2010 Aralık Anneleri

sende daha deneyimli olacaksın kuzum.. hem yine takılırız buraya mutlaka, doğunca başlıyor asıl film..

5,5 saat sonra kalkacağım daha fazla şansımı zorlamadan bende yatayım yoksa artık sabah işe çıkara çıkara gideceğim.. tatlı rüyalar canlar..

canım üzülme. asıl doğuranlar gece boş bırakmaz topiği. şimdi millet rahat gidip yatıyo. o zaman uyku olmayacak. bi yandan bebek emzirir, bi yandan yazarlar buraya... ama kimseninki ayşeninki kadar heyecanlı olmayacak o kesin:)

berasercim 7 numara şişle örüyorum annem başladı 75 ilmek eni,böle açık kahve tonlarında aldım çok güzel bi renk,bide içine aynı renklerde örgü ipi verdi işte,ben 12liradan aldım kilosunu, aslında ince uzun örüp yatak odama ayak ucuna yapıcaktım ama çok fazla üremiyor yani diyelim 10gündür örüyorum işte anca 60cm oda tam 500-600gram kadar kirpi ip gitmiştir bende 1kg luk top almıştım,düşünüyorum ayak ucuna uzunca bişey yapsam hem beni bayar hem çok uzun sürer bende bunu banyoya yapayım dedim ama sıkılmazsam devamda edebilirim,senin 75 ilmekten fazla yapman lazım yani cnm bu 1metre bile yok en olarak yada 2 tane 75 ilmek yapıp yan yana dikersin tam kare halı gibi olur dediğin gibi 5m ip gider buna,babamda ben sana halı alayım kızım hiç gözünü yorma diyor :)) bende vakit geçsin diye yapıyorum zaten bide çok güel oluyor gerçekten

canım ben 30 ilmekten 3 sütun yapıp birbirine dikicem. 3 renkli, desenli olacak. şişim 9 numara ama daha hızlı ilerleyebilir benimki. bence de çok güzel oluyo, eşim de çok beğendi. orjinal bişey, bitince çok güzel olacak dedi:) başına otursam hızlı örerim aslında da fırsat olmuyo. izne ayrılınca artık...

tubacım iyi geceler cnm çok feç oldu yat hakketten

pelinim sen üzülme hiç yalnız bırakmayız seni hiç hem sonlarda çok var cnm doğum tarihi olan deniim ve carnayı biliyorum mesela daha 4-5tane daha var üstüne,

tamam :sinifsinif::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yavaş yavaş yatıyo herkes. ben de bilgisayar önümde uzandım. eşim de yok zaten. bilgisayarla yatabilirim:) sabah oğlumu görmeye gidicem. şekere bakılacak yine ve ben bu akşam küçük bi dilim sütlü tatlı yedim. bakalım ne kadar etkiliyo. haftada 2 porsiyon ye demişti doktor en son. çalışabilir raporumu da alcam inş. en azından bayrama kadar devam edeyim diyorum. işim de rahat. neyse yarın güzel haberlerini alırız inş. duru bebeğin...

herkese iyi geceler...

çok iyi olur valla canım bende bunun yanına bi 75ilmeklik daha krem kirpi alır dikerim mutfak halısıda olur :))) ellerine sağlık gerçekten çok güzel olucaktır eminim bitince paylaşalım burada:))
bende günde 4-5 sıra anca örüyorum canım,yatıyorum buara yormadan yavaş yavaş yapıyorum onu

tamam :sinifsinif::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şeniz a.s.opuyorumnanaktan

iyi geceler cnm,sende güzel haberler getir inşallah,bende yataktayım zaten şuan,iyi uykularrrr

ayyyyy inanmiyorummmm!!!!
ayse dogumami gitti??????akannehirakannehir
blogunda gordum hemen buraya bakiiim dedim:1shok:
ay dogurdumu? haber varmi kizlar?
allah yardimcisi olsun :Saruboceq:
canim benim yaa! hayirli haberlerini aliriz insallahopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım. Henüz doğurmadı,sancıları sıklaşmamıştı sabah olacak gibi geliyor bana. Yarını bekliyoruz heyecanla..

hoşgeldin tatlım. Henüz doğurmadı,sancıları sıklaşmamıştı sabah olacak gibi geliyor bana. Yarını bekliyoruz heyecanla..

allah yardimcisi olsun insallah kolayca dogurur ya
guzel haberler aliriz sabaha insallah!
ben yatiym pelincim iyi geceler sanada...

burxkan da gelmiş. Şaşırmıştır eminim.. :)

Kız pelin Ayşenin sancılarını biliyordum ama bu kadar ciddi olduğunu düşünmedim.
Bende arkadaşıma gıtmıştım gelene kadar deli gibi yazışmışsınız
ayye sancıları sanalda çekmiş maaşallah arkadaşıma kaydirigubbakcemile3
Ayyy kız teyze oluyoz yaaaaaa bir heyecanla geçmişi okudum ki sorma çabuk bi,tsin diye atladım hep napim aklinialirimsmile
Ayyy heyecandan elim ayağım birbirine dolaştı.
eşim koltukta uyuyakaldı onu bile kaldırmadım yatagına ayyyyyy
geliyor geliyor aralık bebeği geliyor.
bu arada sende merak etme yanlız kalmazsın arkadaşım bizler gelmiş oluruz belki doğumdan da sana destek oluruz.
Bu arada sen de telim olması lazım çağrılayabilirsin beni
Hem doğum zamanıda araşırız :1hug:

AyşeDuru cnm hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına al cnm dualarımız seninle bütün yürekler birleşti inan senin için atıyor şuan Allah yardımcın olsun

denizim sende yarın yavrumu gorcem yazmıştın heyecandan atladım valla hayırlı haberler ile gel bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…