2010 Aralık Anneleri

sealm kızlarrr denzım bende kelebeklı olanı sevdım ama tercıhh senın..

ya bısı dıcem benım krnımın sol tarafı acıo bebegımın oldugu taraf sızdede oluomu hıcc? korktum ya

ya bısı dıcem benım krnımın sol tarafı acıo bebegımın oldugu taraf sızdede oluomu hıcc? korktum ya

ayyyy bende nasıl karar vericem bilmem.
canım belki bebek biyerlerini dayamıştır
telaş yapma hemen.
bende acı olmuyo ama
gerdirip kabartıyo çok kez

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ondan kararsız kaldım işte zateennnnnnnnnnnn

en baştakiler güzelmiş gerçekten ikram ederken falan çok hoş olur bence farklı farklı figürler oluyorsa yoksa birini seçtiriyolar?

karnın geriliyo diye oluyo olabilir benim bebişde solda ve solda bi acı var ama gerginlikten diye tahmin ediyorum.

denizim zaten memleketimde değilim demişdin canım bence ilk baştaki tahta figürlerde guzel maksat minik hatıralar bırakmak..fazla abartmayada gerej-k yok sanıyourm..bence cok guzelleri...seç içinden birini gitsin.yoksa işin içinden çıkamazsın benim gibi..

canım bende de oluyo geceleri sağa sola dönerken özellikle bebeğin olduğu kısımda canım yanıyo ...

haklısınız.
akşam karar verip kocişle
sipariş vereyim en iyisi
yoksa karar veremicm
dediğin gibi ezocum abartmak da istemiyoum
bunalrdan birini seçicem
bakalım hangisini.

haklısınız.
akşam karar verip kocişle
sipariş vereyim en iyisi
yoksa karar veremicm
dediğin gibi ezocum abartmak da istemiyoum
bunalrdan birini seçicem
bakalım hangisini.

denizim kelebekliler çok ciciymiş ... ben havuzluhandan ısmarlamıştım ama fikrimi değiştirdim minik kutu olucak sanırım yani bende çok kararsızım :))) ama kelebeklilerin fiyatlarıda çok uygunmuş canım ...

afiyet olsun sana arkadaşının da önemli bi sorunu yoktur umarım.valla gurbet hiç çekmedim ama hem eşinin görevi hem gurbet ve tehlikeli bi yerde ikamet etmek çok zor olmalı.

evet canım gerçekten çok zor ama rabbim sabrını verio azda kaldı...Rabbim nasip ederse temmuzda yolcuyuz ...şırnağa veda edicez...

Afiyet olsun canımmm :) yarasın kuzuna
Durucuk bu gece annesini hiç üzmedi teyzesi şimdi de baya hareketli
Çok şükür sancı kasılma yok şu saate kadar herşey normal :)

oh oh maşallah durucuğa uslu uslu dursun annesinin karnında günü dolana kadar...

Son düzenleme:
neyse hanımlar ben kaçar ...bi pilav yapıcam yemeğin yanına bide salatamı yapayım sonra gelirim yine ii akşamlar hepinize....

selam kızlar ...anca oturabidim.odamız geldı bugun.dunde bebışın esyaları yıkadım.akşama utuluyebilırsem.yerleştrcem.malum bizmki erken doğacak.bakalım pazartesi izmire gtcez dua edın de bı sorun çıkmasın...

canım hayırlı olsun güle güle kullanın :)) inş. bi sorun çıkmaz içini ferah tut olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…