2010 Aralık Anneleri

Tatlım bende seni unuttum sende kusura bakma
Gidip geliyor canım
Aminn :Saruboceq:

slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız

Çok geçmiş olsun canım neyin var?

slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız

ay noluyo bize ya..
geçmiş olsun canım bende senin durumundayım gece 3te bi uyandım saat 6ya kadar kustum ama şimdi sadece bulantı var...

sendemi canim, cok gecmis olsun, insallah bi daha tekrarlamaza.s.

geçmiş olsun canım herkes hastalıktan dökülüyo acil şifalar diliyorum...

suni sancı sancı olmadığı için veriliyo canım, benim oğlum 40. haftayı geçmişti o yüzden verildi ama öyle anlatıldığı gibi kötü değil, ben yata yata sancı bekledim, çok konforluydu kaydirigubbakcemile3

tesekkur edrim bilgilerin icin a.s.

rica ederim ne demek, herkeste aynı olur mu bilemiyorum tabi, bi de doğuma giderken tuvalete çıkman gerekiyo gibi geliyo, ben hemşilerle kavga ettim gitmem lazım diye halbuki lavman yapılmıştı ama öyle bi his veriyo meğer bebekten dolayıymış, o inatla gittim be gerisin geri döndüm sancının ortasında

maşşallah canım oğluşuna

birden keyfim geldi, doktorumla gorustum ne gibi ilac kullanabilirim diye, bende sizi arayacaktim randevunuzu one almak zorundayim o hafta seminer var dedi, yani bebegimi gecen hafta gordum ve haftaya sali yine gorecem super:lepi:

çok teşekkür ederim kızlar..benim işyerimin yanında bi kafe var fast food falan yapıyo adamın bacası iyi değil direk benim odaya geliyo koku haliyle benim midemde kaldıramıyo kusmaktan kasıldım karnım taş gibi oldu 2-3 dakka geçmedi ağrı falan yoktu ama nefes bile alamadım şiddetli bi kasılmaydı yani.. dr aradım şehir dışındaymış hemşiresine haber vermiş gittik nts çekildi iğne ve serum yaptılar şimdi daha iyiyim

Son düzenleme:

ayyy herkesde bi haller var gecmiş olsn herkese zor zamanlar geciricez allah yar ve yardımcımız olsn:Saruboceq:

ay aklima annem geldi, bana dogum yaparken aynen oyle olmus, kadincazin ilk dogumu, bide belcikaya gelin gelmis dil yok bisey yok..neyse yatiyomus o ara birden geldi diye bagirmaya baslamis, annemle doguma girecek olan komsumuzda wc'deymis annemi duyunca kadin isini bitirmeden wc'den kalkmis, ustunu islatmis annemin yanina gelince noldu bebekmi geliyo diye sormus annemde yok yok sanci geldi gecti demissempatiksalakcinni

İyi o zaman bana gerek kalmaz :)) tatlım peki lavman ve sonda takılırken nasıldı acı hissettin mi bilmiyorumkismile

kızlaaarrr çok özledim siziii...
sanırım çok şeyler olmuş 2 günde.akşam rahatça okuyayım.kayınvaldem bugün gitti..
meraktayım umartım herkes iyidir.
ben iyiden iyiye ağırlaştım izne de 2 hafta kalmış olacak tatilden sonra umarım idare edebilirim.
öpüyorummm.

meraba kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız............
evet denizim artık evindeeeee
yarın 1 ssaat yazılı yapıp gelicem
sonrasında nasipse kızımızı görmeye gidicez.
yarın rapor ayzdırmaya çalışıcam
olmadı pazartesi
zatenders programı bile değişmiş
ben yokum diyeeee
yaşasınnn artık evdeyimmmmmm
sohbetler kaçmaz artıkkkkkkkkkkkk
oleyyyyyyyyyyyyyyy
hadi halayaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
örgüde örücem. benim terapiimmmmmmm yaaa
ohhhhhhhhhhhhhhh:hulya::hulya::hulya:

allah allah nazar mı var topikte..
geçmiş olsun canım benim iyi olmana sevindim.umarım geçer gider böylelikle.

hadi gözün aydın canım.ben inat ettim bakalım sonuna kadar gidicem die umarım iş yollarında doğurmam:)bayrama kadar idare etmem lazım izinler sonrasına kalsın die.ama ağırlaştım baya[/B]

Son düzenleme:
ben şimdi çıkayım kızlar akşama rahatça sohbete dahil olurum inşallah uyuyakalmazsam:)

hosgeldin canim, hadi az kalmis, allah yaridmcin olsunolumunekankayizsmile

oooooo hadi gozun aydin :teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi gözün aydın denizim oohhh tatil ne güzelllll
darısı başımıza inşallahholumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…