2010 Aralık Anneleri

cucum baktım acıbademdeki bebişlere.
ayyy ne tatlılarrrr
duru da yerini alıcak demek orda
görürseniz yazın buraya hee

kizlar bende yatiyorum,dün gecede uyumadim..simdi yatarsam 2-3 saat garanti,sonrasinda yine zombi gibi dolanirim buralarda..
yarinda insallahhh Ayseden güzel haberler aliriz :asigim:
iyi geceler herkeseee Şeniz

iyi geceler canım dinlenmene bak bu uykusuzluk mereti hal koymadı zaten bizde Allah rahatlık versin...

kızlar benim d eyatmam lazım
hatta yatmadan önce bi duş almam lazım.
yarın kızımı görücem inşallah
sabah bakıcam
uamrım haber gelir
yoksa ta akşam gelicem
habersiz kalıcammmmmmm
çatlarım meraktannnnnn
sağlıkla doğsun inşallahhhhhh
hepinizi öpüyorummmmm
iyi gecelerrrrrrrrrr

kuçukprens battaniye süper olmuş ellerine sağlık hazır gibi

ayyy teşekkür ederim canımm, sahiden hazır gibi demekopuyorumnanaktan

canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. insan kendi ördüğü şeyleri kullanırken daha bi mutlu oluyo. sen de hayırlısıyla yaşarsın inş bu mutluluğu...

Aminnn canım inşallahhh:Saruboceq:

Saol canım amin!
İnanmıyorummm, ben uydurmuştum aslında bizim kızlar buna benzer bir battaniye satın aldılar netten ona bakarak çıkardım. Kenarına başladım önce maviden ama lastik olduğu için yamuk yumuk oldu söktüm bende, böyle çiçekler yaptım dört köşesine:lepi:
Sizde güle güle kullanın inşallah.

küçükprensim çok güzel olmuş battaniye valla
elelrine sağık
hamarat hatun seniii.

Teşekkür ederim canım, senin eline su dökemem hamaratlıkta ama düz olduğu için yapabildim

cucum baktım acıbademdeki bebişlere.
ayyy ne tatlılarrrr
duru da yerini alıcak demek orda
görürseniz yazın buraya hee

Evet haberleşelim kim haber alırsa Face falan yazsın olur mu:lepi:

hadiiiiiiiiiii iyi gecelrrrrrrrrrrrrrrrr
gidemiyorum ya bi türlüüüüüü
hadi biri gelip beni yıkasınnnnn
çok üşendim şimdi.

bebe yünü daha iyi diyorlar ama.. ince mi yaw o kadar onlar.. kalını yokmuymuş? bikaç tane birleştirip burup kalınlaştırmak mı lazım

bebe yünü daha iyi diyorlar ama.. ince mi yaw o kadar onlar.. kalını yokmuymuş? bikaç tane birleştirip burup kalınlaştırmak mı lazım

Birleştirilerek örülebilir belki ama nasıl gözükür bilemembilmiyorumkismile Ben hani şu tulum almıştınız ya siz düğmeli ondan örücem birde ama kalın kadife ipliklerden almayı düşünüyorumyerimseniben

küçükprenscim ellerine sağlık harika olmuş çok güzel,inşallah sağlıklı günlerde giysin oğluşun

tubacım ben fena alıştırdım benimkine kk.yı diyorumki baktın doğuruyorum sık kullanılanlarda kayıtlı gir hemen yaz haber ver diyorum eşime oldu muhabbete gireyim istersen diyo :))) yok sırf sinem doğuma gitti yaz sonra ben devam ederim eve gelince dedim hallettik şimdilik :)) gerçi şu var ben gidince oda benle gitçek ama telden falan girsin nete yazsın işte

canım ince iplik olduğu için böyle hazır gibi duruyo ama. hem de yumuşacık görünüyo. kalın iplikten sert ve kaba olurdu bence. emeğine değmiş yani...

canım benim annem de nakonun kalın ipinden ördü küçükprenscimin dediği gibi bebe yünü ile örgü yürümüyo bi türlü sinir oluyo insan:hulya: sert de olmado ayrıca bizimki yine de sen bilin şekerropuyorumnanaktan

nerdil bi tane örgü tulum paylaşmıştı mavi renkli bol düğmeli kapşonlu onun nasıl yapıldığını bilen vermı çok hoştu gerçi kim uğraşcak onla ama düzya belki örerim.herkese iyi geceler...

onu yasmin'de örüyordu sanırım canım.. hangi ipliği kullanıyorsa fikir paylaşabilirsiniz.. ben tembel hatun aldım walla ama çok şirin bişey.. onun kapişon kısmına püskül yada ponpon mutlaka yap ama tamam mı çok şirin duruyor

ohhow! öyle bir şey desem tepkisi tarihe geçer heralde.. hoş artık eskisi kadar yadırgamıyor ama sayesinde doğum sürecim kısalabilir yani :))

kızlarr belim ağrıdı birazz ben de uzanayım azcık belki sızarım inşallah yanii:2: hazarcık da tepikleyip duruyor bugün doktor yürüyüş derken hırpalandı biras yavrum herkese iyi ve rahat gecelerrrkaydirigubbakcemile2 hepinizi çok öptümmmmmzemuszemus

bunlarıda dikkate alaraktan, iplikçileride sorularımla biraz yoraraktan bi karar verip başlayayım ben.. artık bayram öncesi doğuracağıma da inanmıyorum yetişir herhal :))

bunlarıda dikkate alaraktan, iplikçileride sorularımla biraz yoraraktan bi karar verip başlayayım ben.. artık bayram öncesi doğuracağıma da inanmıyorum yetişir herhal :))

benimki tam bitmedi ama resmini koyayım istersen fikrin gelir belki cnm:dance:

:))) alışır alışır tubacım oda bebişlerden sonra, devam çünkü burası,buseferde seninki ağladımı emdimi derkennn bakmışız eşlerde yazışmaya başlıyorlar burada :))) ben masalın babası diyomuş benimki,,seninki de bende nevanın babası sizinkide bu gece çok ağladımı 2 saate emdimi..... :)))))))

benim bebişimede habire örüyorlar teyzeleri falan,gerçek teyze yokta yani yakınlar, doldu valla hepsi elime ulaştığında koyarım resimlerini,bende kirpi ipinden sadece düz olmak koşuluyla banyo paspası örüyorum ne alakaysa :)))

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım, amin inşallah:Saruboceq:
Ben hastaneye laptop ıda mı götürsem diyorum, oradan yazarım sizekaydirigubbakcemile3

canım ince iplik olduğu için böyle hazır gibi duruyo ama. hem de yumuşacık görünüyo. kalın iplikten sert ve kaba olurdu bence. emeğine değmiş yani...

Öyle mi diyosunn, hımmm doğrudur canım yaa sen biliyosun bu işleri maşallahyerimseniben

O zordu yaa, ben onu hayatta yapamambilmiyorumkismile

Ok tatlım inşallah yapınca eklerim fotosunu onunda:lepi:
Benimkisi burayı kıskanıyor resmen, bugün girip istatistiklerime bakmış neymiş çok yazıyormuşum:umursamaz:, çocuk çıkar çıkmaz klavye isteyecekmiş falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…