2010 Aralık Anneleri

ne garip bi duygu allahım hüngür hüngür ağlıorum çok sevindim gerçekten ne güzel meleğin yanında şimdiii allahım mucize yaa çok güzelll allahım analı bablı büyütsün ne güzel kızlar ayşe örnek iştee normal doğumun güzelliği bu olmalı

durup durup resme bakiyorum,kendimi alamiyorum bakmaktan
simdi bizim ufakliklarinda böyle mini mini elleri mi var yani
inanamiyorum,sanki hep o nokta kadar haliyle kalmis gibi geliyor..
dogana kadarda inanamicam sanirim..:1rolleyes:

günaydın şimdi ağlayacam ayşeduru doğurmuş çok duygulandım ya allah analı babalı büyütsün resim nerde bana da söyleyin yeni geldim....

nasıl yaniiii süperrr maşşalalh Allah analı babalı büyütsün. yaaaaa süperrrrrrrrrrrr ben çok sevindimmmmm ne güzellll ayşecim öptümmmm

Aysecim hayırlı uğurlu olsunn... ayy cok heyecanlandım bende...cok güzel bir duygu olsa gerek onu yakından hissetrmek koklamak öpmekkaydirigubbakcemile3

kizlar herkes gecmise döndü sanirim :)
benimde ilaclarim bitmis,disari cikmam gerek simdi..
sonrada yavas yavas günlük islerimi yapayim..1 haftadir elim degmiyor..
öpüyoruz sizii

ayşeee sen şimdi doğum yaptın nette mi geziyon maşşşlah kızım ne hatunsun yaaaaa... normal yapmışsın doğumu yürüdün mü sen

dün gece 1 de yine kriz geldi..nefes alamadım..pazar günkü kadar uzun sürmedi ama yine çok korkuttu..bugün 17.30 da tekrar doktora gidicez astım ve reflü konusunda göğüs hast.
ne uyku var ne bişey sadece korku..ya nefes alamazsam korkusu..kimseye ama kimseye göstermesin Rabbim..

Ay maşallaaaah maşalllaaaaahhhh topiğimizin minik gülü gelmişşşşşş, niye herkes ağlıyor ben deli gibi gülüyorummmm, bende bi gariplik mi var yaaa. Ağlama günü değil hanımlar gülme günü, ohhhhh maşallaaaahhh:dance:

Hadi halayaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah a şükürler olsun:Saruboceq: Rabbim cümlemize böyle sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip etsin bebeklerimize:Saruboceq: Oyyy Ayşe cim yaaa, maşallah maşallaaaahhh

Tuttum bacım ucundan halayın:teytey::teytey:

canım iyileşemedin ya çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilyrum sana yorma sakın kendini hatta dışarı çıkma şimdi soba kalorifer dumanları havalar malum daha kötü yapmasın... başkasına aldır olmadı...

Kuzuyu doyurdum misafirleri yolladım geldiiim :))
Güzel dileklerde bulunan herkese cook tesekkurler
kucukprensim ne guzel demissin valla ağlama günü değil ki :)

Eveet evet onu diyorum ya :)))
Ekliycem tatlım

Çok teşekkürler canım

Teşekkürlerr :)) erkenci demeyin kuzumaa 37'de doğdu :))
3180 g 49 cm doğdu canım..
Sütüm geliyor çok şükür
Maşallah canım, boyu da kilosu da çok çok iyi, ay Allahım, benim kız da içerde horon tepiyo sabahtan beri, Duru kardeşinin gelişini kutluyo sanırım. Dün gece senden çok biz heyecan yaptık heralde. Sabah servise geç kalıyodum size laf yetiştiricem diye, 15 dk da hem giyinip hem hazırlanıp hem kahvaltı yaptım, Durumuza feda olsun. Yerim ben onun küçücük ellerini ayaklarını. Artık darısı başımıza, sanırım doğum olayına ne kadar yakın olduğumuzu bize Duru gösterdi, mis gibidir di mi şimdi o, nasıl da güzel kokuyodur. Biz aralıkta beklerken bebeğimizi, Kasım bile girmeden geldi ilk prenses..... boshayallersmile

canım geçmiş olsun, ihmal etme git doktoruna, nefes alamazsam korkusu yaşadıkça sanırım sen olayları tetikliyosun, rahat olmaya çalış, nasıl olur bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Ayşe Annneeeeeeeeeeeeeee:lepi: İşte normal doğumun avantajı, ne güzelopuyorumnanaktan Yine de yorma kendini enerjini sakla yavrukuşuna, çok kalacakmısın hastanede ne zaman çıkacaksın canımmmm

kız ayşe,
maşallah sana da duru bebeğe de.. Allah hayırlı etsin.. Analı babalı büyütsün.. çok heyecanlandırdın hepimizi.. bebeğinde seninde durumunuzun iyi olduğuna çok sevindim.. yalnız bu resim az tatmin edici değil.. doldur bakalım albümü

Bendeki sakinliği görsen sanki 5-6. çocuğu doğurdum :))
Allahım hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin

Ayşe Annneeeeeeeeeeeeeee:lepi: İşte normal doğumun avantajı, ne güzelopuyorumnanaktan Yine de yorma kendini enerjini sakla yavrukuşuna, çok kalacakmısın hastanede ne zaman çıkacaksın canımmmm

kucukprensiiiiiiiimm :)) normal doğumun nimetlerini yiyoruz hep beraber :))
Yaptıgım bişe yokki yanımda kuzum karsımda siz bi yandan size laf yetistiriyorum bi yandan kuzuyu izliyorumkaydirigubbakcemile3

Canımmmm,çok teşekkür ederiz.. Aminn:Saruboceq:
Çok iyiyiz Allaha şükür en kısa zamanda doldurucam albümü :lepi:

merhaba bende ocak ayında dogum yapıcam inş sizlere birşey sormak istiyorum benim gögüs uçlarım çok kaşınıyo bunun için kullanabilecegim bir krem varmı birde göbek deliğim dışarı çıktı artık bir yerlere deydikçe çok acıyo bunun için yapabilecegim bir şey varmı?

oyyy, ne güzel. Canım dün göbeğinde kıpırdanan melek şimdi kollarında, nasıl bi duygu bu, ben en çok bunu merak ediyorum. Bi de hareketlerinde filan son günlerde değişiklik var mıydı, doğumun yaklaştığının habercisi bişeyler?

canim sen o sikintiyi cektikce bende burda daraliyorum ya..
son zamanlarda nerdende buldu seni (
güzel haberlerle gel tatlim:Saruboceq:

Aysecim massallah sana
insallah senin gibi olurum bende,hakkaten takdir ettim seni..
hic panik yapmadin buda sana arti olarak geri döndü..
simdide massallah sanki üc-bes gün önce dogum yapmis gibi dinamiksin
harikasin kuzum,hep böyle kal insallahhh :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…