canım geçmiş olsun.
belki yediğin bişi dokunmuştur
ya da üşütmüşsündür
miden d eboş olunca çıkartmışsındır
hemen canını sıkma
artarsa yada devam ederse ararsın doktorunu.
ölçtür bakalım.
sağolasın canım.. benimki bayaa erken hissettirdi anne olmanın zorluğunu o sıralar sen yoktun topikte.. az hastanelerde yatmadım onun için
yaaaa kıyamam canım geçmiş olsun umarım geçici olur.şimdiden hissettiriyolar anne olmanın zorluğunu...
escacım öncelikle verilen ölçülere çok kafanı takıp canını sıkma. bunlar hep diyorum ısrarlada demeye devam edeceğim tahmini ölçüler.. sonuçta usg bir tartı aleti değil.. ayrıca artık genetik faktörler etkili. belki tini mini bir kızın olacak. tek başına irilik iyilik göstergesi değildir. bana bazen küçücük elkadar bebeler geliyorlar bazen iri kıyım yaşıtlarını yolda bırakırlar bir görsen..slm kızlar doktordan geldim herşey yolunda çok şükür
ama bebeğim biraz küçük gibi geldi
doktor bişey demedi normal dedi ama
aselcik gibi benim kafama takıldı bikere
kızım uyuyodu sanırım elini yanağına koymuş
kaşlarını çatmış çok mutsuzdu rahatsız edildiği için
hareketlerinde yavaşlama hissediyorum dedim
nstye bağladı benim kız maksuz yapar gibi bi tepindi bi tepindi
doktor bu mu az hareket ediyo dedi yıkmış ortalığı
bende yalancı çıkardı beni dedim
alış bunlara çocuklar annelerini yalancı çıkarmaya bayılır dedi
ben bu ay 2 kilo almışım toplamda 5 kiloya ulaştım bakalım kaç kiloyla bitircem
bu arada bebeğimin boyu 38 cm kilosu 1458 gram küçükmü sizce nasıl:sm_confused:
haklısın ayşem.. sanal görüşsekte iyi gözlemliyorsun maşallah.. ama yapısal bir durum benimki.. psikolog arkadaşlar ya maniksin ya hiperaktif çözemedik biz seni diyorlar :)) gece uyurken bie çok hareketliyim ki şimdi bile öyle.. hep dikkat et diyorum kendime unutuyorum..maşallahgeçmiş olsun cnm ama tuğbacım sen hiç kendine dikkat etmiyosun ki sürekli bi koşuşturma halindesin.. bir kere oturup da gebeliğin tadını çıkardığını düşünmüyorum ben..
şurda bi kaç gün izne ayrıldın onda da evdeki işler gözüne battı.yapma canım ya.. vücudun da tepkisini sonunda böyle gösterdi demek.
bilmiyorum cnm ya aslında sona yaklaştık birinin yanımda durması iyi olur ama milleti rahatsız edip düzenini bozmak istemiyorum..
Aaaaaaa :1rolleyes: hayırlara çıksın inşallahh
tooba'dır tooba.. :) onun kızının da pek duracağını sanmıyorum
nasıldık kii??
aaa daha kimsecikler yoookkk pazar tabi.
biz yattık yeniden kalktık 2.kahvaltımızı yapıcaz kızımla, sonra kuaföre gidip fönlencez sonra da bir sosyete pazarına bakıcaz akşama da düğün...yorulmaz inşallah yavruşum..öpüyoruzzzz cici teyzelerini..
Biz geldiiikk
Kimsecikler yok tabii :)
Bugün tam 34 haftalık görünüyoruz 2 haftada önden gittiğimize göre tam 36 haftalık oluyoruz di mi?
merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bugün cok tedirgin oldum,artik doguma kadar kendimi yormamaya kararliyim..
ne gezicem,ne is yapicam nede baska bisey...
sabahtan bu yanada yine hic oturmadim,egildim kalktim,bi sürü sey yaptim..
az önce wcye gittigimde sok oldum cünkü ped komple islanmisti,su dökmüs gibi..
turnusol kagidi falan bulma sansim suan sifir..acik hic bi yer yok..
esimdende fircayi yedim yatiyorum simdi..birazdan yine kontrol edicem eger yine varsa hastaneye gidicez...
Biz geldiiikk
Kimsecikler yok tabii :)
Bugün tam 34 haftalık görünüyoruz 2 haftada önden gittiğimize göre tam 36 haftalık oluyoruz di mi?
aaa daha kimsecikler yoookkk pazar tabi.
biz yattık yeniden kalktık 2.kahvaltımızı yapıcaz kızımla, sonra kuaföre gidip fönlencez sonra da bir sosyete pazarına bakıcaz akşama da düğün...yorulmaz inşallah yavruşum..öpüyoruzzzz cici teyzelerini..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kimseler yokkkkkk ama olsun.
Gunaydinnn iyi eglenceler Pazar Pazar iyi enerjidesiniz. İyi doktur kurtlarını :)))
esimdende fircayi yedim yatiyorum simdi..birazdan yine kontrol edicem eger yine varsa hastaneye gidicez...
Dikkat et cnm bı saat ayakta duruyorsam 3 saat uzan dinlen artık vucudumuz eskisi gibi değil her an tetikte olan bebeklerimiz bizimle birlikte ve ani hareketlerden yorucu işlerden kacinmali. Uzan biraz tatlı yee yarın Dr unu ara olanları anlat
akannehir
bence begüm beyza hoşuma gitmiyo ay bana ne oluyosa canım hangisi içine sindiyse onu koy yada ikisinide koy gitsin.
günaydın kızlar herkese merhabalar.yorulunca akıntı oluyo nedense ama dediğine göre bayağı çok ihmal etme beklemede yakınsa hastane gidin artık tehlikeli zamanlar.:CüvCüv:
sakın yorma kendini canım ya diikat et
zaman kaybetmeden git canım
herkese merhaba
nasılsınız bakalım tatlı anneler
ben akşam yine sancılandım gece hastaneye gittik
böbreklerim den kum döküyomuşum
antibiyotik verdi
hiç kullanmak istemezdim ama mecbur bebğe zararı olmaz
dedi ama ben yinede kendi doktorumada onaylatıcam verdiği
ilaçları kullanmak zorundayım
çünkü ilerlemsi dudrumunda erken doğuma bile yol açabilir dedi
bebişimd egüzel büyümüş 2150 olmuş kuzum
herkese merhaba
antibiyotik verdi
herkese merhaba
antibiyotik verdi
ortaligi ayaga kaldirmayim hemen.suan bisey yok,bir damla daha gelirse gidicem acile..
kanamam yok,agrim yok,sancim yok,bebis kipir kipir..bekleyim bakalim az daha..
3 saat uzanmak miii..ben gün icinde 1 saat uzansam bile süper olacak ama durmuyorum hic iyi biseymis gibi...
sanki isler cok önemli,sanki gelen-giden cok önemli,sanki evim iki gün daginik kalsa dünya meselesi gibi...
yapmicam artik...
dün arkadasimin yanina gittim hastaneye..ordaki yatan bikac hamileyle tanistik,34-35.haftada suyu bittigi icin yatmak zorundaydilar..onlara teselli verirken simdi bende yatmak istemiyorum..
herkese merhaba
antibiyotik verdi
herkese merhaba
antibiyotik verdi
ortaligi ayaga kaldirmayim hemen.suan bisey yok,bir damla daha gelirse gidicem acile..
kanamam yok,agrim yok,sancim yok,bebis kipir kipir..bekleyim bakalim az daha..
evet canim farkindayim..rahatlik batiyor aslinda bence..hamileyiz yatip dinlenmek icin baska ne zaman vakit bulucaz demi :sinifsinif:Canım İnşallah rahatlarsın böbrek ağrısı çok kötüymüş neyseki bebeğin iyi bu daha önemli ilacını kullan canım bebeğin büyüdü birşey olmaz ben birsürü ilaç kullandım halende kullanıyorum
Canım yorma kendini yoksa benim gibi hepten yatağa düşersin az az iş yap dinlen bol bol bende işi biraz abartmıştım tabi 2 yaşında birde kızımla uğraşıyorum sonuç olarak 30 haftalıkken geçirdiğim erken doğum tehlikesini 33 haftalıkken tekrar geçirdim ve şimdi doktor bana hiç iş yapmayacaksın dedi.
evet fundacim yaa,hic rahat bi kisilik degilim..imreniyorum ayak ayak üstünde yatanlara..en dogrusunu yapiyorlar,sanki bizi isler mi kurtaracak..
aman canım dikkat et bak kendinde söylüyorsun hoş ben de senden farklı değilim, herkes sakın ev işi bırak dedikçde bana ev batıyor dayanamıyorum kalkışıyorum işe..halbuki bu zamanlarımızı bir daha yaşamıcaz bebişlerimiz de...gelen laf ederse endişesi de oluyor tabi sanki bebişten daha değerli..ah ah bir rahat yetişmemiştirler analarımız bizi..kızımı bari rahat biri yapabilsem:)))
hoooy maşşallah kocaman olmuş miniş..allah nazardan saklasın..sana da geçmiş olsun canım antibiyotik ben de kullandım kullanmamak daha tehlikeli demişti doktorum ben de kullandım ayayğımdaki iltihap için..bu haftalardan sonra bişey olmuyor dediler.
maşallah kuzuna.geçmiş olsun bu arada doğum sancısından zor diyolar kum dökmeye Allah şifa versin kısa zamanda.
ortalığı ayağa kaldırmada ne bileyim çoksa eğer korkar insan kese patlıyo falan diyolarya.senin junior pek yaramaz delik falan açmasın
yorgunluktan canımcım.. cuma günü hem zihnen hem bedenen çok yoruldum muhtemelen ondan.. bebek anneyi dünyadan geçirir beni iyice işkolik yaptı
sağolasın canım.. benimki bayaa erken hissettirdi anne olmanın zorluğunu o sıralar sen yoktun topikte.. az hastanelerde yatmadım onun için
escacım öncelikle verilen ölçülere çok kafanı takıp canını sıkma. bunlar hep diyorum ısrarlada demeye devam edeceğim tahmini ölçüler.. sonuçta usg bir tartı aleti değil.. ayrıca artık genetik faktörler etkili. belki tini mini bir kızın olacak. tek başına irilik iyilik göstergesi değildir. bana bazen küçücük elkadar bebeler geliyorlar bazen iri kıyım yaşıtlarını yolda bırakırlar bir görsen..
benimde 24 haftadan itibaren BPD'si düşüyor hangi hekimle görüşsem aynı şeyi dedi babası gibi ince uzun yüzlü olacak diye.. takmıyorum bende :))) takılma keyfini çıkar gebeliğin
haklısın ayşem.. sanal görüşsekte iyi gözlemliyorsun maşallah.. ama yapısal bir durum benimki.. psikolog arkadaşlar ya maniksin ya hiperaktif çözemedik biz seni diyorlar :)) gece uyurken bie çok hareketliyim ki şimdi bile öyle.. hep dikkat et diyorum kendime unutuyorum..
canımcım kimsenin rahatını düşünme lütfen.. bu önemli bir dönem biraz fedakarlık etsinler senin ve bebeğin için.. sonra keşkelerle gelirler Allah korusun.. sen doğum iznine ayrıldın mı?
bu arada benim aklıma gelmemişti şu rüya işi :)) başka kimin kızı olacak kim acaba diyorum:)) hiç kendim aklıma gelmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?