cok guzel olmus ellerine saglik canimolumunekankayizsmile
insallah bu sefer boyle bisey olmaz canim...
gecenlerde duymustum, hastaya fikri sorulmadan herhangi bir mudahale yapamazmislar..ama tabi o an kimin aklina gelirki boyle bisey
Bende ona kızıyorum zaten,bi baksaydı bakalım öyle hemen cırt diye kesmek olurmuymuş! ssk da yapmıştım o zaman.Gece uykularından etmiştim hanfendi ebe ve hastabakıcıyı.İlgilenmedikleri için annem biraz söylenmişti,heralde onun için kıl oldular bana.Bilmiyorum artık günahı boynuna..Bu sefer özelde yapıcam kısmetse,bakalım farklı olacak mı...
Aman canım ya valla devlette kim kime ne soruyo ki.Koyun gibi geçiyon,onların eline bakıyon.Karşındakinin insafına kalmış.Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
:) Aman tellim hayır olsun diyelim. Benim bebeğim daha küçücük sakın gelmesin erkenden :) :)
Kılzar merhabalar. Bugün çok çok fazla ağrım var,yürümekte bile zorlanıyorum. Yemeğe çıkacağız dışarıya o bir kaç adımı nasıl yürüyeceğim onu düşünüyorum. Denizim izine çıktın hayırlı olsun tatlım. Öptüm herkesleri..
kızalr ben oğlumu özelde doğurmuştum sezaryan bunuda deklette yapim diorum sizce yanlışmı düşünüorum
Canım doktorundan memnunsan devlette yap,nasıl olsa sezeryan.Normal olduğu zaman dr.lar girmiyor.Yani eğer benim gibi gece gidersen dr.un nöbetçiyse geliyor,değilse ebeler bakıyor o işe..Hakkında hayırlısı olsun..
E yavrucak kaç aydır 2 büklüm devam ediyodu hayatına,düz yatmaya alışması zaman alır elbetkaydirigubbakcemile3
ayşecim sana ne diycem, benim doktorumun hemşiresi doğumdan sonra her gün 15 dk. yüzüstü yat demişti, ona da zamanında kendi doktoru söylemiş, karın göbek kalmaz demişti. ben de yattım dediği gibi bebiş uyuduğunda, hakkaten etkisi olmuştu.
tartıldın mı canım, kaç kilo gitmiş?
odasinda yatirmiyosun diimi ayse?
senin o seninnnnn:asigim:
giydirip soymak zor oluyomu aysecim?
altini acabiliyomusun?
ben acamam heralde ilk gunler diyorumbilmiyorumkismile
Valla hiç kesmemeleri harika birşey,belkide onun için ağrın olmamıştır ayşecim.Benim ilk doğumda masaya aldılar,ıkınmamı bile beklemeden kesiyi yaptı hemşire.Bakakaldım bende..Dikişleri yaparken ayrı bi acı,bi hafta dikiş yerimin ağrıması ayrı bi acı,üstüne bi hafta toparlanamış olmam cabasılmaz: Hakkımı helal etmiyorum o gıcık ebeye.. İnşallah benide kesmez doktorum.Ben söylerimde de o napar bilmiyorum:Saruboceq:
ya canim aslinda takmaya degmez ama iste biraz hamilelikten olsa gerek ufacik seyleri bazen kotu takinti yapiyoruz, elinizde siparis verdiklerinizin listesi varsa magazada sorun cikarmaz olumunekankayizsmile
genelde yine dogan bebekler anne karnindaki sekli alip yatarlarmis, eger oyle olursa benim oglanin ne sagi ne solu belli olmaz, sirf hareket galiba hic uyumuyo
Selam hatunlar,
Sonunda bitirdim, aslında bugün akşama kadar o halkayı nasıl süslesem diye düşünüp durdum nihayet kurdeladan minik çiçekleri yapmak aklıma geldi, elimde başka malzeme yoktu zaten.
Yorumlarınızı alayım lütfenyerimseniben
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar turkbayragiturkbayragi
dilsadcım senin de doğum günün kutlu olsun,ne güzel bi günde doğmuşsun hihoyyyt
bizde evimizdeyiz artıkk :)
cokk tesekkur ederiz canım,amin allah herkese nasip etsin..
Maşallah
evet canım yapıyorum dün hemşire gösterdi aynen senin dediğin gibi rahimin toplanmasına kanamanın azalmasına yardımcı oluyomus..
coookk tesekkurler cnm dinleniyorum ya ağrı sızım yok çok şükür..
öperim tabii opuyorumnanaktan
cok tesekkur ederiz canım aminn..
Topiğimizin ilk nazar boncuğu geldi,ondan heyecanlandık biraz kaydirigubbakcemile3
cok tesekkur ederim aysegulcum,amin..
Evet çok kolay geldi hemde cok sakin bi bebek nazar değmesin
Muhtesem bi duygu yaa opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 cok guzeel,bizde kızımla öyle giyinicez inşallah..
Yerlerimiz apayrı canım,ama benim durumum da senden farksız
nice yillara. Dilsadd herkezin cumhuriyet bayramini kutlarimm..
[ı]dilşadcım doğum günün kutlu olsun canım nice güzrl yıllara eşinle bebeğinle...inşallah...[/ı]
selam tatlı göbişli güzel anneleropuyorumnanaktan
turkbayragicumhuriyet bayramımız kutlu olsuuuunnnturkbayragi
niyeyse çocuk gibi seviniyorum bayram diyehihoyyyt içimdeki çocuktan olabilir mikaydirigubbakcemile3
dilsadddddd senin de doğum günün kutlu olsun arkadaşıımmmm, nice güzel yıllara inşallaha.s.
Daha yeni kahvaltı yaptık, eşim cumaya gitti, bende sofrayı topladım hemen buraya geldim. Kıslar sormayın faaliyetteyim, dün giremedim. Gittim alışveriş yaptım, oğluşun odasına kapı süsü yapıyorummmmm, bitsin eklerim fotosunu inşallahyerimseniben
herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Iyi ki doğdun cnm
ayy siz en sonunda birbirinzi doğurtturacaksınız sabahda yazıları okuyorum kızlardan birinin eşi tellinaz doğurmuş mu onamı bakacaksın yazmıştı koptum valla şimdi sen ipek'e sardın
durun bakalım kızlar :)
ahhh canım ne desek boş elinizden geldiğince ayrı ev konusunda hızlı davranmaya bakın
sana olan oluyor başkasına deıl :)
ohhh mis gibi evin şimdi duru kokuyor
hadi darısı başımıza cnm benim
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..
canım öncelikle doğum günün kutulu olsun..
30 dikiş mevzuunu görünce bende çok üzüldüm..şaşırdım.. Umarım bu doğumun rahat olur.. Geçen bir topikte bir kadınada 40 dikiş atmışlar okudum şok olmuştum.. Eski zamanlardaki kadınlar geyiğiyle kendimizi rahatlatacağımıza sağlık ekibimizi iyi seçip bütün ihtimalleri düşünüp ona göre doğumu beklemeliyiz.. Her an herşey olabilir çünkü.. Birde herkesin doğumu farklı cidden.. Senin birde eşinin tarafından dolayı bir şanssızlığın olmuş.. çok kötü.. Senin gibi olanlar içinde önerilen genelde sezeryan oluyor zaten.. Allah yardımcın olsun.. Hayırlısı canım
evet öyle de ben hiç görmüyorum burcum yaa.. Hiç ama. Hep abuk sabuk başka rüyalar :)) dün eşim bile görmüş benim doğumumu.. Sağlık ocağında tırnak makasıyla kesi atıp doğurtuyorlarmış beni :)) ben görmüyorum ama. Kafam rahat herhal :))
canım benim 20. Haftadan beri geliyor. Bazen ıslatıyor hatta seninki gibi. Onu sordum da olabilirmiş.. Endişelenme
turkbayragicumhuriyet bayramimiz kutlu olsun :lepi:
Slm kızlarrr,
ben bugun tv izlerken bi şey farkettim,ank daki tören gösterilerini izliyordum,benim kız ankara havası calmaya baslayınca kıpır kıpır kıpırdanıyor,zaten yazın da bir iki dügüne gitmiştik orda kıpırdanmıstı da ben ıhtımal vermemiştimkaydirigubbakcemile3bende cok cok sevmem oyun havası felan nasıl bi müzik zevki olacak bu sıpa nın anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç bana çekmemiş..
Hımm dilşad cım doğum günün kutlu olsun tatlım ne güzel bi günde doğmuşsunnn...a.s.
Kızlar beşik ve dolap geldi
Bebeğimin battaniyelerinden başladım yıkamaya
Ama beşikle ilgili yine aksilikler devam ediyor
babyhope almıştık haşim işcan geçidindeki Hülya bebeden
ama görünürde alırken özellikle baby hope aldık.
Ama gelen ürün funnybebeye ait kolisinden çıktı.
aslında ürün aynı (çakması) ama marka farkı var
Sorun marka takıntılığım deıl sadece kandırıldık yani o kadar
Eşimde hevesli hevesli kıyafetleri yerleştiryor.
Moralim aslında çok bozuk ama ona bişey söyleyip hevesinin kaçmasınıda istemiyorum.
Birde erkekleri bilirsiniz azcık gaza gelse o dükkanı başlarına yıkar valla
Tel açtık söyledik bakalım nolcak
Selam hatunlar,
Sonunda bitirdim, aslında bugün akşama kadar o halkayı nasıl süslesem diye düşünüp durdum nihayet kurdeladan minik çiçekleri yapmak aklıma geldi, elimde başka malzeme yoktu zaten.
Yorumlarınızı alayım lütfenyerimseniben
ora zamanla kendini topluyor canım.. kesik yok zaten
tekrar maşallah sana ve duru bebeğe ayşeDurucum... inşallah hepimizin senin gibi olur ben kime sorduysam kendi doktoruma, fakültedeki asistan doktora, arkadaşlarıma hepsi kesik baştan atılıyor zaten dedi??? sezeryandaki gibi kağıt imzalatıyorlarmış vakum, forseps, epizyotomiyi kabul ediyorum diye...uff doktorum gözümü korkuttu sadece planlı sezeryana gelebilir ve normal doğum daha riskli diyor...ben de normal doğum için başka bir doğum doktoru bulmayı düşünüyorumbilmiyorumkismile
CNM ŞİMDİYE ÖZELE GİTTİM AMA BURDA DEVLETTE DOĞUM YAPANLAR VAR ÇOK MEMNUN DİORUM BOŞ YERE PARA VERMEYİM ÖZEL GİBİ DEDİLERR PAZARTESİ GİDİCEM HOŞUMA GİDERSE ORDA YAPICAM OLMAZSA ÖZELEsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?