2010 Aralık Anneleri

doğuma ait tek fotoğrafım diyebilirim :)

Eşim görmeden kaldırayım :))

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim.

çok tatlısın ayşe ya başka diyecek birşey bulamıyorum

ayşecim çok güzel foto yaaaa
nası doğurasım geldi anlatamaaammmkaydirigubbakcemile3
süpersin
emin ol hepimize çok ii moral oldun tatlımmm

Ayşe Maşallah sana o zaman darısı bizim başımıza Duru bebekte bırak Aralığı Ekim bebeği oldu :))

Kızlar anlayan birisi konu açsa Aralık bebekleri geliyor diye

ewet ewet ama şöyle geç dogum yapacak arkadaşlarımızdan olursa,çünkü ilerlemiş arkadaşlarımız pek ilgilenemeyebilir sonra.. teşekkür edrim funah cım,sen nasılsın ?

Son düzenleme:

hep okuyoruz ya kolay dogal dogum hikayelerini..bi süre sonra yine kaygilar basliyordu aslinda..acaba bu kadar basit mi,cok mu kolay bi dille anlatmislar falan diye..haliyle yani...ilk dogum:))
ama simdi cok yakin birinden,sicagi sicagina okuduk,dinledik ya..inan bana bikac hafta daha büyük olsa oglum su an dogurasim geliyor,o kadar rahatlattin,güven verdin bize...

bu arada resim süper...tek resim ama herseyi fazlasiyla özetliyor..bayildimmm :asigim:

Eşim görmeden kaldırayım :))

ama biz göremedik( hadi bi daha...

ayşecik acıbadem'in e-bebeğim sayfasında yok hala bebeğin.. senden sonra doğanları koymuşlar seninki yok.. söylede koysunlar görelim prensesini çok merak ettik oradan da mesaj yazarız :))

Amanınn Ayşe doğum yapmış şok oldum.
Çok şükür sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun canım darısı başımıza Duru bebeği benim içinde öp, kokla yirim onukaydirigubbakcemile3
Aralık ayında doğum yapan olacak mı acaba aramızda merak etmeye başladım biz Aralık annesiyiz derken Kasım annesi olmayalımdakaydirigubbakcemile3
Normal doğumdan biraz tırsan birisi olaraktan Ayşe'nin kolay doğum yaptığını okuyunca çok sevindim bakalım benim başıma neler gelecek.

Bu arada açılış normal doğumla oldu bakalım bu topicteki annelerin hepsi doğum yaptığında çoğunluk bebeğini nasıl kucağına almış olacak.
Dilerim ki hepimiz ister normal olsun ister sezaryan olabildiğince kolay, macerasız, acısı az bir şekilde meleklerimize kavuşalım.boshayallersmile

ewet ewet ama şöyle geç dogum yapacak arkadaşlarımızdan olursa,çünkü ilerlemiş arkadaşlarımız pek ilgilenemeyebilir sonra.. teşekkür edrim funah cım,sen nasılsın ?

sağol canım iyiyim müdürüm izin vermişti bugün için dinleniyorum ben de...
duru kızımızın heyecanını yaşıyorum bir yandan:)

kesinlikle cucum sana katılıyorum,şu resimide gördüm ya bütün kaygılarım gitti sanki,Ayşecim valla güç verdin hepimize...

sağol canım iyiyim müdürüm izin vermişti bugün için dinleniyorum ben de...
duru kızımızın heyecanını yaşıyorum bir yandan:)

az kaldı canım inşallah sizde hayırlısıyla dogum iznine cıkında rahat edin hep böyle evde keyif yapın inşallah:lepi:

:teselli:
kizlar ben halaa durup durup siritiyorum,sonra oglusuma dokunup duygulaniyorum :1ninca:
dogumda hüngür hüngür aglarim sanirim..

cucum sen mi ben mi ağlıorum her okuyuşumda çok güzel duygu gözyaşlarım aktığı için pc bile zor bakıorum zaydıkalrıma bzimde bişi kalmdı artık diorum 33 haftalık oldum ayy ne hyecanlı bişi yaa allahım çok ta tatlı kızı varr nazarlardan korusun meleğini bende bi an önce almak koklamak istiorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

[QUOTE=AyseDuru
yalnız ben saçlara takıldım kalakaldım bal bal yerim onu ben maşallh allhım nazarlardan korusun 41 kere maşallah

Son düzenleme:
Oyy oyy yerim ben o Duru'yu Allah sağlıklı, uzun bir ömür versin bahtıda kendi gibi güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…