Doğuma gitmediiiiiiiiiksancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar
Oy canlarım benim yaa
Eşim şimdi bebek şekerlerini doğum çantasını puseti falan arabaya götürdü bi değişik oldum
2010 aralık bebişleri geliyor başlığını açmak senin hakkın, ilk Aralık annemiz bizim, yarından sonra da Durunun resimlerini koyarsın, oyyyyy....
Ayyy canım tatlı telaş bunlar ay çok sevindirik oldum bir garibim ya :)) Allah yardımcın olsun canım :1hug:
Çünkü bir sorun yok,herşey güzel olacakkk :)))) Ayşe'm olurda giremezsen falan napıcaz biz çok merak ederiz seni. Habersiz bırakma olur mu bizi. Bizde 9 doğururuz burada :)))
Ben biliyorum kimin nazar değdirdiğini bize :))
Doğum pozisyonu almıştır cucum ne kadar güzel. bu erken olacağının değil,normal olacağının habercisi bence. Herşey yolundaaa...
:))) canım ya...
Çünkü bir sorun yok,herşey güzel olacakkk :)))) Ayşe'm olurda giremezsen falan napıcaz biz çok merak ederiz seni. Habersiz bırakma olur mu bizi. Bizde 9 doğururuz burada :)))
Ben biliyorum kimin nazar değdirdiğini bize :))
Amin tatlım.. Hemde nasıl tatlıı boshayallersmile
Çok çok kolay olucak inşallah hayırlısıyla doğumu yapıcam bilgisayarı açıp sizlere teek tek cevap da yazıcam..
Kim kim kim? kaydirigubbakcemile3
Ayşeeeeedelikafaduldendelikafadulden ay çok heyecanlandım, yaa bizi habersiz bırakmayın emi, eşin falan sen hastanedeyken haber versin. Açılman ne kadar olmuş, ne dedi doktor:ecrin_bebek:
Ay topiğimizin ilk bebeği geliyooodelikafadulden, Allah ım kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah:Saruboceq:
Dualarımız seninle canımmmmmmmopuyorumnanaktan
Eveeeet, Ayşe cim sen açacaksın topiğimizi sanırımmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden dogum baslamıs Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bi awazda kolayca ve saglıklı bir sekilde kucagına alırsın bebişini ay cok heyecanlandım akannehir
ayyşeee doğuruyonmu alıntıları görünce geçmişe bile gidemedim yazdım hemen ama gitmiyosun heralde biraz dahamı bekliyosun,ne oldu ne dedi doktor canım
Bende biliyorum, o iki gün önce gelip siz daha doğurmadınız mı diyen apla olabilir mi acabaaklinialirimsmile
Eee sen İstanbul dasın dimi, hangi hastanedesin?
Amin tatlım.. Hemde nasıl tatlıı boshayallersmile
Çok çok kolay olucak inşallah hayırlısıyla doğumu yapıcam bilgisayarı açıp sizlere teek tek cevap da yazıcam..
Kim kim kim? kaydirigubbakcemile3
Bende biliyorum, o iki gün önce gelip siz daha doğurmadınız mı diyen apla olabilir mi acabaaklinialirimsmile
Eee sen İstanbul dasın dimi, hangi hastanedesin?
Başladııı canımmm :)) aminn cok tesekkur ederimm
Yok canım ilk sancıları evde geçiriyoruz gerçi ben pek sancı hissetmiyorum amaDoktor baktı sancılar daha sıklaşınca hemen gelin dedi
Aaaa evettt kasım annesi dimiii ??
Acıbademde tatlım
PELINIM öyle mi diyorsun tatlimmm..hadi bakalimm..sana inanmak istiyorummm olumunekankayizsmile
bu arada evet bende biliyorumm kim oldugunuu ohaoldumsmile
Ayşeeee, ya şu durumda eşinin durumu nasıl , en çok ben bu sancılar başladığında eşler ne hale gelecek onu merak ediyorum. Benimki normalde çok soğukkanlıdır ama o an geldiğinde sakin olabileceğini hiç sanmıyorum
ayşe inanmıyorum canım doğuma gidiyosun ya allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallah,çook sevindim misafirlerim var hemen katılıcam aranızaa çok öpüyorum
Çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3 neye uğradığını şaşırmış durumda :))
İkide bir yanıma gelip iyisin dimi diye soruyor kaydirigubbakcemile3
Az önce arabaya bişeler indirdi dedim ya
Televizyonla digiturkun kumandası elindeydi baktım napcak diye onlarla bir indi çıktı kaydirigubbakcemile3
Aminnn canım inşallah bekliyoruz seni.. biz bi heyecan Duruyu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
Çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3 neye uğradığını şaşırmış durumda :))
İkide bir yanıma gelip iyisin dimi diye soruyor kaydirigubbakcemile3
Az önce arabaya bişeler indirdi dedim ya
Televizyonla digiturkun kumandası elindeydi baktım napcak diye onlarla bir indi çıktı kaydirigubbakcemile3
Aminnn canım inşallah bekliyoruz seni.. biz bi heyecan Duruyu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3tabi kumanda da gerekebilir yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Güya bi bakıp çıkacaktım ama kalkasım gelmiyo valla, ama ütü yapmam lazım, mutfağı da toparlayayım, baksana kuzuların ne zaman geleceği belli olmuyo, en iyisi evim toplu dursunkaydirigubbakcemile3
ayşecim sana hayırlı doğumlar diliyorum, arada buraya gelir kontrol ederim ben. Dualarımız seninle ve Duruyla. En yakın zamanda haberlerini bekliyoruz canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen 1 esin 9 doguracak...doganin kanunu bu aysecim... sempatiksalakcinni
şimdi burada olmayanlar ne şanslı, yarın bi gelecekler yeğenleri olmuş bile:umursamaz:
Biz burda Ayşe'yle dokuz doğuruyoruzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?