2010 Aralık Anneleri

kücük prens görünmüyor,yoksa o acardi aslinda..
liste konusunda ben devam ettiremem ama 2010 aralik annelerinin dogum hikayeleri diye acayim isterseniz,sonra 2010 aralik bebekleri geliyor diye listeli bir topik acan olur..hem acan hemde listeleri takip eden...
cünkü ben aralik sonuna kadar coktaaaan dogum yapmis olurum,takip edemem yani
ne diyorsunuz??

ewet cucum sana zahmet aysecim de oraya yazar,artık açılışı yaptı belki ayağını sürümüştürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ewet aralık da ya da sonlara doğru doğum yapacak arkadaşlarımızından liste topiği bekleyelim...

tamam,seve seve..
orda dogum hikayelerimizi uzun uzun paylasiriz..
diger topiktede yeni dogan miniklerimizin listeleri paylasilir o zaman..

senin adına sevindim canım :lepi:
zaten kesi ve dikişlerin olsaydı
bu kadar güzel bahsedemeyebilirdin
allahım herkese nasib eder inş:Saruboceq:
benim kızımda 30 dikişim vardı senağlama

ayy dilsadcıgım sezeryan de mi o kadar dikiş oldu neden oyle oldu ki?

senin adına sevindim canım :lepi:
zaten kesi ve dikişlerin olsaydı
bu kadar güzel bahsedemeyebilirdin
allahım herkese nasib eder inş:Saruboceq:
benim kızımda 30 dikişim vardı senağlama

30 mu :1shok: nereye attılar o kadar dikişi, anacım küçücük alan zaten, oyyyyyy bilmiyorumkismile

aman kızlar durun korkutmayın bizi ...inşallahhh o kadar dikişimiz olmazz....beni cok korkutuyor dikiş meselesieyvahedigeldismile

üff kizlar gidemedik...sinir oldum...

korkmayin kizlar herkesin durumu ayni olacak degil ya..bakin Aysedede hic dikis olmadi mesela..

niye kendinden nefret ediyorsunkii
bu erkeklerinn düşüncesizliğiii

kızlar ben çok duygusalım u 1haftadır ağla ağla yaş klamadı gözümde sizce neoluyo bana ,, değilim hiç hereşye ağlıorum inanın cocuğum aklıma gelir ağlarım sizde öylemsiniz helede bugün ayşeye ağla ağla heycanına doyamadım valla:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla bana da oluyor canımm..ayşeye ben de çok ağladım çok duygulandım birşey izlesem dinlesem şıp şıp akıyor yaşlar..geçen gün de ilk gebeliğim geldi aklıma tutamadım kendimi..6 haftalıkken alınmıştı bebeğim öldüğü için...senağlamasenağlama

kocişim gelcek şimdi sofrayı hazırladım..zavallım ben yan gelip yattım tüm gün o mesai yaptı(
öpüyorum hepinizi ama en çok duruuuuu bebişiiiiiopuyorumnanaktan

Aman be cucum bak geçende suyun geldi o kadar akıllanmadın mı aklın hala oralarda..
Dusunme artık lutfen bebek doğduktan sonra bi insan evladı evi bi elden geçirir herhalde merak etme sen
Allah hepinize böyle doğumlar nasip etsin,abartmıyorum çok güzeldi..
perine masajı 1 kez yaptım sonra yapamadım

ayy süper ya o zaman hiç agrın sızın yoktur heralde,karnını sarıcakmısın yada korse felan ? onu da sor ordaki doktorlara unutma...

yook canım ya ne agrı sızısı gayet iyiym ben..
hiç bi fikrim yok ki bilmiyorumkismile sorarım mutlaka

en kısa zamanda yazıcam canımm.. bi eve çıkalım yarın akşam olabilir mesela.

ah be canım.. hormonlara atıcaz yine ama ondandır yuksek ihtimalle
sen uzme kendini oldu mu :gitme:

canım benim benimde 6haftalıkken düşük yaptım ,nsanın çok zoruna gidior bak yine başladım funah :sinifsinif: neolcak bizim bu halimz valla bende aynı kocişi bekliorum yemeği hazırladımcokacimcoookcokacimcoook

AYSECIM strese girme,sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman bekliyoruz biz zaten :1hug:
bende baslayim artik diyorum masaja..harikasin valla massallah..
isi yapamadim zaten canim,Egehan basiyor kafasiyla,zorlamayim dedim bende..

AYSECIM strese girme,sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman bekliyoruz biz zaten :1hug:
bende baslayim artik diyorum masaja..harikasin valla massallah..
isi yapamadim zaten canim,Egehan basiyor kafasiyla,zorlamayim dedim bende..

Yok canım strese girmem sizlerle o guzel zamanları bi an önce paylaşmak istediğimden..
Ben bi kez yaptım 2.'sinde çok erindim,gözüm almadı kaydirigubbakcemile3
Egehan'ın ismi babasının ismiyle ne kadar uyumluymuş yahu :ecrin_bebek:

bende baslayim artik..35.haftaya giricez artik hihoyyyt
eveettt teyzesi,o yüzden sectik zaten..daha dogrusu esimin ailesinde herkesin isminin sonu han ile bitiyor..benimde hosuma gidiyor..gelenegi bozmadik yerimseniben

bende baslayim artik..35.haftaya giricez artik hihoyyyt
eveettt teyzesi,o yüzden sectik zaten..daha dogrusu esimin ailesinde herkesin isminin sonu han ile bitiyor..benimde hosuma gidiyor..gelenegi bozmadik yerimseniben

ay ne hos ama.. bizimkilerin hiç alakası yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…