2010 Aralık Anneleri

Ay sabah ben buradaydım kşmse yoktu çıktım herkes gelmiş...
Bende evde tv başında nette geziyorum...
Hala inanamıyorum pazartesi günü işe gitmeyecğim şaka gibi geliyor
7 30 da kalktım oğlumun birkaç eşyası vardı onları yıkadım...
Biraz sizinle takılayım sonra evimin işlerini yapmam lazım heryer bir yerde

Maşallah kocaman olmuş bebiş...
Ben eti tiskindim ya hala yiyemiyorum
Ama 22 gün içinde oğlum 750 gr almış...
SAnırım son zamanlarda çok kilo alıyorlar 15 inde gittiğimde neredeyse 3 olacak...
Benimki de kesin 3000 3500 arası olur

ellerine sağlık cnm
yine dağıldıki herkess çıt yok

günaydın canım,aaa benim karnımda havada iyice akşam biraz otursam bebişm kaburgalarıma batıyo,neye alametki bu karnın aşağıya inmesi şimdi
Doğumlarımız yaklaştıkça karnımız aşağı düşecekmiş gerçi benim hep aşağıdaydı ama göbek deliğimi yukardan bakınca zor goruyom :)

günayddııınnnn.....

günaydınlarr kızlar hayırlı günler olsun inşaALLAH
Günaydın herkeseeeeeee!!

günaydın kızlar nasılsınız :79:
günaydın bayanlar sizleri çokkk özledim.. nasılsınız bakalım. geçmiş çok biriktiği için bakamıcam ama merak da ediorum doğum yapan yok heralde dimi?
Günaydın bal böcükleri :92: :92:

Günaydın kızlar.Bizde koçişin kalkmasını bekliyoruz :)) Alış evde olmaya canım bir iki güne geç kalkamayada başlarsın :)) Keyif yap birazcık ama dimi :81:

selam kızlar herkese iyi haftasonları :89:

canım gozunaydın ne guzel bundan sonra ewde rahat rahat dinlenip bebişinle daha iyi vakit gecirceksin zaten sizin doguma da cok bişey kalmadı :18:

Aselim senmi geldin kaçırdım ama ben seni yaa İyi olmana sevindim canım annene daha çok git bizi daha çok gör olmuyor ama böyle :84:

Günaydın kızlar.Bizde koçişin kalkmasını bekliyoruz :)) Alış evde olmaya canım bir iki güne geç kalkamayada başlarsın :)) Keyif yap birazcık ama dimi :81:

Sabah kocamı işe yolladım diyorum ki anladım sen işe gideceksin de bana ne oluyo sabahın köründe ayaktayım
Gece de uyuyamıyorum ki...
Ev hayatına alışamadım daha alışcam yavaş yavaş inşallah, sıpam doğduğunda zati uyutmayacak

oh maşallah canım seninkinede sağlıklıolsunlarda 3000 yeter,bizim 2 hafta önceki kontrolde az almıştı kg ve karın çevreside ince çıkmıştı ama baş ve bacak ileri çıkıyordu doktor 2500-3000 arası olur böle giderse ince uzun bi bebek olcak dedi bende bi sıktım,aynen bende ete biraz antipatikim böle 2-3ayda bir anca yerdim bu 2 hafta her yemeğe koydum ama diğerlerinden de yedim yani yanında balıkta falan filan herşeyde yedim ama eti eksik etmedim bide pekmez bide sola yattım işte hep bizde 14günde 500gr almışız karın çevremizde büyümüş bu kontrolde 3300-3500 arası olur sen böle devam edersen erkende gelmese dedi bakalım sağlıkla gelsinlerde koklayalım bebişlerimizi

gunaydın hosgeldinizz

İzne ilk ayrılınca öyle oluyor alışırsın bir iki güne.Bende gece zor uyuyorum o yüzden geç kalkıyorum bu geç kalkmları çok arıycaz biz dimi

İşte yemenin faydaları...
Aslında her çeşit şeyi yemek lazım ama olmuyor...
Bence de artık sağlıkları önemli o olsun gerisi olur...
Gelsinler de ya yeter ben artık dayanamıyorum oğlumu karnımda değil koynumda istiyorum

ya kızlar bana herkes yuzun sismis diyo ole cok tuzlu yemiyorum tansiyonumda normal cıkıyo albumin tahlilim de normal cıktı dudaklarım zaten iriydi tam kofte duddak oldum doguma kadar daha da sisersem yuzumu kaplıcaklar

İzne ilk ayrılınca öyle oluyor alışırsın bir iki güne.Bende gece zor uyuyorum o yüzden geç kalkıyorum bu geç kalkmları çok arıycaz biz dimi
Aynen canım çoook arayacağız ama yine de uysal bebeklerimiz olur inşallah ya...

ne guzel yaa bayramdan sonra bekle o zaman bayram sekerin gelcek :81:

Ay bayrama da birşey kalmadı değil mi...
Evet canım bayram sonrası her an bekliyorum...
Hayırlısı ile gelsinler inşallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr güzellll hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğlene doğru kimseleri bulamayızzzzzzzzz. herkes gider gezmeleree bu güzel havada heralde.

Hadi kızlar ben gidim koçişi kaldırım kahvaltı yapalım gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…