2010 Aralık Anneleri

ay yok valla hiçç öyle evim dağınık olacak korkum yok ben zaten 1 gün hastanede yatcam o arada kadın gelir evi temizler paklar kızımda tertemiz eve gelir:101:

selam aralik annisleri!!!

gozun aydin kucukprenscim
uzan dinlen bi guzel sende
arada keske resim cekseydik yahu sen gidince
dustu jeton
her zaman beklerim canim
annemde seni cok sevdi yahu:78:
ayagina saglik arkadasim

Bende sevdim canumm, çok hanım kadın belli Evet fotoğraf çekilseydik dimi benimde aklıma gelmedi, masayı çekseydik bari bloguna koyardın
Bende beklerim

kızlar yazdım okumadınız galiba :78:
bebek şekerlerine (hoşgeldin bebek)
(hoşgeldin .....) isim gibi değilde
farklı neler yazılır sempatik de olabilir değişik bi şey işte
varmı fikri olan:81::81:

Hiç değişik bişeyler yazmak aklıma gelmemişti:86:

ay yok valla hiçç öyle evim dağınık olacak korkum yok ben zaten 1 gün hastanede yatcam o arada kadın gelir evi temizler paklar kızımda tertemiz eve gelir:101:

iyi fikirmiş:82:

sanslisin canim sen,bizde öyle bi imkan yok maalesef
derli toplu olsada kil tüy mutlaka oluyor,hele ki birazcik pipiriksen yandin iste
hayirlisi olsunnn,sag salim gelsinlerde is,temizlik fasa fiso..

sanslisin canim sen,bizde öyle bi imkan yok maalesef
derli toplu olsada kil tüy mutlaka oluyor,hele ki birazcik pipiriksen yandin iste
hayirlisi olsunnn,sag salim gelsinlerde is,temizlik fasa fiso..

valla benimde en büyük korkum ağdamı yaptırmadan yakalanmak :92::97:

mantiyi cekip koydum simdi bloga canimmm:101:

Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun

ah yawrukuşum yok doğurmadım :)) kongrelerde eğitimlerde koşturuyorum daha :)) bugün kongrem bitti.. tek gebe olarak bayaa ilgi gördüm yalnız.. çılgınca bulanlar da vardı :)) yabancısı turk'ü çok sevdi göbeğimi :)) nazara mı geldik ne bugün kongrede ani başağrısı akabinde sabah görme duyum bozuldu.. körlük felan da değildi, ama korkunçtu yoğun bi parlaklık oluştu gözümde ve hiç bir şey göremedim bir saat boyunca.. sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm bi eczanede.. kötü değildi ama her zamankinden biraz daha yüksekti.. sonrada yavaşça azaldı.. iyiyim şimdi çok şükür..

en az 24 saat hiç giriş yapmadıysam bilin ki doğurdum :))

yalnız sezeryan olma ihtimalim var gibi.. yoğunluğumu atlatayım anlatırım diye düşünüyordum. vajen kültürü vermiştim ya onun sonuçları pek iyi gelmedi.. Allah korumuş kuzumu.. fırsat bulup tedaviye bile başlayamadım.. tedavi göreceğim normal doğum yapıp olası bir riske girermiyim bilemiyorum.. kafam karışık biraz

hoşgeldin cnm bizde göbekli göbekli oturmaya çalışıyoruz canım sana dün sancılarımı sormuştum ama kaynadı arada benim dünkü kontrolümde yine 3tane 75lik 4-5tane 40 lık sancı çıktı diğerleri 25-30lardaydı.doktorum hiçbişey demedi muayeney geçtik işte bidahakinde çatı kontrolünüde yaparız dedi 2 hafta sonrası için,sence normalmi cnm senin nasıldı

canım ya vücut artık tepki veriyo sana valla,birN ÖNCE dinlenmen lazım buarada geçmiş olsun umarım geçici bişeydir

sporstar,
sinemcim bebeğinle ilgli güzel haberler almışsın. çok sevindim.. ama bu kilo konusunu çok kafana takıyorsun gibi.. iri olması iyi birşey değil aslında. bizim takılacağımız kafa çevresi uyumlu gidiyormu, ciğerleri nasıl, böbrekleri bağırsakları, kalbinde bir sorun var mı? onlar.. 2,5 kiloyu geçtimi korkma götürürler onlar.. organlarında bir sorun olmasın Allah korusun..

mavrulam,
sende oğlunu görmüşsün.. ve sende kilosunu takanlardandın.. çok şükür sende memnun ayrılmışsın. maşallah herşeyin yolunda gittiğine.. nst'yi sevmişsin.. bi beni bayıyo sanırım o meret.. dakikalarca yatmak sıkıyor açıkçası, ama bebeğimin kalp atışları bende uyku yapıyo genelde hafifinden kestiriyorum ben :))

valla benimde en büyük korkum ağdamı yaptırmadan yakalanmak :92::97:
ben o konuda artik daha rahat davraniyorum,napiyim göremiyorum,kontrollere yarim yamalak gide gide alistim sanirim
aaa nasil yani,gitti mi göbisin??

tugbacim gecmis olsun..bol bol dua oku kendine canim..
sen ne kültürü vermistin canim?bende streptokok örnegi verdim,bakalim ne cikacak..

teşekkür ederim canım benim kilodaki takılma sebebim kilosunun azlığından çok şimdi açıklıyım; bizim kafa ve bacak uzunluğu 1 hafta ileride,karın çevresi ise 2 haftaya yakın gerideydi kilomuzda biraz az çıkınca doktorumuz 2 ihtimal var ya sizin gibi zayıf uzun bi bebek olucak ya da bu karın çevresinin ince çıkması gelişim geriliğide olabilir onu anlamamız gerekiyor dedi içerisinde bazı organlar eksik olabilir diye yani,işte o hafta renkli doplere girdik herşeyi tam çıktı kan akışı ve plesantası da iyi çıktı doktorda ozaman zayıf bi bebk olucak ama bu karın çevresi genişliğinin iyice gerilememsi gerekiyor dedi,neyse bende bu hafta iyice sıkınca bebişte güzel kilo alınca bu gerileme durmuş hatta ilerlemeye geçmiş doktorunda dediği organlarından falan korkmuyoruz sadece ince belli olucak diyebilirz dedi yani gelişim geriliği diye ihtimal olmadığını anladık :))) uzunca anlattım ama detaylarını bilince derdimin sırf kilo alması olmadığı daha iyi ortaya çıkar,kilo alıp karın çevresinin kalınlaşması yani gününü yakalaması bizi sevindiren esas olay bu :))

canım ya vücut artık tepki veriyo sana valla,birN ÖNCE dinlenmen lazım buarada geçmiş olsun umarım geçici bişeydir
9'unda paydos inşallah canım. ama o zaman kadar daha canım çıkacak gibi.. 2 gündür işte değil kongredeydim ya dosyaları eve getirdim şimdi onlarla boğuşuyorum... 9'undan sonra yatış.. bayramdan sonra doğuracam inş.. kendimi ona şartlıyorum ya bakalım sıpa dinleyecek mi :)
vajen kültüründe sizin orada nasıl yapıyorlar bilmiyorum burcum ama burda vajende ne var ne yok bütün bakterilere bakıyorlar.. zararlı bakteri durumunda antibiogram yapıyorlar hangi antibiotiğe dirençli hangisine hassas diye.. bende sreptokok çıkmadı negatifti ama o bunun kadar tehlikeli değilmiş zaten.. gram pozitif bakterilere giriyor o.. bende çıkan bi gram negatif.. çok bi bilgim yok bu konuda ama gram negatiflerden hoşlanmıyorlar.. tehlikeli bir pnömoni bakterisi.. muhtemelen hastaneden kaptım o kadar dikkat etmeme rağmen.. işin daha kötüsü benim yaptığım ve kimseye tavsiye etmediğim bazı hatalardan dolayı da direnç kazanmış sanırım.. çoğu antibiotiğede direnç kazanmış..

kızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
düşürdü rahatlatmıştır sizi de ayşecim...

vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
emmekle meşguldu.yüzünü kukusunu her yerini gösterdi.
bu sefer fotoğraflarımızı da videomuzu da aldık şükür.
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
enfeksiyon kontrolü için.ozamana kadar dur kız dedi içerde:))

rahatlamış bir şekilde yazıyorum kızlar...pek sevindirik olduk.
bir öğlen girmedim birkmiş gene anca okurum şimdi

Son düzenleme:

ha ben işin o ayrıntısını bilmiyordum canım.. sonuçların içinizi ferahlattığına cidden sevindim.. daha iyi olursunuz inş..

durucuğun göbeği düşmüş.. hayırlı olsuun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…