2010 Aralık Anneleri

yaaa hemde nasıl özlemiş
sevgili(!) kocacım da aramadı akşam sinir oldum
bizim sancılardan açılmadan haberi yok bakalım duyunca napıcak

selam... gecmişi anca okudum.artık ailemden gıbıınız merak edıyorum naptınız dıye... annem geldi bugun bebegın odasını yerleştrdk ....işlr bittı sayılır.yarında hayrlı sonuçla geliriz inş izmirden.....bısey yapmadım ama yorulmuşum...

Hanımlar herkese iyi akşamlar. Maç var malum,benim fanatik gsli kocacımla babam seyrediyorlar. Babam gelecek diye bir sürü yemek yaptım,cucu ya kızdım bugün ama bende yordum kendimi bayağı. Neyse ki hallettim.
Hapsuruk hayırlı olsun duvar kağıtlarınız canım. Sevde(?) mışıl mışıl uyusun inşallah içinde.
Ayşe cim aşk olsun biz varız bak burda yalnız olur musun hiç? Hem zaten dönüyormuş kocacın bol bol hasret giderirsiniz.
Ekince bizden geçti yahu maç falan. 3 - 3.5 ay kadar kapalıyız malesef :)
isis nerelerdesin canım sen ya?

denizim16+, duygu59, ekince, elfrkn, elif159, kucukprens+, presence, İsİs kızlar herkesleri öptümmmm

ayyy kaça düşmüş sularıda hastaneye yatrmışlar benım de öle ya...

kıslarr herkese selamm geçmişe fazla bakamadım ama hapşurukcum duvar kağıtlarınız hayırlı uğurlu olsun çok güsell olmuştur eminim .. AyşeDurucum sıkma canını bebişlerimizle yanlız sayılmayıs ki :))
bugün araba koltuğu ve araba yani travel set baktık ebebekten karar veremedik eşimle ( bişeyleri seçmek ne zormuş yaaa

fikir istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alınmalımı

denizim almak zorundasın zaten...
1 Haziran itibariyle içinde çocuk bulunan arabalarda oto koltuğu zorunlu hale geldi. Buna göre boyu 1.35’ten kısa, ağırlığı da 36 kilonun altındaki çocuklar için mutlaka uygun oto koltuğu bulunacak..

biz de anakucagi aldik ama ikinci resimdekinden.ilk resimdeki daha pratik hem arabaya hem elde tasimaya ama biz digerinden aldik iki koltuk kapliyor arabayada koyabiliyorsun eldede tasiyon.zaten kac ay kullanacaklarki.yaza kadar kullaniriz.biz sadece pusetle anakucagi aldik.cantasida vardi begenmedim;baska yerden alacam cantayi

Hayırlı olsun odanız mis gibi olmuştur eminim
saol seyracim daha yolun basindayiz bakalim
hayirli olsun canim yeni odanizin ve dekorasyonu..yeni bir oda yeni bir bebek yeni esyalar yeni bir hayat tek tek kesfetmek lazimhihoyyythihoyyythihoyyyt
saol canim insallahhhhhzemuszemus
aynen sekerim bende bu hafta hep kosturmaca seklindeydim
soyle keyfi bi gunum olmadi
onumuzdeki haftada ayni sekil olacak sanirim
o yuzden bugun icin umitlenmistim
ama yatti maalesef
tabi yalniz sayilmam yanimda en azindan
bilgsayara gomulsede...bilmiyorumkismile

saol canimmm
yarinda balkonum yapilcak galba
o zaman odayi bayaa bosalticam
bitsede resmini koysam yahukaydirigubbakcemile3
perde isinide carsamba halledicem bakalim

benımkıde öle tetıkte... bıtsede rahatlsak....benım doğumda bu kadar stres yapcak mı bakalım:)

:)) canımcım berabere bitsede ne şiş yansa ne kebap bitaraf da babam kardeşim bitarafda eşim offt off ... şimdi bide yarın öbür gün kritiği var bu işin :) doğumdada yaparlar yaa kıyamam babalara hiç müdahale edemiycekleri bi durum çünkü elleri kolları bağlı bekliycekler...

bizim aldigimiz anakucagida fonksiyonu cok ama bende kararsiz kalmistim.hem arabaya koyuyorsun hem pusete hem elde tasiyon vssss..;pusette kisin guzel duruyor kayik gibi saglicakla kullaniriz insallah

fıstığım valla bizdede haftasonları hep dolu market alışverişini yapsam kar sayıyorum artık zaten eşim gezmeyide pek sever ya!! hepten çok yorgunum dio kestirip atıyo ..

cumartesi gecesi eglencemiz burada artik sekerim
bu gobekle kimse bi yere goturmuyo biziboshayallersmile

yatmayin yahuuu
eglence var daha
aleme akicaz:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay ben bunları yeni okudum, çok güldüm Harbiden yaa, gece çıkıp çıstak çıstak dans dans dans yapamıycak mıyız biz bi daha yaaaa:umursamaz:

Biz geldiiikk
Kimsecikler yok tabii :)
Bugün tam 34 haftalık görünüyoruz 2 haftada önden gittiğimize göre tam 36 haftalık oluyoruz di mi?

Eveeetttt hadi maşallaaah! 36 haftadan sonra prematüre olmuyormuş zaten:lepi:

Aferim cucu yani, neyse herkes söylemiş söyleyeceğini geçmiş olsun:Saruboceq:

Oyy bende kum döktüm hamilelikte ne zor, bu arada hapşuruk gibi benim doktorumda antibiyotik kullandırmadı bana, hatta öteki doktora da telefon açıp söyledi. Hamilelikte lökosit fazla olurmuş zaten, kendi doktoruna sormadan kullanma antibiyotiği canım.

En güzelini yapıyorsun canım, ye iç yat:lepi:
Benimde 20 dk da 5 tane 30 luk sancım çıktı, doktor bol bol su iç dedi, seninde aklın bulunsunyerimseniben

Aynı şeyi eğitimde bizim ebemiz söyledi, genelde doğurmaya gelenler evi temizledim öyle geldim derler halbuki o enerji size lazım, doğumda halsiz düşersiniz sonra dedi.

selam sekerler ben geldimmmm
bugun kizimin odasinin kagidi yapildi:dance:
ne guzel oldu yaa

Ayyy ne cici olmuştur şimdi ne güzel:lepi: Güzel günlerde kullanın inşallahyerimseniben

Denizim artık araba koltuğu yasa gereği zorunluluk oldu. Ben nette en ucuz 75 e buldum, sanırım onu alacağım. Fiyat araştırırsan bana da yazar mısın?

yaaa hemde nasıl özlemiş
sevgili(!) kocacım da aramadı akşam sinir oldum
bizim sancılardan açılmadan haberi yok bakalım duyunca napıcak

Bravo valla, ben olsam bende söylemezdim panik olur oralarda aklı kalır diye, sende bendenmişsinyerimseniben

Bende öptüümmm Şeniz

Kaç liraymış araba koltukları fiyat aldınız mı hiç fıstık?

maçta da son 10 dk. kazasız bi atlatsak da atom bombasının yanında oturuyorum şuan kaydirigubbakcemile3

nihahahoohahaa, berabere kaldılarkaydirigubbakcemile3

Evet bende aynı şeyi söyleyecektimyerimseniben

Hoşgeldin canım.Nerelerde olim evdeyim :) Ama koçiş olunca fazla girmiyorum bugün yok ya geziyorum ölee :))

bizim aldigimiz anakucagida fonksiyonu cok ama bende kararsiz kalmistim.hem arabaya koyuyorsun hem pusete hem elde tasiyon vssss..;pusette kisin guzel duruyor kayik gibi saglicakla kullaniriz insallah

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. ... bakalım biz neye karar verices ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…