2010 Aralık Anneleri

ayy doğruya mesajı tam okumadan lambur lumbur yazıyorum ya.

evet canım okadar çok iş varkiiiii
okadar şey yıkanıcak ütülenicek
dolabımızı da getiremedikkk
çok yağmur yağıyodu
zarar görmesin dedik
kabarır falan.
10 kasımda yine randevum var
ozmana alırız inşallah

valla bilemedimki...koysammı koymasammı....çıktım bi arma falan baktım böle ayıcıklı falan bişeyler bulamadım...napıcam bilemiyorum...kumaş falan bakmaya çıktığımda bidaha dolanıcam bakalım...

ayyyyyyyyyyyyy daha hasatane çantamı ahzırlaması var
aslında eşyalar orda burda
yıkanıcak toparlanıcak yerleştirilecek ama çok gözümde büyüyo

bu değil canım.
cucu listenin tutulduğu topik değil dimi bu.
liste nasıl ypılıyo bilsem açıcam ben
küçükprens öğretir gelsin de.

ewet o hikaye topiği bi de gelen bebklere acılcaktı ama sonlara dogru doğum yapacak arkadaşlar demiştik,hani doğum yapanlar ilgilenemez diye,denizim çok iyi olur bence de hem izindesinde sen süper ilgilenirsin:lepi:

ya neoldu faoruma
ancak girebildim
bisürü iş yaptım buarada
yemeğimi yaptımmm
banyomu da yaptımmm.
ohhhhhhhhhhhhhh
uyucaktım ama
tvye bakarken açıldı uykummmm
akaşmmmm bisürü şey izlicem
romantik komedi var kızlar kanal d de
sonra kavak yelelrş
sonra beyaz show
bugün tvinin karşısından kalkmıcam

bende uzun süredir girmeye çalışıyorum valla bu arada acayip yorgunum yarın misafirim gelicek bütün gün temizlikle uğraştım bel ağrısından ölücem umarım bişey olmaz

bende uzun süredir girmeye çalışıyorum valla bu arada acayip yorgunum yarın misafirim gelicek bütün gün temizlikle uğraştım bel ağrısından ölücem umarım bişey olmaz

canım okdar yorma kendini bence.
hazzır bişiler alsaydınnnn
boşverin ya
misafirin faaln faydası olmaz.

canım okdar yorma kendini bence.
hazzır bişiler alsaydınnnn
boşverin ya
misafirin faaln faydası olmaz.

pasta börek çörek yapmıcam zaten temizlik biraz yorulduğum zaman belime vuruyor ağrısı daha banyo tuvalet duruyo temizlencek azcık dinleniyim dedim yarın sabaha işim kalsın istemiyorum

günaydın kızlarrr a.s. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nasılsınızturkbayragi kızlarr pelini gördünüzmü rüyamda doğum yapıyodu şimdide ortalarda yok :uhm:

:) Aman tellim hayır olsun diyelim. Benim bebeğim daha küçücük sakın gelmesin erkenden :) :)

Kılzar merhabalar. Bugün çok çok fazla ağrım var,yürümekte bile zorlanıyorum. Yemeğe çıkacağız dışarıya o bir kaç adımı nasıl yürüyeceğim onu düşünüyorum. Denizim izine çıktın hayırlı olsun tatlım. Öptüm herkesleri..

slm kizlar nasilsiniz??
ben hala hastayim ama allahtan oglusum kipir kipirda bana moral oluyo...

dun iyiydim esimle almanyaya gittik, alisveris filan yaptik oglusa ilk primalarini aldik, eve gelince dayanamadim actim kucucuk bezler cok sirin

meraba kizlar sabah bayaa bi moralim bozuktu telkinleriniz icin coookkkkkkkkk tesekkurler.simdi kv konusmuyorum gormezden geliyorum.neyse ben facebook aralik anneleri grubua istek gonderdim ama
bilmiyom kabul geldi mii.insallaahhhh herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…