Kızlar sonlarda doğum yapacağım için üzüldüm şimdi. Ben doğum yaparken bebeklerimizin çoğu doğmuş olacak muhtemelen. Anneler yorgun ve yoğun olacak. Kim beni böyle heyecanla bekleyecek( Üzüldüm..senağlama tahmini doğum 30 aralık senağlama
Kızlar sonlarda doğum yapacağım için üzüldüm şimdi. Ben doğum yaparken bebeklerimizin çoğu doğmuş olacak muhtemelen. Anneler yorgun ve yoğun olacak. Kim beni böyle heyecanla bekleyecek( Üzüldüm..senağlama tahmini doğum 30 aralık senağlama
berasercim 7 numara şişle örüyorum annem başladı 75 ilmek eni,böle açık kahve tonlarında aldım çok güzel bi renk,bide içine aynı renklerde örgü ipi verdi işte,ben 12liradan aldım kilosunu, aslında ince uzun örüp yatak odama ayak ucuna yapıcaktım ama çok fazla üremiyor yani diyelim 10gündür örüyorum işte anca 60cm oda tam 500-600gram kadar kirpi ip gitmiştir bende 1kg luk top almıştım,düşünüyorum ayak ucuna uzunca bişey yapsam hem beni bayar hem çok uzun sürer bende bunu banyoya yapayım dedim ama sıkılmazsam devamda edebilirim,senin 75 ilmekten fazla yapman lazım yani cnm bu 1metre bile yok en olarak yada 2 tane 75 ilmek yapıp yan yana dikersin tam kare halı gibi olur dediğin gibi 5m ip gider buna,babamda ben sana halı alayım kızım hiç gözünü yorma diyor :)) bende vakit geçsin diye yapıyorum zaten bide çok güel oluyor gerçekten
tubacım iyi geceler cnm çok feç oldu yat hakketten
pelinim sen üzülme hiç yalnız bırakmayız seni hiç hem sonlarda çok var cnm doğum tarihi olan deniim ve carnayı biliyorum mesela daha 4-5tane daha var üstüne,
Şeniz a.s.opuyorumnanaktantamam :sinifsinif::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yavaş yavaş yatıyo herkes. ben de bilgisayar önümde uzandım. eşim de yok zaten. bilgisayarla yatabilirim:) sabah oğlumu görmeye gidicem. şekere bakılacak yine ve ben bu akşam küçük bi dilim sütlü tatlı yedim. bakalım ne kadar etkiliyo. haftada 2 porsiyon ye demişti doktor en son. çalışabilir raporumu da alcam inş. en azından bayrama kadar devam edeyim diyorum. işim de rahat. neyse yarın güzel haberlerini alırız inş. duru bebeğin...
herkese iyi geceler...
ayyyyy inanmiyorummmm!!!!
ayse dogumami gitti??????akannehirakannehir
blogunda gordum hemen buraya bakiiim dedim:1shok:
ay dogurdumu? haber varmi kizlar?
allah yardimcisi olsun :Saruboceq:
canim benim yaa! hayirli haberlerini aliriz insallahopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım. Henüz doğurmadı,sancıları sıklaşmamıştı sabah olacak gibi geliyor bana. Yarını bekliyoruz heyecanla..
allah yardimcisi olsun insallah kolayca dogurur ya
guzel haberler aliriz sabaha insallah!
ben yatiym pelincim iyi geceler sanada...
bende yattım kızlar öptük sizii yarın görüşürüz evdeyim hep sanırsam:)))
burxkan da gelmiş. Şaşırmıştır eminim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?