2010 Aralık Anneleri

2010 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere

Son düzenleme:
2011 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere

Henüz erken doğumumuz yok çok şükür. Ama kasım ayı ile birlikte başlayacak gibi. 4 kız annemiz tetikte bekliyoruz bakalım :)))

Son düzenleme:
2010 aralık bebeklerı gelıyor gıbısınden bı topık goremedım, erken doğumunuz olmadı mı hiç? maşallah 41bin kere

Yok Allaha şükür daha.KAsım ortası gibi olabilir daha öncede.Ama hepsi hayırlısıyla zamanlarında gelirler inşallah.

prensimm chicco nun traveli 579 du annebebekte graconun ki 500 e yakındı biri italya biri amerika üretimiymiş ama ben büyük ihtimal önce otokoltuğu tercih edicem uygun fiyatlı çünkü bir sene kullanılıcak bir şey havalar ısınıncada biras, arabasını alırıs diyorum.. fikirlerinizi bekliyorum :))

Henüz erken doğumumuz yok çok şükür. Ama kasım ayı ile birlikte başlayacak gibi. 4 kız annemiz tetikte bekliyoruz bakalım :)))

Elhamdülillah olmadı, ama riskli olanlarımız var Allah korusun cümlemizi hayırlısıyla vaktinde gelsinler. Siz kasım annesimisiniz?

maşallah maşallah olmasın zaten 37den önce, ama bızım vardı bu zamanlar o yuzden merak edip bakayım dedım olmadıgını gordum..

kasım annesıyım evet, işalla bıran once dogurup ekım annesı olurum :)

bende bugün aynısına baktım çok hoşuma gitti ama 15 kg kadar taşıma kapasitesi çok kısa kulanılabilir heralde 1 yaşına gelmeden nerdeyse o kadar oolurlar ne yapacağımı bende bilemiyorum

15 kilo bi yasina gelmeden nasil olacak cnm.eger anakucagi dusunuyorsaniz kilosu o kadar onemli degil cunku b vakiiten sonra yurumeye baslar.araba icinde 9 kilodan baslayan araba koltuklari var bebek icin.

Ben bi oto koltuğu alıcam o kadar, onu da ucuza buldum pierre cardin. Bebek arabasını da ablamdan aldım. Ama almasaydım da baston puset alırdım yaz gelince.

kaydirigubbakcemile3 Aman zamanında sağlıkla gelsin, sezeryan olsa 38 den sonra alıyorlar herhalde.

15 kilo bi yasina gelmeden nasil olacak cnm.eger anakucagi dusunuyorsaniz kilosu o kadar onemli degil cunku b vakiiten sonra yurumeye baslar.araba icinde 9 kilodan baslayan araba koltuklari var bebek icin.

canım bizim baktığımız kraftın 0-13 kilo olanı hem oto koltuğu taşıma koltuğu birde sallanabiliyo onu alsak 1 yaşına kadar anca kullanabiliriz diyorum

fıstığım valla bizdede haftasonları hep dolu market alışverişini yapsam kar sayıyorum artık zaten eşim gezmeyide pek sever ya!! hepten çok yorgunum dio kestirip atıyo ..
yahu sanal market cikti
market gezmemizde bitti sekerim ya

pahaliymis yahu
maxi cosi 400 narnisan
en iyilerden biri ustelik

kucuk prens hamile diskosu bulsakta oraya gitsek yahukaydirigubbakcemile3
persembeleri olsun mumkunse
2 kadeh magnezyum icer aleme akarizkaydirigubbakcemile3

yahu sanal market cikti
market gezmemizde bitti sekerim ya

pahaliymis yahu
maxi cosi 400 narnisan
en iyilerden biri ustelik

canım ben sanaldan memnun kalmadım 2 kes denedim kendim seçmem gibi olmuyo malesef huyluyum ya biras

bu 400 travel fiyatımı tek oto koltuğumu? benim baktıklarım araba + oto koltuğu seti fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…