bende senin gibi düsünüyorum..her dogum farkli,fazlaca abartilmis sanki,epidurale ragmen..birde oto koltuguna güvenemedik kucagimizda getirdik cümlesi tuhafima gittineysee,Allah herkese hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin insallahhhh,bakalim bizim hikayelerimiz nasil olacak
slm kızlar bende aralık annesiyim ara ara yazıyorum diğer sayfalara.Takip ediyorum ama okuyarak benim oğlum bu aralar çok hıçkırıyor günde en az iki kere bide kızıyor sanırım bu durum pek hoşuna gitmiyor sizde durumlar nasıl?:79:
Tuzla'dan Avcılar'a gitmiş hatun doğumaBilmeyenler için söyleyeyim İstanbul'un bir ucundan bir ucu. Yani bu saatlerde sancısı tutsaydı abartısız söylüyorum özel araçla 3 saatlik yol. Belki de daha fazla. Şok oldum neden bu kadar uzak bir hastane tercih etmiş acaba? Allah yardım etmişte gece tutmuş sancısı. Yoksa yolda doğurması kaçınılmazdı bence...
Hoşgeldin canım.Benimkide hıçkırıyor çok hoşuma gidiyor :)
hosgeldin canim aramiza..
günde en az 2 kere benim sipanin yaninda cok az geliyor valla..
yavrular büyüyor,egzersiz yapiyorlar :))
evet cok rahatsiz oluyorlar,hemen kipirdaniyor,sert sert tekmeliyor yazik..
ay geldim ilerlemiş azcık topikimiz :)
ütümü yaptım şimdi çamaşır asıcam ama az dinleneyim dedim
aslında yerlerde gözüme batıo tozlanmış bi süpürge mi atsam naaapsammm
bence hepsini bu gün yapma süpürgeyi de sonra yaparsın boşver biz hamileyiz eskisi gibi olmuyor azcık tozlansın
Merhabalarr kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ne alemdesiniz bebişi dünyaya gelen var mı?:)
Dün bende oğluşumu gördüm kilomuz 2400 olmuş doktorumuz kemik yapısı iri dedi biraz kalıplı bi bebiş geleceğe benziyormuş.
Doktora gidene kadar tartılmayacağım diyordum ve dün 83 çıktım pek sevindim henüz 10 kiloyu bulmamışım.
Doğum olayını konuştuk ben alerjik astım hastasıyım 1 senedir ilaçlarımı kullanamıyorum dedim doktorumda normal doğumda akciğer sorunu olanlarda bazen problemler olabiliyor ama bu senin kendini hazırlamanlada alakalı dedi.
Zaten çevremde 2 kişide normal doğum sırasında tıkanıp oksijen tüpüne bağlanan hatta doğumu sezaryene dönen olmuştu sanırım benim doğumda sezaryen görünüyor.
Ve hastane çıkışı sonrası soluğu Yeşilköy pazarında aldım.
Oğluşuma bi dolu kıyafet aldım o kadar güzel şeyler var ki İstanbul'da olanların gitmesini tavsiye ederim.
Chicco'nun ürünlerini satan bir tezgah vardı kısa kollu geçen sezonun bodyler 5 liraydı.
Hele bir battaniye aldım aynısını Zara Home'da 80 liraya görmüştüm pazardan 20 liraya aldım.
Bugünde kuzucuğumun giysilerini yıkamaya başladım işleri tamamlamak lazım nolur nolmaz daha hastane çantamı hazırlayacağım.
Cuma günüde 3 günlüğüne yatılı misafirim geliyor kalan eksikleri artık misafirler gittikten sonra tamamlayıp çantamızı hazır ve nazır hale getireceğim.
Merhaba Hatunlar, geçmişi okuyamam çabuk söyleyin bakalım doğuran var mı:82:
Ay ben hava atayım, Hapşuruktan geliyorumBol sohbet ve bana hazırladığı güzel şeylerle hem gönlümü hem karnımı doyurdum
Bu arada hapşuruk cum eşim aradı akşam yemeğe gelemem sen ye dediKörün istediği bir göz, Allah verdi iki göz
ohhh kıskanıyorum valla :76: İyi yapmışsınız kızlar bizim yerimizede kaynatsaydınız :)) Bizde ev de can sıkıntısıyla uğraşalım :83:
merhaba kızlarrr biz yiyip içip yatıyoruz halen :)) değişik bişey yok yani
katre ve seyracım gözünüz aydın kızlarr maşallah meleklerinizee nasılda kocaman oldular ya
cucum canım artık hep istirahat bekliyor bizi yat uzan valla hafifletir ağrılarını diye düşünüyorum
hepiniz iyisinizdir umarım kızlar bizde akşama yemeğe gidiyoruz kayınvalidemlere yemek derdim yok yani :))
elifcim bende 2 haftadır hergün keçiboynuzu pekmezi içiyorum bi sabah kahvaltıda yiyorum küçük bi kaseye döküp ekmeğe sürerek ama cucununda dediği gibi sütle 2 saat yanyana gelmicek ikisi bende meyvesuyu sıkıyorum sabahları akşamlarıda gece yatarken genelde ya da akşam yemeğinden sonra bi çaybardağına yakın ağzıma dikip içiyorum valla :))) bebeişimle ben çok güzel kilo alddık bunun sonucunda ama tabi yiceklerede çok ağırlık verdim doktoroda dedim dün sırf bu beslenme işkencesi yüzünden 2.çocuğu düşünmüyorum doktorda ne çabuk pes ettin dedihala bana kilo al diyor dr. ya 12kg dayım
canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah..
yazdıklarını okuyunca bir an kendimi gördüm..bilmen haberin var mı ben de alerjik astım hastasıyım ve reflü ile birleşince çok kötü kriz geçirdim uzun bir süre hiç nefes alamadım acile gittik oksijen verdiler ve bu krizleri bri hafta boyunca her gün yaşadım şimdi kontol altında ilaç kullanıyorum ve çok dikkat ediyorum..kadın doğumcumun dışında göğüs hastalıkları prof gittim ve benim durumum için normal doğum zor dedi mecburen sezeryan olacak sanırım ve benim en çok istediğim şeydi normal doğum..kısmet..
evett cok seker oluyorlar massallahhhhoş bulduk cnm benimki yeni yeni başladı hıçkırmaya sen benden öndesin ama benim hoşuma gidiyor komik geliyor öyle tepkiler vermesi
tatlim uykun geldikce uyu valla,keske gündüz uyuyabilsemde geceleri telafi edebilsem ama sanirim benim vücudum gece uykusuzlugu alistirmalarini abartiyor gibiGeri geldim kızlar bişeyler yedim.Aslında uyumak istiyorum ama gece uykusuz kalmaktan korktuğum için uyumuyorum :95: Canımda sıkılıyor zaten :84:
ohh ellerine saglik canim..ay geldim ilerlemiş azcık topikimiz :)
ütümü yaptım şimdi çamaşır asıcam ama az dinleneyim dedim
aslında yerlerde gözüme batıo tozlanmış bi süpürge mi atsam naaapsammm
oyy yerim ben onuuuuubenim kuzucuğu da şimdi tuttu hıçkırık :97:
ben kaç defa denedim süt içtiğim zaman benim sıpa hıçkırmaya başlıyor :88: :88: :88:
Ay ben hava atayım, Hapşuruktan geliyorumBol sohbet ve bana hazırladığı güzel şeylerle hem gönlümü hem karnımı doyurdum
Bu arada hapşuruk cum eşim aradı akşam yemeğe gelemem sen ye dediKörün istediği bir göz, Allah verdi iki göz
Ay bu yeni smileyler ne güzelmiş:86::86: Bayramdan sonra da bana gelecekler, beklerim şekerim:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?