2010 Aralık Anneleri

Bende salonda dikiş dikmekteyim aslında burda olduğuma bakmayın hehee.Arada bi içeri gelip size bakıyom,sonra gidip bi iki dikiyom :)

cok guzel olmus ellerine saglik canimolumunekankayizsmile

insallah bu sefer boyle bisey olmaz canim...

gecenlerde duymustum, hastaya fikri sorulmadan herhangi bir mudahale yapamazmislar..ama tabi o an kimin aklina gelirki boyle bisey

Aman canım ya valla devlette kim kime ne soruyo ki.Koyun gibi geçiyon,onların eline bakıyon.Karşındakinin insafına kalmış.Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

ya iste sskda devlette eziyetli olabiliyo dogum isi
allah yardimcimiz olsun bakalim
kucukprenscim gayet guzel gorukuyo kapi susunuz
oda bitmedimi canim? resmini ekleseydin yahu:)
bizimkide cuma gelcek haftaya
perde isinide hallettik bakalimboshayallersmile

Aman canım ya valla devlette kim kime ne soruyo ki.Koyun gibi geçiyon,onların eline bakıyon.Karşındakinin insafına kalmış.Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

kızalr ben oğlumu özelde doğurmuştum sezaryan bunuda deklette yapim diorum sizce yanlışmı düşünüorum

ay evet acele etmesin sakın:hulya: zamanını beklesin kaydirigubbakcemile2

kızalr ben oğlumu özelde doğurmuştum sezaryan bunuda deklette yapim diorum sizce yanlışmı düşünüorum

Canım doktorundan memnunsan devlette yap,nasıl olsa sezeryan.Normal olduğu zaman dr.lar girmiyor.Yani eğer benim gibi gece gidersen dr.un nöbetçiyse geliyor,değilse ebeler bakıyor o işe..Hakkında hayırlısı olsun..

CNM ŞİMDİYE ÖZELE GİTTİM AMA BURDA DEVLETTE DOĞUM YAPANLAR VAR ÇOK MEMNUN DİORUM BOŞ YERE PARA VERMEYİM ÖZEL GİBİ DEDİLERR PAZARTESİ GİDİCEM HOŞUMA GİDERSE ORDA YAPICAM OLMAZSA ÖZELEsırnaşık şey

E yavrucak kaç aydır 2 büklüm devam ediyodu hayatına,düz yatmaya alışması zaman alır elbetkaydirigubbakcemile3

evet düz yatınca baslıyor ağlamaya :))

yaaa,bana hiç bişe demedileer.. denicem canım çok sağol..
toplam 8 kilo almıştım 5'i gitmiş hatunlar.ama göbek yerinde.

odasinda yatirmiyosun diimi ayse?
senin o seninnnnn:asigim:
giydirip soymak zor oluyomu aysecim?
altini acabiliyomusun?
ben acamam heralde ilk gunler diyorumbilmiyorumkismile

yok cnm minik beşikte yatırıyorum..
suan icin giydirip soyma işini ben yapmıyorum tatlım anneyle kayınvalideme emanet :) içim bi garip oluyor benim

kesinlikle canım yoksa dikiş olsa bu kadar dinamik olabilir miyim?
aa hemşireye bak alsanaalsanasmile aman bunlara fazla mesai deme,suyunu da patlatırlar kesiverirler de..

evet canım öyleymiş,bi de anne karnında daha az uyuyorlardı noldu da şimdi bayılmış gibi uyuyo yaa

Ayyyy annesi çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Gayet sade ve ağır..
Çok hoşuma gitti benim opuyorumnanaktan

nice yillara. Dilsadd herkezin cumhuriyet bayramini kutlarimm..

[ı]dilşadcım doğum günün kutlu olsun canım nice güzrl yıllara eşinle bebeğinle...inşallah...[/ı]

çook teşekkür ederim kızlar
atladığım varsa affolaa...

canım takma ya herşeyde vardır bi hayır.
bazen oluyo böle şeyler napalımmmmmm
bak ne gzüel kıyafetelri yıkayıp ütülemeye de başlamışsın.
boşver değmezzzzz.
ben d egetiremedim dolabını
ama hazırlığa hafiften başlıcam
katlayıp koyucam çekmeceye
asılacakalrı asarım kendi dolabıma
dolap gelince direk yerleştiririm.

canım çok şık olmuş.
sade ve gzüel.,güle güle kullansın prensin.

ora zamanla kendini topluyor canım.. kesik yok zaten

tekrar maşallah sana ve duru bebeğe ayşeDurucum... inşallah hepimizin senin gibi olur ben kime sorduysam kendi doktoruma, fakültedeki asistan doktora, arkadaşlarıma hepsi kesik baştan atılıyor zaten dedi??? sezeryandaki gibi kağıt imzalatıyorlarmış vakum, forseps, epizyotomiyi kabul ediyorum diye...uff doktorum gözümü korkuttu sadece planlı sezeryana gelebilir ve normal doğum daha riskli diyor...ben de normal doğum için başka bir doğum doktoru bulmayı düşünüyorumbilmiyorumkismile

Kızlar normal doğumda kesi olayı hastaya göre değişiyor kiminin geniş oluyor bebekte kilolu değilse kesmiyorlar ama bebek kiloluysa orasıda bebek ilerledikçe çok genişlemiyorsa kesiyorlar birkere ilk doğumlarda genelde kesi oluyor kesinin sebebi daha büyük yırtıklar olmasın diye.Aslında güzel uyuştururlarsa kesiyi anlamazsınız bile.Ebe çok önemli ebeniz veya doktorunuz tecrübeli olması lazım.

tesekkurler canım.. insallah. bilmiyorum canım bende kesi fln yok ben doğuma çok sakin gittim dualar hep benimleydi
kendimi strese sokmadım doktorum da sezeryan karsıtı bi doktordur mecbur kalınmadıkça..
doğum doktorunu iyi seç tatlım o doktor seni kesme niyetinde bence :bbo:

Kızlaaarr,kuzular biz çıkıyoruz..
Yarın görüşürüz.Çoook öpüyoruz sizleri kızımla

Valla dediğim gibi sezeryansa zaten dr.hallediyor işi.Madem duyumlarında iyi yap gitsin devlette..

kizlar ben kesilmekten o kadar korkmuyorumda hani forceps tarzi seyler kullanilmasindan korkuyorum...
seyranin dedigi gibi benimde bildigim mecbur kalmadikca kesmiyolar, kesmelerinin sebebide kendiliginden yirtilmasini onlemek, cunki yirtik kesikten cok daha zor oluyomus

İyi geceler kızlar. Misafirim var bu gece nöbet bende değil :) Öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…