hastayım kızlar 2 gündür
grip olmuşum
gece uyuyamadım doğru düzgün :sinifsinif:[/QUO
çok geçmiş olsun canımm(
hangileri güzel hatunlar yaaaaaaaa
canım daha önce de demiştim o kelebekli modeller hemen kırılıyor arkadaşım yaptırmıştı dolaba yapıştırdım ben de ama telleri yavaş yavaş kırılmaya başladı dokunmaya gelmiyor sen bilirsin yine de.
sealm kızlarrr denzım bende kelebeklı olanı sevdım ama tercıhh senın..
ya bısı dıcem benım krnımın sol tarafı acıo bebegımın oldugu taraf sızdede oluomu hıcc? korktum ya
canım daha önce de demiştim o kelebekli modeller hemen kırılıyor arkadaşım yaptırmıştı dolaba yapıştırdım ben de ama telleri yavaş yavaş kırılmaya başladı dokunmaya gelmiyor sen bilirsin yine de.
[/B]
ya bısı dıcem benım krnımın sol tarafı acıo bebegımın oldugu taraf sızdede oluomu hıcc? korktum ya
haklısınız.
akşam karar verip kocişle
sipariş vereyim en iyisi
yoksa karar veremicm
dediğin gibi ezocum abartmak da istemiyoum
bunalrdan birini seçicem
bakalım hangisini.
hastayım kızlar 2 gündür
grip olmuşum
gece uyuyamadım doğru düzgün :sinifsinif:[/QUO
çok geçmiş olsun canımm(
Çok güzeller evet ama dediğin gibi bende de var çatır çatır yerlerde,
afiyet olsun sana arkadaşının da önemli bi sorunu yoktur umarım.valla gurbet hiç çekmedim ama hem eşinin görevi hem gurbet ve tehlikeli bi yerde ikamet etmek çok zor olmalı.
Afiyet olsun canımmm :) yarasın kuzuna
Durucuk bu gece annesini hiç üzmedi teyzesi şimdi de baya hareketli
Çok şükür sancı kasılma yok şu saate kadar herşey normal :)
ben iyiyim canım.
uamrım sen de iyisin
ohhh maşallah 35. haftaya giriyosunnnnn.
evet tatlım ya 34 olduk bugün 6 haftamız kaldı ama erkek bebek geç gelir diyo herkes..vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsin hepimizin bebişleri...
selam kızlar ...anca oturabidim.odamız geldı bugun.dunde bebışın esyaları yıkadım.akşama utuluyebilırsem.yerleştrcem.malum bizmki erken doğacak.bakalım pazartesi izmire gtcez dua edın de bı sorun çıkmasın...
canım hayırlı olsun güle güle kullanın :)) inş. bi sorun çıkmaz içini ferah tut olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?