2010 Aralık Anneleri

dogurur dogurur kaydirigubbakcemile3
benim esim cok sakin görünüyor,hafif sancim falan olunca o benden sakin davraniyor ama dogumda senin esin gibi olcak eminim..artik kumandayimi alir yanina neyi alir bilemicem kaydirigubbakcemile3

Kızlar izninizle ben kaçayım artık
Güzel dualarınız için çok teşekkürler
İyi ki varsınız canlarımm opuyorumnanaktan
Biz biraz küvette durucaz sancılar bastırmaya başladı zaten

Git canım sen hayırlı haberlerini vermeye gelirsin Duru kızımızla beraber.Allah hayırlı kolay doğumlar versin canım.SAğsalim sağlıkla kucağına al kızını öptüm seni kkocaman dualarımız seninle a.s.:1hug:

tamam aysecim,dikkat et kendine,güzel haberler getir bize insallah.. :Saruboceq:
sende iyiki varsin...Şeniz
dualarimizdasinnn Şeniz

Ama gitmeden haber ver yine ayşecim ya. Çok sıcak su da kalman gerekiyormuş canım,hadi bakalım...

git canım ama bizi habersiz bırakma
güzel duşunu al abdestini al canım
bizimde bu gece bütün dualarımız seninle
allaha emanet ol :Saruboceq:

Selametle gidin gelin inşallah:Saruboceq:, sağlıkla kucakla yavrunu, bizleri de habersiz bırakma canımyerimseniben

kizlar hakkaten biz simdi nasil sabahi getiricez ??

Valla bilmiyorum canım kalkamadım pcnin başından :)) Aklım Ayşede bu gece :))

aynen bende yaaa nasıl sabah olucak bimem

ayy yarın bi şekilde haber werebilse ben catlarım meraktan delikafadulden

Artık acıbadem in sitesinden Duru bebek haberi beklerizkaydirigubbakcemile3 Hemen güncelliyorlar mı acaba, bugün doğanlar diyeCADIARZU

internetten hastanenin numarasını alır ararız :) Deriz ki arkadaşımızın rumuzu ayseduru :)))
Ben face den adını biliyorum,çok meraklanırsak arar sorarız ..

ay ayşecim güle güle git canım sağlıkla sıhatle durucukla gel yanımıza...Rabbim kolay doğumlar nasip etsin....ay bizi habersiz bırakma canım benim..
dualrımız seninle...

Dimi yaaa ben doğurucam geçicek de siz nasıl bekleyeceksiniz beni
Ben olsam ölürdüm burda kaydirigubbakcemile3
ayşecimm canım ok duygulandım..Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş kızına herşey su gibi aksın gitsin çok rahat ve sağlıkla..dualarım seninle tüm kalbimle..bizi unutma bizi haberdar et olur mu?

ayşeee gittinmi ya,offf misafirlerim var nasıl ayıp bilgisayar açıp yazı yazıyorum ya banka işleeri falan var diyorum atıyorum valla,dayım kıbrısta yaşıyo onlar var,senede 1 anca görüşüyoruz zaten :))) ama dayanamıyorum valla normal doğummu olcak şimdi bebiş ne alemde kaç haftalık gözüküyo şuan,sabaha doğurcak yani bebeği kucağında olucakk ayy ne heyecanlandım ya,bende istedim birden ama benim bebişim küçük az daha dursun,ayyy ne zaman yazcak doğurunca bize nasılhaber alıcaz,çok soru oldu ama 1kerede sormam lazım ev kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…