2010 Aralık Anneleri

Cucum sana inanamıyorum ya. Ne önemi var,pis olsun çok dağınık olsun ne önemi var canım? Gelen giden olsa haberin olur,olmasa bile kim ne düşünürse düşünsün yaa. Yapma ne olur Burcu'cum canına yazık. Bu dönemler bir daha gelmeyecek. Lütfen takipte ol,gelirse hemen doktora. Ders olsun bu da sana. En azından son dönemlerde kendini rahat bırakırsın. ohaoldumsmile
Bu arada merhabalar herkese :kedi:

tesekkür ederim canim benim..cok haklisin,doguma gidersem ev böyle kalmasin,dur surayida toplayim,burrayida sileyim gibi sacma sapan bi telas sariyor iste bilmiyorumkismile

kizabilirsinnn bilmiyorumkismile cünkü cok haklisin..
is falan yapmiyorum artik,gelen-giden icinde evde yokum..ayak uzatip kitap okucam doguma kadar,aklim basima geldi valla...
4 hafta daha dayansin minigim baska bisey istemiyorum cünkü daha cok minnaciklar
cok sükür bir damla bile gelmedi su ana kadar,gelirse tetikteyim zaten..
sen nasilsin?

Tamam,özür dilerim :kedi::kedi:
iyiyim ben,sporstar ile dedikodunu yaptık.
Ona da söyledim ben zaten tembelim biliyorsunuz ama sizin için korkuyorum. Burada bütün heyecanlarımızı birlikte paylaştık. Şimdi temizlik uğruna ufacık bir pürüz çıksa çok çok üzülürüm. Seviyom ben sizi :))

Merhaba canım benim. Duru hanım uslu bu aralar. Umarım böyle devam eder de sende rahat bir nefes alırsın. Alıştın mı yeni çevrene?

Evet canım nazar değmesin usluyuz bu iki gündür.. Alıştım sayılır olduğum blokta cins insanlar yok ee karnı burnunda dolaşan bi ben olunca herkes gözüme bakıyor :)) iyi insanlarla karsılasıyorum cok sükür

Allah allaaaah.. doğuma gidersen eve gelip şöyle bi bakacak biri olur elbet senden önemli mi?

merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdirr

cucum yeni duydum seni valla nasıl korkuttun beni otur valla canım batsın ev boşver kendine çok dikkat et lütfen

bende aynı valla işte yiyip içip yatıyorum bebişim kilo alsın diye azıcık,3ten aşağı olmaz inşallah olursa da sağlık olsun napalım ben elimden geleni yapayımda, nasıl olsa işimde yok yatıyorum valla hep,onun dışında herşey çok iyi şükür,buarada kızlar hep sorucam unuttum geçen bende nst ye girdim doktorum iyi dedi ama 1tane 70lik sancı vardı bide aralarda 40larda vardı 2-3 tane ama doktorum güzel dedi açıklamadı da açıkcası heralde önemli bişey bulmadı,bi fikriniz varmı sizinde öle sancılar çıktımı aralarda

herkes iyi değilmi bi sorun yoktur başka kimsede inşallah

ay zuzummmm ne özürüü Şeniz
birbirimizi yeri gelecek coooook sert bi dille uyaricaz ki aklimiz basimiza gelsin,cünkü biz burda zaten kardes gibi olduk opuyorumnanaktan
selam söyle canim sporstarimiza,haklisin valla..durduk durduk son dakika sirf temizlik gibi sacma bi konudan pürüz cikarsa bende vicdan azabi cekerim..
ayrica esimdende fena azar isittim,onu hic bu kadar ciddi görmemistim,sinirlerim bozuldu gülmeye basladim,birde gülüyorum diye azar isittim bilmiyorumkismile

delilik iste..vur kiz kafama :mymeka:
bu aralar evdede cok kalamadim,hep disarlarda biseyler icin kosturdum..
yok artik bacin,evdeyim,uzaticam ayaklarimi yaticam valla...
tüm sabah programlarini bile izlicem,okuyamadigim tüm dergi,kitap ne varsa okucam..
yapicam yani kararliyimmm kaydirigubbakcemile3

yaaa bilirim ben senin kararlılığını :)) misafirler gidince de 1 hafta iş yapmayacağım diyordun ama :))

cok sagol fistigim..
saglikli olsunlarda insallahh,2,5 kiloyu kesin gecerler..
tatlimmm dün bisey yazmistim okudun mu?günde 1 tatli kasigi keci boynuzu pekmezi icmek bebise yariyormus,kilo aldiriyormus bebislere...anne icinde kansizliga cok iyi geliyormus..bebisin kilosu sükür normal seyrediyor simdilik,onun icin degil ama sinirda sürünen kan degerim icin kullanicam bende,dün ilk defa ictim,suyla hicte fena degil tadi..
dene istersen,cok methettiler,söyleyim dedim..

bendede her nst de mutlaka bir-iki tane 60-70lerde cikiyor..simdiye kadar hic bisey söylemedi,hep cok iyi dedi..normaldir yani,sen bile hissetmemissindir o sancilari..

yaaa bilirim ben senin kararlılığını :)) misafirler gidince de 1 hafta iş yapmayacağım diyordun ama :))

aaa kimmm ben mii... :kedi: sempatiksalakcinni

ay yok bu defa iyi dürttüler beni,dün hastanedede suyu bittigi icin yatanlarla sohbet edince iyice tirstim ben..3-4 hafta yatmak istemiyorum..
zaten sipalar massallah 2 hafta önden gidiyorlar..35-36 gibi bisey olduk,4 haftacik daha dayansin minikler yaa..

canım hamileliğin başında 1-2 ay içtim,bıraktım, şimdi yine başladım bnde canım 10gündür falan ama bebişe kilo yapıyormuş diye bilmiyordum cnm saol iyi bari sevindim :))aynen canım benim kanımda öle sürünüyo valla,2.5uğu geçermişte 3ten az olurmuş dedi böle giderse,sıkayım bakalım biraz kendimi 3ten düşmesin

evet canım ben hissetmedim sancıları hiç valla ekimdekilerden mi ne bilmiyorum cnm da bi bayan 100 lerdeki sancısıyla girmiş doğuma bende şaşırdım bumudur yani sancı dedim 70lik bile yaşamışızkaydirigubbakcemile3 zaten bi yerde okudum türkiyededoğum sancısı diye geçermiş aslında başka ülkelerde buna sancı deyip ağrılı acılı duruma sokmazlarmış doğum eylemi olarak geçermiş

buarada hurma ve helva süt yapıyormuş kızlar ben sevdiğim için yiyorum valla sizede tavsiye ederim ayrıca hurmada bebeğin alyuvarlarına giden bişey varmış bebeğe kan yaparmış :ecrin_bebek:

Sen tabii lmaz:
Dayanmasalar da olur yaa gelsinler kaydirigubbakcemile3

enerjilerimizi boşa harcamayalım :)

Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir...

nevardı okadar iş yapıcak bakalım.alsanaalsanasmile
galmişsin kaçıncı haftana eğil kalka eğil kalk ne işi bu yaaaa
en çok o eğilmeler zaten zorluyo bizi.:mymeka:
kızdım sana şimdi.:dilcikar:
mutlak takipte ol ttalım
bidaha ne öle gezmeler ne iş yapmalr var
dinlenicez bol bol ya
biz dinlenip rahat edicez ki bebişler de sağlıkla gelsinler.
gerçi ben sana diyorum ama ben d ebugün mutfağı temzilemeye koyulum buzdolabı falan. ocakkk derken. eşim artık yoruldun yeter dedi
ben de bitmeden olmaz dedim. Allahtan elimden aldı
ama çoktan popoma girdi ağrı
offf ya bende yapmıcam iş falan
bi de siz işlerid e bitirdiniz.
benim ne doğum çantam hazır ne de bebişin giysileri
bu hafta son izine çıkıyorum inşallah yavaş yavaş yormadan yapıcam
bi güne sıkıştırmıcam hiç

canım geçmiş olsun.
dikkat et kendin. bol bol su içmek gerekito snırım
doktoruna bi danış
belki başak bi ilaç önerir.
benim doktorum mesela şuana kadar hiçbi doktorun evrdiği ilacı kabul etmedi niyeyse.
buarada bebişe de maşallah kocamannn olmuşşş

nerlerdesin kzı sen.
ben de seni merak ediyodum
nstye mi girdin. ya bi ben mi kaldım girmeyen.
ben de merak ediyorum
sölicem perşembe günü bakalım
belki bi baklaım der.
pek sancım faaln yok
yada ben hissetmiyorum
şte merak ediyorum siz girdikçe.

kızlar herkes anakucağı aldımı
almalımıyız
perşembe kontrolüm var. e-bebeğe uğrıcam burun aspiratörü almıştım
onu değiştiricem
baksam mı ki.

dilsadddd bende kum doktum hastanedeki dr hemen antibiyotik verdi
kendi drumu aradim sakin icme iltahap yok ne antibiyotigi dedi
bol bol su ictim
oyle gecirdim o donemi
bnce druna danismadan sakin icme

zuzummm hurmayi simdiden yeme istersen..yani en azindan abartma,1-2 tane tamam ama...kasim annelerinde hurma yüzünden hastanelik olan bi hamile vardi..girmis cikmis yemis..
rahim kasilmalarina neden oluyormus tatlim,bilginee yerimseniben
keci boynuzunun mucize oldugunu biliyordum ama bende bebise yarayabilecegini düsünmemistim..saglikli dogsunlar insallah..
bendede kan degeri bi ara sinira kadar düsmüs,sonra ilacla suanda sinirda tutuyoruz..
ne cok detay varmis demi boshayallersmile

Sen tabii lmaz:
Dayanmasalar da olur yaa gelsinler kaydirigubbakcemile3
tamam tatliskom,yapmicam sevgili dünürümmm Şeniz
ay yok be kuzum daha gelmesinler..41.haftada dogum yapan arkadasin yanindaydim dün..bebis massallah 4 kilodan fazla dogdu..ama gözüme bi minik geldi anlatamam..
dedim ay o 50 beden tulumlar bile bol gelir bunlara diye..coook minicikler yani aysecim daha,az daha büyüsünler kiz :ecrin_bebek:

vayyyy,cok harika bi bilgi canim cok sagol kaydirigubbakcemile5

kizabilirsin canim coook haklsin valla..
sende yapma canim,zaten okulda ve okula gidene kadar yeterince yoruluyorsun..
bilmiyorum sanmaaaa yerimseniben
yavas yavas yap canim,sakin dedigin gibi bir kac güne sigdirmaya calisma benim gibi..
ilk etapta lazim olacak camasirlari önce bitir,sonra digerlerini yap bence,yoksa cok yoruluyor insan..
dikkat edelim,bol bol uyaralim birbirimizi,yoksa akillanmayiz biz lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…