2010 Aralık Anneleri

Yataktayim tekmeleri sayıyorum )) kıpır kıpır cadi masalllah anasına çekmiş.. Bı yorgunluk var ustumde atamadım yağmurda Şakir Şakir yagar iyi uyuruz inşallah

iyi akşamlar kızlar benim kzıda bi geriniyo bi geriniyo maşallah artık yavaş yavaş hjareketleri ağrıtıyor

hoşgeldin canımcım gittimi misafirler? çok yormasaydın kendini ....

Yeni gittiler, yok yormadım canım meyva falan çıkardım işte sağlıklı sağlıklı yedilerkaydirigubbakcemile3

selam..malum bebek aceleci kıyafetlerini ütüledim..yorulmuşum...

amaaan hadi o aceleci senin onu yavaşlatmak için dinlenmen gerekmiyor mu, yavaş yavaş ütüleseydin hepsini bi günde yapmasaydın keşkebilmiyorumkismile

çarşamba günü kontolumuz var inşallah o zamana kadar geçez geçmesze bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum çok yoruldum..sağol canım..

hadi bununla geçmiş olsun, duana da kocamaaan amiiinnnnn:Saruboceq:

Allah Allaaah, geçmiş olsunbilmiyorumkismile

sağol canım benim..inan ne bulantı ne yanma ne şu bu tek derdim öksürük..

kızlaarr bu akşam da sorucam dün okuyamayanlara;

begüm mü beyza mıı:)))

bence beyza

Günaydınlar 2 saattir uyumaya çalışıyorum uyyuyamadım bende kalktım birşeyler atıştırdım sonra buraya bakayım dedim

begümmmm!!! daha geçen hani bi oyuncu var ya begüm birgörendi galiba, soyadından emin değilim, adı ne hoş diye düşünmüştüm.

anketli konu açsana Funda cım. Bir sürü kişiden fikir almış olursun. Gerçi bence hala Begüm :)

anketli konu açmak iyi fikir canım ama nasıl açacağımı bilmiyorumheellpp:)

beyza derim.ama baska bir isim daha var .azra da guzel...

azrayı kuzenim kaptı çok tatlı bir kızı maşallah esmer güzeli...

İkisininde anlamı çok güzel ikiside kulağa hoş geliyor sadece beyza çok var

işte onun da gönlü olsun diyorum hoş begüme de birşey demiyor ama beyza diyince hoşuna gittiğini baya belli etti.

begüm çok hoş bence...

kızlar teşekkür ederim hepinize..ikisine olumlu tepkiler geldi iyice karıştım benkaydirigubbakcemile3

Günaydınlar 2 saattir uyumaya çalışıyorum uyyuyamadım bende kalktım birşeyler atıştırdım sonra buraya bakayım dedim

günaydııınnn...ben de eşim yok ya uyanıverdim((
ezanı duydum namaz kıldım..aaa acıktım sanki

aaa daha kimsecikler yoookkk pazar tabi.
biz yattık yeniden kalktık 2.kahvaltımızı yapıcaz kızımla, sonra kuaföre gidip fönlencez sonra da bir sosyete pazarına bakıcaz akşama da düğün...yorulmaz inşallah yavruşum..öpüyoruzzzz cici teyzelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…