ay ayşecim ben kendi derdime daldım seni unuttum..
şimdi nasıulsın canım sancılar gelip gidiyomu.
merak ettim valla
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)
nezaketcim saol canım benim...biraz rahatlar gibiyim sanki...
slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
Dinleniyorum tatlım,öyle demeyin yaa.. temizlik yapmasam koşu bandında koşmak gibi daha çılgın fikirlerim vardı aklinialirimsmile
Bugünden beri çok hareket etmiyor da ondan sordum canım
Benim sancım dünden beri var suni sancıya gerek kalırmı tatlım? anlatılanlara göre pek hoş bişe değil de..
size haber vericem canım mutlaka
tesekkur edrim bilgilerin icin a.s.
mrh kızlar bugün oglusumu gördüm allaha şükür hersey yolunda normalde 32+1günlügüz ama dr dedigine göre usg bi hafta 10 büyük yani nerdeyse 34 haftalıkmıs 2200 gr olmus aklıma takılan büyük olması erken dogum mu acaba??
rica ederim ne demek, herkeste aynı olur mu bilemiyorum tabi, bi de doğuma giderken tuvalete çıkman gerekiyo gibi geliyo, ben hemşilerle kavga ettim gitmem lazım diye halbuki lavman yapılmıştı ama öyle bi his veriyo meğer bebekten dolayıymış, o inatla gittim be gerisin geri döndüm sancının ortasında
:
suni sancı sancı olmadığı için veriliyo canım, benim oğlum 40. haftayı geçmişti o yüzden verildi ama öyle anlatıldığı gibi kötü değil, ben yata yata sancı bekledim, çok konforluydu kaydirigubbakcemile3
ay ayşecim ben kendi derdime daldım seni unuttum..
şimdi nasıulsın canım sancılar gelip gidiyomu.
merak ettim valla
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)
canım çok geçmiş olsuunnn ya uzak kaldım neler olmuş iyisindir umarım şimdi?
I]
[/COLOR]
hadi gözün aydın canım.ben inat ettim bakalım sonuna kadar gidicem die umarım iş yollarında doğurmam:)bayrama kadar idare etmem lazım izinler sonrasına kalsın die.ama ağırlaştım bayameraba kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız............
evet denizim artık evindeeeee
yarın 1 ssaat yazılı yapıp gelicem
sonrasında nasipse kızımızı görmeye gidicez.
yarın rapor ayzdırmaya çalışıcam
olmadı pazartesi
zatenders programı bile değişmiş
ben yokum diyeeee
yaşasınnn artık evdeyimmmmmm
sohbetler kaçmaz artıkkkkkkkkkkkk
oleyyyyyyyyyyyyyyy
hadi halayaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
örgüde örücem. benim terapiimmmmmmm yaaa
ohhhhhhhhhhhhhhh:hulya::hulya::hulya:
hosgeldin canim, hadi az kalmis, allah yaridmcin olsunolumunekankayizsmilekızlaaarrr çok özledim siziii...
sanırım çok şeyler olmuş 2 günde.akşam rahatça okuyayım.kayınvaldem bugün gitti..
meraktayım umartım herkes iyidir.
ben iyiden iyiye ağırlaştım izne de 2 hafta kalmış olacak tatilden sonra umarım idare edebilirim.
öpüyorummm.
meraba kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız............
olmadı pazartesi
ben yokum diyeeee
oleyyyyyyyyyyyyyyy
hadi gözün aydın denizim oohhh tatil ne güzelllllmeraba kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız............
olmadı pazartesi
ben yokum diyeeee
oleyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?