gsucum merek etme girersin ben ilk kızımda 38 haftalıkken girmiştim doktorum hiç istememişti bunda hastanede yattığımda çok girdim onun dışındada her kontrolde istiyorlar
Kızlar doktoruma sezeryan tarihimi sordum 39dan sonra dedi ya ben o zamana kadar doğurmasam iyidir acil olmasını istemiyorum ilki acil olmuştu Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin
İnatçı keçi seni :)kizlar asiri bi agrim var,oturdugum yerde bile canimi cok yakiyor..
tam ic kisim bu defa..ama egehaninda resmen oraya baskisini hissediyorum..
yanma hisside cabasi...
gögüs kafesinin alt kismindan baslayan bir sancida var suan..
önemsemiyorummm,cünkü ben bugün dogurmucamm,dogurmamam gerek :))
babasi gelene kadar dayansa sipacik
Maşallah valla tosuncuk olmuş senin kiMerhabalarr kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ne alemdesiniz bebişi dünyaya gelen var mı?:)
Dün bende oğluşumu gördüm kilomuz 2400 olmuş doktorumuz kemik yapısı iri dedi biraz kalıplı bi bebiş geleceğe benziyormuş.
Doktora gidene kadar tartılmayacağım diyordum ve dün 83 çıktım pek sevindim henüz 10 kiloyu bulmamışım.
Doğum olayını konuştuk ben alerjik astım hastasıyım 1 senedir ilaçlarımı kullanamıyorum dedim doktorumda normal doğumda akciğer sorunu olanlarda bazen problemler olabiliyor ama bu senin kendini hazırlamanlada alakalı dedi.
Zaten çevremde 2 kişide normal doğum sırasında tıkanıp oksijen tüpüne bağlanan hatta doğumu sezaryene dönen olmuştu sanırım benim doğumda sezaryen görünüyor.
Ve hastane çıkışı sonrası soluğu Yeşilköy pazarında aldım.
Oğluşuma bi dolu kıyafet aldım o kadar güzel şeyler var ki İstanbul'da olanların gitmesini tavsiye ederim.
Chicco'nun ürünlerini satan bir tezgah vardı kısa kollu geçen sezonun bodyler 5 liraydı.
Hele bir battaniye aldım aynısını Zara Home'da 80 liraya görmüştüm pazardan 20 liraya aldım.
Bugünde kuzucuğumun giysilerini yıkamaya başladım işleri tamamlamak lazım nolur nolmaz daha hastane çantamı hazırlayacağım.
Cuma günüde 3 günlüğüne yatılı misafirim geliyor kalan eksikleri artık misafirler gittikten sonra tamamlayıp çantamızı hazır ve nazır hale getireceğim.
Selam kızlar bende bugün doktora gittim.Yeni doktorumu beğendim.Ultrasonuma baktı ama sadece suyuna falan bakıyorum dedi daha yeni girmişsin dedi.Kilosunu falan bilmiyorum yani.Nst istedi çektirdim kalp atışarı fazla çıktı tekrar istedi 2.normal çıktı çok şükür.Erken doğum olmasın diye kullandığım ilacı pek önermedi bebeğe zararı olabilir dedi ama son nstdede çok hafif dalgalanmalar var diye 1 hafta daha kullan dedi.Birdahaki kontrolüm 37.haftada ama bayrama geliyor doktorumda poliklinik günü cuma yani ancak 38+2 de gidebilirim İnşallah o zamana kadar acil birşey olmaz istirahate devam dedi iş yapma acaba bu 3 hafta içinde nst için gitsemmi ya onu sormayı unuttum
merhabalar ...kahvaltıdan sonra uyuyakalmışım yeni kalktım...akaşam sormuştum ama cucu sana da sorayım..keçiboynuzu pekmezi içiyodun sende sanırım...sabak aç bıde akşam yatarken mı içiyon sende.bende başladım akşam da....
kizlar asiri bi agrim var,oturdugum yerde bile canimi cok yakiyor..
tam ic kisim bu defa..ama egehaninda resmen oraya baskisini hissediyorum..
yanma hisside cabasi...
gögüs kafesinin alt kismindan baslayan bir sancida var suan..
önemsemiyorummm,cünkü ben bugün dogurmucamm,dogurmamam gerek :))
babasi gelene kadar dayansa sipacik
oy oy oyyy Cucum. Aman dikkat et nolur. Gerekmedikçe kalkma sol tarafına yat dinlen. Eşin de yok,gurbet ellerde biz de gelemeyiz sabretsiz Egehan bey. Üzmesin anneyi. :94:
Herkese merhabalar kızlar. Çatı ağrısı olayı herkeste had safhada sanırım. Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin kalan zamanımızı inşallah
Yaa smileyler öyle tatlı ki hepsini kullanmak istiyorummm
peliiiinn napıyosun cnm,benim çatı ağrılarım bitti ya işte bi gece dönerken toplanıyormuş gibi oluyor benimde okadar sen neler yapıyosunn
Amin canım inşallah :)
Ticker yapamadım canım denedim olmadı bende tickersız kaldım.
33+2 olduk finishe yavaş yavaş yaklaşıyoruz.:)
Çocukluk arkadaşım geliyor annesi ev ablasıyla pazartesi Londra'ya gidecekler ben ısrar ettim gelin diye misafir ama misafir değil yani
Tamam kuzum çekip eklerim.:)
85'le tamamlayabilsem çok güzel olacak gerçi bu aldığım 8 kilonun 2500'e yakını sıpanın kilosu pek sevindirik oldum.
Yok yormam merak etme misafirciklerim bana iş yaptırmaz zaten:)
Selam kızlar bende bugün doktora gittim.Yeni doktorumu beğendim.Ultrasonuma baktı ama sadece suyuna falan bakıyorum dedi daha yeni girmişsin dedi.Kilosunu falan bilmiyorum yani.Nst istedi çektirdim kalp atışarı fazla çıktı tekrar istedi 2.normal çıktı çok şükür.Erken doğum olmasın diye kullandığım ilacı pek önermedi bebeğe zararı olabilir dedi ama son nstdede çok hafif dalgalanmalar var diye 1 hafta daha kullan dedi.Birdahaki kontrolüm 37.haftada ama bayrama geliyor doktorumda poliklinik günü cuma yani ancak 38+2 de gidebilirim İnşallah o zamana kadar acil birşey olmaz istirahate devam dedi iş yapma acaba bu 3 hafta içinde nst için gitsemmi ya onu sormayı unuttum
bugün nedenn bu kadr sessiz topikimzzzzz:97:
KısLar merhaba herkese.Henüz geçmişi okuyamadımm.Hızınıza yetişmek mümkün oLmuyoo waLLa :)
Dün gece benim oğLan deLi etti benii yaaa.Aşırı derecede baskı yapıyoo rahmimeee.sağdan sola dönmek işkence haline geLdii.Kalkıp yürüyünce ii geLiyoo ama yatınca yine aynı şeyLer oLuyoooo.
neyse ki şuan da iii
Sizde de oLuyo mu bu baskıı
Canım benim bacak aramda sol tarafa doğru bir ağrı oluyor geceleri ve uzandığımda dönerken oluyor çok ağrı yapıyor..Çatı ağrısı mı, rahim ağrısı mı bilmiyorum :82:
bende aynı valla canım yürüyüşü geç 2 haftadır sadece 2kere gezmeye çıktımCanımmmm napalım ya. Yürüyüş yapamıyorum artık çok ağrım olduğu için evde pineklemekten çooook sıkıldım. Teyzesi oğluşuma gs forması almış,anneannemize gidicez akşam yarın fotosunu koyarım :))
Çatı ağrılarının bitmesine çok sevindim canım. Masal'ımızın gelişimide iyi maşallah ,o toplanma olayı da normal bende de oluyor. Napsın bebişler kayıyorlar suyun içinde. Sakın yorma kendini canım....
KısLar merhaba herkese.Henüz geçmişi okuyamadımm.Hızınıza yetişmek mümkün oLmuyoo waLLa :)
Dün gece benim oğLan deLi etti benii yaaa.Aşırı derecede baskı yapıyoo rahmimeee.sağdan sola dönmek işkence haline geLdii.Kalkıp yürüyünce ii geLiyoo ama yatınca yine aynı şeyLer oLuyoooo.
neyse ki şuan da iii
Sizde de oLuyo mu bu baskıı
Valla bende arada bir ağrı hissediyorum ama neyin ne ağrısı olduğunu çözemiyorum
Demek ki herkes aynı dertten muzdarip :)
Gelsin bi oğLuşş göstericem ben ona ısırıcam totosunu faLannn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?