hatırlamıyorsam bebişten bebişe fark var 2500ü geçince sorun yokmuş eee daha 2 ayın var desek rahat rahat geçer bütün bebişler 3000 rahat olur gibi geliyo bana maşallah.hepimizinkine..
canım misafirlerim vardı sabah sohbeti gittiler şimdi, kalkıp evi toplamam lazım yarın kayınvaldem gelecek..hiç iş yapasım da yok..zaten salon temizliği sevmem banyo temizliğini çok severim.
dün temizliğe kadın gelecekti gelmedi ya bana kaldı(
Cemile'cim aman dikkat et. Bu ara üşütürsek toparlanmamız zor olur biliyorsun. Bırak çamaşırları eşin assın :)
Ya canım yapmayınnnn. Sen facede ki grupta varmıydın? Sporstar ve ıtırekim bu konuda doktorlarının söylediklerinden,kendi bebeklerinin kilolarından vs. bahsetmişler. Eğer face hesabın yoksa söyle kopyalayayım. Yemek yiyeceğiz,sol tarafımıza yatacağız. Hepsi bu..
Ya canım yapmasan olmaz mı? Benim doktorum temizlik falan yapma mümkünse. Eğilip kalkmak olabildiğince yok dedi. Ya da üstünkörü yap kadın gelene kadar.
okudum canım onu da gelde anlat işte
stresle çok ilgisi varmış ben de şu aralar çok sıkıntılıyım
ama hiçbişey bebeğimden önemli olamaz dünya yıkılsa takmıcam artık:umursamaz:
hastayım kızlar 2 gündür
grip olmuşum
gece uyuyamadım doğru düzgün :sinifsinif:
hastayım kızlar 2 gündür
grip olmuşum
gece uyuyamadım doğru düzgün :sinifsinif:
ewet hiç bişey onlardan onemli değil ama insan elinde olmadan takıyor.şekil a ben.... oyle bır durumda kafama takılan seyi halledene kadar aklımda cıkaramıyourm.oan kendini başka işe vermek gerek sanırım
tatlım buralardayım bende nette dolaşıyourm...oda yaptıracaz ya hani biz....dolap 3 kapılı,pc masası,tek kişilik yatak,4 gozlu şifonyer olarak yaptıralım dedik.sonradan şifonyeri çıkardık.acaba çıkarmasakmı .mobilyalar burdan bakınca odaya sığacakmış gibi ama gelince cok buyuk oldukların heer yeri dolduruyolar..bende yaptırcamız mobilyanın ölçülerini araştırıyordum.aslında şifonyer şuan için gerekli değil.ama sonradan almakdansa hepsini bir almak daha mantıklı geliyor..
ayyy pelincim tam sen yazmışsın
ben çıkmışım.
ben de bebek şekerlerine bakıyorum.
sanırım gittigidiyordan sipariş edicem çok abartlılı bişiler almıcam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?