- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
daha fazla okuyamicam valla..
AYSECIM neler olmus öyle,ay cok heyecanlandim,soluksuz okudum yazdiklarini..
hakkinda hayirlisi olsun tatlim
haber ver mutlaka,dünden bu yana yeterince merakta kalmistik zaten..
ama daha biz dün konusmustuk,sen pek bi hevesliydin dogsun diye..
ey Allahim yaa valla sok geciriyorum suan :1shok:
DENIZIM cok sevindim senin icin..oh artik buralardasin nihayet :içelim:
ISIS canim melegini görmüssün,gözün aydin tatlim..massallah minikk melegineee
SEZEN canimm güzel haberlerle gel insallah,Allah yardimcin olsun canim,cok zordur eminim..coook gecmis olsun a.s.
hadi bakalım hayırlısı ama erken canım yaa.. biraz daha dursa keşke..Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
sezencim geçmiş olur inş.. çok zor yaşadıkların.. umarım ufaklık gelişimini tamamlamıştır da erken doğumun senin için de bebeğin için de hayırlı olur.. gebelikte astım çok zor ciddenmerhaba kızlar
fakulteye prof.dr gittik göğüs hastalıkları konusunda..bana çok kızdı en baştan gelmeliydin madem astımın var dedi..dedim kendi dr biliyor o yönlendirmedi ben nerden bileyim ki? ilaç verdi..normal doğum senin için riskli dedi..nefes açısından..yarın da acibademin göğüs hast. dr gidicez oraya yönlendirdiler doğumu kadın doğumcu ve astımım açısından bu dr birlikte yürüteceklermiş..hem enfeksiyon yani öksürük hem reflü hem astım hepsi birbirini tetiklemiş..
Maaşallah cnm dilini ısır totonu kaşı
saol cnm valla son zamanlarda topikteki ark yasadılarından sonra cok korkuyorum allahım saglıcakla kavustursn yavrularımıza tüm ark allahım nazarlardan korusn
kesinlikle bence de nazar var..
erken dogum olmadi diye diye kasimi bile görmeden bebisleri görücez sanirim eyvahedigeldismile
hayirlisi olsun tabii
ama bugün benimde durduk yere icim cok daraldi,sanki bir iki hafta icinde dogum yapacakmisim gibi hissettim,strese girdim durdum akannehir
Aman canım sters yapma havalardandır sıkıntın ona yorayım ben :1rolleyes: Benim içimede topiği ben bekliycekmişim gibi geliyor :ecrin_bebek: Gerçi öylede olsun ay hepsi zamanında gelsin ya.
ya kizlar bu arada ben bugün bisey farkettim..
erken dogum yapicam psikolojisine girme nedenlerimden biriside bu..
Pasam normalde hafif capraz duruyordu,kafasi tam asagida degil ama azcik sol tarafa meyilli,ayaklarida sag kaburgamdaydi hep..
bugün kafasi tam asagiya basiyor,ayaklari ise tam ortada ve müthis hareketli sabahtan bu yana..
eyvahedigeldismile
umarim gereksiz bi endisedir,sali günü belli olur bakalim..
aynen senin durumundayim tatlim :1shok: :1shok::1shok: Ayşe şimdi doğuma mı gitti yani:1shok:
Denizim izin moduna girmişsin, gözün aydın. Ayşe doğuma mı gitti:1shok:
Hasta olanlara da geçmişler olsun, benimde hala baş ağrım geçmedi. Ama yani şimdi Ayşe doğuma mı gitti:1shok:
cucum endişelenme canım
zaten normal pozisyonu bu son haftalarda
ters giden bi durumun yoksa şayet endişelenme
benimde şu an kafası aşağıda ayakalrı yukarda
merak etme opuyorumnanaktan
allah yardımcın olsn ayse duru dualar seninle:Saruboceq:
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah:Saruboceq: gelir gelmez haber ver merakda bırakma bizi
sezencim geçmiş olsun canım....
ay ayşede hastaneye gitmiş rabbim yardımcısı olsun merak ettim ben ya....
evet ya ayşenin çok hızlı geçiyo günleri hergün hastanedevalla, sağ salim kucağına aalır inşallah gelince hemen yazsın bize
daha fazla okuyamicam valla..
AYSECIM neler olmus öyle,ay cok heyecanlandim,soluksuz okudum yazdiklarini..
hakkinda hayirlisi olsun tatlim
haber ver mutlaka,dünden bu yana yeterince merakta kalmistik zaten..
ama daha biz dün konusmustuk,sen pek bi hevesliydin dogsun diye..
ey Allahim yaa valla sok geciriyorum suan :1shok:
DENIZIM cok sevindim senin icin..oh artik buralardasin nihayet :içelim:
ISIS canim melegini görmüssün,gözün aydin tatlim..massallah minikk melegineee
SEZEN canimm güzel haberlerle gel insallah,Allah yardimcin olsun canim,cok zordur eminim..coook gecmis olsun a.s.
hadi bakalım hayırlısı ama erken canım yaa.. biraz daha dursa keşke..
sezencim geçmiş olur inş.. çok zor yaşadıkların.. umarım ufaklık gelişimini tamamlamıştır da erken doğumun senin için de bebeğin için de hayırlı olur.. gebelikte astım çok zor cidden
:1shok: Ayşe şimdi doğuma mı gitti yani:1shok:
Hasta olanlara da geçmişler olsun, benimde hala baş ağrım geçmedi. Ama yani şimdi Ayşe doğuma mı gitti:1shok:
Canım merak etme benim oğluş bir aydır öyle :))ya kizlar bu arada ben bugün bisey farkettim..
erken dogum yapicam psikolojisine girme nedenlerimden biriside bu..
Pasam normalde hafif capraz duruyordu,kafasi tam asagida degil ama azcik sol tarafa meyilli,ayaklarida sag kaburgamdaydi hep..
bugün kafasi tam asagiya basiyor,ayaklari ise tam ortada ve müthis hareketli sabahtan bu yana..
eyvahedigeldismile
umarim gereksiz bi endisedir,sali günü belli olur bakalim..
:1shok: Ayşe şimdi doğuma mı gitti yani:1shok:
Doğuma gitmediiiiiiiiiksancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar
Doğuma gitmediiiiiiiiiksancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar
[ı]ayşe hoşgeldin canım ay noldu noldu merak ettik seni ya...[/ı]
AYSEEE canim durum ne?ne dedi doktor?
Hoşgeldin canımÇokmuymuş sancı ne dedi ? Tekrar gitcez derken :uhm:
NE yani ayşecim doğummu başaldı... ohaoldumsmile
dogru mu anliyorum aysecim..
yasadigin sancilar dogum sancisiydi,dogum eylemi basladi,ilk sancilari evde gecireceksin???
yoksa olagan sancilardan,durum kötülesirse gideceksin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?