canım şöle bişi benim dediğim.anakucağı bu
almalımıyım. herkes aldımı hatunlar. yardım din.
perşembe bursaya gitmişken bakınayım.
e-bebeğe uğrıcam da
bende bebk çantasını aırken portbebe vermişlerdi.
onadan var ama bu pek işe yararmı diye düşünmüo değilim.
offf krarsız kaldım.
aman canım.
şükür bişi yok
bidaha yormak yok kendini.
hepimiz için geçerli dediğin gibi.
ayyyy kocasını mı özlemiş bu hatunnnnn
yine iyi dayanmışsın 10 gün.
ben de duramam heralde.
hiç ayrılmıyoruz
zor gelir herlade.
neyse gelio sanıyorum yakında.
ohhh piknikelre de gidilmiş.
gez hatun sen gez.
yok öle
otur poponun üstüne bakiim biraz sen.
bebekleri çok kıymetli ya
benimki de öle kızım aşağı kızım yukarı
bizim pabuç dama atıldı anlıyacağın.
3 saat uzanmak miii..ben gün icinde 1 saat uzansam bile süper olacak ama durmuyorum hic iyi biseymis gibi...
sanki isler cok önemli,sanki gelen-giden cok önemli,sanki evim iki gün daginik kalsa dünya meselesi gibi...
yapmicam artik...
dün arkadasimin yanina gittim hastaneye..ordaki yatan bikac hamileyle tanistik,34-35.haftada suyu bittigi icin yatmak zorundaydilar..onlara teselli verirken simdi bende yatmak istemiyorum..
fikir istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alınmalımı
alınmalımı
maçta da son 10 dk. kazasız bi atlatsak da atom bombasının yanında oturuyorum şuan kaydirigubbakcemile3
alınmalımı
e-bebeğe uğrıcam da
offf krarsız kaldım.
aman canım.
şükür bişi yok
ben de duramam heralde.
hiç ayrılmıyoruz
zor gelir herlade.
gez hatun sen gez.
yok öle
saol seyracim daha yolun basindayiz bakalimHayırlı olsun odanız mis gibi olmuştur eminim
saol canim insallahhhhhzemuszemushayirli olsun canim yeni odanizin ve dekorasyonu..yeni bir oda yeni bir bebek yeni esyalar yeni bir hayat tek tek kesfetmek lazimhihoyyythihoyyythihoyyyt
aynen sekerim bende bu hafta hep kosturmaca seklindeydimevet canım evdeydim ya :gitme:
sayıyorum saymam mııı :)
10 gündür hastane ve kayınvalidemler dışında pek bi yere çıkmadım
arkadaşlarım geldi bi gün.. sonrasında evdeydim
kız dua et seninki evde benimki :sm_confused:
Hanımlar herkese iyi akşamlar. Maç var malum,benim fanatik gsli kocacımla babam seyrediyorlar. Babam gelecek diye bir sürü yemek yaptım,cucu ya kızdım bugün ama bende yordum kendimi bayağı. Neyse ki hallettim.
Hapsuruk hayırlı olsun duvar kağıtlarınız canım. Sevde(?) mışıl mışıl uyusun inşallah içinde.
Ayşe cim aşk olsun biz varız bak burda yalnız olur musun hiç? Hem zaten dönüyormuş kocacın bol bol hasret giderirsiniz.
Ekince bizden geçti yahu maç falan. 3 - 3.5 ay kadar kapalıyız malesef :)
isis nerelerdesin canım sen ya?
denizim16+, duygu59, ekince, elfrkn, elif159, kucukprens+, presence, İsİs kızlar herkesleri öptümmmm
saol canimmmkıslarr herkese selamm geçmişe fazla bakamadım ama hapşurukcum duvar kağıtlarınız hayırlı uğurlu olsun çok güsell olmuştur eminim .. AyşeDurucum sıkma canını bebişlerimizle yanlız sayılmayıs ki :))
bugün araba koltuğu ve araba yani travel set baktık ebebekten karar veremedik eşimle( bişeyleri seçmek ne zormuş yaaa
benımkıde öle tetıkte... bıtsede rahatlsak....benım doğumda bu kadar stres yapcak mı bakalım:)
saol seyracim daha yolun basindayiz bakalim
saol canim insallahhhhhzemuszemus
aynen sekerim bende bu hafta hep kosturmaca seklindeydim
soyle keyfi bi gunum olmadi
onumuzdeki haftada ayni sekil olacak sanirim
o yuzden bugun icin umitlenmistim
ama yatti maalesef
tabi yalniz sayilmam yanimda en azindan
bilgsayara gomulsede...bilmiyorumkismile
saol canimmm
yarinda balkonum yapilcak galba
o zaman odayi bayaa bosalticam
bitsede resmini koysam yahukaydirigubbakcemile3
perde isinide carsamba halledicem bakalim
cumartesi gecesi eglencemiz burada artik sekerim
bu gobekle kimse bi yere goturmuyo biziboshayallersmile
yatmayin yahuuu
eglence var daha
aleme akicaz:sm_cool:
Biz geldiiikk
Kimsecikler yok tabii :)
Bugün tam 34 haftalık görünüyoruz 2 haftada önden gittiğimize göre tam 36 haftalık oluyoruz di mi?
merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bugün cok tedirgin oldum,artik doguma kadar kendimi yormamaya kararliyim..
ne gezicem,ne is yapicam nede baska bisey...
sabahtan bu yanada yine hic oturmadim,egildim kalktim,bi sürü sey yaptim..
az önce wcye gittigimde sok oldum cünkü ped komple islanmisti,su dökmüs gibi..
turnusol kagidi falan bulma sansim suan sifir..acik hic bi yer yok..
esimdende fircayi yedim yatiyorum simdi..birazdan yine kontrol edicem eger yine varsa hastaneye gidicez...
herkese merhaba
nasılsınız bakalım tatlı anneler
ben akşam yine sancılandım gece hastaneye gittik
böbreklerim den kum döküyomuşum
antibiyotik verdi
hiç kullanmak istemezdim ama mecbur bebğe zararı olmaz
dedi ama ben yinede kendi doktorumada onaylatıcam verdiği
ilaçları kullanmak zorundayım
çünkü ilerlemsi dudrumunda erken doğuma bile yol açabilir dedi
bebişimd egüzel büyümüş 2150 olmuş kuzum
merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdirr
cucum yeni duydum seni valla nasıl korkuttun beni otur valla canım batsın ev boşver kendine çok dikkat et lütfen
bende aynı valla işte yiyip içip yatıyorum bebişim kilo alsın diye azıcık,3ten aşağı olmaz inşallah olursa da sağlık olsun napalım ben elimden geleni yapayımda, nasıl olsa işimde yok yatıyorum valla hep,onun dışında herşey çok iyi şükür,buarada kızlar hep sorucam unuttum geçen bende nst ye girdim doktorum iyi dedi ama 1tane 70lik sancı vardı bide aralarda 40larda vardı 2-3 tane ama doktorum güzel dedi açıklamadı da açıkcası heralde önemli bişey bulmadı,bi fikriniz varmı sizinde öle sancılar çıktımı aralarda
herkes iyi değilmi bi sorun yoktur başka kimsede inşallah
enerjilerimizi boşa harcamayalım :)
Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir...
selam sekerler ben geldimmmm
bugun kizimin odasinin kagidi yapildi:dance:
ne guzel oldu yaa
e-bebeğe uğrıcam da
offf krarsız kaldım.
aman canım.
şükür bişi yok
ben de duramam heralde.
hiç ayrılmıyoruz
zor gelir herlade.
gez hatun sen gez.
yok öle
yaaa hemde nasıl özlemiş
sevgili(!) kocacım da aramadı akşam sinir oldum
bizim sancılardan açılmadan haberi yok bakalım duyunca napıcak
Hanımlar herkese iyi akşamlar. Maç var malum,benim fanatik gsli kocacımla babam seyrediyorlar. Babam gelecek diye bir sürü yemek yaptım,cucu ya kızdım bugün ama bende yordum kendimi bayağı. Neyse ki hallettim.
Hapsuruk hayırlı olsun duvar kağıtlarınız canım. Sevde(?) mışıl mışıl uyusun inşallah içinde.
Ayşe cim aşk olsun biz varız bak burda yalnız olur musun hiç? Hem zaten dönüyormuş kocacın bol bol hasret giderirsiniz.
denizim16+, duygu59, ekince, elfrkn, elif159, kucukprens+, presence, İsİs kızlar herkesleri öptümmmm
kıslarr herkese selamm geçmişe fazla bakamadım ama hapşurukcum duvar kağıtlarınız hayırlı uğurlu olsun çok güsell olmuştur eminim .. AyşeDurucum sıkma canını bebişlerimizle yanlız sayılmayıs ki :))
bugün araba koltuğu ve araba yani travel set baktık ebebekten karar veremedik eşimle( bişeyleri seçmek ne zormuş yaaa
maçta da son 10 dk. kazasız bi atlatsak da atom bombasının yanında oturuyorum şuan kaydirigubbakcemile3
denizim almak zorundasın zaten...
1 Haziran itibariyle içinde çocuk bulunan arabalarda oto koltuğu zorunlu hale geldi. Buna göre boyu 1.35ten kısa, ağırlığı da 36 kilonun altındaki çocuklar için mutlaka uygun oto koltuğu bulunacak..
bizim aldigimiz anakucagida fonksiyonu cok ama bende kararsiz kalmistim.hem arabaya koyuyorsun hem pusete hem elde tasiyon vssss..;pusette kisin guzel duruyor kayik gibi saglicakla kullaniriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?