Oyle Allah goruyor. Ilk uc ay kustum balik et kokusundan Yémek yiyemedim bi kerede Ben yaparim s'en cekil demedi.. Banyo mutfak kosturdum.. Iki kilo verdim ozamanlar. Komsular sorardi canin bisey cekiyormu diye.onlara demedm ama suboregi bi yesek dedim. Bana yapalim demedi. Buyuk eltimin kizi banane suboregi istiyom dedi eryesi gun yapti.. Kizlar cook doluyum gercekten biktim.. Iki eltim var hicbirindende bi faydalarini gormedm. Sizinde kafanizi sisirdim.((
ayşee duru nasıl napıyo ayy evde şimdi bayram havası vardır ne güzel çok ağlıyomu?
ay fistik anne-kiz
Duru prenses nasil?bugün mü cikiyorsunuz?
ay aysecimm bizde bugün 35 e girdik..2 hafta önden gidiyordu sipam..bakalim biz ne zaman gelicez pesinizden olumunekankayizsmile
Çifte bayramduru'nun altı temiz karnı tok babasına gülücükler atıyor :)) sevgili babası da ona güldüğünü sanıyor kaydirigubbakcemile3
Duru gayet iyi canım bütün ilgi onun üstünde gelen giden hayran hayran izliyor onu kaydirigubbakcemile3
Aaaa cucu teyzecim bilmiyor musun biz hızlı yasıyoruz kaydirigubbakcemile3 sabahleyin cıktık bile
Oyy benim senin şimdiki zamanlarımda sancılarım vardı :gitme:
İyi ki doğdun cnmCUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi
BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt
Ayy siz en sonunda birbirinzi doğurtturacaksınız sabahda yazıları okuyorum kızlardan birinin eşi tellinaz doğurmuş mu onamı bakacaksın yazmıştı koptum valla şimdi sen ipek'e sardıngünaydın kızlarrr a.s. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nasılsınızturkbayragi kızlarr pelini gördünüzmü rüyamda doğum yapıyodu şimdide ortalarda yok :uhm:
Meraba kizlar moralim cok bozuk.. Yaa bu kv hep mi bole yaa.. Dun evi sildim supurdum. Agrilarim varken bide aksam yemegini de yaptim Dun oglen.. Aksama dogru bu kendi kendine soylenmez mi!! Ben onun elbise dolabini toparlamam lazimmis "Su daginikliga bak diyor" kendi odasinda herhalde dolabini toplamimi istiyor. Uzerine giyecegini alir giymedigini daginik birakir bu benim sucum mu yaa.. Daha neler neler soyluyor buarada Ben wc deydim.. K.peder surat yapiyor kv kizgin yaa.. Aksam Yémen yemedm sofralarini kurdum kaldirdm... Sabah yine ayni arkamdan konusuyor.. Yaaa elimden geldiginin fazlasini yapiyorum.. Ya surda 1-1.5 ay sonra doguracam hic bi faydasini gormedim. Burnumdan getiriyor.. Yaa biltim gercekten.. Allah ikisinide bildigi gibi yapsin sabahtan beri ayaktayim yoruldumm yaaa
Ahhh canım ne desek boş elinizden geldiğince ayrı ev konusunda hızlı davranmaya bakınCucu.fenerbahcemre esim Dun aksam sordu noldu diye solemedim. Canim sikkin dedim gel sinemaya gidelm dedi. Anne biz sinemaya gidiyoz dedi" oglum gec degilmi diyor. Neyse evden sekiz gibi ciktik disarda gezdik biraz sordu anlattm. Ne diyecek esim bisey demiyo dinliyor. 10 da sinemaya gittik bir gibi Ève geldik.peder bey biseyler diyor ama esim bana solemiyor.. Bugun sabahta kahvalti hazirlicem. Agzindan "pis" kelimesi ciktigini duydum. Bana cook dokundu yere bi ekmek kirintisi dusse hemen alirim agrimin sancimin icinde evde kosturuyorum camasir Yémen bulasik. Zaman buldukca uzaniyorum. Yaaa Yémen gerek ama sinirden yiyemiyorum. Annemden babamdn gormedim bunlarin yaptigini..arkamdan konustugu icin duydugumu biliyor ama cvp vermiyorm. Bazen peder neyse oluyor normal cvp verdimmmi peder herseye cvp verme diyor.. Gerikafali bunlar yaa. Hizmetci gibi bakiyorlar pkdar okulu bosuna okumusum dustugum hallere bak..Ève cikicaz da bes alti ay beklememiz lazim
Ohhh mis gibi evin şimdi Duru kokuyor
Bizde evimizdeyiz artıkk :)
aysemm agzini hayir ac zuzumm,bak valla karnima bi agri girdi zaten kaydirigubbakcemile3
du bakalim yinede beklesin azcik,annem gelsin en azindan,yalniz kv eline kalmak istemiyorum ben bilmiyorumkismile
oyy gözünüz aydin canim,massallah size..burda 3-4 gün yattigin icin öyle olcak sandim birden :))
mis gibi kokar simdi evin,harikaaaaa,öpüyorum siziiiii Şeniz
Günaydın herkese..
Ayşecim canım bugün başka topicten aldım haberini,buraya pek uğrayamıyorum. Mesajlarını aratıp okudum hepsini tek tekkaydirigubbakcemile3 Canım herşey çok güzel geçmiş,çok sevindim,inşallah hepimizin doğumuda seninki kadar güzel geçer.. Allah yavrunuza sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..Yalnız bende merak ediyorum Duru bebeği,göremedimsenağlama Cennet kokar o şimdi,benim içinde bol bol kokla
Ohhh mis gibi evin şimdi Duru kokuyor
Hadi darısı başımıza cnm benim
Hangi topicten kız fisfisfis ben bi tek burda konustum da
Çok teşekkür ederiz canım,aminn..
Sürekli diyorum Allah'ım herkese benimki gibi güzel doğumlar nasip etsin..
Facebook'ta yok musun canım sen? orada var ya..
Sadece ev koksa iyi üstümüz,başımız,her yerimiz Duru kokuyor :asigim:
canım öncelikle doğum günün kutulu olsun..evet canlarım normal ama anormal bi doğum oldu
on yıl önce ssk da uzman olmayan bi kadroyla doğum yaparsan sonuç öyle olur işte
ben hala onun pişmanlığını yaşıyorum
eşimin ailesi yüzünden özel doktora gidemedim
hakkımı helal etmiyorum onlara
siz< sakın korkmayın canlarım benim
siz çooookk şanslısınız
canım kendinizi güzel adapte etiiniz normal doğuma
daha biliçlisiniz burdaki paylaşımlada ghüzel
ama benimkide kulağınıza küpe olsun
zorunda kalmadıkça kesi yaptırmayın
burcumun dediği gibi herkes aynı olmaz bakın ayşeye ne güzel bir
doğum yaptı
benimki tamemn doktor hatasıydı
ve benim hikayem çook daha uzun boşverin kızlar sinirlerim bozuldu yazarken
rabbim hepimize hayırlı acızız doğumlar nasip etsinn
benncede en iyisi normal doğum amam
bende tarmva etkisi yarattığı için sezaryen olucam mecburrmafoldumben
evet öyle de ben hiç görmüyorum burcum yaa.. hiç ama. hep abuk sabuk başka rüyalar :)) dün eşim bile görmüş benim doğumumu.. sağlık ocağında tırnak makasıyla kesi atıp doğurtuyorlarmış beni :)) ben görmüyorum ama. kafam rahat herhal :))ayy canim dogum rüyalari cogaldi,hayirlara ciksin insallahhh
canım benim 20. haftadan beri geliyor. bazen ıslatıyor hatta seninki gibi. onu sordum da olabilirmiş.. endişelenmeBu arada kızlar az önce sol göğsümden deli gibi süt geldi.
zaten 22 haftamdan beri geliyor ama minik ıslaklıklar şeklinde geliyordu.
Üzeimde atlet kalın polar var onu bile aşmış yani Doktorumu aradım. İzindeymiş
Umarım sorun olmaz belimde çok ağrıyor
2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri konusunda gördüm.Buna topic deniyor sanırım di misempatiksalakcinni Facebook ta nerdesiniz,haberim yok benim.Diyorum ya burdaki sohbete pek giremiyorum
ayy cok heyecanlandim ayseduru dogurdunmu
ne kadarlik dogurdun hani bebisin resimi yokmu
dogum hikayeni yazdinmi sorulari pespese sordum ama
kızlarr face e 2010 ARAŞIK ANNELERİ diye aratın talep gönderin arkadaşlar ekliyorlar,
AyşeDuru maşallah sana
Doğum yaptığını duyunca deli gibi heyecanlandım sempatiksalakcinni
Rabbim bize da kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Minik kuzunu, Duru'nu bizim için de bol bol kokla :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?