2010 Aralık Anneleri

İdrarda çıkar lökosite bakacaksın ama onun hamilelikteki tolerans değerleri farklı oluyor.

kucuk prens hamile diskosu bulsakta oraya gitsek yahukaydirigubbakcemile3
persembeleri olsun mumkunse
2 kadeh magnezyum icer aleme akarizkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay çok yaşa emikaydirigubbakcemile3

canım ben sanaldan memnun kalmadım 2 kes denedim kendim seçmem gibi olmuyo malesef huyluyum ya biras

bu 400 travel fiyatımı tek oto koltuğumu? benim baktıklarım araba + oto koltuğu seti fiyatı
ya ben sanala cok alistim
bizimkide market diyince siparis ver diyo zatenkaydirigubbakcemile3
sadece et almiyorum gormeden alamam zaten

İdrarda çıkar lökosite bakacaksın ama onun hamilelikteki tolerans değerleri farklı oluyor.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay çok yaşa emikaydirigubbakcemile3

bizimde hakkimiz eglenmek arkadasimmm:dance:
arada sen carsamba utu yaptirdinmi yasemine?
sorcaktim o gun egitimde laf karisti

Bende kangurumdan yapıyorum alışverişi, özellikle temizlik malzemeleri falan hiç taşımıyorum:lepi:

Ütü yaptı, eşimin gömlekleri baya birikmişti, gelir gelmez ütüye başlattım zatenyerimseniben

Sezeryanı genelde 38+0 da baslıolar yapmaya, 39+0 ı bekleyen doktor cok az, 38-39 arası alıolar

Benim doktorum eski sezeryanlıları 1 hafta önce aldığını söyledi yani 39+0 da

bu arada kontrolümüz vardı kızlar bebeğim 2.700 olmuş tombik olucak galiba biraz doğana kadar 3.500 ü bulur

Canım ne 3.500 ü seninki 4 kiloyu geçer böyle giderse Maşalllah bebeğine

ben ütüyüde kadına yaptırmıyorum hepten hayatın hamallığını yapıyorum zati ama sırtım çok ağrıo artık ütüde ..

heee o zaman baska canim
bi druna danista sen yinede
icin rahat eder en azindan

deterjan ve icecekler icin iyi oluyo ozellikle tatlim
utu isini super yapmissin iyi fikir
gelince ilk utuyu yapmasi
ben sona birakiyorum yoruldum diyo bazen yarisini birakiyo
sinir oluyorumguclubacismile
ama bana gec geliyo 9:30da falan geliyo 5te kacmaya calisiyo
sana erken geliyo baya

bende bugün aynısına baktım çok hoşuma gitti ama 15 kg kadar taşıma kapasitesi çok kısa kulanılabilir heralde 1 yaşına gelmeden nerdeyse o kadar oolurlar ne yapacağımı bende bilemiyorum

valla kesin olurlar canım benim arkadaşım var oğlu 9 aylık maşallah tosunum 13 kilo...düşünün artık

sağol canım o kadar olmaz heralde ya kızımda 3.900 doğmuştu

Benim kızımda 3.900 doğmuştu :) 32+5 de 2.700 demişsin benimki 32+0 da tam 2 kiloydu 37.haftada 3 kilo oluyorlar normal gelişimde yani senin bebeğinin Maşallahı var canım

14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

bugün kalabalığız gerçi benim yatmam lazım ama arada kaçamak yapıyorum sıkılıyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…