2011 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere
2010 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere
fikir istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alınmalımı
2010 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere
Henüz erken doğumumuz yok çok şükür. Ama kasım ayı ile birlikte başlayacak gibi. 4 kız annemiz tetikte bekliyoruz bakalım :)))
Elhamdülillah olmadı, ama riskli olanlarımız var Allah korusun cümlemizi hayırlısıyla vaktinde gelsinler. Siz kasım annesimisiniz?
bende bugün aynısına baktım çok hoşuma gitti ama 15 kg kadar taşıma kapasitesi çok kısa kulanılabilir heralde 1 yaşına gelmeden nerdeyse o kadar oolurlar ne yapacağımı bende bilemiyorum
prensimm chicco nun traveli 579 du annebebekte graconun ki 500 e yakındı biri italya biri amerika üretimiymiş ama ben büyük ihtimal önce otokoltuğu tercih edicem uygun fiyatlı çünkü bir sene kullanılıcak bir şey havalar ısınıncada biras, arabasını alırıs diyorum.. fikirlerinizi bekliyorum :))
maşallah maşallah olmasın zaten 37den önce, ama bızım vardı bu zamanlar o yuzden merak edip bakayım dedım olmadıgını gordum..
kasım annesıyım evet, işalla bıran once dogurup ekım annesı olurum :)
15 kilo bi yasina gelmeden nasil olacak cnm.eger anakucagi dusunuyorsaniz kilosu o kadar onemli degil cunku b vakiiten sonra yurumeye baslar.araba icinde 9 kilodan baslayan araba koltuklari var bebek icin.
bu arada kontrolümüz vardı kızlar bebeğim 2.700 olmuş tombik olucak galiba biraz doğana kadar 3.500 ü bulur
yahu sanal market ciktifıstığım valla bizdede haftasonları hep dolu market alışverişini yapsam kar sayıyorum artık zaten eşim gezmeyide pek sever ya!! hepten çok yorgunum dio kestirip atıyo ..
prensimm chicco nun traveli 579 du annebebekte graconun ki 500 e yakındı biri italya biri amerika üretimiymiş ama ben büyük ihtimal önce otokoltuğu tercih edicem uygun fiyatlı çünkü bir sene kullanılıcak bir şey havalar ısınıncada biras, arabasını alırıs diyorum.. fikirlerinizi bekliyorum :))
maşallah canımcım çok iyi kilosu :)
canim sanada gecmis olsun..kum dökmekte cok zordur eminim,insallah gecer bir an önce..
bebeginede massallah canimm
ay yok telase müdürü gibi davranmaya gerek yok cünkü baska bi sorun yok..
1 damla daha gelirse durmucam,gidicem ama suan sorun yok sükür
Gecmis olan cnm zordur kum dökmek yaa bol bol su iç dinlen Dr un hamilelik için verdigi ilaclarida kullan sen almazsan ağrıların artar bu seferde bebek erken doguma girer.. Moralini bozmayın ama eğer ağrın varsa ilaç al benim de idrar enfeksiyonum vardı kumdu. Ama dayanılmaz ağrılar çekiyordum . Komşum dış agrisi yüzünden erken doguma aldılar bende çok korkuyorum yirmilik dişlerim ne zaman usutsem ağrıyor. O agriyinca kendimi sıkıyorum pufff Allah kolaylık versin hepimizede. Bebeğin maşallah iyi kilosu. Biraz daha sabretsin artık
maşallah kuzuna.geçmiş olsun bu arada doğum sancısından zor diyolar kum dökmeye Allah şifa versin kısa zamanda.
ortalığı ayağa kaldırmada ne bileyim çoksa eğer korkar insan kese patlıyo falan diyolarya.senin junior pek yaramaz delik falan açmasın
aman canım dikkat et bak kendinde söylüyorsun hoş ben de senden farklı değilim, herkes sakın ev işi bırak dedikçde bana ev batıyor dayanamıyorum kalkışıyorum işe..halbuki bu zamanlarımızı bir daha yaşamıcaz bebişlerimiz de...gelen laf ederse endişesi de oluyor tabi sanki bebişten daha değerli..ah ah bir rahat yetişmemiştirler analarımız bizi..kızımı bari rahat biri yapabilsem:)))
hoooy maşşallah kocaman olmuş miniş..allah nazardan saklasın..sana da geçmiş olsun canım antibiyotik ben de kullandım kullanmamak daha tehlikeli demişti doktorum ben de kullandım ayayğımdaki iltihap için..bu haftalardan sonra bişey olmuyor dediler.
Canım İnşallah rahatlarsın böbrek ağrısı çok kötüymüş neyseki bebeğin iyi bu daha önemli ilacını kullan canım bebeğin büyüdü birşey olmaz ben birsürü ilaç kullandım halende kullanıyorum
Canım yorma kendini yoksa benim gibi hepten yatağa düşersin az az iş yap dinlen bol bol bende işi biraz abartmıştım tabi 2 yaşında birde kızımla uğraşıyorum sonuç olarak 30 haftalıkken geçirdiğim erken doğum tehlikesini 33 haftalıkken tekrar geçirdim ve şimdi doktor bana hiç iş yapmayacaksın dedi.
nevardı okadar iş yapıcak bakalım.alsanaalsanasmile
galmişsin kaçıncı haftana eğil kalka eğil kalk ne işi bu yaaaa
en çok o eğilmeler zaten zorluyo bizi.:mymeka:
kızdım sana şimdi.:dilcikar:
mutlak takipte ol ttalım
bidaha ne öle gezmeler ne iş yapmalr var
dinlenicez bol bol ya
biz dinlenip rahat edicez ki bebişler de sağlıkla gelsinler.
gerçi ben sana diyorum ama ben d ebugün mutfağı temzilemeye koyulum buzdolabı falan. ocakkk derken. eşim artık yoruldun yeter dedi
ben de bitmeden olmaz dedim. Allahtan elimden aldı
ama çoktan popoma girdi ağrı
offf ya bende yapmıcam iş falan
bi de siz işlerid e bitirdiniz.
benim ne doğum çantam hazır ne de bebişin giysileri
bu hafta son izine çıkıyorum inşallah yavaş yavaş yormadan yapıcam
bi güne sıkıştırmıcam hiç
canım geçmiş olsun.
dikkat et kendin. bol bol su içmek gerekito snırım
doktoruna bi danış
belki başak bi ilaç önerir.
benim doktorum mesela şuana kadar hiçbi doktorun evrdiği ilacı kabul etmedi niyeyse.
buarada bebişe de maşallah kocamannn olmuşşş
nerlerdesin kzı sen.
ben de seni merak ediyodum
nstye mi girdin. ya bi ben mi kaldım girmeyen.
ben de merak ediyorum
sölicem perşembe günü bakalım
belki bi baklaım der.
pek sancım faaln yok
yada ben hissetmiyorum
şte merak ediyorum siz girdikçe.
dilsadddd bende kum doktum hastanedeki dr hemen antibiyotik verdi
kendi drumu aradim sakin icme iltahap yok ne antibiyotigi dedi
bol bol su ictim
oyle gecirdim o donemi
bnce druna danismadan sakin icme
[
çok teşekkür ederim kızlar ilginize opuyorumnanaktan
HAPSURUK
doktoruma ulaşamadım canım
almadım antibiyotiği
ama iltihap olup olmadığı nasıl anlaşılıyo onu
anlamadım CADIARZU
idrar tahlilindemi çıkar acaba.....
çok saol canım bunu söyliyim doktora
bu arada kontrolümüz vardı kızlar bebeğim 2.700 olmuş tombik olucak galiba biraz doğana kadar 3.500 ü bulur
yahu sanal market cikti
market gezmemizde bitti sekerim ya
pahaliymis yahu
maxi cosi 400 narnisan
en iyilerden biri ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?