napiyim valla,agrimda var sizimda var ama oynamaktanda kendimi alamiyorum
oh ohhh canlanin kizlar :87: :81:
ben bi yataktan kalkabilsem yürücemde,5 dakikami aliyor kalkmak
esimde dalga geciyor,bayiliyor gülmekten uyuss :86:
hayirli olsun canimm,yorma kendini madem yalnizsin,esinle beraber keyifli keyifli ugrasirsiniz
ayy sorma cucum yaw, benim eşim de aynı, "ha gayret ha geyret, hah, hah" deyip duruyo. Genelde soluma yattığım için önce soluma dönüyorum, sonra sırtüstü, sonra sağıma dönüyorum, tabi yuvarlana yuvarlana, bu esnada bazen dönemiyorum eşim beni itiyo. Sonra bacaklarımı aşağı sallıyorum, kollarımdan destek alıp kalkıyorum. :86::86:Vallahi çok zor bi pozisyon. bu esnada eşim kıkır kıkır tabi...:90:
cucuuu gözün aydın canım ya,son yarılığınız olur inşallah canım doğuma kadar artık
sezen tatlım az daha sabır,biliyorrum çok zor ama 1-2 hafta daha dursa kocaman bebiş olur artık,inşallah yaşamazsın bidaha
kızlar buarada benim göğüsler zaten ilk aydan beri büyüordu hızla,aynı hızla kahverengisi ve ucuda büyüdü valla,zaten bebişler emerken kahverengi kısmından cuk cuk yaparak çekerlermiş sütü ondan onlarda büyürmüş
buarada hep dicem unutuyorum benim 2-3 haftadır akıntılarım çoğaldı yine,sizde de öyle sanırım
ayy sorma cucum yaw, benim eşim de aynı, "ha gayret ha geyret, hah, hah" deyip duruyo. Genelde soluma yattığım için önce sırtüstü, sonra sağıma dönüyorum, tabi yuvarlana yuvarlana, bu esnada bazen dönemiyorum eşim beni itiyo. Sonra bacaklarımı aşağı sallıyorum, kollarımdan destek alıp kalkıyorum. :86::86:Vallahi çok zor bi pozisyon. bu esnada eşim kıkır kıkır tabi...:90:
günaydın bayanlar sizleri çokkk özledim.. nasılsınız bakalım. geçmiş çok biriktiği için bakamıcam ama merak da ediorum doğum yapan yok heralde dimi?
hey Allahim yaa,yardim edeceklerine kikirdiyorlar
iste aynisindan bendede var..
dün eve gelir gelmez dedigi sey, "aaaaa ben senin kocaman göbekli oldugunu unutmusum 3 günde" oldu..
icinde bebek olmasa,o koca göbegi yiyecekti bi tarafina amaa 3 günlük hasretin hatrina ses cikarmadim
aslinda göbislerine 10 kilo bi agirlik baglayip empati kurmalarini saglasak belki susarlar en azindan..
ay çok komiğiz ya...dönüşler tam işkence ama..bacak arasına yastığa alıştım bir de bu ara..gece yastık kovalıyorum yatağın içinde
eşime diyorum yastık nerdeee....:)
nerlerdesin canımmmm...iyisiniz değil mi yavruşla...
günaydın canım,aaa benim karnımda havada iyice akşam biraz otursam bebişm kaburgalarıma batıyo,neye alametki bu karnın aşağıya inmesi şimdi
ya bu 8aylık hamile kadını vurup öldürmüşler ya bebğini yaşatmışlar ama 36 haftalıkmış,bebeği gördüm tv de aynı kocaman bebek sanki erken doğmamış gibi maşallah kuzucuğa ya,yazık doğuştan kaderi kötü doğdu bebiş ya
günaydın kızlar
dün bir de doktoruma bebeğin başının doğum kanalına girip girmediğini sordum başı aşağıda ama yan henüz yani kanala girmemiş cuma günü çatı muayenesi yapacak sezeryan olma ihtimali çok büyük olduğu halde..rahim ağzına bakıcam dedi yumuşamış mı diye dedi..
günaydin kizlar..dünkü güzel dilekleriniz icin herkese tesekkür ederimmm
gece kimse uyuyamamis anlasilan,bende berbat bi gece gecirdim..dö-ne-mi-yo-rummmmmmmm!!
heryerim batiyor resmen..uykusuzluktan basima agrilar giriyor,cok zor geciyor bu son zamanlar artik :95:
ama bugün yinede hiperaktifim,son ses müzik acip sabahin 7´sinde dans edecek kadar hemde :87:
dogum öncesi enerjisimi bilmiyorum ama bazen insallah öyledir de diyorum yani...
NARNISAN ve PELIN fistiklar dogum gününüz kutlu olsunnn,nice güzel senelere insallahh esinizle,bebisinizle
FENERBAHCEMRE uzun zamandir yok evet,insallah bir sorun yoktur...
SEZENIM canim bayram sonrasina kadar insallah bir sorun yasamazsin canimmm
ohhhhh yandaannnnn
benim de vajinal kısım çok batıyor ya yataktan kalkınca falan yürüyemiyorum resmen((
dolaplarımız gelecek onu bekliyorum ben de babamızın mesaisi var bugün(
günaydın bayanlar sizleri çokkk özledim.. nasılsınız bakalım. geçmiş çok biriktiği için bakamıcam ama merak da ediorum doğum yapan yok heralde dimi?
gayet iiz canım çok şükür. evde olmanın tadını çıkarıoruz kızımla. ayy iki bebiş gelmiş bile onu öğrendim şaşkınlık içindeyim. teyze olmuşuz ne güzel . çok heycanlandım wala
Gitgide göbek aşağı düşermiş bebeğin başı kanala yavaş yavaş yerleşirmiş canım. Ben sordum doktoruma dönmüş ama başı kanala girmemiş daha erken girmesin zaten dedi.
Yaa o kısmın batmasına çatı ağrısı diyorlar, ben bacaklarımın arasına yastığı iki kat yapıp yatıyorum, bide uyumadan dizlerimle yastığı sıkıştırıp sıkıştırıp gevşetiyorum 10 kere, o zamandan beri çatı ağrısından kurtuldumm, tavsiye ederim
Aaaa aynur gelmiş, hoşgelmiş
Ne haber nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah canım. Evet teyze olduk biz, kuzular iyi çok şükür. Sen nasılsın?
aynuurrr canım nasıl gidiyo canım ne durumdasınnn merak ediyoruz seni
yastığı ben de koyuyorum canım da dizlerinin arasına sıkıştırmayı bilmiyordum.denemem lazım hem de bugün hemen:)yattığım yerde mi sıkıştırıp bırakıcam?
kızlar ben bugün oturuken nefes alamıyorum, halbuki bugün ne hayallerim vardı, temizlik yapıcaktımzaten 2 gündür midem de bulanıyo, eski günlere geri döndüm. Acaba normalmi bu mide bulantıları, sabahları yine çıkartıyorum aç karnına
canlarım gayet iiz saolun eksik olmayın.. çalıştığım günlerin acısını çıkarıorum. geziorum alışveriş yapıorum evde dinleniorum. şimdi annemdeyim sizlere bi bakim dedim. 2hafta olmuş çok özlemişim wala..
Evet yattığın yerde dizlerini birbirine değdirmeye çalışacaksın, tabi arada yastık olacak. İnşallah sende de işe yarar. Bide ben gece boyu o yastığı hiç kaybetmiyorum, benle beraber o da dönüyor
Mide bulantıları bende de başladı, baş ucuma büskivi koymaya başladım, sanki yeni hamile gibi
Ohh maşallah çok sevindim senin adına
evet cnm benimde dönük ama kanalda değil daha,ya 36 haftalık hamileymiş kadın ama sevgiliside varmış sevgilisi vurmuş sanırım bebekte ölmüş ilk aslında karnında ama sonra yaşatmışlar çok güzeldi yazık yaGitgide göbek aşağı düşermiş bebeğin başı kanala yavaş yavaş yerleşirmiş canım. Ben sordum doktoruma dönmüş ama başı kanala girmemiş daha erken girmesin zaten dedi.
Kadını kim vurmuş, niye vurmuşlar, Allah o bebeğin bahtını açık etsin inşallah, ne zor annesizliğini aratmasın Rabbim
benim de akıntım çoğaldı canım, günlük ped kullanıyorum, yoksa çamaşırımdan pantolonuma geçip hafif ıslatabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?