2010 Aralık Anneleri

ay ay durucuğumuz geldi Şeniz ayşe gece kaç defa seni rüyamda gördüm eşim bile seni çok merak etti gelmemişsindir diye açıp bakmadım bile ay çok duygulandım yaa olumunekankayizsmile sen şimdi bol bol dinlen bak daha açmışsın hemen bişeyler ye bol bol su iç sütün felan nasıl bayanssulusmile durucuğu öp benim için Şeniz

canım ne güzel ne kutsal bir duygu bu..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güle güle büyütün ailenize bolluk bereket getirsin..darısı başımıza..çok duygulandımm

Tebrik ediyorum ayşecim. Çok şaşırdım. Demek aralık annelerinin ilk bebeğide oldu. Ay hala şoktayım bu aralar bu haberleri hiç beklemiyordum. Doğumun kolay geçmesine sevindim. Sen de maaşallah çabuk toparlanmışsın.a.s.

Ayyyyy ayşecim hayırlı olsun canım çok sevindik .mutluluktan ağlıyoruz valla.duruyu öp bizim için

İnanamıyorum ayşe ya bütün gece aklım sendeydi...
Doğumun da kolay olmuş he...
İnan ağlayacağım sevinçten...
Allahım ne kadar güzel kızın yanında süper birşey bu...
Bende istiyorum artık ya...

canımmmm.....çok şükür Allahıma sende duruda iyimişsiniz.....
Buyuk süpriz oldu benim için.ilk bebeğimiz geldiğinde boyle canlı canlı olayı takip edebileceğimiz hiç aklıma gelmemişdi..siz ne guzel bir arada olabilmişsiniz...sbah sabah okuduklarımdan beynim uyuşmuş durumda.hiç boyle olacağımı düşünmemişdim...gozumden yaslar okuyor yazılanları okudukca..içim kıpır kıpır.titriyourm ne anlama geliyor bilmiyorum ama ne guzel bir duyguymuş yaa..yasasın teyze olduk yani..
Seni ve eşini tebrik ediyorum canım ALlah analı babalı buyutmek nasip eder inş..durucuğumuda mis gibi koklayıp opuyorum o minik ellerinden..

aaa şoklardayım ayşeduru doğurmuş ayy inanılır gibi değil allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın ayşecim kızınla yavrunla uzun ve mutlu bir hayat dilerim sana

merhaba kızlar...a.s.
bende sizler gibi aralık annesiyim,bu topikte yeniyim ,aslında arasıra girip bakıyordum.maşaallah sayfalar hızla ilerliyor takip etmek zor oluyor.aklinialirimsmile
Böyle pat diye daldım sohbete ama dayanamadım , sabah çok güzel bir haber okudum burda, topiğn ilk bebeği doğmuş..:ecrin_bebek:
İnanın çok mutu oldum :dance::teytey:Allah analı babalı büyütsün inşaallah.:Saruboceq:
Allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Ayşee o avatardaki kızının eli mi...
Allahım kalbim küt küt ne garip bir duygu yahu...
Birde kendi sıpamı aldığım zaman kucağıma düşünemiyorum
Rabbim eşinle, bebeğinle bir ömür boyu mutluluk, hzur versin size inşallah... Analı babalı büyütmek nasip etsin inşallh...

Gözünüz aydın Ayşecim,çok duygulandırdın hepimizi..duru bebeğe allah şans,sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin inşallah...

Eşim bu saatte uyanmama şok olmuş durumda. Lavabodan çıkıyorum "Pelinn,hayırdır canım" dedi. Bende Ayşe doğurmuş,onu merak ettim dedim. Güldü yattı.
Ay Allah'ım ne güzel bir heyecan bu.
Mavrulam evet o Duru'nun eli :))))

Herkesi merak ettirmişim :)) geldim geldim gelmem mii çokta iyiyiz çok şükür
İnceden bi bel ağrımız var o kadar
Bişeler atıştırdım da hiç kahvaltı edesim yok :)
Su içiyorum bol bol hemşire iç sütün artar dedi
Öperimm tabii :))

canım ne güzel ne kutsal bir duygu bu..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güle güle büyütün ailenize bolluk bereket getirsin..darısı başımıza..çok duygulandımm

Hemde nasıl canımm.. Aminn Allah hepinize nasip etsin..

Çok teşekkürler canım.. Herkes şaşkın :)) Benim aceleci kızımın böyle bişe yapcanı düşünmediniz mi aa kaydirigubbakcemile3

Ayyyyy ayşecim hayırlı olsun canım çok sevindik .mutluluktan ağlıyoruz valla.duruyu öp bizim için

Ayy cnm bnm.. Ağlamayın yaa.. gülmeniz daha mutlu eder bizi
Öperim tabii opuyorumnanaktan

kuzu uyanmışş hoooyyyy canım ya artı böyle birşey var uyudu uyandı yedi emdi vs..hoyyyy
opuyorumnanaktan

Uyandı da ağlamıyo bu çocuk yahu hayran hayran bizi izliyo :))

Canım benimmm.. Çok kolay oldu hemde..
Öyle güzel ki daha dün gece karnımdayken şimdi yanımda

Kızlar öyle güzel ki..
Az önce uyandı dedim ya..
Aldım kucağıma eldivenini çıkardım eliyle oynuyordum bi yandan da emiyor
Sıkı sıkıya tuttu elimi annecim..
Sonra 2 emip bayıldı kaldı üstümde :))

oy kurban olurum ben ona küçücük eller minicik parmaklar ayyy yerim ben onu yerim

Yerim ben onu ya...
Ellerini kollarını ya...
Kız benlen aynı gündün doğurdun bende temizlik mi yapsam belki hareketlenir gelirde çabuk doğururum
Benim oğlanın hiçgeleceği yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…