2010 Aralık Anneleri

bebek7, cucu, d.e.s.i.r.e, denizim16, diillaayy, Gurbet_gelini, julyet, ozlemoz, qsu, sporstar, SuRMeLi, özüm ? Aşkolsun kimsenin konuşası yok mu ?

gozun aydin ilk annemiz darisi hayirlisiyla bize insAllah durucuk da cok tatli masallah Allah bagislasin cnm

bebek7, cucu, d.e.s.i.r.e, denizim16, diillaayy, Gurbet_gelini, julyet, ozlemoz, qsu, sporstar, SuRMeLi, özüm ? Aşkolsun kimsenin konuşası yok mu ?

canım net açık oğluşa yemek hazırlıyodum.
senin kızın yemeği hazır tabii sütün geldi mi ayşecim?

bu da yeni resmimi ne kadar tatlı maşallah kıtlamak lazım popişinden.(duru bebeğin)

Son düzenleme:
ayyyy evde olmak ne gzüelmiş.
süper bi kahvaltı yaptık kocişle.
sonra evimi topladım.
kocişimi arkadaşalrı aradı fırladı gitti tabiiii
bende geldim sohbete.
ayyy kafamda okadar çok yapılacak iş varkiiiii
uamım farkında olmadan kendimi yormam.

canım senin kv dede kpde ne gıcıkalrmış ya
hamile kadına yapılırmı ya
iş eşinde bitio bence
önce senin ve bebişin sağlığı önemli.
yemene dşikkat et
hadi bunalrın hepsini geçtimmm
strese girmemelisin tatlım ya.

ohhhh hamarat hatunnnnnnn
yap da görelimmm.
benim şekerlerim d ekargoya verilmiş.
gelsin sepetimizin içinde ekleriz resimelrini. uamrım gzüeldir.

hayırlı olsun canım.
yapınca ekle de görelim.
merak ediyorum ben çokkk

neden acaba ya
sor bi doktoruna bakalımmmm

ben geldimmmmmmm tatlımmmmmmmmmm
kız ben o durunun popişini yerim. ne tatlı çıkmış resimde.

küçükprens nerelerdesinnnnn kuzummmmm
liste yapmayı bana öğret.
2010 aralık bebekleri geliyor topiğini açıvericemmmmmm

turkbayragiCumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun :lepi:
slm kızlarrr,
ben bugun tv izlerken bi şey farkettim,ank daki tören gösterilerini izliyordum,benim kız ankara havası calmaya baslayınca kıpır kıpır kıpırdanıyor,zaten yazın da bir iki dügüne gitmiştik orda kıpırdanmıstı da ben ıhtımal vermemiştimkaydirigubbakcemile3bende cok cok sevmem oyun havası felan nasıl bi müzik zevki olacak bu sıpa nın anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç bana çekmemiş..

hımm dilşad cım doğum günün kutlu olsun tatlım ne güzel bi günde doğmuşsunnn...a.s.

tatlım ya doğrusu aklım hep sende,acaba bende erken doğururumuyum diye düşünüyorum şu aralar akşamları sancılarım oluyor hep,nasıl durumuz ağlıyormu?ilk bir iki hafta pek sesleri çıkmazmış uyuyabildiğin kadar uyumaya çalış..

AyseDuru arkadasim gözün aydin,Allah anali babali büyütsün saglikla insallah.Bende ocak 2011 annesi adayiyim.Ne güzel kolay bir dogum süreci olmus sanirim,Allah herkese nasip etsin insallah.

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

kızlar oğlumun battaniyesi bitmiş sayılır...
ama daha arkasına kumaş falan geçiçek...

ayyy nekadar gzüel olmuş canım.
gzüel günlerde kullansın oğluşun.
gerçekten çok muntazam duruyor.

cucu açtıki linkinide yazmıştı dur eklemeye çalışayım

canım o doğum hikayeleri topiğini açtı
2010 aarlık bebkleri geliyor topiği açmalıyız bir de
hani ebebiş hangi haftada kaç gr doğdu falan.

................................................................

Son düzenleme:
izine çıktım tatlım benn
hımmigözün aydın hadi artık keyif zamanı:lepi: yavaş yavaş işlerinide hallerdesin ohhhh....
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

kızlar oğlumun battaniyesi bitmiş sayılır...
ama daha arkasına kumaş falan geçiçek...

yaaa ama gülben hani bana da öğretecektin bende örcektim:hulya:

şaka şaka takılıom öyle çok güzel olmuş,Allah güzel günlerde kuullanmayı nasip etsin inşallah..ortalarına çiçek böcük felan bi şey koycan mı?bence koy daha tatlı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…