Misafirler daha yeni gitti hanımlar, herkes yatmış. Biz yarın doktora gidicez sabahtan ve ben hala yatmadımsempatiksalakcinni
Herkese Allah rahatlık versin, mışıl mışıl uyuyalım inşallah:Saruboceq:
Adını çok beğendim Beyza, adıyla yaşasın inşallahyerimseniben Cicilerini de güle güle kullanın inşallaaahh:Saruboceq:
gunaydın kızlar
geçmişe donemicem inş hepiniz iyisinizdir...
ben iyi değilim kızlar...ev sahibi ile sorun cıktı sanırım ev tasıcaz bu havada bu halde...üstelik bayramda annemler burda.ben hala raporumu alamadım.doktoruma ulaşamıyourm..anlayacağınız benim işler karmancorman oldu.
dun bebişimin odasını sipariş ettik bayram sonrası gelicek inş...bu işleri nasıl halledicem derken şimdi bide bu iş çıktı başımıza..kayınvalidemin evinin karsınında bir ev bosdu daha onceden başmışdık.bakalım pazartesi ev sahibi ile konusacağız ...buyuk ihtimalle orayı tutucaza anlaşırsak...inş hakkımızda hayırlsıı olur..
günaydın kızlar,
ben şu reflü ve astımdan dolayı tıkanma nefes alamama durumundan dolayı çok üzüntü içerisindeyim..akşam yine tekrarladı..5 kasımda dr randevumuz var ve ben daha fazla dayanamayacağım en iyisi bana bişey olmadan alsın oğlumu..ne çok istediğim normal doğum gözümde ne bişey..yeter ki kurtulayım artık inanın şu an yazarken bile gözlerimden yaş akıyor..Rabbim kimsenin başına vermesin.
günaydın kızlar,
ben şu reflü ve astımdan dolayı tıkanma nefes alamama durumundan dolayı çok üzüntü içerisindeyim..akşam yine tekrarladı..5 kasımda dr randevumuz var ve ben daha fazla dayanamayacağım en iyisi bana bişey olmadan alsın oğlumu..ne çok istediğim normal doğum gözümde ne bişey..yeter ki kurtulayım artık inanın şu an yazarken bile gözlerimden yaş akıyor..Rabbim kimsenin başına vermesin.
küçükprenscim ellerine sağlık valla bayıldım yeteneğine,güle güle kullanın inşallah ellerine sağlık
nezaketcim çok üzüldüm canım,umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız bu aksilikleri ya,sende moralini bozma herşey olcağına varıyo valla
bizde alışverişe gidicez birazdann öptükkk
canımmm hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah..nasıl heyecanlasındır şimdi kimbilir..
ben de perşembe görücem nasipse zaman geçmiyor sanki...
bu arada teşekkür ederiz canımmm...
canım ya tam da zamanı denir herhalde buna..allah kolaylık versin..umarım çabucak halledersiniz..kayınvaldenle aran iyiyse bebk için de çok yardımı olur yakın olmanız değil mi..
canim benim,cok cektin su krizlerden..hakkinda hayirlisi olsun..massallah melegin kocaman oldu,hic stres yapma,böylesi sizin icin hayirliymis demekki..yeterki ikinizde iyi olun..:teselli:günaydın kızlar,
canim cok zordur eminim,son zamanlarindada nerden buldu seni dicem ama demekki bundada bir hayir varmis..cok yorma kuzum kendini,oturdugun yerden kolileri kapat madem,egilip kalkma...ay amaaaan tasinmak cok zor:teselli:gunaydın kızlar
ben iyi değilim kızlar...ev sahibi ile sorun cıktı sanırım ev tasıcaz bu havada bu halde...üstelik bayramda annemler burda.ben hala raporumu alamadım.doktoruma ulaşamıyourm..anlayacağınız benim işler karmancorman oldu.
dun bebişimin odasını sipariş ettik bayram sonrası gelicek inş...bu işleri nasıl halledicem derken şimdi bide bu iş çıktı başımıza..kayınvalidemin evinin karsınında bir ev bosdu daha onceden başmışdık.bakalım pazartesi ev sahibi ile konusacağız ...buyuk ihtimalle orayı tutucaza anlaşırsak...inş hakkımızda hayırlsıı olur..
Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((
Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((
günaydin kizlar,herkese iyi haftasonlari diliyorum..
gecmise cok dönemedim,herkes iyidir insallah..
dün ara ara sancim vardi,cati dediginiz o kemikler beni deli etti agridan ama bugün bomba gibiyim massallah,kendimi carsilara pazarlara aticam kahvaltidan sonra..
bebegin uyku tulumunu ve benim terligimi alip valizi hazirlicaz esimle..
herkesi kocaman öpüyoruzzz opuyorumnanaktan
günaydıınnnn..at canım at..bir oturduğumuz yeri beğenemedik yaw:))ben de dün tiyatroda
düşündün şurda doğursam nolur die:))
Canım yaa, Allah güç kuvvet versin, son haftalarda zor olur senin için ama eşin de yardımcı olur mutlaka, taşındıktan sonra da kayınvaliden yerleştiriversin, yakınmış madem :) Sen sakın yorma kendini, hatta özel eşyalarınızın dışında hiçbişeyi toplama, annenler, kayınvalidenler, eltinler, kim var kim yok çağır. Biz de ben 5 aylıkken taşındık, ev ne kadar kalabalık olursa o kadar çabuk bitiyo iş. Gerçi sonra neyin nerde olduğunu bulmak biraz zorluyo ama olsun, şimdi senin sağlığın önemli, zamanla herşeyi istediğin yere yerleştirirsin. Doğumdan sonra uzunca bi süre evlerden çıkamıycaz nasılsa sempatiksalakcinnigunaydın kızlar
Canım benim yaa, üzme kendini, doktorun senin için en uygun yöntemi söyleyecektir ama normal doğumda nefes çok önemli, sende riske atmak istemezsin zaten, bazen her istediğimiz olmayabiliyo, önemli olan hem senin hem kuzunun sağlığı, onun için de en uygun yöntem sezeryan heralde. Hiç üzülme, sonunda bebeğine kavuşacaksın ve bütün acıların bitecek... boshayallersmilegünaydın kızlar,
hehe,tiyatroda demek :)) bi an hayal ettim de gercekten unutulmaz bisey olurdu :))
fundacim ben kapali mekanlara giremiyorum uzun zamandirsinemada bi kriz gecirmistim ya epey oldu,o günden bu yana sinemaya bile hasret kaldim
aman canım en büyük sinema karnımızda oynuyor aslındakaydirigubbakcemile3
pıtır pıtır nasıl bir dünyaları varsa içerde yerim ben onlarııı...
burcum ve esracım sağolun kızlar.başkasınada şu yapalım bunu yapalım diyene kadar kendim yapmaya kalkarım diye takılıyorum.tez canlıyım biraz.ama kendimi çok yormaya niyetim yok.zaten yaptırcaklarınıda sanmıyourm.inş dediğim gibi kurtlanmam oturup talimat veririm sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?