2010 Aralık Anneleri

CAnım sağlıklı hayırlı kolay doğum olur inşallah.Bir avazda kurtulursun inşallah.Bu gece dularımız seninle canım.Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.Ayy ne güzel yarın büyük ihtimak kızın kucağında olcak annesi beni heyecan bastı eyvahedigeldismile

ayşecim canımmmmmmmmmmmmmmmm rabbim kolay doğumlar versin dualarımız seninle güzelim ayyyyyy ilk bebişimiz geliyo çok heyecanlı

Oy cnm benm yaa.. Sabahı bile bulur bence o yuzden benim yuzumden uykusuz kalmayın.. Ama dualarınıza çok ihtiyacım olucak..
Dedi dedi eve gelir gelmez bilgisayarı actım size haber vermek için ondan yapmadım
Şuan pek bişe hissetmiyorum zaten

Evet canım ilk yeğeniniz geliyor zemuszemus
Moralimi yerine getirdiniz çok teşekkürler kızlar

deli gibi siritiyorum suan heyecandan kaydirigubbakcemile3
Aysecim damadin anladi sanirim,kipir kipir dönüyor sipa kaydirigubbakcemile3

Allah'ım Allah'ım çok heyecanlandım. Ayşe'mm herşey çok kolay olacak gör bak. Hepimizin duaları seninle. Sağlıkla gelsin inşallah Duru kızımız. Kilosu ne kadardı? Konuşmuşsundur muhakkak doktorunla,bir sorun yok değil mi?

ay sorma cucum delirdim galiba...
biyandan ağlıyorum
:gitme:
bi yandan da gülüyorum ..
ay anlayamadım kendimi...

Aminn canım inşallahhh iyi ki varsınız yaa senağlama

ayşecim canımmmmmmmmmmmmmmmm rabbim kolay doğumlar versin dualarımız seninle güzelim ayyyyyy ilk bebişimiz geliyo çok heyecanlı

Aminn canım inşallah kolay bi doğum olur cook tskler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Oy yerim ben onuuu :1rolleyes:

İnşallah canım çok kolay olucak kendimi öyle ayarlıyorum şuan
Hiç hatırlamıyorum biliyomusun bilmiyorumkismile
Ama doktorum ''bi sorun yok bi sorun yok herşey çok güzel olucak'' diyip duruyodusempatiksalakcinni

neyse kızlar bu heyecan kaçmaz ama saatlerdir pc başındayım sırtım tutuldu birazcık rahatlayım sonra gelicem kaçmaz bu heyecan....

Oy canlarım benim yaa
Eşim şimdi bebek şekerlerini doğum çantasını puseti falan arabaya götürdü bi değişik oldum

Ayşecim inanamıyorum, Duru mu geliyo? Ayyyy süper yaaa, ısırırım ben onun totosunu. Hakkaten şu an sanki kendi doğumum başlamış gibi pır pır ediyo içim, ağzım da kulaklarımda, seni de bu kadar rahat görmek inan beni çok cesaretlendirdi. Canım benim yaaaa, hadi bakalım, dualarımız seninle, oyyy ne güzel yarın kuzunu öpüp koklayacaksın.... :sm_cool:

ay ayşecim olurda ben gelmeden gidersen tatlım Allah yar ve yardımcın olsun dularımdasın canım benim...

Eveeettt kuzum geliyoorr opuyorumnanaktan Oy canlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız :1hug:

ay ayşecim olurda ben gelmeden gidersen tatlım Allah yar ve yardımcın olsun dularımdasın canım benim...

Aminn canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Çok teşekkür ederim

Hala inanamıyorum, şimdi biz arkadaşlarımızdan birinin doğum sancılarına ve hastane hazırlıklarına tanıklık mı ediyoruz, ayyyy. ayşe çok şanslısın canım, herkes şu an seninle, biz doğurana kadar çoğu firar etmiş olur heralde

Oy canlarım benim yaa
Eşim şimdi bebek şekerlerini doğum çantasını puseti falan arabaya götürdü bi değişik oldum

hep bu günü bekliyorduk iste Aysecim,cok sükür...
bak esinde yaninda,herseyiniz hazir,Duru saglikli,sen sagliklisin..
yarinda kucaginda olacak insallah melegin :asigim:

aynen kızlar duygularım karıştı
benimde bir yandan ağlıyorum bir yandanda gülüyorum
şu an tek ben değil bütün ev ayağa kalktı kızım
bi heyecanladnı ki sormayın gitsin

aysecim kızımda sana dua ediyo tutturdu gidelim diyeee

2010 aralık bebişleri geliyor başlığını açmak senin hakkın, ilk Aralık annemiz bizim, yarından sonra da Durunun resimlerini koyarsın, oyyyyy....

Oy canlarım benim yaa

Ayyy canım tatlı telaş bunlar ay çok sevindirik oldum bir garibim ya :)) Allah yardımcın olsun canım :1hug:

Doğum pozisyonu almıştır cucum ne kadar güzel. bu erken olacağının değil,normal olacağının habercisi bence. Herşey yolundaaa...

:))) canım ya...

Çünkü bir sorun yok,herşey güzel olacakkk :)))) Ayşe'm olurda giremezsen falan napıcaz biz çok merak ederiz seni. Habersiz bırakma olur mu bizi. Bizde 9 doğururuz burada :)))

Ben biliyorum kimin nazar değdirdiğini bize :))

O zaman da ben beklerim sizi opuyorumnanaktan

hep bu günü bekliyorduk iste Aysecim,cok sükür...
bak esinde yaninda,herseyiniz hazir,Duru saglikli,sen sagliklisin..
yarinda kucaginda olacak insallah melegin :asigim:

Sen öyle diyince düşündüm de ne şartlarda doğum yapanlar var
Bizimki çok kolay olucak inşallah
Eşim yanımda doğumda eli elimde..
Çok şanslıyız..
İnşallah :asigim:

Ayy arkadaşlarım ne kadar değer verirlermiş bana canlarım benim :lepi:
İyiki varsınız yaa

2010 aralık bebişleri geliyor başlığını açmak senin hakkın, ilk Aralık annemiz bizim, yarından sonra da Durunun resimlerini koyarsın, oyyyyy....

Ayyy koyarım tabiii,açarız tatlım ama ben o liste işlerinden fln anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…