2010 Aralık Anneleri

ben de bu saatlerde yazabiliyorum gruba, kimsecikler olmuyo,:gitme: msjlarım da görülmüyo, neyse izne çıktığımda daha sık girebilirim..boshayallersmile

Selam kızlar anca gelebildim gidim uzuuun geçmişe bakim bi :))

İyim canım nolsun.Annem vardı anca geldim :)) Geçmişe bakim 40 sayfa olmuş gözüm yemedi :)) Sen nasılsın.

ayse dogum yapinca topikte yigilma oldukaydirigubbakcemile3
bende bayaaa okudum sonra biraktim:)
bende annemdeydim bugun eve geldim camasir attm dusa girdim falan
gunler yetmiyokiboshayallersmile

Bende burdayım. Dün Duru bebeğin heyecanıyla topik en kalabalık gecesini yaşamıştı ama bu gece yine boş. :) Adaşımla yalnızız yine bu saatlerde..

ayşecimmmm yeni gördüm cnm topil sallanmış waLLa
çok şükür ki sağLıkLa ve koLay bir şekilde aLmışsın duru kuzunu sonunda kucağına
yerim ben onun minik eLLerini annesiii
harika bir poz oLmuş profiLindeki resim
Rabbim nazarLardan sakLasın inş durunu

aysecim, gozun aydin canim, duru kizimiz acilisi yapmis allah anali babali buyutsun....hem annesini bekletmedi hemde aci vermeden dogdu, hepimize seninki gibi kolay dogumlar nasip olur insallah, gecmisi okurken cok heyecanlandim gozlerim doldu bu ne muthis bi duyugu olsa gerek....

o ani sizlerle yasayamadigima cok uzuldum, ya bi gun girmedim neler olmus, birde aklima geldi uzuldum, ben dogum yapinca sizlere haberde veremem, 4-5gun hastanede kalacaz, nette yok telefonumda malesef, 9ay sizlerle paylasip dogumu paylasamamak uzucu olacak

bu sabah erken kalkan yok tabi dimi.
uyuyun şimdi hatunlarrr
eşim bayram için gitti ben de uyuyamadım kahvaltı yaptık beraber.
şimdi yatarım ben de arkasından.

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

facede nerdesiniz kızlar ben bilmiyorum:gitme:

günaydın kızlar,

hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun..ne mutlu bize Atatürk sayesinde özgürce yaşıyoruz..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çokta meraklılar valla demi:))) zaten biraz daha gaza getirsem 2010 ARALIK BABALARI diye topik açıcak :)))) bazen çok onla uğraştım mı hadi sen git topiğine yokmu kimse konuş biraz diyo :))) tam espri konusu oldu aramızda topik muhabbeti sorma :)) ayy ben doğurmıyım daha bu çarş. kontrol vcar bakalım ne durumda ona göre düşünürüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…