2010 Aralık Anneleri

Tuzla'dan Avcılar'a gitmiş hatun doğuma Bilmeyenler için söyleyeyim İstanbul'un bir ucundan bir ucu. Yani bu saatlerde sancısı tutsaydı abartısız söylüyorum özel araçla 3 saatlik yol. Belki de daha fazla. Şok oldum neden bu kadar uzak bir hastane tercih etmiş acaba? Allah yardım etmişte gece tutmuş sancısı. Yoksa yolda doğurması kaçınılmazdı bence...

Hoşgeldin canım.Benimkide hıçkırıyor çok hoşuma gidiyor :)

ay geldim ilerlemiş azcık topikimiz :)
ütümü yaptım şimdi çamaşır asıcam ama az dinleneyim dedim
aslında yerlerde gözüme batıo tozlanmış bi süpürge mi atsam naaapsammm

bence o kadar tez canlı biri değil 4.5 ta sancısı başlamış o mutfağı düzenlemiş bir saat sonra çıkmışlar yola sonra oturup kahvaltı yapmışlar bana da çok garip geldi bunlar

hosgeldin canim aramiza..
günde en az 2 kere benim sipanin yaninda cok az geliyor valla..
yavrular büyüyor,egzersiz yapiyorlar :))
evet cok rahatsiz oluyorlar,hemen kipirdaniyor,sert sert tekmeliyor yazik..

benim kuzucuğu da şimdi tuttu hıçkırık :97:
ben kaç defa denedim süt içtiğim zaman benim sıpa hıçkırmaya başlıyor :88: :88: :88:

bence hepsini bu gün yapma süpürgeyi de sonra yaparsın boşver biz hamileyiz eskisi gibi olmuyor azcık tozlansın

canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah..
yazdıklarını okuyunca bir an kendimi gördüm..bilmen haberin var mı ben de alerjik astım hastasıyım ve reflü ile birleşince çok kötü kriz geçirdim uzun bir süre hiç nefes alamadım acile gittik oksijen verdiler ve bu krizleri bri hafta boyunca her gün yaşadım şimdi kontol altında ilaç kullanıyorum ve çok dikkat ediyorum..kadın doğumcumun dışında göğüs hastalıkları prof gittim ve benim durumum için normal doğum zor dedi mecburen sezeryan olacak sanırım ve benim en çok istediğim şeydi normal doğum..kısmet..

Merhaba Hatunlar, geçmişi okuyamam çabuk söyleyin bakalım doğuran var mı:82:

Ay ben hava atayım, Hapşuruktan geliyorum Bol sohbet ve bana hazırladığı güzel şeylerle hem gönlümü hem karnımı doyurdum
Bu arada hapşuruk cum eşim aradı akşam yemeğe gelemem sen ye dedi Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz

ohhh kıskanıyorum valla :76: İyi yapmışsınız kızlar bizim yerimizede kaynatsaydınız :)) Bizde ev de can sıkıntısıyla uğraşalım :83:

sagol canım bende 1 kaşık sabah- 1 kaşık gece yatarken dıye düşünmüştüm.o zaman 2 şer kaşık içeyim....

Ahh canım sende benim gibi astımlıymışın şu hastalık hiçbir zaman geçmiyor Allah beterinden saklasın ama çok zor bir rahatsızlık tek korkum dilerim ki bebeğimde de ilerleyen yıllarda alerji olmaz.
Ayrıca reflü bendede var hamilelik öncesine kadar yediklerime dikkat ederek vs. geçiştiriyordum ama hamileliğimde dahada arttı.
İnşallah doğum sonrası bir gastroentroloğa görünmem şart gözüküyor.
Normal doğumda tıkanmaktan korkmasam belki cesaret ederdim ama heyecanlanınca falan tıkanmaya başlıyorum.
Bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinlerde artık biz herşeye katlanırız sezaryen gerekiyorsa öyle olacağız yapacak bişey yok.
Doğum sonrası bizlerinde sağlam olması lazım ki bebeklerimize faydamız dokunsun.

benimde oğlumun şekerleri geldi bugün
yazısını kendimiz yapıcaz ama klasik bi şey yazmak istemiyorum
sizler neler yazdınız değişik bi şey yapan varmı

hoş bulduk cnm benimki yeni yeni başladı hıçkırmaya sen benden öndesin ama benim hoşuma gidiyor komik geliyor öyle tepkiler vermesi
evett cok seker oluyorlar massallahhh
Geri geldim kızlar bişeyler yedim.Aslında uyumak istiyorum ama gece uykusuz kalmaktan korktuğum için uyumuyorum :95: Canımda sıkılıyor zaten :84:
tatlim uykun geldikce uyu valla,keske gündüz uyuyabilsemde geceleri telafi edebilsem ama sanirim benim vücudum gece uykusuzlugu alistirmalarini abartiyor gibi
ohh ellerine saglik canim..
aman dur durdugun yerde..is falan yapma bosver..
sana diyorumda aslinda benimde cok gözüme batiyor,hele bugün sancim tutunca eyvah dedim ev tozlu :)) direk aklima o geldi

benim kuzucuğu da şimdi tuttu hıçkırık :97:
ben kaç defa denedim süt içtiğim zaman benim sıpa hıçkırmaya başlıyor :88: :88: :88:
oyy yerim ben onuuuuu

cooook kiskandim ama cooookta sevindim sizin icin canim
dostlugunuz daim olsun insallah,arada bizimde kulaklarimizi cinlatin,bizim icinde yiyin icin fistiklar

bu arada kizlar oglusumun 50den fazla videosu var..hickiriklarini ve yogun tekmelerini cekiyorum..:98:
göbisimin üstüne yarim bardak su koyuyorum cekmeye basliyorum..
kac defa düsürdü sipa ama cok komik oluyor,cokta güzel bir ani..
aksamlari babamiz gec geldiginde video var mi diyor hemen
tavsiye ederimmmmm:87:

oh ne güzel valla topic dayanışması :86::86::86::86:
yakın olsaydık buluşma filan da yapardık.
koca aralık annelerinde bir Gaziantep li yok yahuu ne bahtı karalıyım :96::96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…