2010 Aralık Anneleri

Yerim ben onu ya...
Ellerini kollarını ya...
Kız benlen aynı gündün doğurdun bende temizlik mi yapsam belki hareketlenir gelirde çabuk doğururum
Benim oğlanın hiçgeleceği yok gibi...

kaydirigubbakcemile3
oyy canım benimm temizlik yaptım ama doğumda ''uykum vaaaar uyucammm gel artııık'' diye bağırdım :))
Doktora ebeye rezil olduk :))
Şimdi ne uykum var ne ağrım gerçi..
Sırada sen varsın tatlım aklinialirimsmile

Öyleymiş o enerji lazım oluyormuş insana ya...
Kızını aldıktan sonra birşey mi kalır insanda...
Bende mi sıra hiç sanmıyorum be sempatiksalakcinni
Keşkee keşkee :Saruboceq:

yerim ben onun minik ellerini ayaklarını.yavrum benim emmek bile yoruyo demek cnmm

Kendimi durduramıyorum ağlamaktan gece boyu senle uğraştım resmen haberini almak i,çin hastaneyi aramayı bile düşündüm ama nihayet sabrın sonu selamet olup senden güzel haberlerini aldık cnm benim
allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah
Darısı cümlemizin başına.

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
pelin87, AyseDuru+, aysun5538, bebek7, ezouygun+, fabuloso, garipkus, mavrulam+, presence, quince, safa83, tellinaz+, Zeliha_T_37

Duru kıza bakın. Bu saatte ne kadar insanı topladı başına :)))
Ayşe'cim resim eklesen yaa

Canım hayırlı olsun çok sevindim
Maşallah sana ve bebeğine

yerim ben onun minik ellerini ayaklarını.yavrum benim emmek bile yoruyo demek cnmm

Öyle emmeye yorulur tabi 2 kez emiyo ama nasıl acıtıyo sıpa

ayşe tebrikler, burdan takip ediyordum..Ne kadar erkenci çıktı kızçen :) kaç kilo doğdu, birde sütün hemen geldimi Canım..

Eveet evet onu diyorum ya :)))
Ekliycem tatlım

Canım hayırlı olsun çok sevindim
Maşallah sana ve bebeğine

Çok teşekkürler canım

ayşe tebrikler, burdan takip ediyordum..Ne kadar erkenci çıktı kızçen :) kaç kilo doğdu, birde sütün hemen geldimi Canım..

Teşekkürlerr :)) erkenci demeyin kuzumaa 37'de doğdu :))
3180 g 49 cm doğdu canım..
Sütüm geliyor çok şükür

ayşemmm mafettin beni ya,off hormonlarr sanırım bu kdar güzel bi habere bile Şarıl şarıl akıyolarr nasıl mutlu oldum ya uyurken bile hep aklım sendeydi inan rüyalrımda gördüm hep sizi
çok sevindim cnm hem kolay geçmiş hemde ikinizi çok iyimişsinizz
zaten artık senden iyisi yok aramızda valla bizi okadar özendirdinki,ben onun o baş parmak kadar ellerini yerim ye,nekadar güzel bişey allah nazardan saklasın hepinize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah,ayyy eve geçince bütün maceralarını anlatırsın bize çoook merak ediyoruzz

ay canım benimm ağlamayın nolur (
beni gören herkes ağlamaya başlıyor niyeyse :))
belki de ben suan soktayım ondan bişe hissedemiyorum
suan sadece bebisin buyusune kapılmış bi halde onu izliyorum
bambaşka bi aşk o :asigim:
anlatırım tabii..

Duru kizimiz dogmuss :asigim:

Burdayız teyzesiii

ayşe sabah sabah ağşattın beni nasıl duygudur allah bilir çok sevindim meleğini aldın kucağına allahım topiğimizn ilk bebeğide geldiii ayy çok güzell

ben inanamiyorummm yaa
karistim,tutamiyorum kendimi senağlama
o resimdeki minik eller haftalardir bekledigimiz minik melege mi ait simdi
Allahim bu ne büyük bir mucizedir böyle
cooook sükür,sag salim kavustunuz Aysecim..
Duru´n kollarinda..hic ayrilmayin insallah..
bahtii güzel olsun,kaderi güzel olsun,annesiyle babasiyla büyüsün insallah..
biz suanda böyleysek seni düsünemiyorum :gitme:
mucizee

Son düzenleme:

allah hep mutlu etsin sizi inşallah,biz bile aşık olduk duru bebeğin o minicik parmaklarına kendi albümünede koysana bi resim uygun olunca,ne zaman çıkçan hastaneden canım allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah, ne kadar kucağıma almak istedim anlatamam :))) hemen kahvaltı edip geliyoruzzz opuyorumnanaktan

Ay aşyeee ekle bir resim albüme be bende göreyim .... öğleden sonra yokum 4 gün nasıl bekleyeceğim...
Ekleyebilirsen çok mutlu olucızzz :kedi:

AyseDuru tebrik ederim ,Allah analı babalı,sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
37. haftanda neredeyse 1 ay erken gelmiş :) incelediğim kadarıyla 5 aralıktı tahmini doğum .Normal doğumla mı oldu .Merak ettim şimdi biraz anlatırsan çok çok sevincem tabi yorgun değilsen :kedi: Tekrar tekrar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…