2010 Aralık Anneleri

benimki tam bitmedi ama resmini koyayım istersen fikrin gelir belki cnm:dance:

koy koy fotoğrafını en çok ben merak ettimmmkaydirigubbakcemile5

:))) Eşimin buradan yazıştığını düşünemiyorummmsırnaşık şey

Maşallah masal hanım şanslı demek, ne güseeelopuyorumnanaktan Seninde eline sağlık, o banyo paspasından cesaret edebilirsem oğluşun odasına kilim yapacağım, beraserden taktikleri aldımyerimseniben

Her gece yalnız olurdum bu saatlerde. Dikti mi Duru hanım herkesleri ayağa? Oh olsun :)))))

ne komik olur ya onların konuşması :))

yaa ne taktikler varmış cnm ben bi ters bi düz örüyoruym zaten başkada bişey bilmem,ama çok çabuk üremiyor yani diyelim 1kg yumak aldım bitmek üzere 2 karıştan fazla oldu anca bide bunu ince bi örgü yumağıyla birleştirdiler 2 ip kalın olsun diye ama daha anca işte 50-60cm falan oldu ama harika gözüküyor

aslında var o potansiyelide cool takılıyo haspam benden iyi yapar bu topik muhabbetini aslında babalar toplaşsa :))
senin bebe örgü konusunda en şanslı canım.. o elbise bile yamulttu bizi :)) yalnız banyo paspası örmeni takdir ettim.. aferin sana

o laptop olayını ben de düşünmüyo değilim:)

canım senin modelin ince iplikle güzel gider. ama kalın iplikle de bebek battaniyesi örülebilir tabi. yalnız kalın iplikle daha seyrek modeller tercih edilmeli bence. aşağıdaki güzel mesela...

Uploaded with ImageShack.us

Her gece yalnız olurdum bu saatlerde. Dikti mi Duru hanım herkesleri ayağa? Oh olsun :)))))
valla sorma heyecan bastı :)) bugün görüşemeyiz artık ayşeyle yarın alırız haberlerini ama uyku muyku kalmadı işte :)) yoldaşın çok bugün
kim kınayacak yaa, sancılarım çok sürerse isterim ben bilgisayar hem ablamlada görüşürüz o gelemeyecek doğumuma:lepi:

yaşasın özgürlük :))) bende duruma göre bakçam olmadı arabada kalır duruma göre alırım yanıma :))

Canım kopyalamıştım yazdıklarını notepad e. Beraserden alıntıdır:

canım sakallı ip dedim verdi benim yüncü.
zaten görürsün sen de hemen anlıyolar.
çok satılıyomuş bunlar. kalını ve incesi varmış.
incesini aldım ben yanına da yün verdi iki kat örülecekmiş.
kalınından örersen çok ip yiyomuş. pahalı da bi ip.
7-8 numara şişle haroşa örüyosun sürekli ve hızlı ilerliyomuş.
bakalım ben de ilk defa yapıcam. google amcaya sor
sakallı ip diye neler neler çıkıyo.

kilosunu 10 tlye aldım. internette de araştırdığım kadarıyla
ortalama 12 tl gibi. simli olanlar yalnız 25 tl. tabi önemli
olan ne kadar iplik gideceği. 2,5 kg kadar aldım bakalım bitince
ebatlarını yazarım...

Oyyyy kuzuuuu, ne güzel uyuyor içinde, inşallah bizimkilerde böyle olur Allah ımmmopuyorumnanaktan

görümcen gelirse görürsün o zaman kınamayı

Yemişim görümcesini yaaa, öyle pis prensip yaptım ki hiç muhattap olmuyorum, o da ağzını açamıyor bana, her seferinde bişey olmamış gibi davranırdım, ama hamileyim çekemem şu halimle diye çektim çizgimiaklinialirimsmile Ha buz ha benvereliniortak

Kızlar sonlarda doğum yapacağım için üzüldüm şimdi. Ben doğum yaparken bebeklerimizin çoğu doğmuş olacak muhtemelen. Anneler yorgun ve yoğun olacak. Kim beni böyle heyecanla bekleyecek ( Üzüldüm..senağlama tahmini doğum 30 aralık senağlama

ayy bizimkide öle,hiç burnundan kıl aldırmaz ama sıkıştımı sor bakalım arkadaşlarına onlarada böle bişey olmuşmu yoksa gidelim hemen doktora diyo,alıştı alıştı aslında da ağır takılıyo ya,arada gaza getiriyorum ama doğumda yazcak gibi mesela :)))

evet valla cnm öle ya görsen yelek ve ceketleri birikmiş şimdi bebişin bide 2 adet batteniyemizde var şimdi örülmüş ama bende daha göremedim toptan alıcam hepsini,bende az marifetli değilmişim ama demi :))kaydirigubbakcemile3
görümcen gelirse görürsün o zaman kınamayı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hatunlar ben dayanamıyorummm, yatacağım, Allah rahatlık versin herkese.
Ayşeduru da bir avazda doğursun sağlıkla inşallah, sonra sırasıyla cümlemiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı Allah ım, aminnn:Saruboceq:

başladım ben de:) 24 tane kare yapıcam ama daha 4 tanesini anca yaptım. bitince çok güzel olacak. oğlum serip serip çoraplarını çıkarıp üstüne basıyo:) yalnız tahminimden daha fazla ip gidecek gibi...

di mi ya:)

eline sağlık canım, eminim çok güzel olmuştur. biz de sıpaların odalarına yapıcaz işte. kaç numara şişle örüyosun canım. benimki biraz büyük olacağı için şişi kalın tuttum açıkçası. hile yaptım yani:) ben de iki kat örüyorum 90x250 gibi olacak ebatları. tahmin ediyorum 5 kg civarı iplik yiyecek...

küçükprencim iyi geceler canım bende 7le örüyorum ama benim en 75 ilmek o yüzden hızlı gitmiyor hiç ama çok güzel oluyor ben kirpi demiştim vcermişlerdi öptüm seni görüşürüzz

Tatlım benimde 24 Aralık gözüküyorboshayallersmile, bende sendenim yani.
Artık bize doğursalar diye bakacaklar, herkes doğurduğu için bi heyecanda olmaz herhalde. Biz de kendi kendimize heyecanlanırız ne yapalımkaydirigubbakcemile3

Aferim işle böyle böyle kocanı da bizi habersiz bırakmasınkaydirigubbakcemile5 Dur bi benimkinin ağzını arayayım bakalım ne diyecek:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…