2010 Aralık Anneleri

denizcim maşallah canım ohh doktorunda iyi olmuş bi bak bakalım hangisi çok içine sinirse tek birine geçersin artık,

duru bebişimizde iyimiş oh uslu uslu takılıyomuş maşallahh

Son düzenleme:

çoookkkk teşekkürler teyzesi
herhalde,rapunzelim benim :))
gören herkes bu kadar çabuk vurulma dökülür onlar dedi ohaoldumsmile

Kızlar çok yağmur yağdı bugün. Bizde annemle çıkmak zorundaydık. Gecelik,pijama,yastık,yatak vs. eksiklerimiz vardı. Artık acele etmek lazım geldiğini anlamış bulunuyoruz :)
Çok ıslandık,yorulduk ama hallettik çok cici şeyler aldık. Şimdi annemdeyim. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum. Herkese gösterdim Duru bebeği. Annem anlata anlata bitiremiyor.Herkeslere sevgiler..

Hayırlı olsun canım aldıklarınız,güzel günlerde kullanınn..
Ayyy tatlım ya :) beğendiler mi kuzumu? annen ne diyor :))

Hayırlı olsun canım aldıklarınız,güzel günlerde kullanınn..
Ayyy tatlım ya :) beğendiler mi kuzumu? annen ne diyor :))

Annem büyülenmiş durumda. Anneanneme anlatıyor. Öyle güzel ki,saçları var bir sürü diyor.
Allah analı babalı büyütsün canım,bizden sana bol bol dualar ediliyor :)

Bu tuğbacık gebeliğin keyfini ne zaman çıkaracak acaba? hastane odasında bebekle bence :))
:)) bu tempoyla öyle olacak canımcım :)) bu hafta birde eğitim ve kongrem var. the marmara'dan doğum haberi gelebilir yani :))) kongre esnasında bi hatun doğurdu diye :))
şaka bi yana bayramdan önce doğurmaya niyetim yok ayşem.. sıpayada diyorum sende niyetlenme bak diye:)) birde şimdilik niyetide yok zaten çok şükür.. kanala inmemeiş, açılma yok, nst sonuçlarım şahane, max. %30 çıkıyor.. bi vajen kültür sonuçlarım pek iç açıcı değil gibi.. onlar tetiklemezse kasım sonuna dayanabiliriz gibi..

benim hocayla samimiyetim olmasına rağmen az konuşuyor o da söylemiyor boyunu kilosunu verdiği rapordan öğreniyorum.. zaten o kontrol ederken car car konuşuyorum bir sürü şey soruyorum adama:)) konuşacaksa da konuşamıyor belki:)) usg görüntülerinden anlam çıkarıp yorumluyorum felan.. tahammül ediyor adam sağolsun :)))

Annem büyülenmiş durumda. Anneanneme anlatıyor. Öyle güzel ki,saçları var bir sürü diyor.
Allah analı babalı büyütsün canım,bizden sana bol bol dualar ediliyor :)

Ayy canım ya.. selamlarımı söyle çok sağolun..

Ayy böyle devam etsin canım inşallah boşver annesinin çalışma temposuna ayak uydursun :)

kızlar anlatcam anlatcam unuttum hep, geçen çekiliş yaptık ya bana tellinaz çıkmıştı ben ona hediye almıştım eşimede anlatmıştım işte, dün gece eşime diyorum ki bizim aralık annelerinden biri doğuma gitti falan anlatıyorum oda tellinazmı doğurdu dedi bana ayy birden bi gülmek geldi neyse yok ayşeduru dedim bide anlatıyom sanki bilcek isimleri gibi :))) bi tellinaz diye duymuştu önceden benden okadar neyse anlattım oda çok sevindifalan ama daha doğmamıştı durucuk,sabahta erken kalktım yataktan kalkar kalkmaz laptopu açarken eşim tellinaz doğurdu mu diye bakcan hemen demi diyo,ya ne tellinazı ayşeduru doğurcaktı ona bakıyorum diye bide nickleri anlattım ona ya,aman inşallah yakınlarda tellinaz doğurmaz sabah sabah çok andık vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay ne güldüümm

:roflol::roflol::roflol::roflol: yok yok daha doğurmadım ama çok güldüm..benim kocada sabahdan beri durunun resmini görmek için bekliyo...neyse ayşe profil resmi yapmışda açıp gösterdim bayıldı resmen duru ya bizim kızımızda böyle güzel olacakmı deyip duruyo hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay ne güldüümm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy bende gösterdim eridi resmen,ama hep maşallah dedik valla çok güzel durucuk :)))

kaydirigubbakcemile3 bundan bitane de ben büyütüyorum kaydirigubbakcemile3

kizlar annemdeydim ayri kaldim ya
aysecim hala burdasin uykun yokmu senin?
cok sevindim ama burda olduguna yaa
ay gecmise bakiym biraz aysem neler yasamis bugun bakalim

kizlar annemdeydim ayri kaldim ya
aysecim hala burdasin uykun yokmu senin?
cok sevindim ama burda olduguna yaa
ay gecmise bakiym biraz aysem neler yasamis bugun bakalim

yok canım ya hala gelen giden var
kuzum baygın düştü de ben sizlerle konusayım dedim
gitmee gel de konusalım biraz

ay aysecim o kadar sevindimki boyle guzel bir sekilde
durucuku dunyaya getirmene:asigim:
1cm acikligin oldugunda korkmustum acikcasi
sorun yasayacaksin sandim
ama cok sukur
facete gordum kuzucuku
melekler gibi masallah
sabahta cikiyosunuzmus ne guzel ya:teytey:
kalkip dolaniyosundur sen simdi rahat rahatkaydirigubbakcemile3
kim kalacak gece seninle?

ayy canım benim çok güzel bi doğum oldu gerçekten
1 cm bi anda 10 cm oldu aa baktım doğumhanedeyim kaydirigubbakcemile3
maşallahh darısı başınıza kuzulaarr opuyorumnanaktan
tabi canım,misafirlerle de koltuklarda fln oturuyodum da kayınvalidem nazar değer kızım geç yatağına dedi kaydirigubbakcemile3
kocacım kalıcak resti çekti annesine,anneme

pelincim güle güle kullan canım aldıklarınızı,sağlıklı günlerde kullanın bebişinle

Ah bebeğim bizde aynı şeyleri snin için yaşıyoruz ama. Facede konuşurken kiminle konuşuyorsun diyor eşim,Sinem'le diyorum sporstar mı bana rumuz söye diyor :)
Arkadaşım sancılanmış,bak temizlik yapmış ağrısı tutmuş veya şunu şunu almışlar vs. diye kimi anlatsam sporstar mı diyor :)) Dün Ayşeduru için doğuma gitti dedim,yine sporstar mı diyor. Ay dedim tutturdun yani 40 kişiyiz herkese sporstar mı deyip durma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bir senin ki değil yani :)))

Bu arada teşekkür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…