2010 Aralık Anneleri

Doğuma gitmediiiiiiiiik sancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar

Oy canlarım benim yaa
Eşim şimdi bebek şekerlerini doğum çantasını puseti falan arabaya götürdü bi değişik oldum

Ayşeeeeedelikafaduldendelikafadulden ay çok heyecanlandım, yaa bizi habersiz bırakmayın emi, eşin falan sen hastanedeyken haber versin. Açılman ne kadar olmuş, ne dedi doktor:ecrin_bebek:
Ay topiğimizin ilk bebeği geliyooodelikafadulden, Allah ım kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah:Saruboceq:
Dualarımız seninle canımmmmmmmopuyorumnanaktan

2010 aralık bebişleri geliyor başlığını açmak senin hakkın, ilk Aralık annemiz bizim, yarından sonra da Durunun resimlerini koyarsın, oyyyyy....

Eveeeet, Ayşe cim sen açacaksın topiğimizi sanırımmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ayyy canım tatlı telaş bunlar ay çok sevindirik oldum bir garibim ya :)) Allah yardımcın olsun canım :1hug:

Amin tatlım.. Hemde nasıl tatlıı boshayallersmile

Çok çok kolay olucak inşallah hayırlısıyla doğumu yapıcam bilgisayarı açıp sizlere teek tek cevap da yazıcam..

Kim kim kim? kaydirigubbakcemile3

ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden dogum baslamıs Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bi awazda kolayca ve saglıklı bir sekilde kucagına alırsın bebişini ay cok heyecanlandım akannehir

ayyşeee doğuruyonmu alıntıları görünce geçmişe bile gidemedim yazdım hemen ama gitmiyosun heralde biraz dahamı bekliyosun,ne oldu ne dedi doktor canım

Bende biliyorum, o iki gün önce gelip siz daha doğurmadınız mı diyen apla olabilir mi acabaaklinialirimsmile

Amin tatlım.. Hemde nasıl tatlıı boshayallersmile

Çok çok kolay olucak inşallah hayırlısıyla doğumu yapıcam bilgisayarı açıp sizlere teek tek cevap da yazıcam..

Kim kim kim? kaydirigubbakcemile3

Eee sen İstanbul dasın dimi, hangi hastanedesin?

Bırakmammm kücükprensiimm siz yatın uyuyun biz sabah kızımla gelicez inşallahhh
Aminn kolaylıkla gelicek inşallah
Ama ben listeleyemem kii

ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden dogum baslamıs Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bi awazda kolayca ve saglıklı bir sekilde kucagına alırsın bebişini ay cok heyecanlandım akannehir

Başladııı canımmm :)) aminn cok tesekkur ederimm

ayyşeee doğuruyonmu alıntıları görünce geçmişe bile gidemedim yazdım hemen ama gitmiyosun heralde biraz dahamı bekliyosun,ne oldu ne dedi doktor canım

Yok canım ilk sancıları evde geçiriyoruz gerçi ben pek sancı hissetmiyorum ama Doktor baktı sancılar daha sıklaşınca hemen gelin dedi

Bende biliyorum, o iki gün önce gelip siz daha doğurmadınız mı diyen apla olabilir mi acabaaklinialirimsmile

Aaaa evettt kasım annesi dimiii ??
Acıbademde tatlım

PELINIM öyle mi diyorsun tatlimmm..hadi bakalimm..sana inanmak istiyorummm olumunekankayizsmile
bu arada evet bende biliyorumm kim oldugunuu ohaoldumsmile

Ayşeeee, ya şu durumda eşinin durumu nasıl , en çok ben bu sancılar başladığında eşler ne hale gelecek onu merak ediyorum. Benimki normalde çok soğukkanlıdır ama o an geldiğinde sakin olabileceğini hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
ayşe inanmıyorum canım doğuma gidiyosun ya allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallah,çook sevindim misafirlerim var hemen katılıcam aranızaa çok öpüyorum

PELINIM öyle mi diyorsun tatlimmm..hadi bakalimm..sana inanmak istiyorummm olumunekankayizsmile
bu arada evet bende biliyorumm kim oldugunuu ohaoldumsmile

Nasıl bir göz varsa hatunda iki günde doğum haberi alacağız neredeyse. Çok şaşırmıştı abla çünkü :)))))

Çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3 neye uğradığını şaşırmış durumda :))
İkide bir yanıma gelip iyisin dimi diye soruyor kaydirigubbakcemile3
Az önce arabaya bişeler indirdi dedim ya
Televizyonla digiturkun kumandası elindeydi baktım napcak diye onlarla bir indi çıktı kaydirigubbakcemile3

ayşe inanmıyorum canım doğuma gidiyosun ya allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallah,çook sevindim misafirlerim var hemen katılıcam aranızaa çok öpüyorum

Aminnn canım inşallah bekliyoruz seni.. biz bi heyecan Duruyu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3tabi kumanda da gerekebilir yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güya bi bakıp çıkacaktım ama kalkasım gelmiyo valla, ama ütü yapmam lazım, mutfağı da toparlayayım, baksana kuzuların ne zaman geleceği belli olmuyo, en iyisi evim toplu dursunkaydirigubbakcemile3
ayşecim sana hayırlı doğumlar diliyorum, arada buraya gelir kontrol ederim ben. Dualarımız seninle ve Duruyla. En yakın zamanda haberlerini bekliyoruz canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen 1 esin 9 doguracak...doganin kanunu bu aysecim... sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3tabi kumanda da gerekebilir yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oy canım benim aklın kalmasın çok teşekkür ederiz teyzesi güzell haberlerle gelicez inşallah

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen 1 esin 9 doguracak...doganin kanunu bu aysecim... sempatiksalakcinni

O bu halde 19 da doğurur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaa yarında kv gelicek diğer günde eltimler gelcekmiş takip edemiycem sinir oldum şimdi ama.

şimdi burada olmayanlar ne şanslı, yarın bi gelecekler yeğenleri olmuş bile:umursamaz:
Biz burda Ayşe'yle dokuz doğuruyoruzkaydirigubbakcemile3

şimdi burada olmayanlar ne şanslı, yarın bi gelecekler yeğenleri olmuş bile:umursamaz:
Biz burda Ayşe'yle dokuz doğuruyoruzkaydirigubbakcemile3

Dimi yaaa ben doğurucam geçicek de siz nasıl bekleyeceksiniz beni
Ben olsam ölürdüm burda kaydirigubbakcemile3

Kızlar izninizle ben kaçayım artık
Güzel dualarınız için çok teşekkürler
İyi ki varsınız canlarımm opuyorumnanaktan
Biz biraz küvette durucaz sancılar bastırmaya başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…