9 kasım' kadar vaktin var :))
Teşekkür ederim canım, amin inşallah:Saruboceq:
Ben hastaneye laptop ıda mı götürsem diyorum, oradan yazarım sizekaydirigubbakcemile3
benimki tam bitmedi ama resmini koyayım istersen fikrin gelir belki cnm:dance:
:))) alışır alışır tubacım oda bebişlerden sonra, devam çünkü burası,buseferde seninki ağladımı emdimi derkennn bakmışız eşlerde yazışmaya başlıyorlar burada :))) ben masalın babası diyomuş benimki,,seninki de bende nevanın babası sizinkide bu gece çok ağladımı 2 saate emdimi.....:)))))))
benim bebişimede habire örüyorlar teyzeleri falan,gerçek teyze yokta yani yakınlar, doldu valla hepsi elime ulaştığında koyarım resimlerini,bende kirpi ipinden sadece düz olmak koşuluyla banyo paspası örüyorum ne alakaysa :)))
ayy bizde yaptık o muhabbeti valla millet kınamasa götürcem resmen :)))
Her gece yalnız olurdum bu saatlerde. Dikti mi Duru hanım herkesleri ayağa? Oh olsun :)))))
koy koy fotoğrafını en çok ben merak ettimmmkaydirigubbakcemile5
:))) Eşimin buradan yazıştığını düşünemiyorummmsırnaşık şey
Maşallah masal hanım şanslı demek, ne güseeelopuyorumnanaktan Seninde eline sağlık, o banyo paspasından cesaret edebilirsem oğluşun odasına kilim yapacağım, beraserden taktikleri aldımyerimseniben
:))) alışır alışır tubacım oda bebişlerden sonra, devam çünkü burası,buseferde seninki ağladımı emdimi derkennn bakmışız eşlerde yazışmaya başlıyorlar burada :))) ben masalın babası diyomuş benimki,,seninki de bende nevanın babası sizinkide bu gece çok ağladımı 2 saate emdimi.....:)))))))
benim bebişimede habire örüyorlar teyzeleri falan,gerçek teyze yokta yani yakınlar, doldu valla hepsi elime ulaştığında koyarım resimlerini,bende kirpi ipinden sadece düz olmak koşuluyla banyo paspası örüyorum ne alakaysa :)))
Teşekkür ederim canım, amin inşallah:Saruboceq:
Ben hastaneye laptop ıda mı götürsem diyorum, oradan yazarım sizekaydirigubbakcemile3
Öyle mi diyosunn, hımmm doğrudur canım yaa sen biliyosun bu işleri maşallahyerimseniben
bitirde anlatırız biz sana nasıl yüklendiğini.. face'e yükle olmazsa...:)) tatlım zaten tam bitmedi karelerini çektim kendinden simli ipten örüldü ama buraya nası koycam bılemıyom
valla sorma heyecan bastı :)) bugün görüşemeyiz artık ayşeyle yarın alırız haberlerini ama uyku muyku kalmadı işte :)) yoldaşın çok bugünHer gece yalnız olurdum bu saatlerde. Dikti mi Duru hanım herkesleri ayağa? Oh olsun :)))))
kim kınayacak yaa, sancılarım çok sürerse isterim ben bilgisayar hem ablamlada görüşürüz o gelemeyecek doğumuma:lepi:
kim kınayacak yaa, sancılarım çok sürerse isterim ben bilgisayar hem ablamlada görüşürüz o gelemeyecek doğumuma:lepi:
o laptop olayını ben de düşünmüyo değilim:)
canım senin modelin ince iplikle güzel gider. ama kalın iplikle de bebek battaniyesi örülebilir tabi. yalnız kalın iplikle daha seyrek modeller tercih edilmeli bence. aşağıdaki güzel mesela...
Uploaded with ImageShack.us
ne komik olur ya onların konuşması :))
yaa ne taktikler varmış cnm ben bi ters bi düz örüyoruym zaten başkada bişey bilmem,ama çok çabuk üremiyor yani diyelim 1kg yumak aldım bitmek üzere 2 karıştan fazla oldu anca bide bunu ince bi örgü yumağıyla birleştirdiler 2 ip kalın olsun diye ama daha anca işte 50-60cm falan oldu ama harika gözüküyor
o laptop olayını ben de düşünmüyo değilim:)
canım senin modelin ince iplikle güzel gider. ama kalın iplikle de bebek battaniyesi örülebilir tabi. yalnız kalın iplikle daha seyrek modeller tercih edilmeli bence. aşağıdaki güzel mesela...
Uploaded with ImageShack.us
görümcen gelirse görürsün o zaman kınamayı
ayy bizimkide öle,hiç burnundan kıl aldırmaz ama sıkıştımı sor bakalım arkadaşlarına onlarada böle bişey olmuşmu yoksa gidelim hemen doktora diyo,alıştı alıştı aslında da ağır takılıyo ya,arada gaza getiriyorum ama doğumda yazcak gibi mesela :)))aslında var o potansiyelide cool takılıyo haspam benden iyi yapar bu topik muhabbetini aslında babalar toplaşsa :))
senin bebe örgü konusunda en şanslı canım.. o elbise bile yamulttu bizi :)) yalnız banyo paspası örmeni takdir ettim.. aferin sana
görümcen gelirse görürsün o zaman kınamayı
koy koy fotoğrafını en çok ben merak ettimmmkaydirigubbakcemile5
:))) Eşimin buradan yazıştığını düşünemiyorummmsırnaşık şey
Maşallah masal hanım şanslı demek, ne güseeelopuyorumnanaktan Seninde eline sağlık, o banyo paspasından cesaret edebilirsem oğluşun odasına kilim yapacağım, beraserden taktikleri aldımyerimseniben
Her gece yalnız olurdum bu saatlerde. Dikti mi Duru hanım herkesleri ayağa? Oh olsun :)))))
ne komik olur ya onların konuşması :))
yaa ne taktikler varmış cnm ben bi ters bi düz örüyoruym zaten başkada bişey bilmem,ama çok çabuk üremiyor yani diyelim 1kg yumak aldım bitmek üzere 2 karıştan fazla oldu anca bide bunu ince bi örgü yumağıyla birleştirdiler 2 ip kalın olsun diye ama daha anca işte 50-60cm falan oldu ama harika gözüküyor
Kızlar sonlarda doğum yapacağım için üzüldüm şimdi. Ben doğum yaparken bebeklerimizin çoğu doğmuş olacak muhtemelen. Anneler yorgun ve yoğun olacak. Kim beni böyle heyecanla bekleyecek( Üzüldüm..senağlama tahmini doğum 30 aralık senağlama
ayy bizimkide öle,hiç burnundan kıl aldırmaz ama sıkıştımı sor bakalım arkadaşlarına onlarada böle bişey olmuşmu yoksa gidelim hemen doktora diyo,alıştı alıştı aslında da ağır takılıyo ya,arada gaza getiriyorum ama doğumda yazcak gibi mesela :)))
evet valla cnm öle ya görsen yelek ve ceketleri birikmiş şimdi bebişin bide 2 adet batteniyemizde var şimdi örülmüş ama bende daha göremedim toptan alıcam hepsini,bende az marifetli değilmişim ama demi :))kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?