2010 Aralık Anneleri

benim doktor daha istemedi burda herkes söyleyince insan merak ediyo işte...artık 37 haftalıkken gitcem yanına,hayırlısı bakalım...ben hiç hastaneyede gitmiyorum hep klnikte kontrol ediyo beni ama kendisi de devlette calısıo gerekli görseydi cagırırdı yanına heralde...:26:

sezeryan ı 38 de almaya baslıyolar diye bılıyorum bence sen bı konus doktorunla,1 hafta daha beklemeye gerek kalmayabilir...
yav bende hemen doğurmak istiyorummm... şöyle normal doğum yapıp yüzüstü uzanmak istiyorum yatağa...

Son düzenleme:
gsu bende bu hafta gittim ve nst ye yeni girdim yani dün...
Zevkli birşey resmen oğlum hareket edince oradan gelen sesler değişiyor..
Bir de elime birşey verdi kıpırdadığı zaman ona bas diyor sıpam kıpırdamaz oldu o kadar da çikolata yedim Tok olmak gerekiyormuş bol bol kığırdaması için...:97:

İnatçı keçi seni :)
aman cnm ya dikkat et yat uzan
Umarım dinlenmek iyi gelir

Maşallah valla tosuncuk olmuş senin ki
Eee artık alışverişte yapılmış. Deymesinler keyfine :)
Canım misafirlerinede fazla hazırlık yapıp yorma kendini olur mu ?

Ayyy cnm doktorunu beğenmene sevindim.
Hadi hayırlısı bakalım.

merhaba kızlarrr biz yiyip içip yatıyoruz halen :)) değişik bişey yok yani

katre ve seyracım gözünüz aydın kızlarr maşallah meleklerinizee nasılda kocaman oldular ya

cucum canım artık hep istirahat bekliyor bizi yat uzan valla hafifletir ağrılarını diye düşünüyorum

hepiniz iyisinizdir umarım kızlar bizde akşama yemeğe gidiyoruz kayınvalidemlere yemek derdim yok yani :))

elifcim bende 2 haftadır hergün keçiboynuzu pekmezi içiyorum bi sabah kahvaltıda yiyorum küçük bi kaseye döküp ekmeğe sürerek ama cucununda dediği gibi sütle 2 saat yanyana gelmicek ikisi bende meyvesuyu sıkıyorum sabahları akşamlarıda gece yatarken genelde ya da akşam yemeğinden sonra bi çaybardağına yakın ağzıma dikip içiyorum valla :))) bebeişimle ben çok güzel kilo alddık bunun sonucunda ama tabi yiceklerede çok ağırlık verdim doktoroda dedim dün sırf bu beslenme işkencesi yüzünden 2.çocuğu düşünmüyorum doktorda ne çabuk pes ettin dedi hala bana kilo al diyor dr. ya 12kg dayım

Son düzenleme:

oy oy oyyy Cucum. Aman dikkat et nolur. Gerekmedikçe kalkma sol tarafına yat dinlen. Eşin de yok,gurbet ellerde biz de gelemeyiz sabretsiz Egehan bey. Üzmesin anneyi. :94:

Herkese merhabalar kızlar. Çatı ağrısı olayı herkeste had safhada sanırım. Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin kalan zamanımızı inşallah

Yaa smileyler öyle tatlı ki hepsini kullanmak istiyorummm

Bende bakınıyorum saf saf Yatıp uyusammı diye düşünmekteyim :93:

peliiiinn napıyosun cnm, benim çatı ağrılarım bitti ya işte bi gece dönerken toplanıyormuş gibi oluyor benimde okadar sen neler yapıyosunn

peliiiinn napıyosun cnm, benim çatı ağrılarım bitti ya işte bi gece dönerken toplanıyormuş gibi oluyor benimde okadar sen neler yapıyosunn

Canımmmm napalım ya. Yürüyüş yapamıyorum artık çok ağrım olduğu için evde pineklemekten çooook sıkıldım. Teyzesi oğluşuma gs forması almış,anneannemize gidicez akşam yarın fotosunu koyarım :))
Çatı ağrılarının bitmesine çok sevindim canım. Masal'ımızın gelişimide iyi maşallah ,o toplanma olayı da normal bende de oluyor. Napsın bebişler kayıyorlar suyun içinde. Sakın yorma kendini canım....

KısLar merhaba herkese.Henüz geçmişi okuyamadımm.Hızınıza yetişmek mümkün oLmuyoo waLLa :)
Dün gece benim oğLan deLi etti benii yaaa.Aşırı derecede baskı yapıyoo rahmimeee.sağdan sola dönmek işkence haline geLdii.Kalkıp yürüyünce ii geLiyoo ama yatınca yine aynı şeyLer oLuyoooo.
neyse ki şuan da iii
Sizde de oLuyo mu bu baskıı

Son düzenleme:
:96:Bence de ya bende şimdi masada uyuya kalacağım...
Hadi bir muhabbet açalım birşeylerden konuşalım yahu

iyi bakalım ozman.
insanın sevdiği kişiler olunca zaten misafirlik koymuyo.
istiyosan bilgilerini bana özelden yaz ben sana bi ticker yaapyım.

iyi hadi doktorunun beğenmene sevindim.
ama bence sor doktoruna.
çünkü ozmana kadar haftan baya ilerlemiş oluyo
belki nstye sokmak isterrr.

bugün nedenn bu kadr sessiz topikimzzzzz:97:

evet ya ara ara girip bakıyorum hep
pek sessiz.
herkes bi uğrayıp kaçıyo galia.

Canım benim bacak aramda sol tarafa doğru bir ağrı oluyor geceleri ve uzandığımda dönerken oluyor çok ağrı yapıyor..Çatı ağrısı mı, rahim ağrısı mı bilmiyorum :82:

Canım benim bacak aramda sol tarafa doğru bir ağrı oluyor geceleri ve uzandığımda dönerken oluyor çok ağrı yapıyor..Çatı ağrısı mı, rahim ağrısı mı bilmiyorum :82:

Valla bende arada bir ağrı hissediyorum ama neyin ne ağrısı olduğunu çözemiyorum

bende aynı valla canım yürüyüşü geç 2 haftadır sadece 2kere gezmeye çıktım aman daha önce gezdiklerime sayıyorum işte,zaten hangisi bebişimin kilo almasına yaradı bilmediğim için hala aynı şeyleri yapıyorum belki yürüsem iyi gelcek ama çıkmıyorum işte :))) ayy ne güzel oğlun doğuştan fanatik olucak bizde 2tane alt almıştık bi gs bi bjk ama adaletsizlik olmasın diye :)) evet cnm masalcık hızla büyümüş bu hafta doktorumuzda çok beğendi 3.5uğu bulur dedi ya bakalım hayırlısıyla bi sağlıkla gelsinler en önemlisi,
anneanneyede selamlar çok bizde akşam babaneye gidiyoruzz :))

merhaba cnm tam bizde aynı şeyi yazıyorduk banada gece dönerken öyle baskı oluyor bebiş toplanıyormuş gibi böle zor kalkıyorum yataktan wc ye kalkınca iyi ama geçiyor yani

Demek ki herkes aynı dertten muzdarip :)
Gelsin bi oğLuşş göstericem ben ona ısırıcam totosunu faLannn :)

Kızlar bu doğumu okudunuz mu...
Güzel bir normal doğum okumanızı tavsiye ederim....

Valla bende arada bir ağrı hissediyorum ama neyin ne ağrısı olduğunu çözemiyorum

Bende karışırığım işte ağrı var o kadar gerisi ney bilmiyorum

Demek ki herkes aynı dertten muzdarip :)
Gelsin bi oğLuşş göstericem ben ona ısırıcam totosunu faLannn :)

Ya ben ya ben koca burunlu oğlumun her yerini ısırcam :94:

Bu arada doğumu yazdım ama linkini vermedim

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dogumla-ilgili-merak-ettikleriniz-burada.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…