tesekkurler canım.. insallah. bilmiyorum canım bende kesi fln yok ben doğuma çok sakin gittim dualar hep benimleydi
kendimi strese sokmadım doktorum da sezeryan karsıtı bi doktordur mecbur kalınmadıkça..
doğum doktorunu iyi seç tatlım o doktor seni kesme niyetinde bence :bbo:
yaaa,bana hiç bişe demedileer.. denicem canım çok sağol..
toplam 8 kilo almıştım 5'i gitmiş hatunlar.ama göbek yerinde.
kızlar bu arada haberlerde izlediyseniz ankarayı dün sel almış gibiydi, istanbul yolunda arabalar suya batmıştı, hatta bi kişi boğuluyodu, işte biz o saatte tam o yolda o batan arabaların biraz gerisinde mahsur kaldık ve eve 3,5 saat sonra vardık. herkes çıldırdı sinirden, yol kapalı, minicik çamurlu bi ara sokaktan yol verildi ve onca şeritte bekleyen tüm arabalar o küçücük yoldan tek sıra halinde geçti saatler sonra, o ara çamura saplandık, baya korktum naapıcaz çıkamazsak diye, iki araç kaldı çünkü, çok şükür kazasız belasız hazarsız annemlerin evine geldik.
benim bursadan eşyalarım yarın geliyo, haftaya ev yerşetiricez, tabi bana iş yaptıran yok ama!
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi
BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt
ya canim aslinda takmaya degmez ama iste biraz hamilelikten olsa gerek ufacik seyleri bazen kotu takinti yapiyoruz, elinizde siparis verdiklerinizin listesi varsa magazada sorun cikarmaz olumunekankayizsiz
Çok tatlı olmuş cnmSelam hatunlar,
Sonunda bitirdim, aslında bugün akşama kadar o halkayı nasıl süslesem diye düşünüp durdum nihayet kurdeladan minik çiçekleri yapmak aklıma geldi, elimde başka malzeme yoktu zaten.
Yorumlarınızı alayım lütfenyerimseniben
canım takma ya herşeyde vardır bi hayır.
bazen oluyo böle şeyler napalımmmmmm
bak ne gzüel kıyafetelri yıkayıp ütülemeye de başlamışsın.
boşver değmezzzzz.
ben d egetiremedim dolabını
ama hazırlığa hafiften başlıcam
katlayıp koyucam çekmeceye
asılacakalrı asarım kendi dolabıma
dolap gelince direk yerleştiririm.
cok guzel olmus ellerine saglik canimolumunekankayizsmile
Bende salonda dikiş dikmekteyim aslında burda olduğuma bakmayın hehee.Arada bi içeri gelip size bakıyom,sonra gidip bi iki dikiyom :)
ya iste sskda devlette eziyetli olabiliyo dogum isi
allah yardimcimiz olsun bakalim
kucukprenscim gayet guzel gorukuyo kapi susunuz
oda bitmedimi canim? resmini ekleseydin yahu:)
bizimkide cuma gelcek haftaya
perde isinide hallettik bakalimboshayallersmile
evet düz yatınca baslıyor ağlamaya :))
yaaa,bana hiç bişe demedileer.. denicem canım çok sağol..
toplam 8 kilo almıştım 5'i gitmiş hatunlar.ama göbek yerinde.
yok cnm minik beşikte yatırıyorum..
suan icin giydirip soyma işini ben yapmıyorum tatlım anneyle kayınvalideme emanet :) içim bi garip oluyor benim
kesinlikle canım yoksa dikiş olsa bu kadar dinamik olabilir miyim?
aa hemşireye bak alsanaalsanasmile aman bunlara fazla mesai deme,suyunu da patlatırlar kesiverirler de..
evet canım öyleymiş,bi de anne karnında daha az uyuyorlardı noldu da şimdi bayılmış gibi uyuyo yaa
Ayyyy annesi çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Gayet sade ve ağır..
Çok hoşuma gitti benim opuyorumnanaktan
canım takma ya herşeyde vardır bi hayır.
bazen oluyo böle şeyler napalımmmmmm
bak ne gzüel kıyafetelri yıkayıp ütülemeye de başlamışsın.
boşver değmezzzzz.
ben d egetiremedim dolabını
ama hazırlığa hafiften başlıcam
katlayıp koyucam çekmeceye
asılacakalrı asarım kendi dolabıma
dolap gelince direk yerleştiririm.
canım çok şık olmuş.
sade ve gzüel.,güle güle kullansın prensin.
İyi geceler hanımlar.Bende bu akşam erken yatayım diyorum.Canım sıkkın.Bebişim bu gün çok hareketsizdi,tek tük tıkladı ve karnımda sanki bi yere toplanmış gibi bi rahatsızlık veriyor.Bu durum kafama takıldı.Normalde yatınca çok hareketleniyordu,bakalım bu gece nasıl olacak.Eşimde işe gidecek şimdi..İster istemez takılıyor insanın kafasına..
ayse neguzel yatiyor bebisin.benim kardesimde boyle uyurdu .yanlis hatirlamiyorsam bebkliginde 3 yasina kadar felan poposu havada uyurdu cookk komik oluyrlar.hani plesantada genelde kipirtilarini hissediyoruz yaa..dusunku yatak yorgan onun icin karnimiz oyuzunu koyuyor..yaa boyle uyur artik yada zamanla sirt ustu yada yan yatmaya baslar.
ne güzel bişey kalmamış, dur daha canımcım, göbek iner.
ayşecim sana başka tavsiyelerde de bulunuyum, ukalalık yapmış gibi olmayım da, sengözlerimebaksanab bebeğini gündüz normal gürültüyü engellemeden ve aydınlıkta, öyle perdeleri falan kapatmadan uyutup gece de ışık yakmadan- gece lambası dışında tabi- ve bebeğinle konuşmadan ya da hiç gürültü yapmadan uyutmaya alıştırırsan gece- gündüz farkını anlamaları daha kolay oluyomuş ve gece uykusu daha kesintisiz oluyomuş. yani gündüz öyle sus pus ortam yaratmayın derim ben. tecrübeyle sabittir
kızlar bu arada haberlerde izlediyseniz ankarayı dün sel almış gibiydi, istanbul yolunda arabalar suya batmıştı, hatta bi kişi boğuluyodu, işte biz o saatte tam o yolda o batan arabaların biraz gerisinde mahsur kaldık ve eve 3,5 saat sonra vardık. herkes çıldırdı sinirden, yol kapalı, minicik çamurlu bi ara sokaktan yol verildi ve onca şeritte bekleyen tüm arabalar o küçücük yoldan tek sıra halinde geçti saatler sonra, o ara çamura saplandık, baya korktum naapıcaz çıkamazsak diye, iki araç kaldı çünkü, çok şükür kazasız belasız hazarsız annemlerin evine geldik.
benim bursadan eşyalarım yarın geliyo, haftaya ev yerşetiricez, tabi bana iş yaptıran yok ama!
biz geldiiikk...
kızlaarrr dolabimızı da aldık bir de renkli raflar aldık kaydirigubbakcemile2kremlerini parfümlerini süslicem raflara
dolaplar haftaya gelicek sabırsızlanıyorum yerleşsin hemen paylaşcam sizle..
sonra da tiyatroya gittik, 10dk falan uyumuşum tiyatroda
özüm dün müdürüm izin vermişti bana yarım gün gelme die nasıl dua ettim ona evde kaldım o yağmurda neyseki..
kızlar bu arada artık yavruşumun ismini kesinleştirdik babasıyla son zamanlarda vazgeçmezsek...BEYZA....
yarın da şekerlerimizi yapmaya başlıcam malzemeleri almıştık zaten...
tavuk ben bu satte hala ayaktayım..
Umarım cnm
Çok tatlı olmuş cnm
Ay hala yıkanıyorlar 2 makina bitti 3. attım. daha bir kaç makina daha çamaşırı var kuzumun ayyy çok minicikler ya denizim :))
Misafirler daha yeni gitti hanımlar, herkes yatmış. Biz yarın doktora gidicez sabahtan ve ben hala yatmadımsempatiksalakcinni
Herkese Allah rahatlık versin, mışıl mışıl uyuyalım inşallah:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımm, sizde güle güle kullanın sağlıkla sıhhatle inşallah cicileri gelmiş:lepi:
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi
BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt
Selam hatunlar,
Sonunda bitirdim, aslında bugün akşama kadar o halkayı nasıl süslesem diye düşünüp durdum nihayet kurdeladan minik çiçekleri yapmak aklıma geldi, elimde başka malzeme yoktu zaten.
Yorumlarınızı alayım lütfenyerimseniben
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah :)
saolasın hepimiz ağız tadıyla kullanırız inşallah :Saruboceq:
kimse yokmu yahu???
benimde uykum geldi
yarin kuzen toplantimiz var ordanda
esimin arkadasina yemege gidicez
yatiym barimirmirmirmir
dogum günün kutlu olsun cnmm a.s.
cnm çok hoş olmuş.siz becerikli hatunlara hayranım ben zaten
Sabah sabah buradayım :) Gece yattıktan sonra kızım hareketlendi çok şükür.Cadı kızım benim,endişelendirdi annesini..
küçükprens canım güzel haberlerle gel inşallah.Benim dr.da bayram öncesi gelirsin demişti,dün randevu alalım dedik kasım ayı full doluymuş.Bugün sekreteriyle görüşcez, bakalım bi sonuç alır mıyız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?