2010 Aralık Anneleri

selam canim hosgeldin..ben 10 kilo aldim..dogumda 5 kiloya kadar gidiyormus duyduguma göre..senin kilonda cok güzel..

bende 10kg aldım daha sabah tartıldım ama iri bi yapım var olumunekankayizsmile normal 10kg çok değil....

bende bu haftalarda yavaş yavaş ağılaştığımı hissediyorum sabah kalkmak çok zor oluyo işe gelmek öğleden sonra kaburgalarımda ağrı başlıyo bilgisyar başında bütün gün otur ne olucakkk neyse bayrama kadar sabır... sonra dinlenicem sende yapma iş ya yorma kendini....:CüvCüv:

uff kızlar canım çok sıkkın
ablam aradı az önce cumartesi çalışmıorum bize gelin dedi
eşimi aradım söledim yarın annemlere gidecez yarın uyarsa giderim ben kimseye göre ayarlayamam kendimi dio bana
anası cumartesi kızına gidecekmiş o yüzden görüşemzmişiz haftasonu
ben ablamla haftalardır görüşmüorum ama umrunda diel
daha yeni görüştünüz dio
ben de ağzımı açıp da sen her hafta görüosun gitmicem diemiorum
nefret ediorum kendimden ben yaaaaamafoldumben

e tamam yarıncuma annesine gidin cumartesi çağırmış ablan cumarteside ablana gidersiniz... olmuyo mu öle... ben mi yanlış anladım.

ayşecim bende sabırsızlıkla bekliyorum normal doğum arzulayanlardan biri olarak,iyi kötü herşeyi anlat girdik bi yola artık herşey kabulümüz sonuçta,benim eşimde gircek nasipse :)))

ayşecim bende sabırsızlıkla bekliyorum normal doğum arzulayanlardan biri olarak,iyi kötü herşeyi anlat girdik bi yola artık herşey kabulümüz sonuçta,benim eşimde gircek nasipse :)))

Valla benim doğumumda pek kötü bişe bulamayabilirsiniz kaydirigubbakcemile3
Anlatıcam canım şu ortalık bi sakinleşsin de..
Eşin girmesi çok güzel ya el ele bi savaş verir gibi..:asigim:

üzülme tatlım ya,bak bebiş de üzülür sonralmaz:esin gelmiyorsa sen kendin git ablanlara ona da bi şey demez heralde..

tamam cnm aslında eve geçtiğinde de olabilir,sen bak uygun zaman işte,hepimiz burdayız daha,inşallah hepimize böle kısmet olur doğum,evet çok güzel bir mücadele olmuştur o an,herşeyi bir tattınız,seni çok iyi anlıyacaktır artık,

Anlatıcam anlatıcam da gelen giden çoktu yazamadım :))
Eşimin halleri çok komikti canım kaydirigubbakcemile3

ayşecim ya topik açalım doğum hikayesi diye oraya anlat tamam mı,burda arada kaynamasın,topik açmayı bilenler nerdesiniz??
çok uzak yalnız gidemem ki

o zaman sen ablanları cagırabilirsin,hemde eşin de olur daha rahat edersin,hem sen hamilesin ya uzak yorulursun:lepi:

Son düzenleme:
Girdi,girdi
Çok komikti kaydirigubbakcemile3

Ah be canım sen hala ev işi derdinde misin lmaz:
eveettt,en son cumartesi toparlamistim..yapamiyorum ki zaten..
korkmasam yapicam ama :kedi:

aman cucum bende hiç yürüyemiyorum aşağı doğru toparlanıverio sıpa,çıkacak gibi oluyo,eğilmek de cok zor geliyor..ama yürümek beni mahvediyor...
valla tatlim topun agzinda biz variz zaten,aman aman en iyisi yatalim biz..
ama olmuyo öyledee..insanin gözüne batiyor hersey :kedi:

bendede hic göstermiyor kilo canimm,arkadan hamile gibi degilmisim..sadece göbis var..herkes yüzünden cok zayiflamissin diyor..
boy var sendede sanirim demi?
bilgisayar basinda oturmakta cok zor,kolay gelsin tatlimm
annemde bekle hic bisey dokunma,ben gelince yaparim diyor ama ooo 1 ay var..1 ay bakmasam evlik hali kalmaz bilmiyorumkismile

yarin gitsin annesine iste,cumarteside ablacigina gidersiniz..
ah bu erkekler,isleri yokusa kosmasalar olmaz sanki

elinde tv kumandasi var miydi kaydirigubbakcemile3
esime anlatiyorum,esimde dalga gecmeyin bizimle,isin ucunda en degerli 2 varligin olsunda göreyim seni diyor :asigim:

Ben var sanıyodum da yokmuş :)) epizotomi uygulanmamıştı zaten..

aysecim vallahi cooook imrendim senin dogumuna,massallah massallah..
insallah dogal dogum isteyen tüm arkadaslarin ve benimde basimiza böyle harika bir dogum gelir...
kesik yok,agri yok,hersey dogal
perine masaji falanda yapmadin degil mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…