aman Allah ım...
dün öyle hastaydım ki neler neler kaçırmışım...cucu nun rüyası çıkıyor galiba.bilmiyorumkismile..
Ayşeeeeee delikafaduldendelikafaduldengelmiş kuzucuğun,Allah ım ne güzel bir duygu olsa gerek..Rabbim duru bebeğe hayırlı bi ömür,mutlulukla dolu bir yaşam versin inşallah...hşgeldin duru bebekalkisalkisalkis hurma yemeyi unutma tamam mı,sütün çoğalsın,bebişi bol bol emzir,duru kızımızı ....
kızlar bende dün çok hastalandım,sürekli midem bulandı kustum kustum,sonra bi ara gözlerim felan bulanık görmeye başladı,nerdeyse hastaneye gidecektik ama şükür geçti sonra..Allahta kızım kıpır kıpır dı onun için içim rahattı..ama yinede çok korktum..
doğuma ait tek fotoğrafım diyebilirim :)
Ayşe Maşallah sana o zaman darısı bizim başımıza Duru bebekte bırak Aralığı Ekim bebeği oldu :))
Kızlar anlayan birisi konu açsa Aralık bebekleri geliyor diye
hazırla tabiii ama panik yapma.. çook güzeldi hemde hiç kötü bi anı yok aklımda doğuma ait..
gitmedim canım internetten ve kitaplardan bişeler okudum
geldi kuzucuuuumm :ecrin_bebek: inşallah canımm aminn :Saruboceq:
kayınvalidem hurma yediriyo annem su içiriyo kaydirigubbakcemile3
doğuma ait tek fotoğrafım diyebilirim :)
Eşim görmeden kaldırayım :))
ewet ewet ama şöyle geç dogum yapacak arkadaşlarımızdan olursa,çünkü ilerlemiş arkadaşlarımız pek ilgilenemeyebilir sonra.. teşekkür edrim funah cım,sen nasılsın ?
sağol canım iyiyim müdürüm izin vermişti bugün için dinleniyorum ben de...
duru kızımızın heyecanını yaşıyorum bir yandan:)
kizlar ben halaa durup durup siritiyorum,sonra oglusuma dokunup duygulaniyorum :1ninca:
dogumda hüngür hüngür aglarim sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?