2010 Aralık Anneleri

ayy sorma cucum yaw, benim eşim de aynı, "ha gayret ha geyret, hah, hah" deyip duruyo. Genelde soluma yattığım için önce sırtüstü, sonra sağıma dönüyorum, tabi yuvarlana yuvarlana, bu esnada bazen dönemiyorum eşim beni itiyo. Sonra bacaklarımı aşağı sallıyorum, kollarımdan destek alıp kalkıyorum. :86::86:Vallahi çok zor bi pozisyon. bu esnada eşim kıkır kıkır tabi...:90:

Son düzenleme:
ben kaciyorum fistiklar
kahvaltimizi yapalim,kendimi alisveris merkezine aticam
yakinda dogurursam cikmam zaman alir artik,azcik gezelimm penguen gibi :86:
alt-üst kadife takimlar hastaneden cikarken cok rahat oluyormus,herkes göbis daha yerinde duracagi icin onu önerdi..onada bakmam gerek..
kocaman öpüldünüz,iyi sohbetlerrrr

günaydın bayanlar sizleri çokkk özledim.. nasılsınız bakalım. geçmiş çok biriktiği için bakamıcam ama merak da ediorum doğum yapan yok heralde dimi?

hey Allahim yaa,yardim edeceklerine kikirdiyorlar
iste aynisindan bendede var..
dün eve gelir gelmez dedigi sey, "aaaaa ben senin kocaman göbekli oldugunu unutmusum 3 günde" oldu..
icinde bebek olmasa,o koca göbegi yiyecekti bi tarafina amaa 3 günlük hasretin hatrina ses cikarmadim
aslinda göbislerine 10 kilo bi agirlik baglayip empati kurmalarini saglasak belki susarlar en azindan..

benim de akıntım çoğaldı canım, günlük ped kullanıyorum, yoksa çamaşırımdan pantolonuma geçip hafif ıslatabiliyo

ay çok komiğiz ya...dönüşler tam işkence ama..bacak arasına yastığa alıştım bir de bu ara..gece yastık kovalıyorum yatağın içinde
eşime diyorum yastık nerdeee....:)

günaydın bayanlar sizleri çokkk özledim.. nasılsınız bakalım. geçmiş çok biriktiği için bakamıcam ama merak da ediorum doğum yapan yok heralde dimi?

nerlerdesin canımmmm...iyisiniz değil mi yavruşla...

valla ben de onla dalga geçiyom artık, pantolonları dar gelmeye başladı, kotlarına sığamıyo, 76ydı 80 olmuş, kaçırırmıyım bu fursatı, bebek doğsun ben eski kiloma geri dönücem sen napacaksın bakalım diyorum. O bana koca göbek dedikçe sen kendine bak 80 kilo oldun diyorum. Ayyy çok zevkliii

gayet iiz canım çok şükür. evde olmanın tadını çıkarıoruz kızımla. ayy iki bebiş gelmiş bile onu öğrendim şaşkınlık içindeyim. teyze olmuşuz ne güzel . çok heycanlandım wala

Gitgide göbek aşağı düşermiş bebeğin başı kanala yavaş yavaş yerleşirmiş canım. Ben sordum doktoruma dönmüş ama başı kanala girmemiş daha erken girmesin zaten dedi.

Kadını kim vurmuş, niye vurmuşlar, Allah o bebeğin bahtını açık etsin inşallah, ne zor annesizliğini aratmasın Rabbim

Günaydın Sezen, belki başı kanala girse senin sıkıntılarında azalır ve daha uzun süre kalır bebeğin içerde?

anaam maşallah bu ne enerji, cucum beni korkutuyorsun yoksa sende doğuracaksın

ohhhhh yandaannnnn
benim de vajinal kısım çok batıyor ya yataktan kalkınca falan yürüyemiyorum resmen((

dolaplarımız gelecek onu bekliyorum ben de babamızın mesaisi var bugün(

Yaa o kısmın batmasına çatı ağrısı diyorlar, ben bacaklarımın arasına yastığı iki kat yapıp yatıyorum, bide uyumadan dizlerimle yastığı sıkıştırıp sıkıştırıp gevşetiyorum 10 kere, o zamandan beri çatı ağrısından kurtuldumm, tavsiye ederim

Aaaa aynur gelmiş, hoşgelmiş

Ne haber nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah canım. Evet teyze olduk biz, kuzular iyi çok şükür. Sen nasılsın?

yastığı ben de koyuyorum canım da dizlerinin arasına sıkıştırmayı bilmiyordum.denemem lazım hem de bugün hemen:)yattığım yerde mi sıkıştırıp bırakıcam?

kızlar ben bugün oturuken nefes alamıyorum, halbuki bugün ne hayallerim vardı, temizlik yapıcaktım zaten 2 gündür midem de bulanıyo, eski günlere geri döndüm. Acaba normalmi bu mide bulantıları, sabahları yine çıkartıyorum aç karnına

Aaaa aynur gelmiş, hoşgelmiş

Ne haber nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah canım. Evet teyze olduk biz, kuzular iyi çok şükür. Sen nasılsın?

aynuurrr canım nasıl gidiyo canım ne durumdasınnn merak ediyoruz seni

canlarım gayet iiz saolun eksik olmayın.. çalıştığım günlerin acısını çıkarıorum. geziorum alışveriş yapıorum evde dinleniorum. şimdi annemdeyim sizlere bi bakim dedim. 2hafta olmuş çok özlemişim wala..

yastığı ben de koyuyorum canım da dizlerinin arasına sıkıştırmayı bilmiyordum.denemem lazım hem de bugün hemen:)yattığım yerde mi sıkıştırıp bırakıcam?

Evet yattığın yerde dizlerini birbirine değdirmeye çalışacaksın, tabi arada yastık olacak. İnşallah sende de işe yarar. Bide ben gece boyu o yastığı hiç kaybetmiyorum, benle beraber o da dönüyor

Mide bulantıları bende de başladı, baş ucuma büskivi koymaya başladım, sanki yeni hamile gibi

Ohh maşallah çok sevindim senin adına

ben kaybediyorum yastığı arama kısmı çok komik oluyorrrryastığı büyütmem lazım...

ben de şimdilik yok mide bulantısı..ekşime oluyor ara ara sadece...her ihtimale karşı galeta tarzı kıtırlarım var evde..arada atıyorum ağzıma.

neyse kızlar, ben erken kalktım uykum geldi, azıcık kestireyim, görüşürüz, hepinizi öptümmmm

evet cnm benimde dönük ama kanalda değil daha,ya 36 haftalık hamileymiş kadın ama sevgiliside varmış sevgilisi vurmuş sanırım bebekte ölmüş ilk aslında karnında ama sonra yaşatmışlar çok güzeldi yazık ya
benim de akıntım çoğaldı canım, günlük ped kullanıyorum, yoksa çamaşırımdan pantolonuma geçip hafif ıslatabiliyo

benimde aynı öle canım valla

aynuur çok sevindim canım bak sana ne dicem bizim bebişler zayıftı ya ben bu 2 hafta hergün etli yemek yedim ve günde bi çaybardağına yakın pekmez içtim ve sürekli sola yattıım çünkü sola yatınca bebişe besin akışı çok gidermiş 2gün önce kontrole bi gittim bebeişim 2 haftada 500gr almış doktor çok iyi gitmişsiniz maşallah dedi 2100gr.dı yani böle gidersen 3500e yakın doğar dedi 3300arası olurmuş sende böle yap tamammı canım yiyip içip sola yat bak sende görüceksin farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…