2010 Aralık Anneleri

İyi geceler hanımlar.Bende bu akşam erken yatayım diyorum.Canım sıkkın.Bebişim bu gün çok hareketsizdi,tek tük tıkladı ve karnımda sanki bi yere toplanmış gibi bi rahatsızlık veriyor.Bu durum kafama takıldı.Normalde yatınca çok hareketleniyordu,bakalım bu gece nasıl olacak.Eşimde işe gidecek şimdi..İster istemez takılıyor insanın kafasına..

evet canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum, kendi doktoruma gitmeye devam edicem iyi bi doktor çünkü, ama sezeryan yanlısı olduğundan, normal doğum için özel hastane ve 24 saat doğuma gelebilecek bi doktora gidicem
sana ve kızına iyi geceler..

ayse neguzel yatiyor bebisin.benim kardesimde boyle uyurdu .yanlis hatirlamiyorsam bebkliginde 3 yasina kadar felan poposu havada uyurdu cookk komik oluyrlar.hani plesantada genelde kipirtilarini hissediyoruz yaa..dusunku yatak yorgan onun icin karnimiz oyuzunu koyuyor..yaa boyle uyur artik yada zamanla sirt ustu yada yan yatmaya baslar.

ben nobeti devr alirdim ama esim basimda bekliyo sempatiksalakcinni

haberok bazi gunler benimde oyle oluyo her zaman cok hareketli olan bebis bazen yavasliyo insan takiyo ama artik kendimi teselli ediyorum bugun oglusum yorgun diyerek..
bide ben karnima parmak uclarimla vurunca (biraz darbuka calar gibi) hemen cevap veriyo benim yeni oyuncagim olduzemuszemus

neyse bendce cikiyorum hadi iyi geceler

Ya bende hareketsizliğinden ziyade karnımın sertleşmesiden dolayı taktım biraz.Bide tatlı şeyler yememe ve uzanıp ellerimle karnımı yoklamama rağmen tepki yok.Bu yüzden biraz endişelendim.Neyse namazımı kılıp yatayım,daha iyi anlarım..Hadi herkese iyi geceler..

yaaa,bana hiç bişe demedileer.. denicem canım çok sağol..
toplam 8 kilo almıştım 5'i gitmiş hatunlar.ama göbek yerinde.

ne güzel bişey kalmamış, dur daha canımcım, göbek iner.
ayşecim sana başka tavsiyelerde de bulunuyum, ukalalık yapmış gibi olmayım da, sengözlerimebaksanab bebeğini gündüz normal gürültüyü engellemeden ve aydınlıkta, öyle perdeleri falan kapatmadan uyutup gece de ışık yakmadan- gece lambası dışında tabi- ve bebeğinle konuşmadan ya da hiç gürültü yapmadan uyutmaya alıştırırsan gece- gündüz farkını anlamaları daha kolay oluyomuş ve gece uykusu daha kesintisiz oluyomuş. yani gündüz öyle sus pus ortam yaratmayın derim ben. tecrübeyle sabittir

kızlar bu arada haberlerde izlediyseniz ankarayı dün sel almış gibiydi, istanbul yolunda arabalar suya batmıştı, hatta bi kişi boğuluyodu, işte biz o saatte tam o yolda o batan arabaların biraz gerisinde mahsur kaldık ve eve 3,5 saat sonra vardık. herkes çıldırdı sinirden, yol kapalı, minicik çamurlu bi ara sokaktan yol verildi ve onca şeritte bekleyen tüm arabalar o küçücük yoldan tek sıra halinde geçti saatler sonra, o ara çamura saplandık, baya korktum naapıcaz çıkamazsak diye, iki araç kaldı çünkü, çok şükür kazasız belasız hazarsız annemlerin evine geldik.
benim bursadan eşyalarım yarın geliyo, haftaya ev yerşetiricez, tabi bana iş yaptıran yok ama!

Son düzenleme:

Gecmis olsn ozum.. Allah yardim etmis. Kolay gelsn Ev yerlestirirken yorma kosturma birak duzeni old. Kadar dogumdan sonra sen sekillfnditirsin evi. Insan esyalarin yerini gosterirken bile yorulur hadi iyi geceler kizlar Ben uyur

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi

BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt

29 ekim benim kardeşimin de doğumgünü..ne güzel bir gün herkes bayraklarla coşku ile kutluyor..doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara..

biz geldiiikk...
kızlaarrr dolabimızı da aldık bir de renkli raflar aldık kaydirigubbakcemile2kremlerini parfümlerini süslicem raflara
dolaplar haftaya gelicek sabırsızlanıyorum yerleşsin hemen paylaşcam sizle..
sonra da tiyatroya gittik, 10dk falan uyumuşum tiyatroda

özüm dün müdürüm izin vermişti bana yarım gün gelme die nasıl dua ettim ona evde kaldım o yağmurda neyseki..

kızlar bu arada artık yavruşumun ismini kesinleştirdik babasıyla son zamanlarda vazgeçmezsek...BEYZA....

yarın da şekerlerimizi yapmaya başlıcam malzemeleri almıştık zaten...

tavuk ben bu satte hala ayaktayım..

Son düzenleme:
ya canim aslinda takmaya degmez ama iste biraz hamilelikten olsa gerek ufacik seyleri bazen kotu takinti yapiyoruz, elinizde siparis verdiklerinizin listesi varsa magazada sorun cikarmaz olumunekankayizsiz

Umarım cnm

Çok tatlı olmuş cnm

Ay hala yıkanıyorlar 2 makina bitti 3. attım. daha bir kaç makina daha çamaşırı var kuzumun ayyy çok minicikler ya denizim :))

Misafirler daha yeni gitti hanımlar, herkes yatmış. Biz yarın doktora gidicez sabahtan ve ben hala yatmadımsempatiksalakcinni

Herkese Allah rahatlık versin, mışıl mışıl uyuyalım inşallah:Saruboceq:

cok guzel olmus ellerine saglik canimolumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canımyerimseniben

Bende salonda dikiş dikmekteyim aslında burda olduğuma bakmayın hehee.Arada bi içeri gelip size bakıyom,sonra gidip bi iki dikiyom :)

Ne dikiyorsun tatlım, kolay gelsin. Keşke benimde bi dikiş makinem olsaydısempatiksalakcinni

Saol canımcım, oda yerleşti ama kokusu hala çıkmadı. Hafifledi ama dün cam açamadım yağmurda, inş bu çarşambaya kadar kokusu çıkarsa temizletip yerleştiricemboshayallersmile Sizinki kokusuzdur inşallah, soğukta camda açılmıyoryerimseniben

Teşekkür ederim Ayşecim, bu arada fotoğrafına bayıldımmm, totosunu dikmiş Çook tatlı maşallaaah yaa, ticker in da çok güzeeeelopuyorumnanaktan

Saol canım, işte o bebek süslerinden elimde olmadığı için bu kadar oldu ama yeter bencede sade olsunyerimseniben

İnşallah kafan rahat uyumuşsundur mışıl mışıl:Saruboceq:

ayyy evet yaaa, bize yaslıyorlar dimi kafalarını annelerinin kuzuları yaa, Allah ım sen ne büyüksünopuyorumnanaktan

Ablamda aynı şeyleri söyledi, geceyi gündüzü bilsin. Sadece geceleri kendi odasında yatır, gündüz salona taşı dedi. Bende öyle yapacağım inşallah:Saruboceq:

Geçmiş olsun Özüm, Allah korumuş sahidenbilmiyorumkismile

Adını çok beğendim Beyza, adıyla yaşasın inşallahyerimseniben Cicilerini de güle güle kullanın inşallaaahh:Saruboceq:

Umarım cnm

Çok tatlı olmuş cnm

Ay hala yıkanıyorlar 2 makina bitti 3. attım. daha bir kaç makina daha çamaşırı var kuzumun ayyy çok minicikler ya denizim :))

Teşekkür ederim canımm, sizde güle güle kullanın sağlıkla sıhhatle inşallah cicileri gelmiş:lepi:

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah :)
saolasın hepimiz ağız tadıyla kullanırız inşallah :Saruboceq:

kimse yokmu yahu???
benimde uykum geldi
yarin kuzen toplantimiz var ordanda
esimin arkadasina yemege gidicez
yatiym barimirmirmirmir

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi

BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt

dogum günün kutlu olsun cnmm a.s.

cnm çok hoş olmuş.siz becerikli hatunlara hayranım ben zaten

Sabah sabah buradayım :) Gece yattıktan sonra kızım hareketlendi çok şükür.Cadı kızım benim,endişelendirdi annesini..
küçükprens canım güzel haberlerle gel inşallah.Benim dr.da bayram öncesi gelirsin demişti,dün randevu alalım dedik kasım ayı full doluymuş.Bugün sekreteriyle görüşcez, bakalım bi sonuç alır mıyız??

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah :)
saolasın hepimiz ağız tadıyla kullanırız inşallah :Saruboceq:

Amin inşallah:Saruboceq:

kimse yokmu yahu???
benimde uykum geldi
yarin kuzen toplantimiz var ordanda
esimin arkadasina yemege gidicez
yatiym barimirmirmirmir

Ohhh gezenti hatun seni, gez ne güzel:lepi:

dogum günün kutlu olsun cnmm a.s.

cnm çok hoş olmuş.siz becerikli hatunlara hayranım ben zaten

Ben internet beceriklisiyim canım Herşeyi orda görüp yaptım:lepi:
Aslında bana göre bu kapı süsü bi işe yaramayacak, ve işe yaramayacak şeyleri yapmam ama oğlumda bi heves geldi böyle bende anlamadımkaydirigubbakcemile3

Maşallah bak dualarım kabul olmuş:lepi: Hareket etseler bir türlü etmeseler bir türlü, Allah a emanet minik sıpalaryerimseniben
İnşallah bulursunuz boş bir vakit, kadın doğumcu olmak varmış yaaa, hepsi full çekiyor randevularını:lepi:

Hadi ben gittim, herkes uyanana kadar gelirim sanırsam, selametle kalın ciciler..

gunaydın kızlar
geçmişe donemicem inş hepiniz iyisinizdir...
ben iyi değilim kızlar...ev sahibi ile sorun cıktı sanırım ev tasıcaz bu havada bu halde...üstelik bayramda annemler burda.ben hala raporumu alamadım.doktoruma ulaşamıyourm..anlayacağınız benim işler karmancorman oldu.
dun bebişimin odasını sipariş ettik bayram sonrası gelicek inş...bu işleri nasıl halledicem derken şimdi bide bu iş çıktı başımıza..kayınvalidemin evinin karsınında bir ev bosdu daha onceden başmışdık.bakalım pazartesi ev sahibi ile konusacağız ...buyuk ihtimalle orayı tutucaza anlaşırsak...inş hakkımızda hayırlsıı olur..

küçükprenscim ellerine sağlık valla bayıldım yeteneğine,güle güle kullanın inşallah ellerine sağlık

nezaketcim çok üzüldüm canım,umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız bu aksilikleri ya,sende moralini bozma herşey olcağına varıyo valla

bizde alışverişe gidicez birazdann öptükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…