2010 Aralık Anneleri

Sağol teyzesi gördük sıpamızı geldik :))
Valla topiğimize nazar değdi diyorum ben bir okuyup üflemek lazım.Ayşe bu gidişle açılışı ypacak gibi onla beraber bizde burda heyecanla beklemekteyiz.

Kızlar biz hastaneye gidiyoruz dualarınız bizimle olsun umarım kötü bişey olmaz sancılar beni yutmaya başladı
hadi bakalım hayırlısı ama erken canım yaa.. biraz daha dursa keşke..
sezencim geçmiş olur inş.. çok zor yaşadıkların.. umarım ufaklık gelişimini tamamlamıştır da erken doğumun senin için de bebeğin için de hayırlı olur.. gebelikte astım çok zor cidden

kesinlikle bence de nazar var..
erken dogum olmadi diye diye kasimi bile görmeden bebisleri görücez sanirim eyvahedigeldismile
hayirlisi olsun tabii
ama bugün benimde durduk yere icim cok daraldi,sanki bir iki hafta icinde dogum yapacakmisim gibi hissettim,strese girdim durdum akannehir

Aman canım sters yapma havalardandır sıkıntın ona yorayım ben :1rolleyes: Benim içimede topiği ben bekliycekmişim gibi geliyor :ecrin_bebek: Gerçi öylede olsun ay hepsi zamanında gelsin ya.

Aman canım sters yapma havalardandır sıkıntın ona yorayım ben :1rolleyes: Benim içimede topiği ben bekliycekmişim gibi geliyor :ecrin_bebek: Gerçi öylede olsun ay hepsi zamanında gelsin ya.

aminnn.zamaninda gelsinler..en azindan hepsi 38´i beklesin demi sag salim :Saruboceq:
bizim topikte ilk ve son dogum arasinda epey bir fark olacak bence de..hayirlisi

ya kizlar bu arada ben bugün bisey farkettim..
erken dogum yapicam psikolojisine girme nedenlerimden biriside bu..
Pasam normalde hafif capraz duruyordu,kafasi tam asagida degil ama azcik sol tarafa meyilli,ayaklarida sag kaburgamdaydi hep..
bugün kafasi tam asagiya basiyor,ayaklari ise tam ortada ve müthis hareketli sabahtan bu yana..
eyvahedigeldismile
umarim gereksiz bi endisedir,sali günü belli olur bakalim..

:1shok: Ayşe şimdi doğuma mı gitti yani:1shok:
Denizim izin moduna girmişsin, gözün aydın. Ayşe doğuma mı gitti:1shok:
Hasta olanlara da geçmişler olsun, benimde hala baş ağrım geçmedi. Ama yani şimdi Ayşe doğuma mı gitti:1shok:

cucum endişelenme canım
zaten normal pozisyonu bu son haftalarda
ters giden bi durumun yoksa şayet endişelenme
benimde şu an kafası aşağıda ayakalrı yukarda
merak etme opuyorumnanaktan

aynen senin durumundayim tatlim :1shok: :1shok:
cucum endişelenme canım
zaten normal pozisyonu bu son haftalarda
ters giden bi durumun yoksa şayet endişelenme
benimde şu an kafası aşağıda ayakalrı yukarda
merak etme opuyorumnanaktan

ay ne bileyim canim yaa
basindan bu yana hep sogukkanliyim,ama bugün bi garip haller var üstümde..
gecicek,gecicek...gecicek...boshayallersmile

allah yardımcın olsn ayse duru dualar seninle:Saruboceq:

canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah:Saruboceq: gelir gelmez haber ver merakda bırakma bizi

sezencim geçmiş olsun canım....
ay ayşede hastaneye gitmiş rabbim yardımcısı olsun merak ettim ben ya....

evet ya ayşenin çok hızlı geçiyo günleri hergün hastanedevalla, sağ salim kucağına aalır inşallah gelince hemen yazsın bize

Doğuma gitmediiiiiiiiik sancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar

Canım merak etme benim oğluş bir aydır öyle :))

Sancıları varmış canım kontrole gitti ama ne olcak bizde bekliyoruz hayırlısı artık.

[ı]ayşe hoşgeldin canım ay noldu noldu merak ettik seni ya...[/ı]

AYSEEE canim durum ne?ne dedi doktor?

Hoşgeldin canım Çokmuymuş sancı ne dedi ? Tekrar gitcez derken :uhm:

NE yani ayşecim doğummu başaldı... ohaoldumsmile

dogru mu anliyorum aysecim..
yasadigin sancilar dogum sancisiydi,dogum eylemi basladi,ilk sancilari evde gecireceksin???
yoksa olagan sancilardan,durum kötülesirse gideceksin???

İyiyiz kızlar.. Böyle demeyin nolur kendimi çok kötü hissediyorum :gitme:
evet cucum normal doğum sancılarıymış
bizde iyiyz çok şükür sancılar var ama ben pek bişe hissetmiyorum

ay inanmıyorum ay şoklardayım şimdi cucum bende senin deiğin gibi anladım... ayşe neler oluyo geliyomu kızçen... :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…