2010 Aralık Anneleri

AyseDuru nasılsın sancılar ne alemde açılman falan varmı
çok heyecanlandım ben şimdieyvahedigeldismile hadi hayırlısı

İyi o zaman bana gerek kalmaz :)) tatlım peki lavman ve sonda takılırken nasıldı acı hissettin mi bilmiyorumkismile

yok canım bi hemşire geldi önce, rahat ol dedi, ben rahatım zaten :hulya: uğraşıyo, olmuyo, rahat ol falan diyo hala, dedim ben kasmıyorum kendimi rahatım, sonra başka bi hemşire geldi, meğer diğeri yapamamış, oldu bitti. öyle güzel ve rahat bir doğumdu ki inşallah bu sefer de öyle olur. epiduralli normal doğumdu bu arada onun konforundan olsa gerek. kaydirigubbakcemile2

hayırlısı tatlım doğru söylüyosun :ecrin_bebek:

Sancı olsada takmazsın seeen.. :)) çünkü inanılmaz bi enerji ya kafamçokkarıştı
tatlım senin bulantıların devam ediyor mu halen?
ediyor da pek dikkatimi vermemeye çalışıyorum canım.. ama cumartesi kabus gibiydi..
benim neredeyse 10 gündür böyle ama:))
slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
geçmiş olsun semacım.. şimdi iyi olduğuna sevindim
o belli olmuyor canım.. bazen süreci hızlandırmak için suni sancı verebiliyorlar..
İyi o zaman bana gerek kalmaz :)) tatlım peki lavman ve sonda takılırken nasıldı acı hissettin mi bilmiyorumkismile
normal doğumda sonda takılmıyor diye biliyorum ayşecim.. lavmanıda heryer yapmayabiliyor.. sezeryanda ikiside mutlaka yapılmalı ama.. sonda takılırken biraz can yakabilir, lavmanın öyle bir zahmeti yok..

Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı

ben kaçtımmm kzılarrrrrrr
ben d edicem bakalım ben de nstye girmek istiyorum diye
merak ediyorum sancım varmı
yoksa varda benmi anlamıyorummmmmm

denizcm sanırım istek üzerine nst baglamıyolar senin şikayetlerinde tuaf bi durum fark ederlerse nst baglıyolar bugün dr sordumda beklenmedik bişey olmassa 36 hf sonra baslarız nst ye dedifisfisfis

İyiyim tatlım suan çok şükür sancılarım başladı.. güzel haberler vericez inşallah sizlere

ayyy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.

oh oh maşallah canım ya nasıl da büyüyolar dimi her seferinde benim de 1 haftam randevuya geçmiyor zaman sanki...

iyi akşamlar kızlarr

yaa hastalar varmış çok üzüldüm ne oldunuson zamanlrada lütfen dikkat edin güçlü olmamız lazım kışta geliyo bol bol port. mandalina yiyin

bebişlerini görenlerinde gözüaydın

bende arkadaşlarımız gezdim geldim şimdide misafirlerim gelicek onları bekliyorumm

buarada göbişimi ekledim bugünkü halim :)

merhaba kızlar
fakulteye prof.dr gittik göğüs hastalıkları konusunda..bana çok kızdı en baştan gelmeliydin madem astımın var dedi..dedim kendi dr biliyor o yönlendirmedi ben nerden bileyim ki? ilaç verdi..normal doğum senin için riskli dedi..nefes açısından..yarın da acibademin göğüs hast. dr gidicez oraya yönlendirdiler doğumu kadın doğumcu ve astımım açısından bu dr birlikte yürüteceklermiş..hem enfeksiyon yani öksürük hem reflü hem astım hepsi birbirini tetiklemiş..

sezencim geçmiş olsun cnm artık sıkı bi ddenetime girmen gerekiyor hakikatten,senin sağlığında çok önemli umarım kazasız belasız atlatırsın cnm

Evet Funah zaman geçmiyor ya şimdi 1 ay sonra dedi ya napcam ben bilmem :)) Sezenim geçmiş olsun inşallah rahat geçer doğuma kadar olan süren ve doğumun ikinizde iyi olunda canım.

sezencim geçmiş olsun canım....
ay ayşede hastaneye gitmiş rabbim yardımcısı olsun merak ettim ben ya....

Maaşallah cnm dilini ısır totonu kaşı :)

slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
Ay noldu ya ?
birden keyfim geldi, doktorumla gorustum ne gibi ilac kullanabilirim diye, bende sizi arayacaktim randevunuzu one almak zorundayim o hafta seminer var dedi, yani bebegimi gecen hafta gordum ve haftaya sali yine gorecem super:lepi:

Ohhh şansa bak bal böcüğüm :)

ahh kuzum nasıl etkilenmişsinnnnnn kıyamam
Bol süt yada yoğurtta tüketmeye çalış fıstığım ya :teselli:

Canım Allah nazarlardan saklasın :)

ay evet ama naparsın
bakalım bizim veletler durdan sustan anlayacaklar mı ?

Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
Canım Allah yardımcın olsun
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Ahhh be kuzum
biz zaten hep boyleyız
yumurta kapıya dayanınca DR koş
neyse en azından zararın neresınden donsen kar
Oh cnm doktor gozetımınde olman çok çok iyi
Normal doğum olması şart deıl zaten kendınıde uzme hayırlısı ne ıse o olsun :teselli:

evet ya ayşenin çok hızlı geçiyo günleri hergün hastanedevalla, sağ salim kucağına aalır inşallah gelince hemen yazsın bize

daha fazla okuyamicam valla..

AYSECIM neler olmus öyle,ay cok heyecanlandim,soluksuz okudum yazdiklarini..
hakkinda hayirlisi olsun tatlim
haber ver mutlaka,dünden bu yana yeterince merakta kalmistik zaten..
ama daha biz dün konusmustuk,sen pek bi hevesliydin dogsun diye..
ey Allahim yaa valla sok geciriyorum suan :1shok:

DENIZIM cok sevindim senin icin..oh artik buralardasin nihayet :içelim:

ISIS canim melegini görmüssün,gözün aydin tatlim..massallah minikk melegineee

SEZEN canimm güzel haberlerle gel insallah,Allah yardimcin olsun canim,cok zordur eminim..coook gecmis olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…