İyi o zaman bana gerek kalmaz :)) tatlım peki lavman ve sonda takılırken nasıldı acı hissettin mi bilmiyorumkismile
ediyor da pek dikkatimi vermemeye çalışıyorum canım.. ama cumartesi kabus gibiydi..hayırlısı tatlım doğru söylüyosun :ecrin_bebek:
Sancı olsada takmazsın seeen.. :)) çünkü inanılmaz bi enerji ya kafamçokkarıştı
tatlım senin bulantıların devam ediyor mu halen?
benim neredeyse 10 gündür böyle ama:))kızlar enerjinizin çok olduğundan bahsetmişsiniz geçen bi yazı okudum
doğumdan 3 4 gün önce vucütta enerji açığa çıkıomuş
anne kendini çok zünde hissediomuş
sakın kendinizi yormayın enerjinizi saklayın yazıodu
doğumda ihtiyacımız olan enerjiymiş bubilmiyorumkismile
geçmiş olsun semacım.. şimdi iyi olduğuna sevindimslm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
o belli olmuyor canım.. bazen süreci hızlandırmak için suni sancı verebiliyorlar..suni sancı sancı olmadığı için veriliyo canım, benim oğlum 40. haftayı geçmişti o yüzden verildi ama öyle anlatıldığı gibi kötü değil, ben yata yata sancı bekledim, çok konforluydu kaydirigubbakcemile3
r:
normal doğumda sonda takılmıyor diye biliyorum ayşecim.. lavmanıda heryer yapmayabiliyor.. sezeryanda ikiside mutlaka yapılmalı ama.. sonda takılırken biraz can yakabilir, lavmanın öyle bir zahmeti yok..İyi o zaman bana gerek kalmaz :)) tatlım peki lavman ve sonda takılırken nasıldı acı hissettin mi bilmiyorumkismile
Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
ben kaçtımmm kzılarrrrrrr
ben d edicem bakalım ben de nstye girmek istiyorum diye
merak ediyorum sancım varmı
yoksa varda benmi anlamıyorummmmmm
İyiyim tatlım suan çok şükür sancılarım başladı.. güzel haberler vericez inşallah sizlere
Kızlar ben geldimoğluşumu gördüm 1700gr 41,5 cm olmuş oğluşum benim zemuszemus Herşeyimiz iyi çok şükür oğlum yüzünü göstermedi eliyle kapattı :) Bir daha bir ay sonra dedi arada bişey olmazsa.Bir ay sonrada doğum konuşulcak.
Ayşem kız nasılsın canım açılışı sen yapcan bu gidişle :)) İkinizde sağlıklı olunda canım hayırla sağlıkla gelsin Duru kızımız.
Maaşallah cnm dilini ısır totonu kaşı :)mrh kızlar bugün oglusumu gördüm allaha şükür hersey yolunda normalde 32+1günlügüz ama dr dedigine göre usg bi hafta 10 büyük yani nerdeyse 34 haftalıkmıs 2200 gr olmus aklıma takılan büyük olması erken dogum mu acaba??
Ay noldu ya ?slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
birden keyfim geldi, doktorumla gorustum ne gibi ilac kullanabilirim diye, bende sizi arayacaktim randevunuzu one almak zorundayim o hafta seminer var dedi, yani bebegimi gecen hafta gordum ve haftaya sali yine gorecem super:lepi:
ahh kuzum nasıl etkilenmişsinnnnnn kıyamamçok teşekkür ederim kızlar..benim işyerimin yanında bi kafe var fast food falan yapıyo adamın bacası iyi değil direk benim odaya geliyo koku haliyle benim midemde kaldıramıyo kusmaktan kasıldım karnım taş gibi oldu 2-3 dakka geçmedi ağrı falan yoktu ama nefes bile alamadım şiddetli bi kasılmaydı yani.. dr aradım şehir dışındaymış hemşiresine haber vermiş gittik nts çekildi iğne ve serum yaptılar şimdi daha iyiyim
Canım Allah nazarlardan saklasın :)Kızlar ben geldimoğluşumu gördüm 1700gr 41,5 cm olmuş oğluşum benim zemuszemus Herşeyimiz iyi çok şükür oğlum yüzünü göstermedi eliyle kapattı :) Bir daha bir ay sonra dedi arada bişey olmazsa.Bir ay sonrada doğum konuşulcak..
ay evet ama naparsınslm kızlar nasılsınız geçmişe pek bakamadım
hasta olanlara geçmiş olsun
okuyabildiğim kadarıyla topikte yine bi nazar dolaşıyo
bende dökülüyorum resmen bacak ağrısı beni öldürdü bugün
bide misafirim vardı hiç ilgilenemedim
5 kadın 6 çocuk evimi talan ettilerklava:
çocuğuna yapma demeyen anneleri anlayamıyorum
ya bizde mi öyle olucaz acaba
Canım Allah yardımcın olsunKızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
Ahhh be kuzummerhaba kızlar
fakulteye prof.dr gittik göğüs hastalıkları konusunda..bana çok kızdı en baştan gelmeliydin madem astımın var dedi..dedim kendi dr biliyor o yönlendirmedi ben nerden bileyim ki? ilaç verdi..normal doğum senin için riskli dedi..nefes açısından..yarın da acibademin göğüs hast. dr gidicez oraya yönlendirdiler doğumu kadın doğumcu ve astımım açısından bu dr birlikte yürüteceklermiş..hem enfeksiyon yani öksürük hem reflü hem astım hepsi birbirini tetiklemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?