Canlarım merak ettirmişim sizi
1 saat oldu yaklaşık
Size haber vereyim sonra dinlenim dedim
Suan prensesin biri yanımdaki süslü püslü yatakta yatıyor
Bakıyorum Allah'ımm bu benim kızım mı diye düşünüyorum öyle güzel ki
Çok şükür hastaneden önce ben haber vermişim size :))
ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmm
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet ilk bebişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayşecim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinnn.
şuan tüylerim diken dikennnnnnn anlatamam
oturup ağlıcam yaaaaaaaaaaaaa
seni kaçırdım diye üzülmüştümmmmm
ilk yakalayanalrdan oldummmmmmmmmmmmmm
anne oldun Ayşeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeeeeeeee
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Allahım bizlere de nasip etsin hayırlısıyla zamanında inşallahç.
nasıl duru prensessssssssssssssssss
kaç kilo doğdu. ağlıyomu. emiyomu.
ayyyyyyyyyyyy ne çok soru sordukkkkkkkkkkkkkk
yorgunsundur sennnnnnnnn
normal doğum oldu dimiiiiiiiiiiiiiii
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim Allah ikinizi de nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnn
ak uyku tutmadı bzileri de
hadi işk çiçekelrini verelim.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
dün gece 1 de yine kriz geldi..nefes alamadım..pazar günkü kadar uzun sürmedi ama yine çok korkuttu..bugün 17.30 da tekrar doktora gidicez astım ve reflü konusunda göğüs hast.
ne uyku var ne bişey sadece korku..ya nefes alamazsam korkusu..kimseye ama kimseye göstermesin Rabbim..
Maşallah canım, boyu da kilosu da çok çok iyi, ay Allahım, benim kız da içerde horon tepiyo sabahtan beri, Duru kardeşinin gelişini kutluyo sanırım. Dün gece senden çok biz heyecan yaptık heralde. Sabah servise geç kalıyodum size laf yetiştiricem diye, 15 dk da hem giyinip hem hazırlanıp hem kahvaltı yaptım, Durumuza feda olsun. Yerim ben onun küçücük ellerini ayaklarını. Artık darısı başımıza, sanırım doğum olayına ne kadar yakın olduğumuzu bize Duru gösterdi, mis gibidir di mi şimdi o, nasıl da güzel kokuyodur. Biz aralıkta beklerken bebeğimizi, Kasım bile girmeden geldi ilk prenses..... boshayallersmileEveet evet onu diyorum ya :)))
Ekliycem tatlım
Çok teşekkürler canım
Teşekkürlerr :)) erkenci demeyin kuzumaa 37'de doğdu :))
3180 g 49 cm doğdu canım..
Sütüm geliyor çok şükür
dün gece 1 de yine kriz geldi..nefes alamadım..pazar günkü kadar uzun sürmedi ama yine çok korkuttu..bugün 17.30 da tekrar doktora gidicez astım ve reflü konusunda göğüs hast.
ne uyku var ne bişey sadece korku..ya nefes alamazsam korkusu..kimseye ama kimseye göstermesin Rabbim..
Kuzuyu doyurdum misafirleri yolladım geldiiim :))
Güzel dileklerde bulunan herkese cook tesekkurler
kucukprensim ne guzel demissin valla ağlama günü değil ki :)
Maşallah canım, boyu da kilosu da çok çok iyi, ay Allahım, benim kız da içerde horon tepiyo sabahtan beri, Duru kardeşinin gelişini kutluyo sanırım. Dün gece senden çok biz heyecan yaptık heralde. Sabah servise geç kalıyodum size laf yetiştiricem diye, 15 dk da hem giyinip hem hazırlanıp hem kahvaltı yaptım, Durumuza feda olsun. Yerim ben onun küçücük ellerini ayaklarını. Artık darısı başımıza, sanırım doğum olayına ne kadar yakın olduğumuzu bize Duru gösterdi, mis gibidir di mi şimdi o, nasıl da güzel kokuyodur. Biz aralıkta beklerken bebeğimizi, Kasım bile girmeden geldi ilk prenses..... boshayallersmile
canım geçmiş olsun, ihmal etme git doktoruna, nefes alamazsam korkusu yaşadıkça sanırım sen olayları tetikliyosun, rahat olmaya çalış, nasıl olur bilmiyorum ama bilmiyorumkismile
Ayşe Annneeeeeeeeeeeeeee:lepi: İşte normal doğumun avantajı, ne güzelopuyorumnanaktan Yine de yorma kendini enerjini sakla yavrukuşuna, çok kalacakmısın hastanede ne zaman çıkacaksın canımmmm
kız ayşe,
maşallah sana da duru bebeğe de.. Allah hayırlı etsin.. Analı babalı büyütsün.. çok heyecanlandırdın hepimizi.. bebeğinde seninde durumunuzun iyi olduğuna çok sevindim.. yalnız bu resim az tatmin edici değil.. doldur bakalım albümü
canim sen o sikintiyi cektikce bende burda daraliyorum ya..dün gece 1 de yine kriz geldi..nefes alamadım..pazar günkü kadar uzun sürmedi ama yine çok korkuttu..bugün 17.30 da tekrar doktora gidicez astım ve reflü konusunda göğüs hast.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?