2010 Aralık Anneleri

valla acayip sinirlendim...
bu 5 ay süreyi kisaltamiyor musunuz canim?cik kurtul...
ya hayret bisey,hadi gelinini sevmiyorsun torunun icinde mi kalkip yapamazsin..
sende söyle bence arada sirada..öyle sakaya vur,laf arasina getir söyle..bilmedigini sanmasin...ay valla sistimmm klava:

ayşee duru nasıl napıyo ayy evde şimdi bayram havası vardır ne güzel çok ağlıyomu?

Çifte bayram duru'nun altı temiz karnı tok babasına gülücükler atıyor :)) sevgili babası da ona güldüğünü sanıyor kaydirigubbakcemile3

ay fistik anne-kiz
Duru prenses nasil?bugün mü cikiyorsunuz?
ay aysecimm bizde bugün 35 e girdik..2 hafta önden gidiyordu sipam..bakalim biz ne zaman gelicez pesinizden olumunekankayizsmile

Duru gayet iyi canım bütün ilgi onun üstünde gelen giden hayran hayran izliyor onu kaydirigubbakcemile3
Aaaa cucu teyzecim bilmiyor musun biz hızlı yasıyoruz kaydirigubbakcemile3 sabahleyin cıktık bile
Oyy benim senin şimdiki zamanlarımda sancılarım vardı :gitme:

aysemm agzini hayir ac zuzumm,bak valla karnima bi agri girdi zaten kaydirigubbakcemile3
du bakalim yinede beklesin azcik,annem gelsin en azindan,yalniz kv eline kalmak istemiyorum ben bilmiyorumkismile

oyy gözünüz aydin canim,massallah size..burda 3-4 gün yattigin icin öyle olcak sandim birden :))
mis gibi kokar simdi evin,harikaaaaa,öpüyorum siziiiii Şeniz

Günaydın herkese..
Ayşecim canım bugün başka topicten aldım haberini,buraya pek uğrayamıyorum. Mesajlarını aratıp okudum hepsini tek tekkaydirigubbakcemile3 Canım herşey çok güzel geçmiş,çok sevindim,inşallah hepimizin doğumuda seninki kadar güzel geçer.. Allah yavrunuza sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..Yalnız bende merak ediyorum Duru bebeği,göremedimsenağlama Cennet kokar o şimdi,benim içinde bol bol kokla

Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi
BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt
İyi ki doğdun cnm

günaydın kızlarrr a.s. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nasılsınızturkbayragi kızlarr pelini gördünüzmü rüyamda doğum yapıyodu şimdide ortalarda yok :uhm:
Ayy siz en sonunda birbirinzi doğurtturacaksınız sabahda yazıları okuyorum kızlardan birinin eşi tellinaz doğurmuş mu onamı bakacaksın yazmıştı koptum valla şimdi sen ipek'e sardın
durun bakalım kızlar :)

Ahhh canım ne desek boş elinizden geldiğince ayrı ev konusunda hızlı davranmaya bakın
Sana olan oluyor başkasına deıl :)

Bizde evimizdeyiz artıkk :)
Ohhh mis gibi evin şimdi Duru kokuyor
Hadi darısı başımıza cnm benim

yok canım yok zamanında gelsin kuzular,bak benimki tam babası izindeyken geldi
tesekkur ederiiizzz,masallah
ailecek süt kokuyoruz,e evde öyle :))
geçmiş olsun bu arada tatlım dikkat et kendine

Kızlar dün eminönüne gidip şu biberonlu bebek şekerinden aldık kapı süsü aldık yeğenlere dağıtmak için süslü bebekli kalemler var Umut Kaan'dan size hediye geldi deyip vermeyi düşündük onlardan da aldık. Biberonların içine mavi ve beyaz drajelerden koyduk eşimle birlikte tüllerini takıyoruz. Çok tatlı oldular. Ayrıca sepette aldık kapı süsüyle takım Oyy görmeyin valla çok şekerler :))

kızlar selam, ayşecim eve çıktınız galiba, dünden beri giremedim. duru prensesin keyfi yerindedir inşallah.
biz dün tüm gün ev baktık ve tuttuk, eşyem bursadan yarın gelicek, annemlerin yeni taşınacağı evin yakınından tuttuk.
bu arada ankara dün felaketti, 3,5 saat yolda mahsur kaldık 35-40 dk. yolda. köprü altları suyla dolmuş, arabalar gömülmüş, çıldırdık sinirden, benim belime bi ağrı girdi, kocişe söylemedim paniklemesin diye.

Bu arada kızlar az önce sol göğsümden deli gibi süt geldi.
zaten 22 haftamdan beri geliyor ama minik ıslaklıklar şeklinde geliyordu.
Üzeimde atlet kalın polar var onu bile aşmış yani Doktorumu aradım. İzindeymiş
Umarım sorun olmaz belimde çok ağrıyor

Hangi topicten kız fisfisfis ben bi tek burda konustum da
Çok teşekkür ederiz canım,aminn..
Sürekli diyorum Allah'ım herkese benimki gibi güzel doğumlar nasip etsin..
Facebook'ta yok musun canım sen? orada var ya..

Ohhh mis gibi evin şimdi Duru kokuyor
Hadi darısı başımıza cnm benim

Sadece ev koksa iyi üstümüz,başımız,her yerimiz Duru kokuyor :asigim:

2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri konusunda gördüm.Buna topic deniyor sanırım di misempatiksalakcinni Facebook ta nerdesiniz,haberim yok benim.Diyorum ya burdaki sohbete pek giremiyorum

ayy cok heyecanlandim ayseduru dogurdunmu
ne kadarlik dogurdun hani bebisin resimi yokmu
dogum hikayeni yazdinmi sorulari pespese sordum ama

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..

canım öncelikle doğum günün kutulu olsun..

30 dikiş mevzuunu görünce bende çok üzüldüm..şaşırdım.. umarım bu doğumun rahat olur.. geçen bir topikte bir kadınada 40 dikiş atmışlar okudum şok olmuştum.. eski zamanlardaki kadınlar geyiğiyle kendimizi rahatlatacağımıza sağlık ekibimizi iyi seçip bütün ihtimalleri düşünüp ona göre doğumu beklemeliyiz.. her an herşey olabilir çünkü.. birde herkesin doğumu farklı cidden.. senin birde eşinin tarafından dolayı bir şanssızlığın olmuş.. çok kötü.. senin gibi olanlar içinde önerilen genelde sezeryan oluyor zaten.. Allah yardımcın olsun.. hayırlısı canım

ayy canim dogum rüyalari cogaldi,hayirlara ciksin insallahhh
evet öyle de ben hiç görmüyorum burcum yaa.. hiç ama. hep abuk sabuk başka rüyalar :)) dün eşim bile görmüş benim doğumumu.. sağlık ocağında tırnak makasıyla kesi atıp doğurtuyorlarmış beni :)) ben görmüyorum ama. kafam rahat herhal :))
canım benim 20. haftadan beri geliyor. bazen ıslatıyor hatta seninki gibi. onu sordum da olabilirmiş.. endişelenme

2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri konusunda gördüm.Buna topic deniyor sanırım di misempatiksalakcinni Facebook ta nerdesiniz,haberim yok benim.Diyorum ya burdaki sohbete pek giremiyorum

Anladım canım erkenci bebişimiz için erkenden açılan topiik
Evet tatlım :) 2010 aralık anneleri grubunda..

ayy cok heyecanlandim ayseduru dogurdunmu
ne kadarlik dogurdun hani bebisin resimi yokmu
dogum hikayeni yazdinmi sorulari pespese sordum ama

Eveeeettt delikafadulden
3180 g-49 cm
Yok bu aksam yazıcam inşallah..

kızlarr face e 2010 ARALIK ANNELERİ diye aratın talep gönderin arkadaşlar ekliyorlar,

Son düzenleme:
AyşeDuru maşallah sana
Doğum yaptığını duyunca deli gibi heyecanlandım sempatiksalakcinni
Rabbim bize da kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Minik kuzunu, Duru'nu bizim için de bol bol kokla :asigim:

AyşeDuru maşallah sana
Doğum yaptığını duyunca deli gibi heyecanlandım sempatiksalakcinni
Rabbim bize da kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Minik kuzunu, Duru'nu bizim için de bol bol kokla :asigim:

Çok tesekkur ederiz canım
Ayy amin inşallah.. Koklarım tabi,darısı başınıza :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…