şimdi girdim baktım tatlımmmmmmmm
çok güzel bi prensessssss.
nasıl da saçalrı varrrrrrr
heralde 40 haftayı doldursaydı direk örgü yapıcaktınnn.
ne gzüel gür saçlı bi kız olucak sanırım.
saç önemli kızlarda.
ama benim eşime çekerse yndıkkkk
seyrek saçalrı çokk.
Kızlar çok yağmur yağdı bugün. Bizde annemle çıkmak zorundaydık. Gecelik,pijama,yastık,yatak vs. eksiklerimiz vardı. Artık acele etmek lazım geldiğini anlamış bulunuyoruz :)
Çok ıslandık,yorulduk ama hallettik çok cici şeyler aldık. Şimdi annemdeyim. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum. Herkese gösterdim Duru bebeği. Annem anlata anlata bitiremiyor.Herkeslere sevgiler..
Hayırlı olsun canım aldıklarınız,güzel günlerde kullanınn..
Ayyy tatlım ya :) beğendiler mi kuzumu? annen ne diyor :))
:)) bu tempoyla öyle olacak canımcım :)) bu hafta birde eğitim ve kongrem var. the marmara'dan doğum haberi gelebilir yani :))) kongre esnasında bi hatun doğurdu diye :))Bu tuğbacık gebeliğin keyfini ne zaman çıkaracak acaba? hastane odasında bebekle bence :))
valla benimki de öle.
şaka faaln yapıo ama az konuşuyo sormayınca kilosunu bile sölemio
çok güzel çok güzel demesi bile bana yeterli oluyo aslında
napıyım ona da ben soruyorum.
zar zor bi fotoğraf veriyo.
vakti değerli adam napsınnnnn.
neyse bende sohbet etme ihtiyacımı diğer doktorumla tatmin ederim artıkk
Annem büyülenmiş durumda. Anneanneme anlatıyor. Öyle güzel ki,saçları var bir sürü diyor.
Allah analı babalı büyütsün canım,bizden sana bol bol dualar ediliyor :)
:)) bu tempoyla öyle olacak canımcım :)) bu hafta birde eğitim ve kongrem var. the marmara'dan doğum haberi gelebilir yani :))) kongre esnasında bi hatun doğurdu diye :))
şaka bi yana bayramdan önce doğurmaya niyetim yok ayşem.. sıpayada diyorum sende niyetlenme bak diye:)) birde şimdilik niyetide yok zaten çok şükür.. kanala inmemeiş, açılma yok, nst sonuçlarım şahane, max. %30 çıkıyor.. bi vajen kültür sonuçlarım pek iç açıcı değil gibi.. onlar tetiklemezse kasım sonuna dayanabiliriz gibi..
benim hocayla samimiyetim olmasına rağmen az konuşuyor o da söylemiyor boyunu kilosunu verdiği rapordan öğreniyorum.. zaten o kontrol ederken car car konuşuyorum bir sürü şey soruyorum adama:)) konuşacaksa da konuşamıyor belki:)) usg görüntülerinden anlam çıkarıp yorumluyorum felan.. tahammül ediyor adam sağolsun :)))
kızlar anlatcam anlatcam unuttum hep, geçen çekiliş yaptık ya bana tellinaz çıkmıştı ben ona hediye almıştım eşimede anlatmıştım işte, dün gece eşime diyorum ki bizim aralık annelerinden biri doğuma gitti falan anlatıyorum oda tellinazmı doğurdu dedi bana ayy birden bi gülmek geldi neyse yok ayşeduru dedim bide anlatıyom sanki bilcek isimleri gibi :))) bi tellinaz diye duymuştu önceden benden okadar neyse anlattım oda çok sevindifalan ama daha doğmamıştı durucuk,sabahta erken kalktım yataktan kalkar kalkmaz laptopu açarken eşim tellinaz doğurdu mu diye bakcan hemen demi diyo,ya ne tellinazı ayşeduru doğurcaktı ona bakıyorum diye bide nickleri anlattım ona ya,aman inşallah yakınlarda tellinaz doğurmaz sabah sabah çok andık vallakaydirigubbakcemile3
kızlar anlatcam anlatcam unuttum hep, geçen çekiliş yaptık ya bana tellinaz çıkmıştı ben ona hediye almıştım eşimede anlatmıştım işte, dün gece eşime diyorum ki bizim aralık annelerinden biri doğuma gitti falan anlatıyorum oda tellinazmı doğurdu dedi bana ayy birden bi gülmek geldi neyse yok ayşeduru dedim bide anlatıyom sanki bilcek isimleri gibi :))) bi tellinaz diye duymuştu önceden benden okadar neyse anlattım oda çok sevindifalan ama daha doğmamıştı durucuk,sabahta erken kalktım yataktan kalkar kalkmaz laptopu açarken eşim tellinaz doğurdu mu diye bakcan hemen demi diyo,ya ne tellinazı ayşeduru doğurcaktı ona bakıyorum diye bide nickleri anlattım ona ya,aman inşallah yakınlarda tellinaz doğurmaz sabah sabah çok andık vallakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay ne güldüümm
:roflol::roflol::roflol::roflol: yok yok daha doğurmadım ama çok güldüm..benim kocada sabahdan beri durunun resmini görmek için bekliyo...neyse ayşe profil resmi yapmışda açıp gösterdim bayıldı resmen duru ya bizim kızımızda böyle güzel olacakmı deyip duruyo hihoyyyt
kizlar annemdeydim ayri kaldim ya
aysecim hala burdasin uykun yokmu senin?
cok sevindim ama burda olduguna yaa
ay gecmise bakiym biraz aysem neler yasamis bugun bakalim
ay aysecim o kadar sevindimki boyle guzel bir sekilde
durucuku dunyaya getirmene:asigim:
1cm acikligin oldugunda korkmustum acikcasi
sorun yasayacaksin sandim
ama cok sukur
facete gordum kuzucuku
melekler gibi masallah
sabahta cikiyosunuzmus ne guzel ya:teytey:
kalkip dolaniyosundur sen simdi rahat rahatkaydirigubbakcemile3
kim kalacak gece seninle?
pelincim güle güle kullan canım aldıklarınızı,sağlıklı günlerde kullanın bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?