merhaba kızlar durucum kaç haftalık dğdu bebişin
bebek7, cucu, d.e.s.i.r.e, denizim16, diillaayy, Gurbet_gelini, julyet, ozlemoz, qsu, sporstar, SuRMeLi, özüm ? Aşkolsun kimsenin konuşası yok mu ?
Meraba kizlar moralim cok bozuk.. Yaa bu kv hep mi bole yaa.. Dun evi sildim supurdum. Agrilarim varken bide aksam yemegini de yaptim Dun oglen.. Aksama dogru bu kendi kendine soylenmez mi!! Ben onun elbise dolabini toparlamam lazimmis "Su daginikliga bak diyor" kendi odasinda herhalde dolabini toplamimi istiyor. Uzerine giyecegini alir giymedigini daginik birakir bu benim sucum mu yaa.. Daha neler neler soyluyor buarada Ben wc deydim.. K.peder surat yapiyor kv kizgin yaa.. Aksam Yémen yemedm sofralarini kurdum kaldirdm... Sabah yine ayni arkamdan konusuyor.. Yaaa elimden geldiginin fazlasini yapiyorum.. Ya surda 1-1.5 ay sonra doguracam hic bi faydasini gormedim. Burnumdan getiriyor.. Yaa biltim gercekten.. Allah ikisinide bildigi gibi yapsin sabahtan beri ayaktayim yoruldumm yaaa
Selam tatlı göbişli güzel anneleropuyorumnanaktan
turkbayragiCumhuriyet Bayramımız kutlu olsuuuunnnturkbayragi
Niyeyse çocuk gibi seviniyorum bayram diyehihoyyyt İçimdeki çocuktan olabilir mikaydirigubbakcemile3
dilsadddddd senin de doğum günün kutlu olsun arkadaşıımmmm, nice güzel yıllara inşallaha.s.
Daha yeni kahvaltı yaptık, eşim cumaya gitti, bende sofrayı topladım hemen buraya geldim. Kıslar sormayın faaliyetteyim, dün giremedim. Gittim alışveriş yaptım, oğluşun odasına kapı süsü yapıyorummmmm, bitsin eklerim fotosunu inşallahyerimseniben
Kızlar dün eminönüne gidip şu biberonlu bebek şekerinden aldık kapı süsü aldık yeğenlere dağıtmak için süslü bebekli kalemler var Umut Kaan'dan size hediye geldi deyip vermeyi düşündük onlardan da aldık. Biberonların içine mavi ve beyaz drajelerden koyduk eşimle birlikte tüllerini takıyoruz. Çok tatlı oldular. Ayrıca sepette aldık kapı süsüyle takım Oyy görmeyin valla çok şekerler :))
Bu arada kızlar az önce sol göğsümden deli gibi süt geldi.
zaten 22 haftamdan beri geliyor ama minik ıslaklıklar şeklinde geliyordu.
Üzeimde atlet kalın polar var onu bile aşmış yani Doktorumu aradım. İzindeymiş
Umarım sorun olmaz belimde çok ağrıyor
bebek7, cucu, d.e.s.i.r.e, denizim16, diillaayy, Gurbet_gelini, julyet, ozlemoz, qsu, sporstar, SuRMeLi, özüm ? Aşkolsun kimsenin konuşası yok mu ?
küçükprens nerelerdesinnnnn kuzummmmm
liste yapmayı bana öğret.
2010 aralık bebekleri geliyor topiğini açıvericemmmmmm
küçükprens nerelerdesinnnnn kuzummmmm
liste yapmayı bana öğret.
2010 aralık bebekleri geliyor topiğini açıvericemmmmmm
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar oğlumun battaniyesi bitmiş sayılır...
ama daha arkasına kumaş falan geçiçek...
cucu açtıki linkinide yazmıştı dur eklemeye çalışayım
hımmigözün aydın hadi artık keyif zamanı:lepi: yavaş yavaş işlerinide hallerdesin ohhhh....izine çıktım tatlım benn
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar oğlumun battaniyesi bitmiş sayılır...
ama daha arkasına kumaş falan geçiçek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?